Cum să vă manifestați dorințele

Toată lumea are vise pe care le-ar plăcea să le realizeze. Cu toate acestea, foarte des, oamenii sunt forțați să se mulțumească cu ceva diferit. Viața reală este în cale și obiectivele în sine par prea mari pentru ca realizările tale să pară realiste. Nu trebuie să fie așa. Deși nu există nici o modalitate dovedită de manifestare a dorințelor, cei mai mulți ar fi de acord că procesul începe cu o atitudine bună și o idee clară despre locul în care vrei să fii. Ținându-ți visele de obicei implică dezvoltarea perspectivei și modului tău de viață de la început, dar poate fi realizată.

pași

Partea 1
Vizualizați-vă succesul

Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 1
1
Reflectați până acum asupra vieții voastre. Toate dorințele curente apar, în cele din urmă, de cine sunteți ca persoană și de ceea ce ați făcut deja. Înainte de a începe să vă imaginați obiectivele pentru viitor, este important să aveți o idee bună despre locul în care ați venit în viața voastră. Acordați-vă timp pentru a vă gândi unde vă aflați și ce ați făcut până acum.
 • Vrei să spui că ești mulțumit de felul în care ți-a ieșit viața? Cu ce ​​aspecte sunteți mai mult sau mai puțin mulțumiți? Există o diferență semnificativă între potențialul dvs. și viața pe care o trăiți în prezent? Formularea acestor întrebări vă va oferi o idee mai clară care vă va ajuta să vă stabiliți obiectivele.
 • Scrierea câtorva paragrafe despre tine poate fi utilă. Gândiți-vă la aceasta ca la un fel de exercițiu de scriere liberă. Nu încercați să editați sau să micro-gestionați ceea ce scrieți. Explicați cu claritate unde vă aflați, inclusiv statutul muncii, școlii, hobby-urilor și vieții personale. Nu vă fie teamă să fiți extrem de personal în descriere, considerați că nu este necesar ca cineva să o citească.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 2
  2
  Vizualizați viața dorită. Odată ce ați analizat viața curentă, nu va fi foarte dificil să vizualizați lucrurile pe care doriți să le faceți în mod diferit. Gândiți-vă la viața pe care o aveți și folosiți-o ca bază pentru a vă imagina viața ideală. Ce ar fi diferit? Împărțiți-vă viața de vis în mai multe aspecte: munca, iubirea, viața socială etc. Scrieți cel puțin o propoziție pentru fiecare aspect aplicabil al vieții. Implementarea lor ca și când ar fi o rețea de gânduri ar putea fi de asemenea utilă pentru dumneavoastră.
 • Diferența dintre viața ta reală și viața ta ideală ar trebui să fie baza scopurilor pe care le ai pentru tine.
 • De exemplu, pentru a descrie un aspect al vieții voastre, puteți scrie: "Aș dori să fac muzică în mod regulat și să joc concerte pentru un grup de fani care mă adoră".
 • Un exemplu mai practic ar putea fi: "Aș dori să obțin o poziție în compania mea care îmi permite să fac munca care mă satisface și care mă provoacă în mod corespunzător".
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 3
  3
  Stabiliți obiectivele în scris. Luați în considerare faptul că atunci când scrieți ceva, îl precizați mai clar și concret. Dacă vă gândiți să vă manifestați dorințele, este posibil să aveți deja în vedere anumite obiective. Dacă nu, ia în considerare diferența dintre viața ta reală și ideală ca bază pentru stabilirea obiectivelor tale. Punerea lor în scris va face ca acestea să fie tangibile și concrete. Puteți scrie cât de multe goluri doriți, atâta timp cât vă țineți minte limitările umane și nu intenționați să mușcați o mușcătură mai mare decât puteți mesteca.
 • În timp ce vă veți dedica îndeplinirii acestor obiective în viitor, este recomandabil să vă puneți lista undeva pe care o vedeți în fiecare zi, cum ar fi frigiderul sau lângă pat.
