Cum să rămâi organizat

Când organizați în cele din urmă, nu vă puteți imagina că trăiți o viață dezorganizată. Ți-a trebuit atât de mult să-ți organizezi camera și dulapurile tale, dar apoi, încet, începi să te întorci la obiceiurile tale proaste: alergi la ușă, arunci ceva în sertar, jurăm să-l pună în locul lui mai târziu. Copiii ajung la casă și își aruncă hainele în spatele dulapului și pe podea în loc să o atârne. Încet, dar sigur, cărțile nu mai sunt organizate, nici măcar nu există. Învățarea de a fi organizată este un lucru, dar organizarea rămâne un alt lucru complet diferit.

conținut

pași

Imagine cu denumirea Stay Organized Pasul 1
1
Timpul este totul. Știm cu toții că timpul este bani, dar este, de asemenea, important să vă asigurați că desemnați timpul potrivit. Cea mai bună modalitate de a afla timpul este să o tratezi ca pe un buget. Aflați ce aveți, ce aveți nevoie și ce vreți. Începeți un calendar și completați-l cu nevoile dvs., apoi scrieți și atribuiți cât mai mult timp posibil pentru ceea ce doriți, ceea ce trebuie să faceți și alte sarcini.
 • Imagine cu denumirea Stay Organized Pasul 2
  2
  Administrarea sarcinilor. Fie pentru uz personal sau profesional, există mulți manageri de sarcină acolo, precum și cei care plătesc foarte bine Basecamp și Collab activ. Managerii de sarcini vă vor aminti ce trebuie să faceți, când să faceți acest lucru și, în general, vă vor menține mai liniștiți. Va fi nevoie de timp pentru a vă adapta, dar o dată ce faceți acest lucru, veți fi mai organizați din cauza acestuia.
 • Imagine cu denumirea Stay Organized Pasul 3
  3


  Responsabilitate între colegi. Este ușor să pierdeți calea sau să vă administrați. Chiar dacă sunteți foarte motivați, oricine poate pierde din vedere scopul și poate începe să se dezorganizeze. O modalitate ușoară de ao repara este să-ți amintești cineva planurile și sarcinile tale. Idealul este să aveți partenerul dvs. de afaceri, un prieten, o rudă sau orice altă persoană care să vă țină responsabilă.
 • Imagine cu denumirea Stay Organized Pasul 4
  4
  Luați note oriunde și oriunde. Acest lucru este important Ne putem identifica prin faptul că avem o idee grozavă sau dacă ascultăm ceva util sau ne amintim ceva ce va trebui mai târziu, dacă nu îl scrieți, la acel moment precis, va fi uitat. Simplu și simplu, obțineți ceva care se potrivește în buzunarul dvs. unde puteți scrie lucrurile în jos. Există multe telefoane care funcționează pentru a scrie note sau pentru a înregistra note vocale. Dacă preferați stiloul și hârtia, obțineți un notebook de dimensiunea unui portofoliu pentru a scrie ceea ce doriți. Aveți chiar și o bucată de hârtie în portofel, care va funcționa mai bine decât memoria dvs. uneori.
 • Imagine cu denumirea Stay Organized Pasul 5
  5
  Gândește-te, scrie-o, spune-o. Începeți un blog pentru a rămâne mai organizat. Dacă urmați un proces de învățare, scriere și de a face, vă veți aminti de lucruri de 10 ori mai ușor decât dacă ați gândit pur și simplu la ceva sau ați scris un articol. Încercați să faceți obiceiul de a utiliza marcajele browserului ca un tip de memorie "pe termen scurt", unde marcați câteva lucruri care vă interesează, apoi colectați acele gânduri și marcaje și scrieți-le sau distribuiți-le pe blogul dvs., apoi ștergeți marcajul . Un instrument excelent pentru a atribui markere este delicios, Odată ce atribuiți un marcaj, îl puteți accesa din orice browser de pe Internet și, dacă uitați, căutați-l doar în contul dvs. și acolo va fi, este ca și cum ați avea oa doua memorie.
 • sfaturi

  • Urmăriți videoclipuri organizaționale de pe YouTube pentru a obține idei organizaționale bune.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să vă organizați pantofiiCum să vă organizați pantofii
  Cum să vă organizați haineleCum să vă organizați hainele
  Cum se spală hainele pentru copiiCum se spală hainele pentru copii
  Cum să cureți biroulCum să cureți biroul
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să vă curățați casaCum să vă curățați casa
  Cum să vă păstrați camera curatăCum să vă păstrați camera curată
  Cum să țineți casa dvs. zilnic organizatăCum să țineți casa dvs. zilnic organizată
  Cum să vă păstrați ordinea în camerăCum să vă păstrați ordinea în cameră
  » » Cum să rămâi organizat

  © 2011—2020 ertare.com