Cum să rămâi calm într-un argument

Discuțiile fac parte din viața de zi cu zi și din modul în care oamenii comunică. Deși este adevărat că nu ar trebui să aibă o discuție cu un scop, nu ar trebui să fie tratate fie ca o scuză pentru a declara război sau pentru a ascunde de la cineva. Prin păstrarea calm într-o discuție, nu va preveni o situație de sub control și au mai mult dorința de a face parte și sapă mai adânc problemele reale sunt în fundalul discuției. De asemenea, liniștea este un pas important spre rezolvarea unui dezacord pas.

conținut

pași

Imaginea intitulată Stați liniștită într-un argument Pasul 1
1
Concentrați-vă asupra a ceea ce discuta persoana. Înțelegeți că în spatele fiecărei discuții există o problemă de bază. Infracțiunea personală (așa cum mulți oameni fac) este cea mai rapidă modalitate de a pierde controlul asupra situației. Uită-te la ceea ce spune cu adevărat persoana și la ce sunt supărați, chiar și printr-o frenezie de cuvinte și acuzații enervante. Stând deoparte și concentrându-se pe motivele adevărate, evitați discuția într-un mod personal și începeți să căutați modalități constructive de a rezolva probleme reale.
 • Imaginea intitulată
  2
  Păstrați calm Respirați mai încet decât ați face în mod normal. Țineți-vă poziția echilibrată și în poziție verticală. Evitați să aveți un limbaj agresiv al corpului, cum ar fi traversarea brațelor sau afișarea pumnilor. Chiar și prin strigăte și lacrimi, o persoană va detecta limbajul corpului și se va plictisi să argumenteze.
 • Când cineva spune ceva care vă deranjează, inspirați și expirați adânc și încet. Dați-vă spațiul de care aveți nevoie pentru a vă liniști prin folosirea respirației ca mecanism de calm care vă permite să vedeți situația într-un mod mai clar.
 • Imaginea intitulată Stați liniștită într-un argument Pasul 3
  3
  Așezați-vă capul și reiterați că înțelegeți situația dificilă a persoanei. Empatia este calea către înțelegere și ar trebui să existe un fel de legitimitate pentru izbucnirea furiei acelei persoane. Este datoria voastră ca un comunicator luminat să dezvăluiți acest fapt.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu țipați niciodată Veți pierde controlul și va fi mai greu să vă gândiți clar dacă țipați. În plus, veți face discuția mai mult decât un conflict constructiv.
 • Vorbește cu o voce calmă.
 • Scuzați-mă dacă țipați. Se poate întâmpla să țipi, să-ți ceri scuze și să-ți recuperezi vocea calmă.
 • Puteți să-i mulțumiți persoanei pentru durabilitatea țipetelor și promiteți că veți opri imediat (și chiar veți face).
 • Shouting-ul într-un loc public va atrage spectatorii. Acest comportament este rușinos și problematic. În plus, nu-ți face bine reputația.


 • Imaginea intitulată Stați calmi într-un argument Pasul 5
  5
  Nu recurge la insulte. Acestea fac ca un dezacord constructiv să devină un concurs de resentimente în care ambii vor fi tentați să-l învingă pe celălalt prin calomnie defăimată.
 • Dacă insultele fac ca unul dintre voi să plângă, oamenii vor susține pe cel care strigă, pentru că cealaltă persoană va fi văzută ca o persoană agresivă și intimidantă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Păstrați atitudinea adversă la minim. Poate aveți dreptate și cealaltă persoană poate fi greșită. Cu toate acestea, este foarte probabil că există un punct intermediar pentru ambele, pe care trebuie să le găsească. Prin urmare, concentrarea pe dreptul de a împiedica capacitatea de a ajunge la un acord, a se vedea perspectiva persoanei și a fi rezonabil. Păstrați calm, ascultați mesajul care stă la baza și eliminați criticile ofensive pe care le simțiți tentați să le exprimați.
 • Imaginea intitulată Stați calmi într-un argument Pasul 7
  7
  Așteptați până când persoana se calmează. În cele mai multe cazuri, o persoană nu poate menține un nivel de agresivitate pentru o lungă perioadă de timp pentru a avea o lungă discuție. Acesta este ceea ce se numește momentul crucial. Acea persoană începe să reevalueze manifestările și afirmațiile lor încep să scadă din acel moment.
 • Image cu titlul Stați calmi într-un argument Pasul 8
  8
  Ea ajunge la o concluzie cât mai mult posibil. Încheiați discuția cu o afirmație a empatiei. Puteți spune: "Înțeleg ce spui tu. Am trecut prin acea situație. Vreau să fac ceea ce trebuie, dar pentru asta am nevoie de sprijinul tău, nu de furia ta". A face persoana care crede că a câștigat este singura modalitate de a rezolva conflictul pe care îl aveți cu o persoană irațională (adică cu o persoană enervantă). O discuție este o negociere eșuată și este responsabilitatea dvs. să aveți grijă de supraveghere și să ajungeți la sfârșitul jocului, presupunând că există unul.
 • sfaturi

  • Limba trupului tău vorbește pentru tine. Aveți grijă atunci când vă aflați sub presiune sau sunteți supărați. Ceea ce indică limbajul trupului poate fi clasificat ca o discuție fără să observați.
  • Opinia ta contează. Este vorba despre modul în care îl exprimați, în loc de faptul că îl aveți.
  • Fii cinstit și lasă sinceritatea ta să se reflecte în ochii tăi când vorbești calm.
  • Înțelegeți că este vorba de obținerea unui punct comun și de exprimarea problemelor. Nu este vorba despre aruncarea persoanei cu care se cercetează și care pretinde victoria. Această atitudine nu va ajuta la relațiile viitoare cu această persoană.
  • Plânsul nu este o modalitate bună de a răspunde la o discuție. Aceasta va face ca persoana cu care susținem să aibă o putere asupra voastră și sugerează că v-ați predat deja și l-ați lăsat să câștige.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să calmezi o persoană supăratăCum să calmezi o persoană supărată
  Cum să facem față unei situații enervanteCum să facem față unei situații enervante
  Cum să aranjezi un argument puternic cu prietena taCum să aranjezi un argument puternic cu prietena ta
  Cum să încetați să discutați cu prietenul dvs.Cum să încetați să discutați cu prietenul dvs.
  Cum să discutămCum să discutăm
  Cum să te cerți cu cineva care crede că are întotdeauna dreptateCum să te cerți cu cineva care crede că are întotdeauna dreptate
  Cum să elimini discuțiile toxice în relația taCum să elimini discuțiile toxice în relația ta
  Cum să eviți să spui ceva rău soțului tău atunci când vor argumentaCum să eviți să spui ceva rău soțului tău atunci când vor argumenta
  Cum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașeCum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașe
  Cum să evitați un argumentCum să evitați un argument
  » » Cum să rămâi calm într-un argument

  © 2011—2020 ertare.com