Cum să meditezi pe dragoste

Meditația despre dragoste sau bunăvoință este un instrument excelent pentru a elimina barierele, precum și pentru a restabili umanitatea și bunătatea atunci când mintea se simte în mijlocul unui câmp de luptă. În plus, beneficiile sunt că vă puteți reeduca mintea pentru a elibera stresul într-un mod mai simplu. În acest fel, vă puteți liniști și spori mintea și vă puteți gândi la soluții benefice pentru a face față problemelor pe care le puteți trece.

Importanța meditației în dragoste sau în bunăvoință constă în posibilitatea de a vă filtra emoțiile și de a dezvolta mintea, astfel încât să puteți fi mai uman și mai înțelept.

pași

Imaginea intitulată Practică Meditația iubitoare de bunătate (Metta) Pasul 1
1
În primul rând, alegeți poziția după ce ați găsit un loc liniștit și liniștit pentru a medita. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre stilurile de postură, puteți vizita pagini similare pentru a vă ajuta să alegeți postura corectă. Puteți practica meditația în dragoste în orice poziție (înclinare, așezare, în picioare și chiar de mers pe jos). Cu toate acestea, postura de ședere este opțiunea implicită. Puteți alege ce funcționează pentru dvs., fie că este așezat pe un scaun sau pe o pernă. Cu toate acestea, ritmul călătoriei dus-întors este mult mai dificil, deoarece trebuie să fiți atent în plimbare și, în același timp, să practicați meditația.
 • Imaginea intitulată Meditația iubirii de bunătate (Metta) Pasul 2
  2
  Stați confortabil și închideți-vă ochii. Investiți câteva minute relaxând orice spațiu rigid, pentru că tensiunea poate fi o distragere a atenției și un obstacol în calea meditației pe dragoste. Lăsați-i drumul la distragerile și gândurile de astăzi. Fiți amabili cu voi înșivă, astfel puteți pregăti mintea pentru relaxare și puteți fi mai deschisi. Este foarte dificil să practicăm acest tip de meditație atunci când mintea sau corpul sunt obosiți. Puteți practica o întindere blândă, puteți privi un cadru liniștit (ca o grădină), vă puteți bucura de liniștea și liniștea camerei sau de alte modalități de relaxare. Metoda este flexibilă, astfel încât să puteți alege cuvintele care se referă la dvs. De fapt, rezultatele vor fi mai bine dacă adaptați metoda nu numai pentru a acoperi totul, ci pentru a vă referi la mintea voastră. Un format recomandat este următorul:
 • În primul rând, dă-te fericire, sănătate bună, succes, armonie, abilitatea de a înțelege stresul și elibera și puterea de a depăși problemele. Trebuie să vă gândiți: "Că el poate fi fericit, că poate fi lipsit de boli și de rău etc.".
 • Deschide-ți libertatea de stres, furie, lăcomie, rău și invidie: "Acest lucru poate elibera stresul, care poate elibera mânia etc.".
 • Doreste-te bucurie, echanimitate, compasiune si bunatate: "Că pot să fiu recunoscător pentru ceea ce am trăit, că pot să fiu bun pentru mine, ca să pot renunța la regretele mele etc.".
 • De asemenea, dați-vă un început bun în călătoria vieții: "Că pot să fiu mai înțelept și să dobândesc mai multe abilități, că pot fi mai bine cu mine și mai des, că pot fi mai răbdător și mai puțin impulsiv când sunt ocupat etc.".
 • Imaginea intitulată Meditația iubirii de bunătate (Metta) Pasul 3
  3
  Acum, faceți o clipă pentru a înțelege motivul pentru care doriți să vă bucurați de fericire. Mulți au probleme de a-și dori fericirea. În unele cazuri, practicianul poate simți că este mai bine să înceapă cu alții sau există cazuri în care practicianul deține o pradă împotriva lui. Ca o floare, uneori trebuie să vă deschideți sau să permiteți inimii să se deschidă pentru a vedea ce este înăuntru.
 • Dacă nu poți fi bun pentru tine, ai o nouă problemă, pentru că dragostea funcționează în ambele sensuri. Dacă nu vă puteți da, cum puteți da altora cu sinceritate?
 • Este, de asemenea, ca o flacără, dacă scoateți aerul sau combustibilul, pur și simplu se stinge. A fi bună cu voi vă permite să puteți continua meditația fără să vă simțiți minunați, acționând ca și combustibil. Dacă este unilateral, mai devreme sau mai târziu se va observa că dragostea pe care o trimiteți altora nu este autentică, pentru că nu vă puteți da fără condiții. De asemenea, servește pentru a calma mintea și a fi mai generos cu dragoste față de ceilalți.
 • Imaginea intitulată Practică Meditația iubitoare de bunătate (Metta) Pasul 4
  4
  Vreți la fel și celor mai apropiați de dvs. (familia, mentorii, prietenii și oamenii pe care îi admirați). Dacă este mai ușor, puteți petrece timp cu fiecare persoană sau cu un grup și le doresc fericirea și toate cele de mai sus. Persoanele cărora le trimiteți iubirea trebuie să fie în viață, deoarece trimiterea lor la moarte poate provoca probleme în minte. Ca și în formatul precedent adresat dvs., continuați să îndreptați aceleași sentimente față de ceilalți.
 • "Că rudele mele pot fi fericite. Că rudele mele pot avea o stare bună de sănătate, să nu aibă boli și daune etc.".
 • "Că mentorii mei sunt fericiți, că au o sănătate bună, etc.".
 • "Că prietenii mei sunt fericiți etc.".
 • Imaginea intitulată Meditația iubirii de bunătate (Metta) Pasul 5
  5
  După numirea fiecărui tip de persoană, verificați postura și relaxați-vă orice spațiu rigid. Continuați să vă verificați poziția între fiecare grup și continuați să faceți bunătate cu voi înșivă. În cazul în care o distragere a atenției sau un gând răutăcios apare, ia timp să ia în considerare beneficiile unei astfel de gândire (în cazul în care există), de asemenea, da-ti timp pentru a observa orice caracteristică care este potențial stresant și nu binevoitoare, pentru că în acest fel puteți învață să le recunoști în viitor. Dă-i drumul gândul și, dacă este necesar, revenirea la concentrarea de dorință: "Că pot să am pace, ca să pot renunța la ranchiună".
 • Imaginea intitulată Practică Meditația iubitoare de bunătate (Metta) Pasul 6


