Cum să rămâi calm când ești criticat

A rămâne calm nu este întotdeauna ușor, mai ales după ce ați fost criticat. Este normal să vă simțiți jenat, dar există unele lucruri pe care trebuie să le aduceți întotdeauna în minte.

pași

Imaginea intitulată Țineți-vă bine când sunteți criticat Pasul 1
1
Opriți-vă și întrebați-vă patru întrebări simple. 1. Ce motiv are această persoană să spună acest lucru? 2. Este un motiv bun? 3. Îmi pasă ce gândește acea persoană? 4. (Dacă aveți un motiv bun) Cum accept că am greșit și că am făcut o greșeală?
 • Imaginea intitulată Țineți-vă bine când sunteți criticat Pasul 2
  2
  Învață să încetezi să mai iei lucrurile personal. Acest lucru este deosebit de important dacă vă simțiți criticat atunci când vă simțiți deprimat.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă bine când sunteți criticat Pasul 3
  3
  Dacă te enervezi când te simți criticat, învață cum să scapi de furie. Este important să vă controlați temperamentul, astfel încât să nu faceți ceva din întâmplare din ceea ce ați putea regreta.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă bine când sunteți criticat Pasul 4


  4
  Când cineva te critică, zâmbește și ridică din umeri. Apoi continuați să faceți sau spuneți ce faceți sau spuneți. Dacă persoana încearcă să vă exasperați, acest lucru îi va arăta că nu a obținut ceea ce căuta.
 • Imaginea intitulată Țineți-vă bine când sunteți criticat Pasul 5
  5
  Dacă el este prietenul tău, cere-i sfatul. Când cineva vă critică, spuneți: "Este bine. Ce ar trebui să fac în schimb? De exemplu, dacă spui că hainele tale sunt urâte, spui "Poți să mergi la cumpărături cu mine și să mă ajuți să aleg niște haine? Îi voi încerca. Acest lucru îi spune persoanei să nu te mai critice. Dacă spui că nu poți pentru orice motiv, poți spune „Deci, bine, vă rugăm să nu semnala o problemă pe care nu se poate rezolva sau nu rezolva ajută-mă.“
 • Imaginea intitulată Țineți-vă bine când sunteți criticat Pasul 6
  6
  Simțiți-vă mândru să faceți ceva în modul "greșit". De exemplu, dacă cineva îți spune ceva de genul "hainele tale arată urât", atunci spuneți "Da, este caracteristica mea". Dacă cineva spune că casa ta este dezordonată, spuneți "Da, eu sunt inactiv. Și bine! "Și zâmbește.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu ascultați mereu ce spun oamenii. De fapt, este posibil ca cineva să vă spună că parul tău pare oribil și ai putea chiar să crezi atât de mult că devine o paranoia. Oamenii spun lucruri doar pentru a spune ceva, pentru a face pe voi sau pe alții să creadă că sunt puternici sau orice altceva. Partenerul tău poate spune ceva și apoi, după 10 minute, să o uiți. Nu întotdeauna credeți ce vă spun oamenii, mai ales dacă este un lucru rău și dacă există doar unul sau doi oameni care fac acest comentariu și o fac doar o singură dată.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să calmezi o persoană supăratăCum să calmezi o persoană supărată
  Cum să împiedicăți temperamentul rău să vă domineCum să împiedicăți temperamentul rău să vă domine
  Cum să ignori pe cei care te urăscCum să ignori pe cei care te urăsc
  Cum de a crește stima de sineCum de a crește stima de sine
  Cum să cereți iertareCum să cereți iertare
  Cum să recunoști că cineva îți placeCum să recunoști că cineva îți place
  Cum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculinCum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculin
  Cum să evitați persoanele care nu vă placCum să evitați persoanele care nu vă plac
  Cum să faci pace cu un prieten după o luptăCum să faci pace cu un prieten după o luptă
  Cum să adresați întrebări emoționale cu tactCum să adresați întrebări emoționale cu tact
  » » Cum să rămâi calm când ești criticat

  © 2011—2020 ertare.com