Cum să rămâi treaz timp de trei zile la rând

În timp ce puțini oameni plănuiesc să petreacă trei zile fără somn, uneori munca se poate acumula și trebuie să o faceți. Posibilul record al lumii este de 264 de ore (11 zile) și a fost atins de un student de liceu din California în 1964. Deși ocazional avea halucinații spre sfârșit, a reușit să-l atingă fără efecte adverse pe termen lung. Nu trebuie să ajungeți atât de departe - cu toate acestea, cu o mică pregătire și un program regulat, puteți rămâne treaz și puteți ajunge până la sfârșit.

pași

Partea 1
Pregătește-te pentru cele trei zile când vei fi treaz

Imaginea intitulată Rămâneți în picioare pentru trei zile Straight Step 1
1
Somneste putin mai mult. Va trebui să dormi puțin mai mult în avans - prin urmare, nu vă fie teamă să vă culcați mai devreme sau să dormiți puțin mai mult în zilele înainte să vă gândiți să rămâneți treaz.
 • Imaginea intitulată
  2
  Evitați cofeina Pe măsură ce trece zilele, veți bea o mulțime de cofeină. Cu toate acestea, dacă consumați prea mult în zilele dinaintea zilei în care intenționați să rămâneți treaz, veți dezvolta toleranță. Deci, va trebui să consumați o cantitate mai mare pentru a simți efectele.
 • Imaginea intitulată Stai în picioare pentru trei zile drepte Pasul 3
  3
  Găsiți lucruri pe care le puteți face. Probabil că aveți deja un motiv bun să rămâneți treaz timp de trei zile - prin urmare, acest lucru vă va ajuta. Între timp, căutați alte activități care vă pot ajuta să vă completați programul. Cu cât îți faci creierul să se implice mai mult în a face ceva (chiar și în lucruri precum citirea sau vizionarea televiziunii), cu atât este mai probabil să rămâi treaz.
 • Imaginea intitulată Stați în picioare pentru trei zile Straight Step 4
  4
  Stocați-vă pe alimente și băuturi. Băuturile și mesele regulate vă pot ajuta să vă deplasați în timpul zilei. Căutați alimente sănătoase (de exemplu, fructe, legume, proteine ​​slabe și cereale integrale) și băuturi cofeină (de exemplu, cafea și ceai). Trebuie să evitați scurgerea de cafea în cele trei zile.
 • Imagine intitulată Stai în picioare pentru trei zile Straight Step 5
  5
  Spuneți niște prieteni. Uneori poate fi util să ai pe cineva cu care să vorbești și să lucrezi. De asemenea, oamenii vor ști că încercați să rămâneți treaz și sperăm că ei vor pleca și vă vor lăsa să lucrați.
 • Partea 2
  Păstrați-vă treaz în timpul celor trei zile