 • Dacă sunteți mai mult de tipul vizual, desenați o hartă. Nu este necesar ca desfășurarea obiectivelor dvs. să aibă un anumit format, lucru important fiind faptul că acestea sunt clar definite și definite.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 4
  4
  Rețineți talentele și abilitățile. În general, nu este suficient să luați în considerare circumstanțele din viața voastră. Dacă doriți să găsiți o modalitate realistă de a vă manifesta dorințele, este recomandabil să luați în considerare ceea ce aveți de oferit. Practic toată lumea are ceva la care sunt deosebit de buni. Faceți o listă cu cinci lucruri pe care le considerați cel puțin "mai bine decât media". Comparați abilitățile cu obiectivele pe care le aveți. Va ajuta vreunul din voi să vă atingă obiectivele? Dacă nu, va trebui să depuneți eforturi pentru a învăța abilitățile care vă vor ajuta.
 • Din fericire, abilitățile și pasiunile tind să se alinieze foarte frecvent. De exemplu, dacă vrei să fii un mare pictor, vei fi foarte bucuros să-ți iei timpul necesar pentru a-ți îmbunătăți abilitățile.
 • Scrierea competențelor aplicabile împreună cu obiectivele listei dvs. ar putea fi foarte utile. Unele dintre ele vor fi evidente, dar este, de asemenea, recomandabil să se gândească la abilitățile benefice indirecte. De exemplu, un muzician are nevoie de talent muzical pentru a reuși, dar este foarte probabil că el trebuie să știe cum să lucreze în echipă și să aibă un bun sens în afaceri pentru a avansa în industria actuală.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 5
  5
  Descrieți metodele pentru a vă atinge obiectivele. Numai obiectivele sunt intangibile. Pentru a-ți face reală visele, vei avea nevoie de un plan clar și, mai presus de toate, realist. Toată lumea este obișnuită să aibă vise nebune, dar o persoană de succes va avea în vedere mijloacele practice de a-și atinge dorințele atunci când se gândesc la ele. În stadiul de vizualizare va fi suficient să scrieți câteva propoziții despre cum veți atinge fiecare dintre obiectivele dvs.
 • De exemplu, dacă unul dintre obiectivele pe care le-ați scris este "Aș vrea să fiu actor de film", ceva ce ați putea scrie în metodele ar putea fi "Voi începe să-mi trimită CV-ul și informații despre talentele mele agenților, voi lua roluri mici și îmi voi da numele ".
 • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unei metode concrete pentru a atinge un obiectiv, este posibil să nu fie suficient de specifică. De exemplu, scrieți un obiectiv la fel de vag "Fii de succes!" Vă va lăsa necompletat când trebuie să vă gândiți la metode concrete pentru ao realiza. În schimb, pentru a vă ajuta să găsiți o modalitate mai bună de ao realiza, încercați să o concentrați. Posibile schimbări ar putea fi "Mai mult succes în performanța mea muzicală" sau "Fii mai de succes în relațiile mele personale".
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 6
  6
  Fii realist Mai presus de toate, fii realist cu privire la ceea ce încerci să faci. Simplul fapt că vrei să se întâmple ceva nu-ți va face visele să devină realitate. Cei mai de succes oameni sunt întotdeauna ambițioși, dar nu și-au stabilit aspirațiile atât de mari încât sunt imposibil de realizat. Gândirea la obiectivele mari fără a le face tangibile va face mai întâi să te simți bine, dar îți vei pierde concentrarea foarte curând, când îți devine clar că nu există o modalitate adecvată de a le atinge.
 • Acest lucru ar putea fi un pic ca mers pe jos de banderola. Deși veți dori să fiți realist cu obiectivele pe care le veți stabili pentru dvs., nu veți dori ca aceștia să fie atât de dezamăgiți încât să nu se ridice la nivelul așteptărilor dvs. reale. Scopurile care nu vă vor scoate din zona dvs. de confort nu vă vor face să vă simțiți satisfăcuți atunci când îi veți atinge. Stabiliți-vă obiectivul la limită, deci va trebui să lucrați din greu pentru a le obține.
 • Partea 2
  Maximizați-vă potențialul

  Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 7
  1
  Ia suficient somn. Dacă doriți cu adevărat să vă manifestați dorințele, veți avea nevoie mai întâi de cea mai bună versiune a dumneavoastră. Somnul este unul dintre lucrurile pe care majoritatea oamenilor tind să le rateze. Un somn odihnitor, ca parte a unei vieți sănătoase, nu poate fi subestimat. Deși orele de somn sunt primul lucru care este redus când lucrurile mari se întâmplă în viață, este necesar să respectați un program regulat de somn pentru a rămâne energizat în timpul zilei.
  • Optimul este să dormi între 6 și 8 ore. Dacă dormi mai puțin, corpul va lipsi de energie, dacă dormi mai mult, vei pierde orele pe care ar trebui să le folosești pentru a lucra spre realizarea viselor tale.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 8
  2
  Mănâncă o dietă echilibrată. Dacă dormi suficient, dar încă simțiți obosit, este aproape sigur că dieta ta are ceva de-a face cu ea. Verificați lucrurile pe care le mâncați bine. Îți dai corpului tău respectul pe care-l merită? În funcție de dieta actuală, ar putea exista unele alimente evidente pe care ar trebui să le evitați. Cea mai bună opțiune este să rămâi la o dietă bazată pe alimente întregi, dar este recomandat să dedici un timp pentru a dezvolta un plan care este convenabil pentru tine. Găsiți un echilibru între alimentele care vă plac și o dietă sănătoasă și responsabilă.
 • Citiți informații despre științele nutriționale. Nu efectuați cercetări, nu luați diete nebunești. Este mult mai bine să vă faceți propria cercetare și să aflați pentru dvs. ceea ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Cartea lui T. Colin Campbell, Studiul China este un loc bun pentru a începe dacă sunteți interesat să aflați despre corelația dintre sănătate și produsele alimentare comune.
 • Creșterea consumului de apă este o modalitate ușoară și eficientă de a vă crește nivelul de energie în timpul zilei. Dacă cumpărați o sticlă de apă reîncărcabilă și o duceți cu dvs. peste tot, veți realiza imediat că mai multă apă vă face să vă simțiți mai bine.
 • Reduceți consumul de apeluri "calorii goale", cum ar fi fast-food și băuturi răcoritoare. Dacă le puteți elimina complet din dieta ta. Aceste alimente vă fac să vă simțiți bine atunci când le mâncați, dar impactul imediat pe care îl au asupra stării de spirit și a nivelului de energie are un efect greu.


