Cum să rămâi motivați în adversitate

Obstacolele sunt acele lucruri teribile pe care le vezi când îți întorci ochii de la obiectivul tău.

conținut

- Henry Ford
Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată nu renunța. - Winston Churchill

După ce a fost inițial motivată, a doua parte este să rămâi motivată chiar și atunci când nu simți aceeași emoție ca la început. Poate că ceva nou a venit în viața ta și vechiul tău scop nu are deja același lucru prioritate. Poate l-ai lăsat să treacă o zi sau două și acum nu te poți întoarce la asta. Poate că ai greșit și asta te-a descurajat.

Dacă obțineți aceeași motivație și o întrețineți, veți atinge obiectivul. Dar dacă te predai, nu o vei face. Este alegerea ta atinge obiectivul tău sau demisioneze. Vom arăta cum să evităm renunțarea și să perseverăm în acest scop.

pași

Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 1
1
Rămâi ferm. când începeți un regim de exerciții fizice sau orice alt scop cu scop, îl rupeți fericit și plin de emoție și cu un entuziasm care nu cunoaște granițe. Nu aveți nici un sens de auto-limitare și credeți că puteți face orice. Cu toate acestea, nu va dura mult înainte de a vă da seama că aveți limitări și că entuziasmul dvs. începe să scadă. Ceea ce puteți face, de la început, pentru a nu cădea în descurajare, este să profitați de entuziasmul dvs. inițial. Când ai atâtea energie la începutul unui program și vrei să mergi la tot, destinderii. Nu faceți tot ce vreți să faceți, dați doar 50% la 75% și planificați un curs de acțiune în care creșteți încet în timp. De exemplu:
 • Dacă ai de gând să ruleze, poate crezi că poți rula o cursa 5K la început, în schimb, mai bine să înceapă cu o 1K, odată ce ați reușit să ruleze fără efort un kilometru, apoi executați 2K și, astfel, pentru a ajunge la obiectivul dvs. . Cu pași mici, motivația dvs. nu va cădea.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 2
  2
  Începe. Vor fi zile când nu vreți să mergeți sau să mergeți calcula un buget sau ce trebuie să faceți pentru a vă atinge obiectivul zilnic. În loc să vă gândiți la efortul și timpul necesar, spuneți-vă trebuie doar să începi. De exemplu, puneți-vă adidașii și închideți ușa în spatele dvs., după care veți vedea că totul curge natural. În loc să stați acasă, gândiți-vă la alergare și cât de obosit vă veți simți. Începeți și veți vedea că nu este așa de tare cum v-ați imaginat. Acest sfat funcționează bine tot timpul.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 3
  3
  Fiți întregi. Dacă ați angajat în mod public prin intermediul rețelelor sociale (ca în chat-ul wikiHow), pe un blog, e-mail sau în persoană, apoi de încredere și informale de zi cu zi a acelui grup de oameni. Această responsabilitate vă va ajuta să doriți să o faceți bine, pentru că nu doriți să le informați că ați eșuat.
 • Luați în considerare măsuri drastice de responsabilitate. Poti da cuiva o sumă de bani și voi fi înapoi ca încet de fiecare dată când mergi la sala de sport, sau pierde în greutate, sau la fiecare cursă mile în care participați. Puteți face chiar și un contract.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 4
  4
  Deplasați-vă de gândurile negative și înlocuiți-le cu pozitive. Acesta este cel mai important instrument de motivare și este important să îl punem în practică zilnic. începe verificându-ți gândurile și recunoașterea celor negative conștient. După câteva zile, le veți putea identifica ca o eroare. Apoi, suprimați mental aceste negative, cum ar fi: "este foarte dificil" și înlocuiți-l cu: "Pot să o fac! Dacă o face altcineva, și eu o voi face. Suna tribut, dar chiar functioneaza.
 • Cum să nu amânați lucrurile
 • Cum să folosiți afirmațiile într-un mod eficient
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 5
  5
  Gândiți-vă la beneficiile acordate. Ai înțeles cât de greu este pentru alți oameni? Plimbarea devreme suna foarte greu! Gândește-te doar la asta te face să te simți obosit. În loc să vă gândiți la asta, gândiți-vă mai bine la cât de sănătos este să vă ridicați devreme, cât de bine vă veți simți după exercițiu și cum va fi mult mai bine ziua. Vă va ajuta să fiți mai activi.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 6
  6
  Energizați din nou! Gândiți-vă că vă demotiva și vă amintiți că este ceea ce v-a motivat. Poți repeta? Care este motivul pentru care ați urmărit un obiectiv? Poți reconstrui originea?
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 7
  7
  Află. Citiți despre cum să vă atingeți obiectivul, puteți inspira și reîncărca. Cumva, dacă îți faci citirea, motivația va veni singură. Aflați zilnic, mai ales atunci când nu sunteți motivat.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 8
  8
  Găsește persoane similare. Rămâneți motivat în gândurile voastre. Dacă găsiți pe cineva cu același scop, aflați dacă pot face camaraderie. Se cere că ambii sunt încurajați să rămână motivați. O altă opțiune sunt grupurile din zona dvs. (de exemplu, faceți parte dintr-un club atletic).
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 9
  9
  Citiți povestiri motivative Inspirația poate veni de la cei care au cucerit ceea ce căutați. Puteți deveni un motor de căutare a poveștilor de succes și a atrage mai multe goluri.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 10
  10
  Construiți-vă succesul Fiecare pas spre atingerea scopului este un succes. Sărbătați-vă că ați început! Sărbătoriți fiecare obiectiv realizat în direcția golului, păstrați fiecare moment de succes și construiți pe el. În timp, micile tale realizări vor fi transformate într-un scop reușit.


