Cum să mențină obiceiurile alimentare sănătoase după o pauză

Neil Sedaka a cântat o dată "încheierea unei relații este greu de făcut". O pauză este stresantă pentru oricine. De fapt, stresul unei relații rupte determină, de obicei, oamenii să supraindică în alimentele confortabile și băuturile alcoolice. Puteți renunța la alte obiceiuri alimentare sănătoase pentru confortul unei plăci de nachos, o oală de înghețată sau un pachet de sase beri. Cu toate acestea, stresul unei pauze nu trebuie să vă deranjeze dieta sănătoasă. Puteți să vă mențineți obiceiurile alimentare sănătoase după o pauză, explorând în mod conștient opțiunile alimentare și evitând creșterea în greutate.

pași

Metoda 1
Explorați în mod conștient opțiunile alimentare

Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 1
1
Luați alegeri alimentare inteligente. Stresul unei pauze poate afecta preferințele dvs. alimentare. Este posibil să aveți pofta de grăsime sau de zahăr, chiar dacă dieta dvs. nu le include în mod normal. Efectuarea alimentelor inteligente pe tot parcursul zilei (acasă, în restaurante sau în cafenele) vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea după o pauză.
 • Concentrați-vă pe grăsimile prietenoase, cum ar fi avocado, nuci și uleiuri. Acestea vă pot umple stomacul și pot ucide poftele alimentare junk. Adăugați aceste alimente la cele pe care le gătiți acasă sau comandați mâncăruri care le conțin în restaurante. Plimbarea în jurul cafenei înainte de a face alegerea dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să luați decizii inteligente.
 • Pregătește o salată mare dacă nu găsești nimic sănătos. Alegeți surse de proteine, cum ar fi pui, ton sau tofu, cu multe legume colorate. Selectarea legumelor crocante poate ajuta la combaterea oricăror stres sau anxietate pe care le simțiți.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 2
  2
  Au gustări sănătoase la îndemână. Savurează permanent o rezervă sănătoasă cu tine. Luați lucruri cum ar fi fructe, granola, fructe cu coajă lemnoasă și supete conservate cu dumneavoastră pentru a opri orice poftă de mâncare junk din cauza stresului sau singurătății.
 • Selectați gustări bogate în proteine, cum ar fi avocado, pentru a vă umple stomacul. Servirea guacamolei cu legume tăiate vă poate oferi satisfacția grăsimii avocado cu un factor anti-stres.
 • Evitați să vă bingeți noaptea târziu sau din cauza insomniei cu gustări precum piureul de gălbenele și biscuiții sau legumele tăiate.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 3
  3
  Bea ceai. O ceașcă de ceai oferă o experiență caldă și relaxantă. De asemenea, puteți lua stomacul cu lichid, astfel încât să nu aveți poftă de mâncare. Ceaiul verde, negru și oolong vin cu avantajul suplimentar al aaninei, o substanță chimică care vă poate liniști mintea. Luați o ceasca de ceai de lângă dvs. după o pauză pentru a vă liniști și a vă menține stomacul plin.
 • Rețineți că ceaiul verde, negru și oolong conține cafeină. Bea multe cani de acest tip de ceai te poate face nervos. Luați în considerare amestecarea acestui tip de ceai cu fructe sau infuzii pe bază de plante, inclusiv yerba mate.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 4
  4
  Aveți alimente sănătoase în bucătăria dvs. Una dintre cele mai bune modalități de a vă menține dieta după o pauză este să vă păstrați bucătăria plină de alegeri sănătoase. Având bogate în nutrienți alimente la îndemână vă pot întări obiceiurile alimentare sănătoase. De asemenea, vă puteți împiedica să luați o pungă de chips-uri sau cookie-uri în loc de fructe proaspete.
 • Aveți o varietate de fructe și legume congelate, care sunt la fel de sănătoase ca alimentele proaspete, gata pentru a fi utilizate în orice moment. Le puteți încorpora în feluri de mâncare, cum ar fi piureuri, cartofi prăjiți și supe.
 • Depozitați alimente care nu perindă, inclusiv paste, fasole, ovăz, nuci și orez, pentru a găti mese rapide și ușoare.
 • Au o mică selecție de produse din carne de lapte și de carne perisabilă pentru a le folosi la mese. Selectați opțiuni cu conținut scăzut de grăsimi, inclusiv iaurt, brânză și pește.
 • Păstrați o selecție de uleiuri și condimente sănătoase pentru a vă oferi puțină cunoștință meselor. Acest lucru vă poate încuraja și un pic.
 • Metoda 2
  Evitați creșterea în greutate din cauza unei pauze

  Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor de alimentație sănătoasă după o ruptură Pasul 5
  1
  Scrieți un plan de masă săptămânal. Având un plan de masă vă poate menține obiceiurile sănătoase pe drumul cel bun. De asemenea, vă poate ajuta să evitați comportamentele nesănătoase. Pe măsură ce vă ocupați de impactul emoțional și fizic al unei destrămări, faceți un plan de masă în fiecare săptămână pentru a vă asigura că continuați cu obiceiurile alimentare sănătoase.
  • Pregătiți cât mai multe mese posibile pentru a evita declanșatoarele, cum ar fi pastele bogate sau băuturile alcoolice. Verificați planul de masă pentru a vă asigura că fiecare masă are o varietate de vitamine și substanțe nutritive.
  • Începeți ziua cu un mic dejun sănătos. Împachetați masa de prânz sau alegeți un fel de mâncare dintr-un meniu online înainte de a merge la un restaurant.
  • Acesta include mese în restaurant, exerciții, odihnă și alte activități (cum ar fi văzând prieteni) în planul tău. Acestea vă pot ajuta să vă simțiți mai bine în afara menținerii obiceiurilor alimentare sănătoase.
  • Rețineți locurile în care este mai probabil să vă răsfățați de poftele alimentare legate de stres. Evitați să le puneți în planul de masă pentru a continua pe calea cea bună.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 6


  2
  Savurați alimente sănătoase în restaurante. Vizitarea restaurantelor cu prietenii poate ușura de obicei lovitura unei destrămări. Mulți oameni se alătură prietenilor să meargă într-un restaurant. S-ar putea să nu vă simțiți ca și în cazul gătitului. Dacă mergeți la un restaurant, puteți să vă deranjeze obiceiurile alimentare sănătoase. Evitarea conștientă a anumitor alimente din restaurante vă poate ajuta să vă mențineți obiceiurile alimentare bune.
 • Stai departe de ofertele nesănătoase, cum ar fi cutii de pâine, bufete, plăci în sosuri grele și alimente prăjite.
 • Alegeți opțiuni sănătoase cum ar fi salate, legume aburite, fripturi slabe și pești. Selectați fructe pentru desert sau împărtășiți o bucată de tort de fructe sau orice tort cu un prieten.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 7
  3
  Permiteți-vă o dorință din când în când. Unele zile s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați da poftele voastre. Nici o persoană nu este perfectă și uneori este bine să vă mulțumim. Permițându-vă o zi ocazională să vă răsfățați, pofta nu vă va deranja și vă poate ajuta să vă mențineți dieta sănătoasă pe termen lung.
 • Includeți o zi de poftă (sau două) în planul de masă săptămânal. Poate doriți ca ziua voastră de poftă să fie când vă petreceți timpul cu prietenii sau nu aveți planuri și rămâneți acasă pentru a mânca ceea ce dorește inima voastră.
 • Mănâncă tot ce vrei în ziua ta de poftă, fără să te simți vinovată sau îngrijorată. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai bine cu privire la despărțirea dvs. sau să vă înecați sentimentele rău pe care le aveți.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 8
  4
  Beți alcool în mod moderat sau nu beți. Alcoolul poate modifica sentimentele și percepția dumneavoastră. Este posibil să beți pentru a îneca durerile pe care le aveți după o pauză. Cu toate acestea, alcoolul este un deprimant și vă poate face să vă simțiți mai rău. În plus, puteți să vă deranjeze obiceiurile alimentare sănătoase, deoarece acestea vă reduc inhibițiile și capacitatea dumneavoastră de a metaboliza în mod corespunzător produsele alimentare.
 • Nu beți mai mult de o băutură pe zi dacă sunteți o femeie și două dacă sunteți bărbat.
 • Alegeți băuturile cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi vinul alb cu sifon sau o bere ușoară. Stai departe de bombe calorice cum ar fi cocktailurile mixte.
 • Metoda 3
  Obțineți încurajare și ajutor

  Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere Pasul 9
  1
  Exercițiu în mod regulat. Rupturile te pot face să te simți trist și chiar deprimat. De obicei, acest lucru declanșează comportamente care te fac să exagerezi mâncarea. Exercițiul regulat vă poate ajuta să vă simțiți mai bine prin stimularea substanțelor chimice care vă fac să vă simțiți bine în creier. De asemenea, vă poate ține la curent cu obiceiurile alimentare sănătoase și vă împiedică să câștigați în greutate.
  • Exercitați cele mai multe zile ale săptămânii timp de cel puțin 30 de minute. Faceți activități care vă place. Acestea pot include mersul pe jos, alergatul, înotul sau caiacul.
  • Invitați-vă prietenii să vă alăture, ceea ce vă poate stimula starea de spirit. Rețineți că exercițiile fizice sau alte tipuri de activități vă pot introduce pe noi oameni care vă pot ajuta să uitați pe ex.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o ruptură Pasul 10
  2
  Utilizați sistemul de asistență. Mulți oameni se simt singuri după o despărțire. Poate doriți să stați acasă și să vizionați televizorul în timp ce mâncați. În schimb, petreceți timp cu cei dragi. Acestea vă pot ajuta să vă ocupați de sentimentele dvs. și vă pot distrage atenția de la abuzul de alimente și de deratizare din dieta dumneavoastră.
 • Rețineți că petrecerea timpului cu cei dragi are efecte similare ca și exercitarea: crește hormonii care vă fac să vă simțiți bine.
 • Faceți lucrurile cu cei dragi pe care vă bucurați. Aceasta poate include încercarea de activități noi, vizionarea filmelor sau doar o cafea. Discutați cu cei dragi despre sentimentele dvs. dacă vă ajută.
 • Imaginea intitulată Menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase după o rupere 11
  3
  Căutați ajutor profesional. S-ar putea să afli că sentimentele tale de tristețe nu merg departe cu exerciții fizice sau petrecând timp cu cei dragi. Este posibil ca aceste sentimente să crească dorința de a mânca alimente care nu fac parte din dieta ta. În aceste cazuri, solicitați tratament cu un specialist în domeniul sănătății mintale. Un medic vă poate ajuta să vă depășiți sentimentele, ceea ce vă poate menține, în cele din urmă, obiceiurile alimentare sănătoase.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rămâi subțireCum să rămâi subțire
  Cum sa slabesti in mod naturalCum sa slabesti in mod natural
  Cum să mănânci ca o persoană subțire nuCum să mănânci ca o persoană subțire nu
  Cum să mănânci curatCum să mănânci curat
  Cum sa mananci sanatos in facultateCum sa mananci sanatos in facultate
  Cum să controlați dependența de alimenteCum să controlați dependența de alimente
  Cum de a controla pofta de a manca dulciuriCum de a controla pofta de a manca dulciuri
  Cum să nu mai mâncați dulciuri tot timpulCum să nu mai mâncați dulciuri tot timpul
  Cum să oprești consumul de zahărCum să oprești consumul de zahăr
  Cum să lași mâncarea nesănătoasăCum să lași mâncarea nesănătoasă
  » » Cum să mențină obiceiurile alimentare sănătoase după o pauză

  © 2011—2020 ertare.com