Cum să rezolvați cele mai provocatoare comportamente autismice

Autismul este o tulburare omniprezenta de dezvoltare cu simptome apar, de obicei, în decurs de trei ani. Se pare că din ce în ce apar mai frecvent, în special în rândul băieților, și provoacă o serie de comportamente care pot fi frustrant si dificil pentru parinti, profesori si persoanele care ii ingrijesc. Începeți cu pasul 1 pentru mai multe informații cu privire la modul în care să se ocupe de unele dintre aceste comportamente provocatoare.

pași

Metoda 1
Gestionați lipsa de reacție

Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 1
1
Înțelegeți că lipsa de reacție este un simptom comun al autismului. Chiar și persoanele cu autism cu funcționare înaltă au dificultăți în intimitate și empatie. Este posibil ca ei să nu știe cum să ofere sprijin social sau emoțional altora și pot să arate ostilitate și detașare extremă. Multe persoane cu autism preferă activități solitare și nu își dau seama sau îngrijesc de nevoile altora.
 • Această lipsă de reacție este unul dintre motivele pentru dificultățile cu care se confruntă persoanele cu autism în obținerea și păstrarea unui loc de muncă, trăiesc în mod independent și își îndeplinesc responsabilitățile vieții de zi cu zi.
 • Rețineți că, probabil, chiar și un copil extrem de indiferent te poate auzi. Pur și simplu nu există încă o modalitate de a comunica cu dvs.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 2
  2
  Învață direct abilitățile sociale. În timp ce mulți copii învață abilitățile sociale în mod natural, pur și simplu prin observarea și participarea la grupuri, copiii cu autism au nevoie adesea de instrucțiuni directe. Părinții și profesorii de învățământ special pot și ar trebui să-și petreacă mult timp învățând copiii cu autism să socializeze frumos (de cele mai multe ori, la început, după aceea "script-uri") și să recunoască nevoile și emoțiile celorlalți.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 3
  3
  Încurajează interacțiunile sociale. Mulți copii autiști încep, în timp, să își exprime interesul de a-și face prieteni, mai ales dacă li se oferă ocazia să facă acest lucru. Acordați-vă timp pentru a stabili date scurte pentru a juca, chiar dacă copilul dvs. nu pare să socializeze bine și petreceți timp în care sunt prezenți și alți copii.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 4
  4
  Asigurați-vă că copilul dvs. petrece timp cu copiii care nu au autism. Educația specială este o componentă importantă în viața multor copii autiști, dar copilul dumneavoastră poate dezvolta comportamente mai atenți și mai receptivi dacă interacționează cu copiii care nu au autism.
 • Unele programe școlare oferă grade diferite "integrare", în care copiii cu autism petrec timp în săli de clasă obișnuite. În funcție de gravitatea autismului copilului dvs., această opțiune vă poate ajuta cu gradul de reacție.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 5
  5
  Dați-i o mulțime de consolidări pozitive. În loc să pedepsiți, încurajați-vă copilul dacă face orice efort să reacționeze la alții sau să participe la situații sociale. Felicit-o pe fiul tău, aplaudă eforturile și dă-i o răsplată. Premiul poate fi o stea de aur, o jucărie, un joc, o bucată de bomboane sau ciocolată sau orice altceva care o motivează.
 • Nu încercați să forțați un copil autist să se refere la alții. În cele mai multe cazuri, presiunea nu funcționează. În plus, acesta poate avea efectul opus, împingând fiul înapoi la singurătate. Pedeapsa nu va rezolva problema, iar copilul poate începe să se asocieze interacțiunea socială și capacitatea de reacție la sentimentul negativ de a fi certat sau pedepsit.
 • Metoda 2
  Abordarea problemelor legate de limbă și comunicare

