Cum să maximizați cantitatea de spermă

Multe cupluri încearcă să-și mărească șansele de sarcină, având sex regulat, consumând vitamine și suplimente și schimbând obiceiurile. Unul dintre lucrurile care ar trebui să ajute un cuplu să conceapă este să maximizeze numărul de spermatozoizi. Există multe modalități de a face acest lucru, dar cele mai bune soluții sunt menținerea unei diete sănătoase, exercițiul fizic și abținerea de obiceiurile proaste.

pași

Imaginea intitulată Maximizarea numărării spermei Pasul 1
1
Întrerupeți obiceiurile proaste. Evitați consumul de alcool, fumatul sau folosirea drogurilor ilegale. Toate aceste obiceiuri pot reduce numărul de spermatozoizi, pot deteriora și provoca o incapacitate de a fertiliza ovulele. Dacă nu puteți sparge aceste obiceiuri, reduceți regularitatea acestora.
 • Imaginea intitulată Maximizarea numărării spermei Pasul 2
  2
  Eliminați alimentele procesate din dieta dumneavoastră. Este important să mențineți o dietă bogată în proteine, legume și cereale integrale. Încercați să aveți o dietă cu conținut scăzut de grăsimi. Când urmați o dietă sănătoasă, numărul de spermatozoizi este mai mare deoarece corpul dumneavoastră este sănătos și metabolismul dumneavoastră funcționează corect. Când puteți, optați pentru alimente ecologice.
 • Imaginea intitulată Maximizarea numărării spermei Pasul 3
  3
  Exercițiu în mod regulat. Când vă exercitați, cel puțin 30 de minute pe zi, reduceți hormonii de stres din organism care pot deteriora sperma. Exercițiul de impact redus este cel mai bun. Cu toate acestea, este important să nu exagerezi și să creezi prea mult stres sau să participi la activități care pot dăuna testiculelor tale.
 • Imaginea intitulată Maximizarea numărului de spermatozoizi Pasul 4


  4
  Limitați sexul la o dată la trei zile. Oferind un spațiu de timp între fiecare întâlnire sexuală, dați corpului posibilitatea de a crea spermă în sistemul dumneavoastră. Sexul zilnic poate reduce numărul de spermatozoizi. Unele cupluri planifică acest program în jurul fertilității femeilor.
 • Imaginea intitulată Maximizarea numărului de spermatozoizi Pasul 5
  5
  Faceți sex în dimineața. Studiile au arătat în mod repetat că numărul de spermatozoizi la bărbați este de obicei mai mare dimineața și după-amiaza. La sfârșitul zilei, numărul de spermatozoizi poate fi redus din cauza stresului și a oboselii.
 • Spermatozoizii-Count-Maximize-Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Maximizarea numărului de spermatozoizi Pasul 6
  6
  Rămâi răcoros Dacă vă petreceți mult timp într-o saună sau într-o cada fierbinte, puteți provoca căldură excesivă care determină ca testicul să producă cantități mai mici de spermatozoizi. De asemenea, ar trebui să evitați lenjeria de corp, pantalonii scurți sau blugi. Înlocuiți lenjeria de corp cu pantaloni sau boxeri mai flexibili, astfel încât testiculele dvs. să respire și să rămână proaspete.
 • Imaginea intitulată Maximizarea numărării spermei Pasul 7
  7
  Luați vitamine și alte suplimente care să vă garanteze sănătatea. Vitamina C și vitamina E s-au dovedit a îmbunătăți sănătatea spermatozoizilor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mănânci ca modelCum să mănânci ca model
  Cum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieniCum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieni
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum sa creasca cantitatea de sperma in mod naturalCum sa creasca cantitatea de sperma in mod natural
  Cum de a crește ejaculareaCum de a crește ejacularea
  Cum să vă măriți fertilitatea în mod naturalCum să vă măriți fertilitatea în mod natural
  Cum să vă schimbați dieta pentru a vă pregăti pentru o sarcinăCum să vă schimbați dieta pentru a vă pregăti pentru o sarcină
  Cum să mănânci curatCum să mănânci curat
  Cum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brutăCum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brută
  Cum să oprești dieta AtkinsCum să oprești dieta Atkins
  » » Cum să maximizați cantitatea de spermă

  © 2011—2020 ertare.com