Cum să vă mențineți energia pe parcursul zilei

Când zilele par scurt, dar rutina zilnică este nesfârșită, este dificil să vă mențineți starea de spirit și energia ridicată. Dacă nu vă puteți păstra energia pe parcursul zilei, urmați câteva sfaturi dovedite pentru a vă ajuta să vă motiveze. Dar el înțelege, de asemenea, că starea energică necesită o schimbare în obiceiurile zilnice. Pentru ca acești pași să fie eficienți, trebuie să fii disciplinat și consecvent în eforturile tale.

conținut

pași

Imagine cu titlul Mențineți energia pe parcursul întregii zile Pasul 1
1
Bea multă apă pe parcursul zilei dacă vrei să rămâi hidratat și energic. Apa este cel mai pur mod de a elimina toxinele din corpul dumneavoastră și de a-l revitaliza. În același timp, ar trebui să încercați să reduceți cantitatea de cofeină pe care o consumați într-o zi, deoarece acest lucru contracarează beneficiile aportului de apă prin deshidratarea corpului. Este posibil să trebuiască să transportați cu dvs. o sticlă de apă în permanență, astfel încât să puteți bea apă chiar și atunci când vă bucurați de o ceașcă de cafea.
 • Imaginea intitulată Menținerea energiei pe parcursul zilei Pasul 2
  2
  Modificați obiceiurile alimentare reducând mărimea meselor principale și adăugând gustări sănătoase, cum ar fi nuci, iaurt cu conținut scăzut de grăsimi și fructe uscate între mese. Manancând astfel veți evita somnolența postprandială și vă veți menține energia pe tot parcursul zilei, stați departe de alimente bogate în zaharuri și carbohidrați.
 • Imaginea intitulată Mențineți energia pe parcursul zilei Pasul 3
  3
  Întrerupeți oricând atât de des când vă aflați la lucru pentru a vă întinde și a respira adânc. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți întinerit. Așezați în fața calculatorului pentru perioade lungi de timp va cauza somnolență și lene, stați-vă în mod regulat, întindeți, respirați și mutați. Poate doriți să dedicați o parte din aceste pauze mici pentru a discuta cu colegii dvs., dacă este posibil, deoarece atât socializarea cât și râsul sunt benefice pentru a vă încuraja și energiza atitudinea.


 • Imaginea intitulată Menținerea energiei pe parcursul zilei Pasul 4
  4
  Includeți o plimbare rapidă în rutina zilnică pentru a vă începe bine ziua, pentru a vă pompa sângele și a vă reîmprospăta mintea. De asemenea, trebuie să faceți timp pentru a merge la sala de gimnastică zilnică pentru un regim de exerciții mai puternice, care nu numai că vă vor menține energic pe tot parcursul zilei, ci vă vor ajuta să vă măriți rezistența și răbdarea, precum și să scufundați stresul pe care îl aveți.
 • Imaginea intitulată Menținerea energiei pe parcursul întregii zile Pasul 5
  5
  Obțineți visul pe care corpul și mintea trebuie să vă simțiți revitalizați. Dimpotrivă, pierderea somnului pentru o singură noapte poate dura o săptămână pentru a se reface. Prin urmare, încercați să dormiți 7 ore pe timp de noapte și să mențineți un program de somn constant, astfel încât corpul și mintea să se obișnuiască cu asta.
 • Imaginea intitulată Menținerea energiei pe parcursul zilei Pasul 6
  6
  Includeți un regim de vitamine pentru a vă asigura că vă îndepliniți consumul zilnic de vitamine, inclusiv vitaminele C și B, care promovează energia.
 • sfaturi

  • Stimulează sistemul circulator, transformând picioarele în sus și în jos.
  • Evitați băuturile energetice. Aceste băuturi promovează de obicei energia, dar rezultatele sunt adesea un impuls pe termen scurt urmat de o încetinire a creșterii economice pe termen lung.
  • Invită-ți mintea cu o baie de aromă de lavandă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să stai treaz noapteaCum să stai treaz noaptea
  Cum să evitați să suferiți o recădere după ce ați băut o băutură energizantăCum să evitați să suferiți o recădere după ce ați băut o băutură energizantă
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum se face yoga pe calculatorCum se face yoga pe calculator
  Cum să piardă în greutate în timpul nopțiiCum să piardă în greutate în timpul nopții
  Cum să creați o grafică de dispoziție pentru dvs.Cum să creați o grafică de dispoziție pentru dvs.
  Cum sa lasi cafeauaCum sa lasi cafeaua
  Cum să dormi mai bine cu exercițiiCum să dormi mai bine cu exerciții
  Cum să evitați deshidratarea dacă sunteți otrăvit cu alimenteCum să evitați deshidratarea dacă sunteți otrăvit cu alimente
  Cum să evitați lipsa de somnCum să evitați lipsa de somn
  » » Cum să vă mențineți energia pe parcursul zilei

  © 2011—2020 ertare.com