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 6
  1
  Rețineți că problemele de comunicare sunt tipice pentru autism. Aproximativ jumătate dintre copiii cu autism nu dezvoltă abilități adecvate de limbă și vorbire. Alții dezvoltă anumite abilități de vorbire, dar prezintă și modele anormale de vorbire ecolalie (. Repetiția de cuvinte sau fraze rostite de alții în același ton și accent, nici un indiciu de înțelegere sau scopul comunicării) În plus, persoanele cu autism pot avea unele dintre următoarele probleme de limbă:
  • Confuzia pronumelor, de exemplu, persoanele cu autism se pot confunda "eu" și "tu" în mod frecvent.
  • Limbajul abstract Persoanele cu autism pot comunica în modele de limbi ciudate, individuale și abstracte, pe care doar oamenii apropiați pot să le înțeleagă.
  • Lipsa înțelegerii În plus față de lupta cu limbajul expresiv, oamenii autiști consideră că este dificil sau imposibil să înțeleagă pe ceilalți când vorbesc.
  • Frustrare. Dificultățile de exprimare și înțelegere duc adesea la o frustrare intensă.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 7
  2
  Lucrează cu abilitățile copilului tău. Cea mai bună abordare a problemelor de limbă și comunicare depinde de nivelul de calificare al copilului dumneavoastră și de severitatea autismului. De exemplu, dacă copilul dvs. nu poate vorbi deloc, este mai bine să începeți cu semnele de bază, chiar dacă numai dacă îl învățați să indice ce dorește. Pe de altă parte, dacă copilul dvs. vorbește cu cuvinte și fraze, puteți lucra la predarea unor propoziții simple.
 • Nu te simti rau daca fiul tau nu invata sa vorbeasca. Non-verbale autisti pot fi foarte fericit și de succes în viață, cum ar fi Amy Sequenzia. Este posibil ca copilul dvs. să învețe să comunice foarte bine prin metode alternative, de exemplu prin limbajul semnelor, scris, comunicare facilitat, printre altele.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 8
  3
  Găsiți o terapie logopedică cât mai curând posibil. Intervenția timpurie este esențială pentru a ajuta copiii autiști să dezvolte cele mai complete abilități lingvistice posibile. Asigurați-vă că copilul dvs. primește acest serviciu.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 9
  4
  Vorbește cu fiul tău Fiți comunicativ chiar dacă pentru moment conversațiile sunt unilaterale. Formează toate tipurile de discurs adecvat (propoziții scurte, sentințe mai lungi, discuții, discuții, dezbateri). Recita poezii și cântă cântece.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 10
  5
  Fii un povestitor Spuneți poveștile copilului în fiecare zi, mai ales noaptea, înainte de somn, când este posibil să fie mai atent. Încurajați-i pe copilul tău să spună o poveste proprie, indiferent dacă înțelegi sau nu. Acest lucru va face copilul mai încrezător și mai puțin frustrat.
 • În general, cel mai bine este să împiedicați copilul să se simtă incomod. În timpul acestor povestiri, pretindeți că apreciați și înțelegeți ceea ce încearcă copilul dumneavoastră să transmită.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 11
  6
  Utilizați repetarea. Repetați cuvintele pe care doriți ca copilul dvs. să le învețe de mai multe ori pe zi. Etichetați obiectele din nou și din nou ("Acesta este patul tău. Patul tău pat".) și recompensa-o dacă înțelegeți cuvântul sau îl folosiți.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 12
  7
  Dezvoltați un sistem de comunicare prin schimb de imagini. Dacă comunicarea orală este foarte dificilă pentru copilul dvs., luați în considerare dezvoltarea unui sistem de comunicare prin schimb de imagini. Utilizați fotografii despre lucruri importante pe care copilul dvs. ar putea să le comunice, de exemplu, mâncare, băutură, o carte, o jucărie preferată, un pat. Copilul dumneavoastră poate folosi aceste imagini pentru a vă arăta ce vrea.
 • Metoda 3
  Confruntarea cu comportamentul agresiv și distructiv