  Imaginea intitulată Stați în picioare pentru trei zile Straight Step 6
  1
  Primul mic dejun. Din anumite motive, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și mâncarea bună vă poate face să aveți un început bun pe calea de a rămâne treaz timp de trei zile. Asigurați-vă că micul dvs. dejun are mese sănătoase, cum ar fi proteinele, cerealele integrale și, eventual, unele fructe. Zahărul și cantitățile mari de cofeină vă vor face să călcați rapid.
  • Încercați să mențineți un program regulat care include un mic dejun dimineața în fiecare din cele trei zile. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți în evidență dacă există părți obișnuite ale zilei pe care nu le puteți evita (cum ar fi să mergeți la muncă sau la școală). Urmând un program ca acesta vă poate ușura revenirea la programul dvs. regulat odată ce petreceți trei zile fără somn.
 • Imaginea intitulată Stați în picioare pentru trei zile Straight Step 7
  2
  Bea cofeina în timpul zilei. Nu trebuie să beți espresso de fiecare dată. Poți să faci pauze regulate fără a bea cofeina în timpul zilei și asta te poate face treaz și alertă. Cantitatea recomandată de cofeină pe zi este de 400 miligrame și o ceașcă de cafea conține de obicei aproape 1000 de miligrame - de aceea, planificați în consecință.
 • Nu beți primul tău pahar când te trezești. Vă veți simți uluit în mod natural în primele 20 până la 30 de minute după trezire - totuși, unele mișcări sau un duș rapid ar trebui să fie suficiente pentru a depăși această senzație. Așteptați să beți prima dvs. ceașcă la prânz sau la începutul după-amiezii, când probabil veți experimenta prima cădere.
 • Este posibil să trebuiască să măriți consumul ca a doua și a treia zi de sosire. În cele din urmă, ați putea bea o doză la fiecare 2-3 ore (ceea ce vă va face să depășiți cu mult 400 de miligrame pe zi destul de repede). Este bine - totuși, asigurați-vă că dozele dvs. se mențin la 100 până la 150 de miligrame. În acest fel nu veți avea o supradoză de cafeină și veți evita să vă simțiți șocul când beți prea mult.
 • Acest lucru funcționează numai dacă aveți o cantitate normală de cofeină în viața de zi cu zi. Dacă deja consumați suficientă cofeină, efectele vor fi reduse și acest lucru va face mai dificil pentru dumneavoastră să îl consumați pentru a rămâne treaz.
 • Imaginea intitulată Stați în picioare pentru trei zile Straight Step 8
  3
  Mananca mese ușoare. Mâncărurile grele vă vor face să vă simțiți leneși și veți fi mai predispuși să vă dați seama sau să vă relaxați prea mult pentru a adormi. Cerealele integrale, proteinele slabe și legumele vă vor ține trezite și energizate timp de mai multe ore. Păstrați porțiunile mici.


 • Imagine intitulată Stați în picioare pentru trei zile Straight Step 9
  4
  Mutare. Exercițiile și mișcările vă vor ajuta să vă mențineți creierul activ și treaz. Chiar dacă încercați pentru a finaliza o sarcină de clasă sau de la serviciu, luați pauze scurte (10 minute) poate să stea și să umble: aceste activități vă va ajuta să se deplaseze pe tine treaz. Dacă căutați ceva care este puțin mai intens decât o scurtă plimbare, ar trebui să funcționeze și unele șezuturi sau împingături pe birou. Toate acestea nu trebuie să fie un exercițiu complet, ci doar câteva mișcări pentru a face fluxul sanguin și energia voastră să se întoarcă.
 • La început va trebui să faceți exerciții când începeți să vă simțiți obosiți. Pe măsură ce trece zilele, încercați să vă forțați să faceți pauze de 10 minute pentru a vă exersa la fiecare jumătate de oră.
 • Imaginea intitulată
  5
  Mențineți luminile aprinse. Corpul tau este utilizat pentru a răspunde la lumină, prin urmare, să păstreze luminile aprinse și un mediu luminos este o modalitate buna de a păcăli organismul să creadă că este timpul zilei și ar trebui să fie treaz.
 • Lumina naturală este mai bună - prin urmare, păstrați perdelele deschise în timpul zilei, dacă puteți. Poate chiar puteți ieși afară.
 • Imaginea intitulată Rămâneți în picioare pentru trei zile
  6
  Pregătiți-vă pentru căderi. Corpul tau nu va functiona la capacitatea maxima pe parcursul zilei si vor exista momente cand te vei relaxa si vei vrea sa te culci. Dacă începeți să simțiți că această senzație se apropie, pregătiți-vă să o luptați repede cu cofeina, aerul rece sau cu un duș pentru al scutura. Efectul nu va dura tot timpul - însă vă poate ajuta dacă începeți să cădeți și astfel veți avea un ritm bun de lucru.
 • Corpul tau va lucra, probabil, perioade care vor avea mai multă energie la jumătate dimineața (aproape la ora 10:00 a. M.) Și începe seara (6:00 p. M. 7:00 p. M.). Încercați să vă îndepliniți cele mai importante sarcini în acest moment. În acest fel, dacă începeți să vă simțiți căzut pentru tot restul timpului, sunteți treaz, veți fi mai dispuși să faceți o pauză pentru un duș sau să faceți mai multă cafea.
 • Imaginea intitulată Rămâneți în picioare timp de trei zile Straight Step 12
  7
  Evitați să faceți activități care necesită o concentrare ridicată. În timp ce stați treaz, veți experimenta perioade cunoscute sub numele de microsleep. Practic, microsleep-ul înseamnă că dormi câteva secunde în fiecare ocazie, ceea ce este cel mai bine descris ca o "distragere". Deși este posibil să lucrați în acest timp, poate fi foarte periculos să faceți lucruri precum conducerea vehiculelor sau folosirea de mașini care vă pot provoca vătămări fizice. Chiar nu puteți să planificați când se va întâmpla această microsleepare - prin urmare, evitați să faceți activități care sunt potențial periculoase dacă nu acordați atenție maximă.
 • Partea 3
  Recuperați după trei zile

