Cum să mestecați corect mâncarea

Sigur, cu toții am învățat să mestecăm copiii, dar majoritatea oamenilor nu-și dau seama de importanța de a mesteca în mod corespunzător alimente. Alimente de mestecat în mod corespunzător are multe avantaje, cum ar fi îmbunătățirea digestiei și apreciere a alimentelor, reduce pofta de mancare si pofte, elimina gazele respirație și excesive rău, și să consolideze sistemul imunitar, împreună cu mulți alții. Iată cum să mestecați în mod corespunzător produsele alimentare pentru a obține toate aceste beneficii.

pași

Image cu titlul Chew Food Properly Pasul 1
1
Lasă-te destul de mult. Nu mâncați în timp ce vă grăbiți. În schimb, permiteți-vă suficient timp, astfel încât să puteți lua timpul necesar pentru a mesteca bine.
 • Image cu titlul Chew Food Properly Pasul 2
  2
  Taiați alimentele în porții mici. Este important să nu se mușcături prea mari în gură, în același timp, deoarece acest lucru împiedică mestecat corectă a alimentelor. Cu cât gustările sunt mai mici, cu atât mai bine.
 • Imaginea intitulată Chew Food Properly Pasul 3
  3
  Mestecați bine. Deși cantitatea exactă de produse de ros variază în funcție de textura glandelor salivare și alimentare ale persoanei, produsele alimentare ar trebui să fie un lichid complet și pierde toate textura.


 • Image cu titlul Chew Food Properly Pasul 4
  4
  Înghiți încet. Nu treceți deodată o bucată plină de mâncare pe gât. Acest lucru vă poate determina să vă sufoca sau să vă deteriorați esofagul.
 • Imaginea intitulată Chew Food Properly Pasul 5
  5
  Așteptați până când ați terminat complet de mestecat înainte de a lua o altă mușcătură. Dați-vă suficient timp pentru a permite ca mâncarea să treacă prin esofag, înainte de a vă pune mai mult în gură. Pentru a evita acest lucru, ajută la aranjarea cuțitului și furcii pe plăcuță între mușcături.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că beți cel puțin șase-opt pahare de apă pe zi pentru a crește producția de saliva. Acest lucru va ajuta la procesul de digestie.
  • Alimentele care sunt deja cea mai mare parte lichide, cum ar fi iaurtul și gelatina, de asemenea, ar trebui să fie mestecate ca alimente solide, pentru a permite saliva descompun înainte de a ajunge în stomac.

  avertismente

  • Nu mâncați în timp ce conduceți vehicule, utilizați utilaje, vizionați televiziune sau ocupați altfel creierul în ceva care vă distrage atenția de la a mânca. Când creierul este distras, este mai greu să controlați cum mestecați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa mesteci guma (guma de mestecat)Cum sa mesteci guma (guma de mestecat)
  Cum să mestecați cu gura închisăCum să mestecați cu gura închisă
  Cum să mâncați lucruri care nu vă placCum să mâncați lucruri care nu vă plac
  Cum să mâncați încetCum să mâncați încet
  Cum să câștigi un concurs de produse alimentareCum să câștigi un concurs de produse alimentare
  Cum să-i oprești pe câine să mestece lucruri care nu ar trebuiCum să-i oprești pe câine să mestece lucruri care nu ar trebui
  Cum să mănânci cu bretele noi sau strânseCum să mănânci cu bretele noi sau strânse
  Cum să mănânci cu protezele dentareCum să mănânci cu protezele dentare
  Cum să mănânci cu divizii dentare în gurăCum să mănânci cu divizii dentare în gură
  Cum să mâncați mai puținCum să mâncați mai puțin
  » » Cum să mestecați corect mâncarea

  © 2011—2020 ertare.com