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 13
  1
  Înțelegeți de ce apar comportamente distructive. Copiii autiști pot avea comportament agresiv sau distructiv din diferite motive. Posibilitățile includ:
  • Frustrarea în lipsa comunicării. Dacă copilul dvs. nu poate exprima ceva pe care dorește să-l exprime, nivelul de frustrare va crește. Acest lucru poate duce la diverse forme de comportament rău.
  • Suprasarcină senzorială. Persoanele cu autism se pot simți suprasolicitate atunci când percep o mulțime de mișcări în jurul lor. Luminile puternice și zgomotele puternice pot fi foarte enervante și incomode. Dacă copilul dvs. are aceste sensibilități, el înțelege că este probabil să aibă reacții agresive în perioadele de supraîncărcare senzorială.
  • Dorința de a nu face ceva Dacă sunteți forțat să faceți ceva ce nu doriți să faceți, copilul dvs. poate reacționa cu un comportament agresiv sau distructiv.
  • Ultima soluție. Dacă un copil crede că nu veți respecta comunicarea verbală sau alternativă, el poate fi greșit în convingerea că este singura modalitate de a primi atenția.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 14
  2
  Răspundeți calm. Dacă copilul dvs. vă lovește, aruncă ceva sau acționează violent sau distructiv, evitați tentația de a vă ridica vocea sau de a vă manifesta furia. În schimb, spuneți-i calm că comportamentul său nu este acceptabil.
 • Asigurați-vă clar că ceea ce vă deranjează este important pentru dvs., chiar dacă nu știți ce este.
 • Ajutați copilul să se calmeze. Dați-i un pic de timp sau oferta de a practica strategii liniștitoare împreună. Vedeți ce strategii sunt cele mai eficiente pentru copilul dvs.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 15
  3
  Oferiți ajutor. Deoarece aceste comportamente pot fi rezultatul frustrării sau suprastimulării, le puteți depăși prin oferirea de ajutor. De exemplu, dacă copilul dvs. este supărat pentru că forțați patul, puteți să îl oferiți împreună. Astfel, furia și frustrarea lor pot fi minore.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 16
  4
  Utilizați recompense Poate fi foarte eficient să oferiți copilului dvs. o recompensă pentru îndeplinirea unei sarcini sau gestionarea unei situații frustrante. Copilul dumneavoastră poate reacționa agresiv la întâlniri cu doctorul, dar iubește să facă mașini de jucărie. Spuneți-i copilului că odată ce consultația medicală sa terminat, cei doi vă pot pune împreună o mașină. Astfel, vor exista mai multe emoții, precum și o posibilă recompensă, care ar putea fi de ajuns pentru a opri comportamentele agresive cele mai deranjante.
 • Metoda 4
  Evitați comportamentul auto-vătămător

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 17
  1
  Rețineți că auto-vătămarea este foarte frecventă în rândul persoanelor cu autism. Multe dintre aceleași probleme care cauzează un comportament agresiv și distructiv (frustrare, suprastimulare și respingere) pot provoca, de asemenea, un comportament de auto-vătămare. Acest comportament poate fi foarte înfricoșător pentru părinți, dar trebuie să știți că este normal.
  • Cercetatorii cred, de asemenea, ca produsele biochimice joaca un rol important. În timpul vătămării corporale, se eliberează endorfine, care împiedică persoana să simtă o mulțime de dureri în timpul unei experiențe euforice.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 18
  2
  Experimentați intervenția nutrițională. Deși motivele nu sunt clare, unii părinți și-au dat seama că trecerea la o dietă fără gluten ajută, la fel ca creșterea consumului de vitamina B6 și calciu.
 • Unele dintre cele mai bune surse de vitamina B6 includ semințe de floarea-soarelui, fistic, pește, carne de pasăre, carne de porc, carne de vita, prune, stafide, banane, avocado și spanac .
 • Unele dintre cele mai bune surse de calciu sunt laptele, branza, iaurt, spanac, varză, bame, varza, soia, fasole albă și sucuri de calciu-fortificate și cereale.
 • Consultați întotdeauna un medic înainte de a modifica dieta copilului dumneavoastră.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 19
  3
  Încurajați forme sigure de stimulare. Unii oameni cu autism își freacă excesiv pielea pentru a primi stimulare sau au un alt comportament potențial dăunător și ajung să se rănească singuri. Intervenția încurajând cele mai sigure forme de stimulare. Masajul poate funcționa, deoarece poate freca ușor pielea cu o pensulă sau alt element texturat.
 • Amintiți-vă că mulți autiști nu-i plac ideea de a se răni singuri. Lucrați cu copilul dvs. pentru a găsi modalități alternative de a repeta gesturile dăunătoare. De exemplu, în loc să-i lovească capul, ar putea să-l scuture repede. Căutați mai multe pe Internet pentru a afla ce gesturi surogate au fost descoperite de unii adulți cu autism pentru comportamentul lor auto-vătămător (SIB prin acronimul său în limba engleză).
 • Fii consistenta Copiii autiști trebuie să știe că auto-vătămarea nu este adecvată sau permisă și că veți interveni întotdeauna pentru a opri acest tip de comportament. Asigurați-vă că dumneavoastră, profesorii copilului dumneavoastră și alți îngrijitori folosesc aceeași metodă pentru a opri acest comportament.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 20
  4
  Faceți față surselor de frustrare. Dacă comportamentul copilului dvs. de auto-vătămare pare a fi rezultatul frustrării, faceți tot ce puteți pentru a face față. Aceasta poate însemna dezvoltarea de noi metode de comunicare, lăsarea unor activități sau atenția de a nu pune copilul într-o situație care poate produce o suprasolicitare senzorială.
 • Metoda 5
  Limitați comportamente repetitive și rigide

