Cum să păstrați informațiile medicale pentru situații de urgență

Situațiile de urgență apar în orice moment. Cea mai frecventă cauză de deces pentru persoanele sub 44 de ani în America este o urgență traumatizantă. În plus, se estimează că doar 98.000 de oameni mor anual în Statele Unite din cauza erorilor medicale previzibile. Oferiți-vă șansa de a vă îmbunătăți șansele de a evita să faceți parte din statistici și de a pregăti în prealabil informațiile care explică imediat nevoile dvs. medicale salvatorului care vă participă, ceea ce este vital în timpul "orarului de aur" ( pentru a evita moartea cu o îngrijire medicală rapidă). Acest articol vă oferă un ghid rapid și simplu, astfel încât să păstrați cu dvs., precum și într-un loc evident și ușor accesibil, informații concise dar vitale care vor ajuta personalul de urgență să Salvați-vă viața în situații în care nu puteți vorbi singuri.

Rețineți că, deși acest articol a fost scris pentru persoanele care trăiesc în Statele Unite, elementele de pe listă vă vor ajuta să compilați o listă care va fi utilă indiferent de locul în care locuiți în lume.

pași

Imaginea intitulată Ajungeți în starea de repaus în timpul programului de bacalaureat internațional Pasul 3
1
Pregătiți o listă rapidă cu informații medicale de urgență, astfel încât să maximizați posibilitatea de a beneficia de tratamentul medical adecvat. Acesta detaliază informațiile medicale esențiale necesare personalului medical. Puneți informațiile într-un loc unde puteți găsi cu ușurință atunci când vin să vă ajute, ca un deținător de carduri. În listă trebuie să includeți:
 • Toate medicamentele, inclusiv medicamentele fără prescripție medicală. Acest lucru este foarte important. unele medicamente Acestea pot modifica rezultatele tratamentului. Asigurați-vă că această secțiune este completă și precisă. Includeți nume și doze.
 • Condițiile medicale, cum ar fi diabetul, bolile de inimă etc.
 • Informații de la medicul dumneavoastră și contactele de urgență. Când îi contactează pe acești oameni, aceștia ar trebui să aibă acces rapid la informații specifice.
 • Istoricul medical anterior, motivat de faptul că nu utilizează anumite metode pentru a vă ajuta
 • Nume, vârstă și sex. Acest lucru poate părea proastă, dar în cazul unei traume grave sau a unui răniți ars, poate să nu fie imediat evident.
 • Cum să alegi un tratament în loc de altul. Acestea includ transplanturile, markerul pasului, implanturile interne, sarcina, atacurile, insuficiența renală etc.
 • Alergii la medicamente. Dacă sunteți alergic la penicilină, etc.
 • Istoricul intervențiilor chirurgicale anterioare. În funcție de natura și calendarul operației, poate fi important ca medicul să știe.
 • Includeți istoricul imunizării.
 • Alergiile, sensibilitatea și restricții privind dieta dumneavoastră. Acest lucru este foarte important, mai ales dacă alergiile includ un tip de droguri. Asigurați-vă că această secțiune este completă și precisă.
 • Imaginea intitulată Reciclarea calculatorului și câștigarea banilor Pasul 3
  2
  Obțineți informațiile medicului care vă tratează. Acesta include numele medicului, adresa dvs. și fiecare dintre numerele de telefon și fax pe care trebuie să îl contactați. Medicul dumneavoastră așteaptă să fie contactat într-un astfel de caz, dar este o idee bună să știți că ați pus informațiile dvs.
 • Imaginea intitulată Determinați dacă aveți mezoteliom Pasul 1
  3
  Cui să se adreseze în cazul în care există întrebări cu privire la dorințele dumneavoastră. Ar trebui să contacteze rudele, medicul etc. dacă aveți nevoie de o transfuzie, de operație etc., la contactele de urgență, la sotul, fratele, tatăl, fiul sau la cineva în care aveți încredere suficient pentru a fi primul care știe despre situația dvs., deoarece aceasta va fi prima persoană că personalul de urgență va contacta. Trebuie să îi spuneți acelei persoane că l-ați pus pe listă și, dacă este posibil, să îi dați o copie a informațiilor. Menționați în mod specific dacă această persoană este desemnată într-o procură sau în documentul directivei Advance.
 • Advance Will. Acest lucru este la fel de important pentru cei dragi ca tine. Acesta este un subiect dificil pentru cei mai mulți oameni să se ocupe când au tot timpul de care au nevoie să se gândească la asta. Ar putea fi imposibil să se gândească clar la această problemă în timpul unei urgențe medicale. Dacă comunicați în mod clar dorințele dvs. familiei și le puneți în scris, veți face lucrurile mai ușor pentru rudele și medicii dumneavoastră. Ei vor avea dorințele bine documentate și, prin urmare, vor putea să le îndeplinească cu mai multă încredere și vor ști ce vrei în avans și nu vor trebui să ia decizii pentru tine într-o perioadă atât de dificilă.
 • Imaginea intitulată Determinați dacă aveți mezoteliom Pasul 2
  4
  Faceți lista de informații cât mai scurtă, dar cât mai detaliată. Deși nu există timp pentru a citi întreaga poveste a vieții, detaliile sunt importante.
 • Imaginea intitulată Determinați dacă aveți mezoteliom Pasul 3
  5