  6
  Urmați persoanele pe care le cunoașteți, dar nu vă considerați prieteni apropiați sau membri ai grupurilor anterioare. Acestea pot fi vecinii dvs., vânzătorul magazinului, medicul, colegii, clienții sau furnizorii muncii dvs. etc. Doreste-i aceeasi fericire pe care ti-ai dorit-o.
 • Folosește orice ocazie pentru a renunța la tensiunea emergentă, atât în ​​corp cât și în minte. Dacă memoria unei persoane care nu vă place să vă întărească inima trebuie să fiți sensibili, astfel puteți trata direct problema.
 • Imaginea intitulată Meditația iubirii de bunătate (Metta) Pasul 7
  7
  Continuați să dorești străini și oameni care nu cunosc aceleași fericiri pe care le-ai dorit grupurilor anterioare. Nu trebuie să le cunoașteți sau să știți unde sunt, ci doar să le dați fericire. Scopul acestui grup este să fie universal. S-ar putea să nu întâlnești niciodată persoanele pe care le întâlnești pe stradă sau pe cele pe care le vezi în supermarketuri, dar le poți aminti. Ele sunt ținte ideale pentru a îndrepta sentimentele de bunăvoință. Practica lui Metta (dragoste cu detașare) distruge multe limite ale minții. În acest fel, puteți fi mai uman.
 • Imaginea intitulată Meditația iubirii de bunătate (Metta) Pasul 8
  8
  Urmați următorul grup (care este uneori cel mai complicat), acei oameni care nu vă plac. Ei pot fi oameni care nu te-au tratat bine sau pe cei pentru care simți resentimente. Este dificil, dar trebuie să spargeți pereții urii, respingerii și prejudecăților.
 • Dacă încerci și nu o poți face cu o anumită persoană (poți chiar să fii și tu), apoi du-te înapoi și practică compasiunea, îți dorești iertare, bunătate etc. Cel mai important este că ai încercat. În orice moment s-ar putea să doriți să părăsiți nemulțumirea, furia sau ceea ce credeți că este important pentru dvs.
 • Încearcă să depășești orice prejudecată sau rău intenție pe care le-ai putea întâmpina, pentru că nu îți oferă nici un alt beneficiu. Puteți contracara sentimentele negative cu bunăvoință și le puteți lăsa să meargă așa cum apar. Sau le puteți folosi ca temelie a înțelegerii examinând modul în care voința rea ​​poate bate binele sau chiar insinua în sentimente care pot părea pozitive.
 • Imaginea intitulată Meditația iubirii de bunătate (Metta) Pasul 9
  9
  După ce ați dorit fericirea, precum și pe cele pe care le cunoașteți, le puteți trimite într-o varietate de stiluri în alte locuri. De exemplu:
 • Pentru toți oamenii și ființele din întreaga lume din nord, apoi nord-est, est, etc. Apoi, celor care sunt deasupra voastră, ca și păsările de pe cer. Sau cei care sunt sub pământ, ca niște viermi și insecte. Dacă locuiți într-un complex de apartamente, puteți, de asemenea, să trimiteți fericirea vecinilor dvs. de sus și de jos. Puteți simplifica această procedură prin trimiterea de dragoste înainte, apoi în partea dreaptă, apoi în spatele dvs. etc.
 • Apoi, puteți dori aceeași fericire și libertate pentru orice suferință pentru animale și alte ființe vii.
 • Trimiteți-vă dorințele oamenilor din alte țări și continente. Dorați fericirea prezentă și viitoare.
 • Imaginea intitulată Practică Meditația iubitoare de bunătate (Metta) Pasul 10
  10
  Găsiți aplicații practice pentru dragoste cu detașare în viața de zi cu zi. Deși poate părea ireală în această lume competitivă, cuplată cu bun simț și compresie, dragostea cu detașarea este un instrument puternic și util.
 • Este foarte important să folosim înțelepciunea în dragoste cu detașarea, atât în ​​dezvoltarea ei, cât și în exprimarea ei, deoarece există aspecte în care viața poate fi mai greu. Dacă sunteți unilateral atunci când îl practicați, atunci va fi superficial. Cu toate acestea, dacă vă deschideți prea mult inima, s-ar putea să vă simțiți ca o înălțime sau epuizată. Dragostea cu detașamentul trebuie să funcționeze în ambele sensuri și într-un mod echilibrat.
 • În toate relațiile, și relația ta cu tine, familia ta, prietenii, cunoscuții, cu colegii dumneavoastră și partenerul dumneavoastră, iubirea necondiționată vă poate ajuta să câștige mai multă răbdare și [[înțeleagă și să se dezvolte percepția | percepția în interacțiunile dvs., precum și în înțelegerea modului de a trăi mai bine.
 • sfaturi