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 21
  1
  Accepta faptul ca comportamentele repetitive si rigide sunt normale pentru persoanele cu autism. Mulți copii autisti nu se angajează în jocuri sau participă la interacțiuni sociale reciproce. În schimb, ei repetă gesturile și se atașează de anumite obiecte sau modele. Aceste tendințe le fac predispuse la comportamente repetitive și rigide, care pot fi frustrante pentru părinți și profesori.
  • Interesele speciale pot ajuta la fortificarea securității și a experienței. Ar putea chiar să devină o mare carieră într-o zi.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 22
  2
  Urmați o rutină. Multi copii cu autism dezvolta bine atunci când au o rutina regulate și previzibile. Știu când vor mânca, juca, de studiu și de somn face o zi mai puțin înfricoșătoare, copleșitoare și imprevizibilă, aceasta poate ajuta, de asemenea, să limiteze dorința copilului de a se retrage și au comportamente repetitive.
 • Implementarea unei noi rutine poate fi dificila, asa ca ai rabdare. Va dura ceva timp pentru ca copilul dvs. să înțeleagă rutina și să realizeze că va rămâne aceeași sau similar în fiecare zi. Persistența voastră va fi plătită: odată ce rutina se dezvoltă natural și internalizată, comportamentul copilului dvs. va fi mult mai ușor de manevrat.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 23
  3
  Joacă-te cu fiul tău. Dacă este posibil, încercați să petreceți mai mult timp cu copilul. Asigurați-vă că jocul este relaxat și regizat de copil. Lăsați copilul să se joace așa cum vrea să joace, chiar dacă acest joc este un pic rigid sau repetat. De exemplu, dacă copilul tău îi place butoanele, dă-i o mână de jucători să joace și să participe, dacă este posibil. După ce vă răsfățați puțin, veți fi mai sensibili la celelalte lucruri pe care doriți să le atingeți.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 24
  4
  Încercați muzica Unii copii cu autism raspund foarte bine muzicii. Dacă observați un comportament rigid sau repetat, încercați să reproduceți ceva moale și plăcut. Acest lucru vă poate ajuta copilul să se relaxeze.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 25
  5
  Luați în considerare terapia de masaj. Incorporarea unui scurt masaj în rutina zilnică a copilului dvs. poate contribui la promovarea relaxării și poate face copilului mai puțin probabil să insiste asupra comportamentelor repetitive și rigide. Nu este necesar ca un profesionist să efectueze acest masaj, pentru că îl puteți face singur.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 26
  6
  Păstrați o atitudine pozitivă. Dacă copilul se simte pedepsit sau atacat, este probabil să se retragă într-o lume solitară și să înceapă să facă comportamente repetitive pentru a face față situației. Prin urmare, este mai bine să rămâi prietenos și pozitiv, chiar dacă te simți frustrat. Încercați să nu manifestați furie sau dezgust.


