Cum să rămâi sănătoasă dacă unul este șofer de camion

Viața unui șofer de camion este foarte amuzantă pentru cei care caută drumul - cu toate acestea, este ușor să aveți sănătate precară în această profesie. Conducerea unui camion pe tot parcursul zilei, dormitul în cabină și mâncarea la pensiuni pot lua orice șofer de camion pe un drum foarte nesăbuit. Cu toate acestea, există modalități de a rămâne sănătoși ca șofer de camion, dacă acesta este obiectivul dvs. Noțiuni de bază la acest lucru implică schimbarea orice obicei prost și fiind foarte disciplinat despre asta.

conținut

pași

Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager 1
1
Acceptați că aveți nevoie de un ritm mai sănătos de viață ca șofer de camion dacă nu aveți unul. Ca și în cazul tuturor obiceiurilor proaste, persoana trebuie să recunoască faptul că au o problemă și că doresc să o schimbe. Odată ce acest gând a fost stabilit în voi, vă va fi mai ușor să urmați un plan de acțiune care vă va transforma într-o persoană sănătoasă.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager 2
  2
  Planificați-vă ziua și includeți momente pentru a nu mai mânca, a gusta și a-și exersa. Dacă vă organizați cu programări, va fi mai puțin probabil să mâncați prea mult și mai probabil să includeți exerciții fizice în timpul zilei.
 • Image cu titlul Rămâneți sănătos ca pasager. Pasul 3
  3
  Mănâncă alimente sănătoase. Este posibil să trebuiască să schimbați locurile în care mâncați de obicei dacă oferă doar opțiuni nesănătoase. Dacă nu sunteți dispus să mănânce în locații noi, atunci aruncați o privire la meniul oferit și evaluați care sunt cele mai sănătoase opțiuni. În plus, trebuie să fiți mai conștienți de dimensiunea porțiilor pe care le consumați și să aflați cât de multă hrană este sănătoasă pentru dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager 4
  4
  Adu gustări sănătoase în camion cu tine. Mananca sandwich-uri este un lucru bun, de fapt. Doar asigurați-vă că le mâncați pe baza unui program și nu la întâmplare, încercați să consumați gustări sănătoase cum ar fi fructe, nuci sau batoane de cereale și să vă măriți porțiile la prânz și cină. Cumpără sandvișurile la un supermarket sau la o fermă pentru a avea un produs mai proaspăt.
 • Imaginea intitulată
  5
  Aveți întotdeauna apă în camion dacă doriți să fiți un camioner conștient și luați-l frecvent. Menținerea hidratării este foarte importantă, iar apa potabilă este cea mai bună modalitate de a rămâne hidratată și de a vă curăța corpul.


 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager 6
  6
  Opriți fumatul, dacă nu ați făcut-o deja. Evident, fumatul nu este un obicei foarte sănătos, iar ca șofer de camion este foarte ușor să începeți fumatul ca o modalitate de a trece timpul sau chiar ca o modalitate de a vă menține ocupat în timp ce stați sau inactiv pentru o zi întreagă. Mulți șoferi de camioane pierd o evidență a numărului de țigări pe care le-au fumat în timpul zilei. Aceasta poate fi cea mai grea parte a scopului tău de a deveni o persoană mai sănătoasă, dar ar trebui să renunți la fumat dacă efortul tău este serios.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager. Pasul 7
  7
  Faceți-vă timp pentru a vă exercita în fiecare zi. Când vă configurați programul pentru ruta din acea zi, faceți timp pentru o plimbare de 45 de minute. Plimbarea este o modalitate excelentă de a vă exercita corpul, de a lua aer curat, de a vă relaxa mintea, de a vă accelera ritmul cardiac și de a vă pompa sângele. Exercitarea este o necesitate dacă obiectivul dvs. este de a deveni un șofer mai sănătos de camion.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager 8
  8
  Nu uitați să vă spălați mâinile înainte de a mânca, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii. Sistemul dvs. imunitar nu este la fel de puternic dacă nu aveți o dietă bună, dacă nu vă exercitați și nu dormiți în mod corespunzător. Deci, ar trebui să vă spălați pentru a vă schimba vechile modalități de a face lucrurile și să rămâneți curați pentru a evita apariția unor germeni de la alți șoferi de camioane care nu sunt la fel de interesați ca și dumneavoastră să rămâneți sănătoși.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătos ca pasager 9
  9
  Încercați să dormi cât mai mult posibil pentru a vă întineri mintea și corpul. Restul este, de asemenea, foarte important dacă doriți să construiți un sistem imunitar sănătos, prin urmare adăugați mai multe ore de somn la programele dvs., astfel încât dimineața să fiți reîmprospătați și dornici să începeți ziua.
 • Imaginea intitulată Rămâneți sănătoasă ca pasager 10
  10
  Includeți un regim de vitamine în rutina zilnică. Vitaminele sunt ceea ce va completa golurile și vă va asigura că veți obține ceea ce nu obțineți cu dieta actuală.
 • sfaturi

  • Recunoașteți că profesia dvs. de șofer de camion prezintă mai multe obstacole atunci când vine vorba de alegerea unei vieți mai sănătoase, dar nu permiteți-i să devină o scuză pentru dvs. Dacă doriți să deveniți un șofer de camion sănătos, ar trebui să știți că, deși munca dvs. face mai dificilă, puteți să o faceți și poate fi chiar distractiv.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să evadeze poliția în nevoia de vitezăCum să evadeze poliția în nevoia de viteză
  Cum să te observi pe YouTubeCum să te observi pe YouTube
  Cum să desenezi un camionCum să desenezi un camion
  Cum să desenezi un camionCum să desenezi un camion
  Cum să uiți un necredinciosCum să uiți un necredincios
  Cum de a sfatui un șofer de taxiCum de a sfatui un șofer de taxi
  Cum să se ocupe de o platformă manuală pentru jackCum să se ocupe de o platformă manuală pentru jack
  Cum să rezolvați un accident de mașină minorCum să rezolvați un accident de mașină minor
  Cum să legați o motocicletăCum să legați o motocicletă
  Cum să conduci în siguranțăCum să conduci în siguranță
  » » Cum să rămâi sănătoasă dacă unul este șofer de camion

  © 2011—2020 ertare.com