Cum să păstrați picioarele curate

Cum să vă păstrați picioarele reci și frumoase? Aici veți învăța cum să scăpați de mirosul rău și alte aspecte neplăcute legate de picioare.

pași

1
Păstrați-vă picioarele curate. Spălați-vă picioarele în fiecare zi. Permiterea căderii apei în timpul dușului nu este suficientă. Trebuie să le tăiați cu săpun și săturați-le și să le clătiți bine acoperind întregul picior, nu doar degetele. Cioplire sub unghii, nu ar face rău deloc.
 • 2
  Asigurați-vă că vă uscați perfect picioarele atunci când ați terminat. Nu uitați să vă uscați între degete. Umiditatea care rămâne pe picioare este un teren fertil pentru bateriile care cauzează mirosul rău.
 • 3
  Folosește șosete potrivite. Bumbacul din fibre de bambus, lana și țesăturile speciale pentru sportivi absorb transpirația și permit picioarelor să respire. Dacă se ude prin transpirație, schimbați-le pentru o nouă pereche de șosete răcoroase.
 • 4
  Asigurați-vă că pantofii nu se strâng. Dacă vă stoarce, este posibil să vă faceți ca picioarele să transpire mai mult decât de obicei. Căutați o dimensiune confortabilă și cereți-i ajutorul de la producătorul de încălțăminte dacă aveți întrebări.
 • 5
  Schimbă pantofii. Dacă purtați aceleași pantofi în fiecare zi, îi veți face să miroasă. Lăsați-i să se răcească câteva zile înainte de a le folosi din nou. De asemenea, încercați cu diferitele deodorante disponibile pentru încălțăminte. Alegeți unul dintre ele dacă doriți ca pantofii dvs. să miroasă bine.


 • 6
  Omoară germenii. Ar trebui să luați în considerare utilizarea unui spray dezinfectant pentru încălțămintea dvs. Spălați-vă picioarele cu săpun antibacterian. Pune-ți pantofii. Înainte de a dormi, udați o cârpă albă cu peroxid de hidrogen nediluat și împachetați fiecare picioare cu ea, chiar între degete și chiar sub unghii. Nu trebuie să clătiți și, în cele din urmă, să dormiți fără șosete.
 • 7
  Spălați pantofii și tălpile interioare. Unele insoles de pantofi, în special pantofii de tenis, se pot spăla. Asigurați-vă că acestea se usucă complet înainte de a le utiliza din nou.
 • 8
  Stai desculț acasă. Lăsați picioarele să fie auzite, permițându-le să le petreacă timpul în afara, mai ales noaptea.
 • 9
  Păstrați-vă unghiile scurte și curate. Utilizați o perie de unghii. Toenaile sunt locuri unde se pot găzdui bacterii.
 • video

  sfaturi

  • Bacteriile sunt vinovate de mirosul rău și, deși nu crezi, dau cel mai mare banchet cu picioarele tale. Se hrănesc cu celule moarte și grăsime corporală. Ei proliferează rapid și produc deșeuri sub formă de acizi organici și miroase rău. Între 10% și 15% din populație există un miros teribil. De ce? Deoarece picioarele lor sunt extra transpirați și tind să prindă bacteriile numite Micrococci sedentare, care, pe lângă producerea mirosului rău, produc compuși ai sulfului, care miros foarte rău. Știi ce miros de ou putrezit? Compușii de sulf mirosesc așa.
  • Majoritatea oamenilor pot controla mirosul rău. Este dureros că cineva miroase picioarele rele. Dacă vă faceți griji, purtați pantofi numai în ocazii sociale, la domiciliu încercați să mergeți desculți și lăsați-vă să respire picioarele. Dacă picioarele tale sunt curate și uscate nu le vei permite să găzdui bacterii.
  • Dacă aceste sfaturi nu v-au ajutat, mergeți la un medic, probabil că aveți o altă problemă.
  • Spălați-vă picioarele cu săpun și apă și nu uitați să le sculptați, astfel veți scăpa de bacterii și celule moarte.

  avertismente

  • Evitați pantofii din materiale plastice sau din petrol (cum ar fi Lycra). Acest tip de material nu lasa picioarele voastre sa respire si poate cauza picioare sanatoase pentru a incepe mirosirea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se vindeca ciuperca pe picioare cu un pic de bani si rapidCum se vindeca ciuperca pe picioare cu un pic de bani si rapid
  Cum să vindeci un toenail înghițitCum să vindeci un toenail înghițit
  Cum să elimini mirosul rău de pantofi mirositoriCum să elimini mirosul rău de pantofi mirositori
  Cum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiuCum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiu
  Cum să vă păstrați picioarele de la obtinerea de intepaturiCum să vă păstrați picioarele de la obtinerea de intepaturi
  Cum sa faci sandale mai confortabileCum sa faci sandale mai confortabile
  Cum să-ți faci frumos picioareleCum să-ți faci frumos picioarele
  Cum sa faci picioarele sa miroase bineCum sa faci picioarele sa miroase bine
  Cum de a face un remediu natural pentru mirosul rău al picioarelorCum de a face un remediu natural pentru mirosul rău al picioarelor
  Cum se face un tratament spa pentru picioare (metoda laptelui și a zahărului)Cum se face un tratament spa pentru picioare (metoda laptelui și a zahărului)
  » » Cum să păstrați picioarele curate

  © 2011—2020 ertare.com