  Informați-vă cu dvs. în orice moment. La urma urmei, aceste informații nu vor fi utile medicilor, paramedicilor și personalului de urgență dacă nu au acces imediat la informații în caz de urgență. Iată câteva modalități de a lua cu dvs.:
 • Imaginea intitulată Reciclarea computerului și câștigarea banilor Pasul 2
  6
  O modalitate simplă este de a imprima o pagină pe computerul de acasă cu toate informațiile necesare și puteți:
 • Puneți întotdeauna o copie imprimată în portofel sau în geantă. Asigurați-o dimensiunea unui card de credit sau de vizită sau o pliați pentru ao salva.
 • Puneți dosarul într-un mic dispozitiv electronic sau în orice alt dispozitiv de date pe care îl purtați mereu cu dvs. Acest lucru poate fi mai practic pentru persoanele în vârstă sau bolnavii cronici, a căror istorie medicală și informații sunt de obicei prea extinse pentru o singură coală de hârtie. Cu toate acestea, pentru acest din urmă caz, rețineți că dispozitivele electronice moderne nu vor fi întotdeauna utile într-o situație critică sau atunci când tratamentul se face de la distanță și este logic să aveți informațiile pe suport de hârtie ca o copie de rezervă.
 • Indiferent de informațiile pe care le dețineți, trebuie să fie etichetate în mod clar astfel încât salvatorii care caută printre lucrurile dvs. informații vitale să o poată vedea în mijlocul unui traume sau în orice altă situație de urgență medicală. Va fi mai ușor de găsit dacă are o culoare strălucitoare.
 • Adăugați informațiile de contact de urgență pe telefonul mobil sau pe tabletă, creând un contact "ECE" (în caz de urgență) cu numărul dvs. de telefon al persoanei de contact. Atât personalul de urgență, cât și bunii samariteni care au o înregistrare ECE pe telefoanele lor vor ști cum să caute aceste informații pe telefon sau pe tabletă.
 • Există, de asemenea, produse disponibile care pot avea sau oferă acces la o bază de date cu informațiile dvs. medicale. Personalul de urgență poate identifica mai ușor aceste produse. De exemplu, dispozitivul LifeGuard30 poartă marca Rodului Asclepius (simbolul universal al profesiei medicale, care indică disponibilitatea informațiilor medicale) și este atașat unui inel cheie.
 • Imaginea intitulată Găsiți fotografiile corespunzătoare folosind Internetul Pasul 3
  7
  Trebuie să păstrați informațiile actualizate în listă. În mod ideal, actualizați-l periodic. Aceasta înseamnă că trebuie să îl actualizați după fiecare vizită la medicul dumneavoastră. Dacă îl păstrați pe un computer, vă obișnuiți să îl actualizați și să tipăriți o nouă copie atunci când vă întoarceți acasă sau la birou după întâlnirea medicală. Dacă utilizați un serviciu plătit pentru a actualiza informațiile, urmați instrucțiunile pentru ao actualiza.
 • Image cu titlul Îngrijire pentru dinți și gume în timpul sarcinii Pasul 1
  8
  Luați în considerare asigurarea că toți membrii familiei dvs. au înregistrat informațiile medicale în același mod. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că informațiile tuturor copiilor aflați sub îngrijirea dvs. sunt acoperite în mod corespunzător. În caz de urgență s-ar putea să vă simțiți prea stresat sau chiar rănit sau inconștient să vorbiți pentru ei.
 • sfaturi