 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 27
  7
  Asigurați-vă că copilul dumneavoastră se simte apreciat. Spuneți-i copilului că este la fel de important ca ceilalți membri ai familiei și că-i arată că cuvintele tale sunt adevărate prin tratarea lui cu dragoste, respect și generozitate. Când copiii se simt în siguranță, sunt mai puțin probabil să aibă nevoie de obiceiuri rigide și repetitive.
 • Metoda 6
  Evitați insultele și alte comportamente care intervin

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 28
  1
  Înțelegeți că oamenii autiști vor avea un comportament rău la un moment dat. Aceleași probleme care cauzează alte comportamente provocatoare, cum ar fi frustrare, nesiguranță și suprastimularea poate face, de asemenea, un copil cu autism este probabil să se comporte într-un punct de vedere social inacceptabil. De exemplu, ei pot insulta, pot striga sau pot face zgomote ciudate.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 29
  2
  Recunoaște că persoanele cu autism adesea nu înțeleg indiciile sociale. Este probabil ca persoanele cu autism nu își dau seama când comportamentul lor deranjează altora, nu recunosc neaparat expresii faciale sau limbajul corpului. Este important să înțelegem că, de obicei, nu prezintă un comportament deliberat al conflictului.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 30
  3
  Explicați cu calm că anumite acțiuni nu sunt adecvate. Lasă-l așa. În cazul în care intenția copilului nu a fost obraznici, pedepsindu-l va face doar să te simți mai rău, iar dacă ai vrut să-ți atrag atenția, atunci resping comportament rău va da să înțeleagă că acest lucru nu este calea de a obține ceva.
 • Dacă copilul dvs. continuă să greșească pentru a atrage atenția, chiar și după ignorarea comportamentului rău, spuneți cu calm: "Tâlhăriile nu te vor duce la nimic. Dacă vrei ceva, de ce nu-mi spui sau nu-mi scrii un mesaj?". Fiind explicită și oferind o soluție mai bună comunică în mod clar că comportamentul dvs. nu este eficient.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 31
  4
  Observați propriul comportament De exemplu, dacă nu doriți ca copilul dvs. să insulte, ar trebui să vă asigurați că nu practicați același comportament. Regula de la "Fă ce spun, nu ceea ce fac" Nu funcționează pentru copii, iar pentru copiii cu autism este și mai problematică.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 32
  5
  Realizați consecințe consecvente. Odată ce copilul înțelege că un comportament specific, cum ar fi insultă, este inacceptabil, ar trebui să aplicați consecințe. Eliminați ceva pe care îl considerați un privilegiu, de exemplu, puteți scoate televizorul în timpul zilei.
 • Cel mai important aspect al acestei tehnici este perseverența. Dacă copilul dumneavoastră suspectează că nu veți continua până la sfârșit, este puțin probabil ca el să oprească comportamentul. Aplicați aceeași consecință de fiecare dată când se întâmplă, astfel încât nu veți avea nicio îndoială că sunteți serios.
 • Utilizați pedepsele ca o ultimă soluție.
 • Metoda 7
  Manevrați mișcările neobișnuite ale motorului

