Cum să măsurați succesul

Toți oamenii vor să obțină succes în viață. Puteți să vă stabiliți progresul în multe feluri, indiferent de efortul pe care îl depuneți în realizarea succesului. Se pare că pentru dvs. definiția succesului este diferită de cea a altora. Definiția dvs. de succes s-ar putea schimba odată cu trecerea timpului.

pași

Metoda 1
Măsurați succesul pe baza performanței dvs.

Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 1
1
Definiți rezultatul Dacă reușiți să obțineți un anumit rezultat, trebuie să știți care este rezultatul. Gândiți-vă la sarcinile dvs. academice, la locul de muncă sau la orice aspect al vieții în care doriți să obțineți succesul. Doriți ca succesul dvs. să fie măsurat la intervale regulate sau măsurat la sfârșitul unui proiect? De exemplu, este un succes pentru tine de a lua un grad de 80% sau mai mult pe toate misiunile dvs. în anul universitar sau este pentru a obține cele mai bune grad la toate examenele la sfârșitul anului? Veți decide definiția dvs. de succes.
 • Asigurați-vă că măsurile rezultatelor dvs. sunt realiste și realizabile. Dacă nu sunt, s-ar putea să vă simțiți obosiți și obosiți, deoarece veți fi mereu în luptă cu o luptă dură.
 • Cereți-i pe alții să vă dea strategii privind obținerea rezultatului dorit. Trebuie să aveți un plan pentru a vă atinge obiectivele.
 • Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 2
  2
  Expuneți în linii generale valorile de referință ale performanței dvs. Un punct de referință este un ideal sau un standard pe care l-ați stabilit pentru dvs. - în mod fundamental, acesta este cel mai bun rezultat pe care doriți să îl atingeți. Creați un calendar de performanță pe care îl așteptați indicat de punctele de referință pe care le-ați ales. De exemplu, dacă doriți să pierdeți 7 kg în două luni, împărțiți suma astfel încât să aveți puncte de referință mai mici. Folosind același exemplu, ați putea pune valorile de referință ale calendarului de 0,9 kg pe săptămână pentru o perioadă de opt săptămâni.
 • Ca un alt exemplu, imaginați-vă că doriți ca rezultatul dvs. să fie cel mai bun student din clasă. Punctele de referință ale performanței pe care le-ați putea stabili ar putea fi obținerea celei mai bune note în cel puțin două dintre examenele dvs. și cea mai bună notă din cel puțin patru din șase lucrări academice.
 • Lăsați spațiu pentru a adăuga detalii despre performanța curentă.
 • Imaginea intitulată Măsurați succesul Pasul 3
  3
  Comparați performanța reală cu reperele. Marcați performanța reală în calendarul dvs. cu repere. Răsplătește-te dacă îți atingi scopul. E bine să te enervezi dacă nu îți atingi obiectivele la un moment dat.
 • Asigurați-vă că recompensa dvs. este în concordanță cu performanța dvs. De exemplu, dacă vă stabiliți criteriile de referință săptămânal, nu vă răsplătiți, mergând la cumpărături la sfârșitul fiecărei săptămâni, că vă îndepliniți obiectivele. Păstrați lucrurile în perspectivă și salvați astfel de recompense atunci când atingeți obiectivul global final.
 • Imaginea intitulată Măsurați succesul Pasul 4
  4
  Luați în considerare eșecurile. Uneori se întâmplă lucruri care nu au controlul tău. Dacă acesta este motivul pentru care nu atingeți performanța pe care ați stabilit-o ca obiectiv, trebuie să știți că nu ați reușit. Dacă există ceva care vă împiedică să vă atingeți obiectivele, gândiți-vă cum să rezolvați problema.
 • De exemplu, dacă vă întoarceți târziu și vă împiedică să studiați suma pe care ați dori să o studiați, cereți-i pe cineva să trăiască împreună cu dvs. pentru a vă asigura că vă treziți la un moment dat.
 • Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 5
  5
  Restaurați punctele de referință. Având în vedere eșecurile care ar putea apărea, restabiliți reperele pentru a obține succes dacă este necesar. Acest lucru este mai probabil să se întâmple dacă vă stabiliți punctele de intervale la intervale regulate. Dacă aveți un rezultat important, cum ar fi definiția dvs. de succes (de exemplu, alergând la 10 km în 1 oră în maratonul care va avea loc în iunie), atunci puteți schimba cu ușurință rezultatele de-a lungul drumului.
 • Va trebui să schimbați efortul necesar pentru a obține rezultatul, dar este încă probabil că veți atinge obiectivul. Restaurați valorile de referință ale performanței pe care le așteptați ca rezultat și scoateți-le.
 • Metoda 2
  Măsurați succesul în funcție de căutarea greșită a valorilor voastre

