Cum să mențineți dieta în timpul sărbătorilor

Indiferent dacă încercați să pierdeți greutatea sau doar să vă păstrați greutatea actuală, sezonul de vacanță poate fi o provocare specială. Cu toate acele alimente tentante care circulă în aceste date, poate fi o provocare să continuăm să mâncăm sănătoși. Aceste sfaturi simple vă vor ajuta să vă întâlniți planul de masă în timpul sezonului de vacanță.

pași

Adam și-christine-christmas.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Adam și Christina Crăciun
1
Concentrați-vă pe oameni, nu pe alimente. Amintiți-vă că petrecerile și evenimentele sociale sunt menite să aibă un timp distractiv cu cei dragi și că nu sunteți acolo numai pentru mâncare.
 • Vacanță-Tratează-Macro-12-11-08-1.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată
  2
  Faceți sărbătorile excepția, nu regula. Oferirea plăcerii din când în când nu este o problemă mare, atâta timp cât vă întoarceți la alimentația dvs. a doua zi. Nu lăsați unul sau două evenimente festive să fie scuza să vă pierdeți figura.
 • Plan-de-a-meeting.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Planul unei întâlniri
  3
  Luați în considerare oferirea pentru a găzdui părțile. Nu există nici o modalitate mai bună de a vă asigura că meniul este sănătos dacă îl faceți singuri. Dacă altcineva organizează petrecerea, oferă să aducă alimente cu conținut scăzut de calorii.
 • Vita-weat-cereale-Snacks.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Gustări de cereale Vita Weat
  4
  Nu ajungeți la o petrecere cu un stomac gol. Mănâncă o gustare ușoară și sănătoasă puțin înainte de a pleca la petrecere. Alegeți alimente bogate în proteine, cum ar fi iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi sau brânza de vaci, să vă simțiți mai mult - o salată verde se umple de asemenea. Dacă nu puteți mânca nimic înainte de a ajunge la petrecere, întrebați gazda sau hostessul pentru un pahar mare de apă imediat ce ajungeți.
 • Afumat-Somon-si-marinat-Herring.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Somon afumat și hering turnat
  5
  Alegeți cu atenție alimentele pe care le veți mânca. Dacă priviți cu atenție, veți găsi mai multe opțiuni sănătoase. Concentrați-vă pe cocktail-ul de creveți, somon afumat și feluri de mâncare proaspete din fructe sau legume. Nucile, în special migdalele, sunt surse bune de proteine, dar aveți grijă de nucile confiate sau de amestecurile de nucuri foarte sărate.
 • Sloweatingparty.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Sloweatingparty
  6


  Mănâncă încet. Organismul nostru are nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a realiza că suntem plini. De asemenea, cu cât mâncați mai încet, cu atât cantitatea de alimente pe care o consumați într-un anumit moment este mai mică.
 • Christmaswater.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu denumirea Christmaswater
  7
  Beți cu responsabilitate. Luați în considerare consumul de apă minerală sau băuturi răcoritoare. Dacă vă decideți să beți alcool, alegeți vin alb sau roșu, în loc de șampanie sau lichior. Puneți toate băuturile alcoolice în apă și puteți chiar utiliza apă pentru a dilua alcoolul.
 • Pleacă de la băuturi carbogazoase. Au mult zahăr.
 • Birou-Crăciun-party.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Biroul de Crăciun pentru birou
  8
  Rămâi activ în timpul sărbătorilor. Faceți o activitate, cum ar fi dansul, pentru a rămâne activ (cât mai departe de masa de bufet). Păstrați metabolismul ridicat.
 • Crăciun-Cina-2008, -THE SPREAD - 3.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată CELEBRITATEA DIN CINEMA 2008, SPREAD 3
  9
  Fii atent cu resturile. Nu-i mâncați doar pentru că nu vreți să le pierdeți.
 • Crăciun-Skating.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine intitulată Patinaj de Crăciun
  10
  Răsplătește-te Este sezonul de sărbători, așa că abstinența nu ar trebui să fie gazda. Doar schimbați-vă atenția: nu mâncați atât de mult, dar aveți mai multă distracție în a face activități.
 • sfaturi

  • Încercați metoda de 3 biți. Luați o mică parte a sandwich-ului care vă place. Înainte de ao înghiți fără să vă gândiți, faceți o privire bună și spuneți: "Am trei mușcături!" După prima mușcătură, gândiți-vă: "Wow, a fost grozav și nu am terminat încă!" Apoi mușcă a doua oară și spune: "Sunt doar în mijloc. Acest lucru este delicios!" Atunci pregateste-te pentru a treia mușcătura și cred că, „Aceasta este ultima mea musca și o voi bucura, dar produsele alimentare nu vor dispărea de pe planetă, și voi fi în măsură să se bucure din nou anul viitor!"
  • Dacă doriți să încercați mai multe feluri de mâncare, luați porțiuni mici în loc de cele de dimensiune completă.
  • Luați în considerare purtarea de haine strânse pentru sărbătorile. Menținerea strânsă a centurii vă va ajuta să vă simțiți mai repede și să vă reamintiți că nu vă faceți griji.
  • Beți un pahar de apă înainte de cină și mai presus de toate, relaxați-vă. Pregătiți-vă mental: mergeți-vă încet, mâncând și savurând mâncarea. Puteți dobândi acest obicei și îl puteți păstra pentru tot restul vieții, nu numai în timpul sărbătorilor.

  avertismente

  • Consumul de încet dă timp creierului să știe că unul este deja Indestulat, iar apa va ajuta să vă simțiți full- cu toate acestea, nu bea prea multă apă, înainte de cină, nu pentru a dilua acizii din stomac, deoarece nevoia de a digera alimente.
  • Dacă vă apelați la purtarea de haine strânse pentru a descuraja să mănâncați atât de mult, aveți grijă. Puteți să vă răniți sistemul digestiv dacă centura pune prea multă presiune asupra abdomenului.
  • Consumul de prea mult, uneori, ascunde alte probleme, cum ar fi auto-control slab, incapacitatea de a spune nu la alții, și o lipsă generală de respect de sine.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Gustări sănătoase
  • Activități pentru a vă distrage atenția
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ocupați de perioada în vacanțăCum să vă ocupați de perioada în vacanță
  Cum să ascundeți că sunteți pe o dietăCum să ascundeți că sunteți pe o dietă
  Cum să preveniți ca un pește să moară în timpul vacanțeiCum să preveniți ca un pește să moară în timpul vacanței
  Cum să faceți față sindromului post-vacanțăCum să faceți față sindromului post-vacanță
  Cum sa faci un plan de masa pentru o persoanaCum sa faci un plan de masa pentru o persoana
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Cum să faci dieta să funcționezeCum să faci dieta să funcționeze
  Modificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțimeModificarea dietei Atkins și pierderea în greutate și înălțime
  Cum să pierdeți 12 kilograme în 12 săptămâniCum să pierdeți 12 kilograme în 12 săptămâni
  Cum să pierdeți 10 kilograme într-o lunăCum să pierdeți 10 kilograme într-o lună
  » » Cum să mențineți dieta în timpul sărbătorilor

  © 2011—2020 ertare.com