 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Pasul 9
  3
  Exercițiu în mod regulat. Exercițiul bun ar trebui să fie cuplat cu o dietă sănătoasă, ca parte a unui stil de viață puternic și echilibrat. Chiar dacă alergi doar o jumătate de oră dimineața, corpul tău te va recompensa cu o gândire mai clară și o mai mare energie pe parcursul zilei. Mulți oameni simt că ei "viața ideală" este dincolo de limitele lor, deoarece sănătatea fizică și aspectul influențează acest lucru. Dându-ți corpului timpul și îngrijirea pe care o merită te va aduce mai aproape de persoana pe care o vrei.
 • Pentru a începe, un exercițiu moderat cardiovascular, cum ar fi alergatul, vă va oferi o idee despre beneficiile pe care le poate oferi activitatea fizică. Dacă doriți să măriți puțin pariul, mergeți în mod regulat la înot.
 • Un membru în sala de sport poate fi destul de scump, dar costul zilnic ar putea fi suficient pentru a vă încuraja să participați și să vă exercitați mai mult.
 • De asemenea, nu este recomandat să ignorați beneficiile formării de forță. În special în cazul bărbaților, efectuarea exercițiilor care încurajează dezvoltarea musculară, cum ar fi ridicarea greutăților, va promova testosteronul în sistemul dumneavoastră, îmbunătățind starea dumneavoastră de spirit și claritatea mentală.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Pasul 10
  4
  Consolidați-vă respectul de sine. Riscul cel mai notoriu de a-ți urmări visele este că pierzi focul pe jumătate și renunți. Cea mai directă modalitate de a evita acest risc este de a dezvolta un sentiment puternic de sentiment de sine, dacă îl aveți, puteți depinde de dvs. când lucrurile se complică. Desigur, veți avea nevoie de mult mai mult decât cuvinte pentru a vă simți respectul de sine, dar, deși este mai ușor de zis decât de făcut, există multe exerciții pe care le puteți face pentru a vă ridica sentimentul de valoare personală.
 • Faceți o listă cu zece lucruri care vă plac despre voi înșivă. Poate fi orice: părul tău, abilitatea ta matematică, gustul tău pentru muzică. Cele zece lucruri pot fi semnificative sau triviale, nu contează atâta timp cât credeți în ele. Odată ce ați făcut lista, este recomandabil să luați în considerare fiecare dintre aceste lucruri și să acceptați că există o valoare legitimă în a deține fiecare dintre aceste calități.
 • Zâmbind la oglindă este o metodă dovedită de îmbunătățire a stării de spirit și a sentimentului de sine. Zâmbiți în fața oglinzii timp de 60 de secunde în fiecare dimineață și întindeți brațele va activa o reacție neurologică pozitivă, inundând creierul cu sentimente de căldură și acceptare. Nu este o abordare totală a dezvoltării stimei de sine, dar este suficient să începem.
 • Anulați proiecțiile gândirii negative atunci când observați că acestea încep să se formeze. Gândurile negative devin adesea cicluri și o parte a stimei de sine este aceea de a elimina gândurile care te fac să te simți nesigur. Chiar dacă credeți că sentimentele în sine sunt raționale, acceptați că nu are rost să le luați în considerare. Aceasta este o abilitate mentală dificil de stăpânit, dar va face o mare diferență în stima ta de sine de ansamblu când reușești să o controlezi.
 • Partea 3
  Asigurați-vă că visele sunt adevărate