  • Dacă ați fost diagnosticat cu o afecțiune cronică (diabet, astm, etc.), o afecțiune terminală (cancer, insuficiență cardiacă etc.) sau dacă aveți alergii severe la anumite alimente, medicamente sau latex, este recomandat să utilizați o identificare medicale. Acestea sunt foarte ieftine și sunt, de asemenea, foarte utile în caz de accident de mașină sau orice altă situație de urgență. Le fac si in modele pentru barbati si sunt cele mai utile bijuterii pe care le poate cumpara oricine. Este, de asemenea, o idee bună pentru persoanele care au implanturi metalice în corpul lor (pentru că nu le pot face IRM), copiii mici în aceleași condiții ca mai sus (în special alergiile alimentare) deoarece nu înțeleg gravitatea alergiilor, bolilor lor sau dizabilități și pentru persoanele care iau mai multe medicamente. Pacienții cu Alzheimer sunt, de asemenea, candidați pentru a avea o identificare care include modul de contactare a îngrijitorului lor.
  • Există de asemenea câteva servicii de monitorizare disponibile care vă vor păstra informațiile și vă vor furniza un dispozitiv de alertă pentru casa care trimite servicii de urgență dacă este necesar.
  • Clinica Mayo și Asociația Medicală Americană au formulare on-line pentru istoricul medical și informații de urgență.
  • Scrieți informațiile importante pe o cartelă și lipiți-o pe ușa frigiderului la vedere. În cazul unei situații de urgență în care ar trebui să fie salvate sau inconștiente, acestea vor avea acces ușor la toate informațiile importante. Anumite unități de urgență au fost rugate să verifice ușa frigiderului.
  • Programul gratuit "Vía de Vida" este gratuit și a fost conceput pentru persoanele în vârstă și persoanele cu afecțiuni medicale grave. Acest serviciu oferă informații medicale personalului care participă și tratează urgențele în case.
  • "Academia Americană de Pediatrie" are forme special concepute pentru copiii cu nevoi speciale de sănătate.
  • Căutați pe Internet formulare gratuite pentru informații medicale. Expresia "card de informații medicale" poate fi utilizată pentru a efectua căutarea. Verificați locuri de încredere, cum ar fi organizațiile guvernamentale sau de sănătate, și asigurați-vă că formularul acoperă tot ceea ce aveți nevoie pentru a explica.
  • Este crucial să aveți toate documentele și informațiile medicale într-un singur loc. Acest lucru este ușor de realizat cu kitul personalizat de informații medicale de urgență (Kit EMI) a cărui brevet este în așteptare. Acest sistem separă în două buzunare informațiile necesare pentru a vă ajuta în locul urgenței, de care aveți nevoie în spital. În buzunarul din față se păstrează un rezumat complet cu informațiile de contact, istoricul medical, medicamentele etc. Toate documentele conexe (agent de servicii de sănătate, fotografii, copii de carduri de asigurare etc.) sunt păstrate în buzunarul din spate. Există, de asemenea, un kit Plus care are un pre-încărcat USB cu formulare generale pentru 5 persoane și 2 animale de companie. Vizitați emi-kit.com pentru mai multe informații.
  • Există multe opțiuni care vă permit să aveți toate informațiile de urgență disponibile. Alegeți oricare dintre acestea pe baza nevoilor dvs. personale și a factorilor de risc.
  • Timp de mai mult de 50 de ani, Fundația MedicAlert non-profit oferă servicii medicale de urgență pentru a salva vieți. Persoanele fizice primesc o brățară personalizată și o cartelă de urgență pentru conectarea directă la centrul de răspuns la urgențe MedicAlert care funcționează 24 de ore pe zi pentru a furniza informații medicale vitale persoanelor care au răspuns inițial.
  • Compania MedicTagLL produce un mic dispozitiv USB care stochează alerte medicale și vă permite să transportați mereu informațiile dvs. de urgență. Acest dispozitiv conține aproape toate informațiile medicale necesare personalului de urgență, cum ar fi starea dvs. medicală, alergii, medicamente pe care le luați și contact de urgență și îl puteți pune pe inelul cheie.
  • Cel puțin, orice persoană care are o afecțiune medicală existentă sau care are nevoi speciale în caz de urgență trebuie să folosească un fel de avertisment pentru a avertiza medicii la situația lor. Acest lucru se poate face cu o brățară medicală, o placă sau un colier.
  • O altă companie unde puteți cumpăra o brățară de identificare medicală este Hope Paige Designs. Această companie oferă brățări la modă la prețuri mici. https://hopepaige.com

  avertismente

  • Acest articol a fost creat numai în scop informativ. Planificarea și acțiunile corespunzătoare în cazul unei situații de urgență trebuie consultate cu un medic autorizat și certificat.
  • În caz de urgență, sunați imediat în Statele Unite sau în departamentul de poliție local. Puteți găsi alte numere pentru apelurile de urgență la nivel mondial în articolul "Cum să sunați la serviciile de urgență“.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O imprimantă (sau hârtie și creion, scris clar)
  • Foarfece pentru tăierea cărților (opțional)
  • Breloc, placă, etc. Dacă nu o veți păstra în portofel
  • Detaliile actualizate ale istoricului medical (vizitați-vă medicul)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să livrați un copil nedorit în Statele UniteCum să livrați un copil nedorit în Statele Unite
  Cum să ajuți o persoană care a ingerat otravăCum să ajuți o persoană care a ingerat otravă
  Cum să ai grijă de un tată cu dizabilitățiCum să ai grijă de un tată cu dizabilități
  Cum de a alege o moașăCum de a alege o moașă
  Cum să evaluați un șoc în primul ajutorCum să evaluați un șoc în primul ajutor
  Cum să provocați vărsăturiCum să provocați vărsături
  Cum să facem față cu varicele esofagieneCum să facem față cu varicele esofagiene
  Cum să rezolvați o situație de urgență provocată de produsele chimice de uz casnicCum să rezolvați o situație de urgență provocată de produsele chimice de uz casnic
  Cum să sunați la o ambulanțăCum să sunați la o ambulanță
  Cum să rezolvați o situație de urgențăCum să rezolvați o situație de urgență
  » » Cum să păstrați informațiile medicale pentru situații de urgență

  © 2011—2020 ertare.com