  Imaginea intitulată Rămâneți în picioare pentru trei zile Straight Step 13
  1
  Somn un pic pentru a recupera. Odată ce au trecut cele trei zile, va trebui să vă recuperați un pic de vis. Deși vor exista cu siguranță unele efecte secundare din faptul că te-ai ținut treaz atât de mult timp, câteva zile de somn obișnuit te vor readuce la normal.
  • Puteți face o scurtă pauză (15-20 minute) sau două pauze în timpul zilei, dacă începeți să vă simțiți uimiți. Aveți grijă să nu vă întindeți prea mult sau, altfel, vă veți distruge programul.
 • Imaginea intitulată Rămâneți în picioare timp de trei zile Straight Step 14
  2
  Păstrați un program strategic de cofeină. Consumul de cafeină suficientă pentru a vă ține treaz în timpul zilei vă va face să vă simțiți un șoc și să vă distrugeți programul regulat.
 • Imaginea intitulată Rămâneți în picioare pentru trei zile Straight Step 15
  3
  Păstrați-vă ziua liberă. În timp ce este posibil să nu puteți evita să faceți alt loc de muncă, este mai bine să limitați ceea ce urmează. Veți simți uluit și nu vă va oferi cel mai bun dintre voi - prin urmare, încercați să evitați să faceți ceva important.
 • Imaginea intitulată Stai în picioare pentru trei zile Straight Step 16
  4
  Reglați programul dvs. regulat. În funcție de momentul în care se termină cele trei zile, încercați să vă forțați să acceptați programul normal de somn. Acest lucru vă va ajuta organismul să revină la ritmul său regulat.
 • sfaturi

  • Beți multă apă Dacă corpul este usor deshidratat, puteți să vă antrenați mai repede.
  • Amintiți-vă că starea de treaz pentru o lungă perioadă de timp nu este sănătoasă - prin urmare, evitați să o faceți frecvent.
  • Puneți puțină apă rece pe fața dvs. la fiecare 30 de minute sau mai mult. Dacă vă decideți să luați dușuri, mențineți apa cât mai rece posibil pentru a vă menține corpul rece.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să stai treaz noapteaCum să stai treaz noaptea
  Cum să combateți somnul excesivCum să combateți somnul excesiv
  Cum să te odihnești fără să adormiCum să te odihnești fără să adormi
  Cum să te trezești la timpCum să te trezești la timp
  Cum să dormi când ești nervosCum să dormi când ești nervos
  Cum să dormi în timpul zileiCum să dormi în timpul zilei
  Cum să evitați somnul și căscatul în timpul zileiCum să evitați somnul și căscatul în timpul zilei
  Cum să evitați adormirea la locul de muncăCum să evitați adormirea la locul de muncă
  Cum să te culci mai devremeCum să te culci mai devreme
  Cum să te ridici în timp în fiecare dimineațăCum să te ridici în timp în fiecare dimineață
  » » Cum să rămâi treaz timp de trei zile la rând

  © 2011—2020 ertare.com