Cum se măsoară distanța interpupilară

Distanța interpupilară este distanța dintre elevi și este măsurată în milimetri. Medicii ochi măsoară întotdeauna această distanță pentru a asigura o măsurare precisă la prescrierea ochelarilor. Distanța medie interpupilară a adulților este de 62 de milimetri, deși intervalul normal pentru majoritatea oamenilor este cuprins între 54 și 74 de milimetri. Puteți să măsurați distanța interpupilară pe cont propriu sau cu ajutorul unui prieten sau puteți să vă revizuiți în mod profesionist.

pași

Metoda 1
Măsurați propria distanță interpupilară la domiciliu

Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 1
1
Luați o riglă cu unități milimetrice. Pentru a măsura distanța interpupilară la domiciliu, veți avea nevoie de o riglă care să aibă unități milimetrice. Dacă nu aveți o regulă la domiciliu, puteți imprima o regulă online de măsurare interpupilară pe care o veți găsi pe cele mai multe site-uri din centrul viziunii. Asigurați-vă că atunci când imprimați pagina, configurați imprimanta astfel încât să nu modifice dimensiunea imaginii.
 • Unii comercianți cu amănuntul de ochelari folosesc programe care vă permit să vă fotografiați cu o carte de credit la înălțimea feței pentru a avea o referință la scară, dar majoritatea necesită măsurarea manuală a distanței.
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 2
  2
  Stați în fața unei oglinzi. Dacă intenționați să măsurați propria distanță interpupilară, va trebui să folosiți o oglindă. Asigurați-vă că vă aflați într-o zonă bine luminată, astfel încât să puteți alinia rigla și să vedeți semnele. Pentru a obține o lectură bună, va trebui să stați la o distanță de aproximativ 20 de centimetri (8 inci) de oglindă.
 • Țineți rigla chiar deasupra ochilor, direct de-a lungul sprâncenelor.
 • Țineți capul drept și în poziție verticală pentru a asigura măsurarea corespunzătoare.
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 3
  3
  Închideți ochiul drept pentru a centra pupila stângă. Este mai ușor să măsurați un ochi la un moment dat când închideți celălalt. Începeți prin închiderea ochiului drept și ținând marcajul zero al milimetrului deasupra centrului exact al pupilei stângi. Încercați să obțineți o aliniere exactă cu nota zero, deoarece aceasta ar putea modifica citirea întregii măsurători.
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 4
  4
  Citiți și măsurați distanța elevului drept. Fără a mișca deloc capul sau conducătorul, deschideți ochiul drept și găsiți semnul exact al milimetrului care cade pe pupila dreaptă. Asigurați-vă că așteptați în oglindă pentru a vă asigura o citire corectă. Numărul (în milimetri) care se aliniază cu centrul pupilului sau cât mai aproape de centru, după cum puteți măsura, este distanța interpupilară.
 • Cel mai bine este să încercați să măsurați distanța interpupilară de 3 sau 4 ori pentru a vă asigura că citirea este consecventă și precisă.
 • Metoda 2
  Alegeți un prieten măsurați distanța interpupilară

  Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 5
  1
  Stați aproape de un prieten față în față. Ar trebui să fie de aproximativ 20 de centimetri (8 țoli) față de prietenul tău ca v-ar dori în care cuantificați distanța pupilară în fața unei oglinzi. Nu stați prea aproape sau departe pentru a vă asigura o citire precisă.
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 6


  2
  Priviți capul prietenului tău. Spre deosebire de măsurarea propriei dvs. distanțe interpupiliare în fața oglinzii (unde nu puteți evita privirea la reflecția proprie), dacă aveți un prieten măsurați distanța interpupilară, trebuie să vă uitați de acea persoană. Încercați să vă îndoiți prietenul sau să stați în fața dvs. în timp ce stați în picioare, astfel încât acesta să nu se afle din câmpul de vizibilitate și să vă priviți la ceva în depărtare de la aproximativ 3 la 6 metri .
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 7
  3
  Adresați-vă prietenului dvs. să ia măsurătorile. Va trebui să vă păstrați perfect ochii în timp ce prietenul dvs. măsoară distanța interpupilară. El ar trebui să alinieze rigla în același fel în care ar fi în oglindă. Prietenul dvs. trebuie să alinieze marcajul zero al milimetrului cu centrul unui elev și să măsoare lungimea în care se află centrul celuilalt elev.
 • Metoda 3
  Să aveți un doctor ochi măsurați distanța interpupilară