  Imaginea intitulată Manifest Your Desires Pasul 11
  1
  Prioritizați lucrurile pe care le iubiți cel mai mult. Din păcate, probabil că nu aveți timp suficient pentru a vă bucura de tot ce doriți. Având în vedere cele de mai sus, cel mai important pas către manifestarea dorințelor dvs. este de a prioritiza pe cele pe care doriți să le manifestați cel mai mult. Dintre lucrurile pe care le petreceți timp în cea mai mare parte a vieții voastre, există una care se aliniază în prezent cu cele mai mari vise ale tale? Dacă nu, ajustează timpul investiționat astfel încât să fie distribuit corect.
  • Anumite obligații, cum ar fi munca și școala, vă pot împiedica să vă petreceți tot timpul asupra lucrurilor de care sunteți interesat. Cu toate acestea, puteți găsi în continuare modalități de a maximiza aceste experiențe. Dacă nu vă place slujba dvs. curentă, este recomandabil să căutați un altul care este cel puțin legat de ceva despre care sunteți pasionat.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 12
  2
  Împărțiți-vă obiectivele mari în cele mai mici. Dacă dorințele voastre sunt destul de importante pentru a vă afecta semnificativ viața, nu există nicio șansă să le atingeți fără a le împărți în părți simple. În același mod în care un roman este împărțit în capitole, veți dori să vă luați obiectivele și să le concentrați cu un pas la un moment dat. Pentru unii, este foarte probabil ca acest lucru sa inceapa de la inceput si sa treaca la punctul in care obiectivul final este in vedere.
 • Împărțirea unui gol mare în porțiuni mai mici va însemna, de asemenea, că veți simți mai repede satisfacția obținerii. Acest lucru vă va menține motivat să continuați.
 • De exemplu, dacă unul dintre obiectivele dvs. este "Fii un mare muzician", împărțirea acelui scop în porțiuni mai mici ar putea include timpii de programare programate, precum și obiective mici pentru a vă ghida. Practica o oră pe zi ar putea fi bună dacă este suficient de important pentru tine. Golurile mai mici pot include învățarea unei melodii, scrierea unei melodii, redarea unui grup mic de prieteni și înregistrarea unei melodii pe computer.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 13
  3
  Minimizează timpul pierdut Amânarea este o amenințare iminentă în epoca de distragere a atenției. S-ar putea să te gândești probabil la multe moduri în care te distrai în timpul zilei. Conferințele prealabile, rețelele sociale și excesul de televiziune, toate acestea necesită timp pentru a fi mai recomandabil să investești în eforturile de realizare a obiectivelor. La sfârșitul zilei, nu vă veți aminti nici unul dintre lucrurile minore pe care le-ați făcut, dar vă veți aminti de timpul petrecut muncind din greu.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 14
  4
  Fiți persistenți și consecvenți. Persistența este cheia când vine vorba de realizarea viselor tale. Setați o anumită perioadă de timp pentru a investi în visele dvs. în fiecare zi. Chiar dacă la început este de o oră sau două, timpul va fi adăugat dacă rămâi în plan în fiecare zi. Ceva ca o oră nu va părea prea mult în sine, dar într-o lună va fi treizeci de ore. E suficient timp pentru a vă apropia de aproape orice obiectiv.
 • Fii ferm cu persistența ta și fii strictă cu tine, dacă trebuie să fii. Merită să-ți urmărești visurile și într-o bună zi când nu faci nimic, va fi o altă zi care va sta între tine și visele tale.
 • Mențineți o evidență a ceea ce ați realizat până acum. Un efort pe termen lung necesită o reafirmare frecventă. Urmărind ceea ce ați realizat până acum, veți avea un sentiment constant de realizare. Această satisfacție vă va menține în mișcare.
 • Imaginea intitulată Manifest Your Desires Step 15
  5
  Reevaluați obiectivele. Avansul va fi lent, dar vei avansa Dacă dedicați un fel de determinare și un efort constant, în timp, obiectivele dvs. vor fi vizibile. Cu toate acestea, înainte de a le atinge, puteți găsi că trebuie să le reevaluați. În acest moment, veți fi dedicat mult mai mult timp și gânduri pentru a vă manifesta dorințele decât cele pe care le-ați investit în etapele de planificare. Având în vedere acest lucru, este posibil să aveți o idee mai clară decât înainte de ceea ce doriți cu adevărat.
 • Obiectivele dvs. inițiale ar fi putut fi prea sigure sau ambițioase sau ceva diferit de ceea ce doriți cu adevărat. Realizați-vă scopul de a le revizui. Schimbarea scopului final din când în când va oferi o atenție reînnoită eforturilor dvs. și veți descoperi că sunteți pe o cale mai bună decât înainte.
 • sfaturi

  • Recuperați-vă impulsul atunci când deviați. Este inevitabil să vă loviți din când în când. Chiar și cei mai muncitori și persistenți vor avea episoade (câteodată zile sau săptămâni) în care progresul se va opri. Deși s-ar putea să descurajați acest lucru, nu este recomandabil să vă lăsați să vă afecteze.
  • Afișați recunoștința pentru tot ceea ce aveți deja. Stabilirea obiectivelor este o parte sănătoasă a vieții și vă veți simți mult mai încurajată să vă deplasați înainte dacă prețuiți lucrurile pe care le aveți deja.

  avertismente

  • Nu lasati eforturile voastre sa va atingeti dorintele in calea aprecierii voastre pentru viata asa cum este. În viața ta există deja multe lucruri care merită respect și admirație. Stați concentrat doar pe viitor vă va împiedica să vedeți lucrurile minunate pe care le aveți deja. Stabiliți un echilibru ferm între aprecierea pentru ceea ce aveți și efortul de a obține lucruri mai bune.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflați cine suntețiCum să aflați cine sunteți
  Cum să devii ceea ce vrei să fii în viațăCum să devii ceea ce vrei să fii în viață
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivăCum să dezvolți o atitudine pozitivă
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să te trezești dintr-un visCum să te trezești dintr-un vis
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  Cum sa faci o placa de visCum sa faci o placa de vis
  Cum să te îmbogățești folosind puterea minții taleCum să te îmbogățești folosind puterea minții tale
  Cum să interpretezi un vis cu balene sau delfiniCum să interpretezi un vis cu balene sau delfini
  » » Cum să vă manifestați dorințele

  © 2011—2020 ertare.com