 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 11
  11
  Faceți elementele de bază Motivația nu este ceva constant, care este mereu acolo. El vine și merge, vine și se duce din nou. Când pleacă, nu o face permanent, se întoarce. Așteaptă până se întoarce. Pentru că atunci când citești o carte, cere ajutor sau doar continuă să te motivezi.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 12
  12
  Obțineți ajutor Uneori este dificil să merg singuri. Dacă conduceți un maraton sau scrieți o teză, fiți disciplinați, urmăriți motivația și terminați atacul.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 13
  13
  Grăbiți-vă progresul La fel de simplu ca și desenarea unui X pe calendar sau pe foaie de calcul simplu, sau planificarea scopului într-o agendă digitală, dar cea mai bună dovadă este atitudinea și percepția dvs. asupra lumii, nu veți dori să opriți trecerea (X) în fiecare zi din calendar.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 14
  14
  Nu uitați să vă răsplătiți pentru fiecare realizare. La fiecare pas, recunoașteți efortul dvs. Fiți conștienți de ceea ce este implicat, nu premies o zi fara exercitii fizice si junk food atunci când sunteți în căutarea de a pierde in greutate, acest lucru va fi echivalent cu un pas înapoi. Două lucruri: 1) Recompensa este proporțională, așa că nu merită o croazieră și 2) Nu premies o zi fara exercitii fizice si alimente pe care doriți atunci când sunteți în căutarea de a pierde in greutate.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 15
  15
  Desenați mici goluri: Obiectivele pe termen lung sunt pentru că ați terminat deja multe pe termen scurt, deoarece timpul fără rezultate imediate este demotivator. Spargeți obiectivul în obiective mici, scurte și rapide și, astfel, mențineți motivația.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 16
  16
  Închiriați un antrenor sau luați cursuri. Te va motiva până la capăt, să atingi un scop și să îl transformi în realitate. Este una dintre cele mai scumpe modalități de motivare, cu toate acestea, funcționează, în cazul în care poddrías ceva lua lecții economice în zona dumneavoastră, sau s-ar putea întâlni un prieten care poate te antrenezi sau să dea sfaturi gratuite.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 17
  17
  Nu treceți niciodată două zile la rând. Evitați tendința de deconectare mai mult de o zi. Nu suntem perfecți. Deci, dacă vă pierdeți o zi, în următorul timp veți simți indisponibil, aplicați așa conștient "Nu! Nu veți pierde două zile la rând!".
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 18
  18
  Aplicați vizualizarea. Vizualizați rezultatele în detaliu. Inchide ochii si vizualizeaza Cum vei arata cu succesul tau? Cum va mirosi? și cum vă veți simți? Unde vei fi cu succes? Vizualizați cât de bine puteți. Nu uitați să întăriți aceste întrebări zilnic cu realizările fiecărui obiectiv.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 19
  19
  Stai departe de a renunța. Uneori vrem să oprim, dar de obicei reacția este viscerală și nu este conștientă. Încercați să marcați în calendar orele pe care le-ați gândit să le renunțați, astfel încât să puteți măsura parametrul. Începeți să veniți cu un plan motivant pe care îl veți aplica data viitoare când doriți să renunțați.
 • Imaginea intitulată Mențineți motivația atunci când Dumneavoastră`re Struggling Step 20
  20
  Bucurați-vă din nou. Nimeni nu ține ceea ce nu-ți place mult timp. Motivarea aduce distracție și plăcere zilnic. Găsiți ceea ce vă plăcea, frumusețea de a alerga în dimineața sau plăcerea de a termina un scop în fiecare zi sau bogăția unei mese nutritive. Trăiți momentul. Apoi gândiți-vă la viitor și cum să vă apropiați pas cu pas ...
 • sfaturi

  • Găsiți o melodie care vă place foarte mult. De exemplu, dacă există o melodie care vă motivează și vă face să vă simțiți foarte bine. Ascultați un cântec cu mesaj pozitiv și coruri atractive, întoarceți volumul și cântați-l. Puteți să-l ascultați în timp ce rulați cu un sistem audio portabil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți exercițiileCum să începeți exercițiile
  Cum se execută corectCum se execută corect
  Cum să vă schimbațiCum să vă schimbați
  Cum să te disciplineziCum să te disciplinezi
  Cum să găsești pacea și fericirea adevăratăCum să găsești pacea și fericirea adevărată
  Cum să setați obiectiveleCum să setați obiectivele
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum să fiți mai motivațiCum să fiți mai motivați
  Cum să realizați obiective pe termen scurtCum să realizați obiective pe termen scurt
  Cum să atingeți un obiectivCum să atingeți un obiectiv
  » » Cum să rămâi motivați în adversitate

  © 2011—2020 ertare.com