  Imaginea intitulată Măsurați distanța dvs. interpupilară Pasul 8
  1
  Programați o întâlnire cu un medic. Pentru ca un oculist să măsoare distanța interpupilară, va necesita, de obicei, o întâlnire anterioară. Când vă aflați în biroul dvs., oftalmologul va dori cel mai probabil să vă testeze viziunea pentru a vă asigura că prescripția este actualizată. Aceasta poate include testarea mușchilor oculari, acuitatea vizuală și câmpul vizual, precum și un examen de refracție și retină.
  • Dacă nu ați contactat încă un medic pentru ochi, puteți găsi una prin căutarea online sau revizuirea cartelei telefonice locale.
  • Dacă ați văzut deja viziunea dvs. într-o perioadă de un an, nu este necesar să aveți un nou test de viziune. Medicul de ochi care a efectuat testul poate include distanța interpupilară în antecedentele medicale.
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 9
  2
  Mă măsoară mărimea elevului. În funcție de testele efectuate, medicul poate decide să verifice dimensiunea elevilor folosind un pupilometru digital. Este posibil ca medicul de ochi să decidă, de asemenea, să utilizeze un dispozitiv de măsurare oculară. Ambele dispozitive portabile pot măsura dimensiunea elevului și distanța dintre ele.
 • Un pupilometru arată ca o pereche de binocluri mari, și tot ce trebuie să faceți este să priviți prin ochelari în timp ce medicul vă ia măsurătorile.
 • Un dispozitiv de măsurare ocular poate arăta ca o cameră digitală, în funcție de modelul folosit de medic.
 • Imaginea intitulată Măsurați distanța interpupilară Pasul 10
  3
  Lăsați biroul cu o rețetă și distanța interpupilară. Avantajul de a avea un doctor de ochi măsurați distanța interpupilară este că veți merge cât mai departe cu o măsurare exactă ca o rețetă valabilă pentru o nouă pereche de pahare. Multe dintre comercianții cu amănuntul online necesită prescripție medicală și distanța pupilară de a vinde ochelari, astfel încât să aibă un examen viziune actualizată va simplifica procesul și pentru a asigura rețeta potrivită pentru ochi.
 • sfaturi

  • Uneori este dificil să vezi elevii, mai ales dacă aveți irisuri întunecate. Iluminarea bună vă va ajuta să vedeți elevul mai bine și să citiți mai corect.

  avertismente

  • Nu atinge ochiul Dacă un prieten vă va ajuta, asigurați-vă că sunteți foarte atent când lucrați aproape de ochi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează la un server terminal cu un client desktop la distanțăCum se conectează la un server terminal cu un client desktop la distanță
  Cum se creează o adresă IP la distanță folosind No IP.comCum se creează o adresă IP la distanță folosind No IP.com
  Cum se măsoară distanțele cu AndroidCum se măsoară distanțele cu Android
  Cum puteți măsura distanțele în Google MapsCum puteți măsura distanțele în Google Maps
  Cum să cumpărați ochelari sau ochelari mai ieftiniCum să cumpărați ochelari sau ochelari mai ieftini
  Cum să măsurați o distanță într-o linie dreaptă utilizând o hartă topograficăCum să măsurați o distanță într-o linie dreaptă utilizând o hartă topografică
  Cum să măsurați dimensiunea structurii corpuluiCum să măsurați dimensiunea structurii corpului
  Cum să vă măsurați viziunea la domiciliuCum să vă măsurați viziunea la domiciliu
  Cum să măsurați o înălțimeCum să măsurați o înălțime
  Cum se proiectează colțurile utilizând raportul 3 4 5 al teoremei PitagoraCum se proiectează colțurile utilizând raportul 3 4 5 al teoremei Pitagora
  » » Cum se măsoară distanța interpupilară

  © 2011—2020 ertare.com