  Imaginea intitulată Măsurați succesul Pasul 6
  1
  Definiți valorile Rezultatele concrete nu sunt singura modalitate de a măsura succesul. De asemenea, puteți măsura succesul încercând să vă îndepliniți valorile, chiar dacă uneori nu îți atingeți obiectivele. Scrieți în listă tipul de caracteristici pe care doriți să îl aveți astfel încât să vă considerați de succes. Acestea ar putea fi lucruri precum: "Mă ridic când mă simt trist", "Căut partea bună a lucrurilor" sau "Încerc să vorbesc cu toată lumea cu bunătate și educație, chiar dacă sunt într-o stare proastă".
  • Aceste valori nu vin cu o dată de expirare: vă vor ajuta să evaluați modul în care faceți acest lucru în orice etapă a vieții dvs.
 • Imaginea intitulată Măsurați succesul Pasul 7
  2
  Evaluați performanța curentă. Traiesti in functie de aceste caracteristici de cele mai multe ori? Gândiți-vă la exemple pe care le puteți arăta că trăiți sau nu conform standardelor dvs. de succes. Faceți tot posibilul pentru a fi tipul de persoană pe care doriți să o fiți? Gândiți-vă la comportamentele pe care le puteți îmbunătăți pentru a avea succes. Cereți-i pe alții să vă sfătuiască cum să obțineți.
 • Adresați-i pe ceilalți pentru părerea lor despre performanța curentă. Ele vă pot oferi o perspectivă pe care s-ar putea să nu vă gândiți.
 • Amintiți-vă că acesta este un proces de-a lungul vieții și, de aceea, adesea nu va exista un rezultat concret.
 • Imaginea intitulată Măsurați succesul Pasul 8


  3
  Luați în considerare modul în care ați făcut lucrurile. Decideți dacă modul în care ați făcut lucrurile este mai important decât ceea ce ați făcut. De exemplu, dacă v-ați înscris goluri în toate meciurile de fotbal, dar ați fost arogant și nepoliticos față de prietenii dvs. și ați pierdut niște prieteni, încă vă considerați de succes?
 • Pe de altă parte, dacă nu ați obținut cea mai bună notă în toate examenele, dar ați muncit din greu pe tot parcursul anului și ați dezvoltat mai multe abilități de-a lungul drumului, ați eșuat cu adevărat? Păstrați lucrurile în perspectivă.
 • Imaginea intitulată Măsurați succesul Pasul 9
  4
  Nu trebuie să fii atât de tare în tine în momente dificile. Uneori are sens că încerci mai mult - de exemplu, atunci când obiectivul pe care vrei să-l atingi nu poate fi într-adevăr atins.
 • Amintiți-vă că atunci când vă îmbolnăviți sau când trebuie să vă concentrați asupra altui lucru, nu înseamnă neapărat că nu reușiți să obțineți succesul, ci că succesul dvs. este întrerupt în timp ce vă ocupați de probleme mai mari.
 • Metoda 3
  Măsurați succesul evaluând rolul pe care îl jucați

  Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 10
  1
  Gândiți-vă la diferitele roluri pe care le jucați în viață. Faptul că ați reușit nu este definit de un anumit rezultat sau calitate. Sunteți un frate, un fiu, un prieten, un student, un jucător de fotbal, un cetățean al acestei țări. Listați toate rolurile pe care le puteți gândi într-o listă.
  • Puteți face mai bine în anumite roluri decât în ​​altele. Este natural și este ceea ce se așteaptă.
 • Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 11
  2
  Definiți-vă succesul în aceste roluri. Gândiți-vă la calitatea relațiilor dvs. sau la numărul de roluri pe care le jucați. Ce crezi că te face să te bucuri de succes? Gândește-te la efortul pe care l-ai pus în toate aceste roluri. Amintiți-vă că veți avea mereu suferințe și coborâșuri în viață.
 • Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 12
  3
  Rețineți că definițiile succesului pot varia în funcție de o anumită zonă. Este posibil să vă gândiți la acțiunile dvs., la calitatea relației dvs. cu ceilalți, la performanța dvs. sau la alte aspecte ale rolului dvs. Acestea sunt câteva exemple de succes în diferite roluri:
 • Ca cetățean, asigurați-vă că vă reciclați.
 • Ca fiu, vorbești cu tatăl tău cu educație.
 • În calitate de fotbalist, participați la toate sesiunile de practică cu echipa și vă încurajați pe colegii tăi să se îmbunătățească.
 • Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 13
  4
  Evaluați modul în care faceți acest lucru în diferite roluri. Gândiți-vă cât de succes sunteți în rolurile diferite pe care le jucați, punând câteva întrebări. Oamenii care depind de tine se simt mulțumiți și fericiți? Simți că trăiești în conformitate cu idealurile tale?
 • Întrebați-i pe ceilalți ce cred despre succesul lor. Poate sunt oameni cu care te implici în diferite roluri.
 • De exemplu, întreabă-i pe mama ta cum ești copil sau întreabă-l pe șeful tău cum faci ca angajat nou angajat. Alții vă pot spune lucruri despre performanța dvs. care ar putea să vă surprindă.
 • Imaginea intitulată Măsura succesului Pasul 14
  5
  Identificați rolurile pe care vă puteți îmbunătăți performanța. Crezi că poți fi un copil mai bun pentru mama ta? Crezi că poți fi un prieten mai bun, fiind mai fiabil? Gândiți-vă la ce puteți face pentru a avea mai mult succes în aceste roluri.
 • Amintiți-vă că succesul în rolurile dvs. este maleabil: depinde de modul în care îl definiți și dacă doriți să vă schimbați pentru a atinge idealurile pe care le-ați stabilit.
 • sfaturi

  • Poate fi utilă utilizarea mai multor metode pentru a măsura succesul.
  • În funcție de tipul de succes pe care îl căutați, poate fi necesar să luați în considerare opiniile altora. De exemplu, dacă credeți că sunteți de succes ca student, deoarece lucrați din greu, dar profesorul dvs. vă spune că aveți performanța academică pe care ar trebui să o aveți, este posibil să vă gândiți la alte strategii pentru a vă îmbunătăți performanța academică.

  avertismente

  • Există o mare diferență între "nu reușesc" și "eu sunt un eșec". Toți oamenii au succese și eșecuri. Dacă nu reușiți o dată, nu înseamnă că sunteți un eșec permanent.
  • În general, succesul este subiectiv.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți un plan de dezvoltare personalăCum să începeți un plan de dezvoltare personală
  Cum de a scrie un hit rock puternicCum de a scrie un hit rock puternic
  Cum să-ți faci trupa să reușeascăCum să-ți faci trupa să reușească
  Cum de a începe un club de succesCum de a începe un club de succes
  Cum să devii un profesionist de succesCum să devii un profesionist de succes
  Cum să devii un practicant de succesCum să devii un practicant de succes
  Cum să devii un om de afaceri de succesCum să devii un om de afaceri de succes
  Cum să dezvoltați un plan de îmbunătățire a performanțeiCum să dezvoltați un plan de îmbunătățire a performanței
  Cum să scrii obiectivele de performanță a munciiCum să scrii obiectivele de performanță a muncii
  Cum să facem față repetării anului școlarCum să facem față repetării anului școlar
  » » Cum să măsurați succesul

  © 2011—2020 ertare.com