  • Nu vă faceți griji dacă dragostea nu apare, poate că va dura ceva timp, în funcție de experiențele dvs. și de starea dvs. mentală actuală, nu este vorba despre condamnarea dvs. Este surprinzător cât de greu poate fi această meditație pentru începători sau pentru cei cu nefericire profundă. Trebuie să ai o adevărată forță de caracter (și o dezvolți prin practicarea meditației) și iubirea necondiționată va deschide treptat inima emoțională, astfel încât să se poată vindeca.
  • Asigurați-vă că aveți timp pentru exerciții. Trebuie să fiți capabil să vă luați timpul și să nu vă grăbiți.

  avertismente

  • Căutați ajutor dacă aveți o problemă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face meditația de concentrareCum se face meditația de concentrare
  Cum se face meditația sexualăCum se face meditația sexuală
  Cum se face meditația wiccaCum se face meditația wicca
  Cum să faci o meditație conștientăCum să faci o meditație conștientă
  Cum să începeți meditația Zen (zazen)Cum să începeți meditația Zen (zazen)
  Cum să mediteziCum să meditezi
  Cum să meditați mersul pe josCum să meditați mersul pe jos
  Cum să meditezi asupra celui de-al treilea ochiCum să meditezi asupra celui de-al treilea ochi
  Cum să meditezi în adolescențăCum să meditezi în adolescență
  Cum să meditezi asupra respirațieiCum să meditezi asupra respirației
  » » Cum să meditezi pe dragoste

  © 2011—2020 ertare.com