Cum să rămâi în formă la cincizeci

Odată ce adulții au cel mai bun moment fizic în timpul adolescenței și 20 de ani, pierd o medie de jumătate de kilogram de masă pe an, în principal sub formă de mușchi, și sunt ascunși de faptul că greutatea generală crește cu aproximativ un kilogram pe an Pierderea treptată a tensiunii musculare este principalul motiv pentru care persoanele în vârstă au dificultăți în îndeplinirea sarcinilor zilnice simple și, în cele din urmă, își pierd independența. Cu toate acestea, aceasta nu este o consecință inevitabilă a îmbătrânirii, ci o consecință inevitabilă a lipsei exercițiilor fizice în mușchi.

pași

Imaginea intitulată Ia tonat și se potrivesc (pentru fete) Pasul 12
1
Efectuați cel puțin un exercițiu din fiecare dintre cele mai importante grupuri musculare (piept, spate și picioare). Nu este necesar să vă îngrijorați prea mult despre umeri, bicepsi sau tricepsuri, deoarece nu puteți exercita corpul superior fără a utiliza nici unul dintre ele.
 • Imaginea intitulată Crearea unui plan de antrenament pentru adolescenți Pasul 3
  2
  Încercați să învățați cu greutate de două sau trei ori pe săptămână. Studii recente au arătat că de două ori pe săptămână sunt la fel de productive ca de trei ori pe săptămână.
 • Imaginea intitulată Crearea unui plan de antrenament pentru adolescenți Pasul 6
  3
  Dacă nu ați făcut niciodată un antrenament în greutate sau dacă nu l-ați practicat mult timp, începeți cu o serie de exerciții și mergeți la creșterea numărului de seturi numai atunci când începeți să vă simțiți confortabil.
 • Puterea de antrenament sau sarcina în greutate ar trebui să fie cuprinsă între 60 și 90% din maxim pentru a mări dimensiunea musculară și puterea.
 • Imaginea intitulată Crearea unui plan de antrenament pentru adolescenți Pasul 4
  4


  În general, se recomandă să faceți între 8 și 12 repetări pe exercițiu.
 • Imaginea intitulată
  5
  Creșteți treptat cantitatea de rezistență utilizată. De îndată ce puteți efectua corect între 12 și 15 repetări, greutatea crește cu 5 până la 10 procente (ceea ce pentru majoritatea bărbaților maturi înseamnă o creștere de jumătate de kilogram și jumătate).
 • Imaginea intitulată Face o antrenament în 20 de minute sau mai puțin Pasul 2Bullet1
  6
  Încercați să nu accelerați mișcarea atunci când faceți exercițiile. Încercați să utilizați un ritm de 2 secunde pentru a ridica (în faza concentrată) și patru secunde pentru a scădea (faza excentrică).
 • Imaginea intitulată Faceți o antrenament în 20 de minute sau mai puțin Pasul 2Bullet2
  7
  Faceți o mare varietate de exerciții. Este necesar să se efectueze diferite tipuri de exerciții pentru a crește puterea diferitelor mușchi. Întotdeauna încercați să efectuați fiecare exercițiu prin diferitele mișcări, luând mușchii din poziția complet întinsă în poziția contractată și repetați.
 • Imaginea intitulată Fâșii de exerciții în timp ce ședea Pasul 1
  8
  Mențineți o tehnică adecvată. Pe lângă faptul că are o viteză controlată a mișcărilor și mișcărilor complete, tehnica de antrenament este esențială în ceea ce privește formarea pentru adulți. Persoanele mature ar trebui să practice întotdeauna o poziție corectă atunci când efectuează exerciții de forță, cu un accent deosebit pe stabilitatea corpului și pe sprijinul spatelui.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crește dezvoltarea muscularăCum de a crește dezvoltarea musculară
  Cum de a mări masa musculară dacă sunteți foarte slabCum de a mări masa musculară dacă sunteți foarte slab
  Cum se creează un plan personal de fitnessCum se creează un plan personal de fitness
  Cum să dezvolți trunchiulCum să dezvolți trunchiul
  Cum să dezvolți mușchii cu exerciții compuseCum să dezvolți mușchii cu exerciții compuse
  Cum sa construiesti muschi la femei peste 45 de aniCum sa construiesti muschi la femei peste 45 de ani
  Cum se dezvoltă masa musculară a brațelorCum se dezvoltă masa musculară a brațelor
  Cum să exersați abdominalele transversaleCum să exersați abdominalele transversale
  Cum să antrenezi pecsCum să antrenezi pecs
  Cum să sculptați rapid corpulCum să sculptați rapid corpul
  » » Cum să rămâi în formă la cincizeci

  © 2011—2020 ertare.com