Cum să vă gestionați emoțiile

Toți avem emoții. Cu toate acestea, unii oameni nu știu cum să le gestioneze. Indiferent dacă aveți de-a face cu furie, depresie sau frustrare, o modalitate de a vă gestiona sentimentele pozitive și sere va fi întotdeauna necesară.

pași

Imaginea intitulată Deal cu emoțiile dvs. Pasul 1
1
Stați într-un loc confortabil, opriți luminile și respirați încet și calm. Concentrează-te pe altceva decât ceea ce te deranjează. Poate vă puteți încerca să vă imaginați că vă zburați într-o barcă mică de-a lungul unei văi. Orice vă ajută să vă simțiți la pace!
 • Imagine cu titlul Deal cu emoțiile dvs. Pasul 2
  2
  Acum, că ești mai calm, ce te deranjează? Nu vă împingeți, dar gândiți-vă la această situație. Ce puteți face pentru a evita aceste sentimente nedorite în viitor? Nu te mai gândi la trecut, gândește-te astăzi și mâine.
 • Image titled Deal cu emoțiile dvs. Pasul 3
  3
  Nu încercați să vă aruncați singuri pe întreaga lume! Găsește pe cineva cu care să vorbești. Nu contează dacă e vorba de un prieten, de părinți sau de un consilier. Vorbind cu cineva cu care vă simțiți confortabil, vă pot ajuta să eliberați multe dintre gândurile negative pe care le aveți. De asemenea, poate că o altă persoană vine cu o soluție la problema dvs. sau o modalitate de a face față situației. Dacă vă ascundeți problemele, singurul lucru pe care îl veți realiza este să vă simțiți rău pentru voi. Exprimați-vă sentimentele cu cineva cu care aveți încredere.
 • Imaginea cu titlul Deal cu emoțiile dvs. Pasul 4


  4
  Păstrați o atitudine pozitivă. Așteptați ca ziua de mâine să fie mai bună și niciodată să vă îndoiți. Respectați-vă pentru cine sunteți și învățați să vă iubiți pe voi înșivă. Amintiți-vă că trebuie să vă iubiți înainte de a putea iubi pe altcineva.
 • Imagine cu titlul Deal cu emoțiile dvs. Pasul 5
  5
  În cele din urmă, deschideți ferestrele și priviți-vă lumina soarelui vă va face să vă simțiți mai bine!
 • sfaturi

  • Găsiți un loc relaxant în casa dvs., cum ar fi dormitorul, biroul sau camera de zi. În special, ar trebui să fie un loc cu un mediu liniștit și confortabil, unde vă puteți relaxa.
  • Desenați, ascultați muzică, jucați un instrument sau scrieți poezie. În esență, găsiți un hobby care vă face să vă bucurați. Arta și muzica sunt modalități foarte bune de a descărca emoțiile noastre pozitiv.
  • Asigurați-vă că aveți un prieten în care puteți avea încredere. Înclinați-vă în momentul în care aveți nevoie de el și faceți totul pentru el. Cei mai buni prieteni te pot scoate din cele mai întunecate locuri, chiar dacă nu ți-ai imaginat niciodată că ar fi posibil.
  • Păstrați un jurnal sau un jurnal și încercați să scrieți o dată pe zi sau ori de câte ori vă simțiți în dificultate. Scrierea sentimentelor în detaliu este o modalitate foarte bună de a le exprima.
  • Manifestați-vă sentimentele, țipați pe o pernă sau plângeți dacă trebuie. Fă-o așa cum te simți cel mai bine când ești singur. Probabil ați reprimat ceea ce simțiți, poate din cauza jenei de a arăta sentimente complexe față de ceilalți. Este important să externalizați ceea ce simțiți.

  avertismente

  • Plecați acasă frecvent. Nu vă închideți în camera dvs. și nu vă fixați în mod constant. Trebuie să comunicați frecvent cu alte persoane sau pur și simplu să faceți o nebunie.
  • Același concept anterior. Nu vă petreceți tot timpul pe computer vorbind cu oameni pe care nici măcar nu-i cunoașteți. Acest lucru este bun atunci când comunicați cu oameni ca dumneavoastră, care vă pot da un sfat, dar trebuie să vă mențineți în același timp și cu lumea reală.
  • Nu vă răniți în vreun fel. Odată ce începeți să vă tăiați, va fi mai greu și mai greu să nu mai faceți asta. Va deveni un viciu foarte crud care vă va duce în cele din urmă la alte lucruri. Nu vă exprimați în acest fel.
  • Tăierea frunzelor este atât de profundă încât ele nu pot dispărea niciodată, doar pentru a vă reaminti, pentru tot restul vieții, ceea ce ați făcut.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Respect pentru tine.
  • O persoană la care puteți face apel.
  • Jurnal sau înregistrare, muzică, aptitudine de a desena, un instrument (toate opțional).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ocupați de sentimentele voastreCum să vă ocupați de sentimentele voastre
  Cum să rămâi calm în vremuri dificileCum să rămâi calm în vremuri dificile
  Cum să înlăturați sentimentele nedoriteCum să înlăturați sentimentele nedorite
  Cum să vă calmați când sunteți nervosCum să vă calmați când sunteți nervos
  Cum să te calmezi repedeCum să te calmezi repede
  Cum să nu mai fiți sensibiliCum să nu mai fiți sensibili
  Cum de a modifica o inimă zdrobităCum de a modifica o inimă zdrobită
  Cum să evitați plânsulCum să evitați plânsul
  Cum de a face pace cu herpesulCum de a face pace cu herpesul
  Cum să tratăți un tantru la un adultCum să tratăți un tantru la un adult
  » » Cum să vă gestionați emoțiile

  © 2011—2020 ertare.com