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 33
  1
  Recunoaște că mișcările neobișnuite ale motorului fac parte din spectrul autist. Majoritatea copiilor cu autism efectuează mișcări neobișnuite ale motorului, cum ar fi săriturile, răsucirea, răsucirea degetelor, baterea brațelor, mersul pe vârfuri și realizarea unor fețe ciudate. Ca și comportamente auto-vătămătoare, aceste mișcări ale motorului pot fi auto-stimulative.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 34
  2
  Învățați copilul că nu este nimic în neregulă cu un comportament repetitiv și că toată lumea o face într-o oarecare măsură. Ei fac, de exemplu, atunci când au lovit creioane atunci când au mers stânjenită, jucându-se cu părul ei și pentru a muta picioarele. Toate acestea sunt exemple de comportamente repetitive efectuate de persoane fără autism. Niciodată dojeni sau șicana copilul dumneavoastră de a face acest lucru, dar afectarás dificultarás stima de sine și capacitatea lor de a face față problemei.
 • Este în regulă dacă ocazional indicați că gesturile repetitive arată ciudat. Cu toate acestea, nu judecați și nu încercați să o eradicați. Este foarte probabil ca gesturile sale repetitive să fie foarte importante pentru el. Lăsați-l să decidă dacă merită să-i redirecționați sau nu și să-i oferiți sprijinul deplin, indiferent de decizia sa.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 35
  3
  Dați-i atenție stimulativă. Dacă petreceți timp interacțiunile de agrement cu copilul dumneavoastră, poate fi necesar mai puțin în modul de auto-stimulare. Învățați jocuri noi și încercați să introduceți jocul imaginar.
 • Jumping pe trambulină, joc cu bile de exerciții, copaci urcați, înot, sporturi de agrement și drumeții sunt activități care ajută copiii hiperactivi să obțină stimularea de care au nevoie. Astfel se pot odihni ușor în orele de curs.
 • Păstrați multe jucării mici în casă. Este posibil ca copilul dvs. să nu stea în picioare, dar jucând ușor sau moderat cu ceva poate fi suficient pentru el să se concentreze.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 36
  4
  Asigurați-vă că colegii de clasă ai copilului înțeleg ce comportamente repetitive sunt în autism. Discutați cu profesorii și consilierii dvs. pentru a vă asigura că colegii de clasă învață bune abilități sociale și nu vă distrați de copilul dvs. pentru a fi diferit. Copiii autiști nu trebuie să se teamă să facă gesturi repetitive.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 37
  5
  Dați-i jucăriile pentru a-și putea face gesturile repetitive. Copilul dumneavoastră ar putea dori să se joace cu părul unei păpuși sau să se joace cu o jucărie de încurcătură. Aceste obiecte vă vor permite să decideți când să vă faceți publice gesturile repetitive atunci când simțiți că este vorba și când preferați să o faceți într-un mod mai puțin evident. Încurajați-l să exploreze diferite tipuri de gesturi repetitive, astfel încât să poată alege pe cele care îl fac să se simtă mai confortabil.
 • Metoda 8
  Adresați-vă sensibilității la alimente

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 38
  1
  Fii realist Oamenii autiști au adesea sensibilitate la alimente. Ele pot fi foarte agitate. Trebuie să vă asigurați că copilul dumneavoastră devine hrana de care are nevoie, dar, de asemenea, trebuie să lupte cu el la fiecare masă. Încercați să aveți așteptări rezonabile.
  • Mâncarea suficientă este mai importantă decât consumul de alimente nutritive.
  • Având o dietă echilibrată este mai importantă decât consumul unei mari diversități de alimente.
  • Analizați dacă copilul dvs. poate mânca gummie de vitamine, dacă dieta lor este foarte limitată.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 39
  2
  Distinge între alergii și sensibilități. Dacă copilul dumneavoastră se îmbolnăvește după ce a consumat anumite alimente, poate exista un motiv bun. Mulți copii cu autism suferă de probleme gastrointestinale și alergii la alimente comune, cum ar fi laptele și glutenul. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina ce alimente nu ar trebui să mănânce deloc.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 40
  3
  Acordați atenție sensibilităților copilului dumneavoastră. Ori de câte ori este posibil, încercați să determinați de ce copilul dvs. nu-i place în special. Este textura, gustul sau culoarea? Puteți servi aceleași ingrediente într-un mod diferit și puteți face toată lumea fericită.
 • Rețineți că copiii cu autism pot avea dificultăți, în special în cazul alimentelor mixte, cum ar fi tocanele și tocanele. În general, copiii cu autism doresc să atingă și să încerce ingrediente individuale înainte de a decide dacă să le mănânce sau nu, iar aceste feluri de mâncare fac dificilă acest lucru.
 • Puneți condimentele pe o parte astfel încât fiecare persoană să-și poată prepara gustul. De exemplu, dacă soția dvs. îi place paste bine condimentate, dar fiica dvs. începe să plângă atunci când mâncarea este așa, puneți condimentele pe masă în loc să le adăugați la sos.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 41
  4
  Fiți răbdători și persistenți. Copiii medii ar putea fi nevoiți să încerce o anumită masă mai mult de o duzină de ori înainte de a considera că este acceptabilă. Copiii autiști pot avea nevoie de mai mult timp. Păstrați calm, dar continuați să oferiți aceste alimente copilului dumneavoastră.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 42
  5
  Lasă fiul tău "joacă" cu alimentele tale Este probabil ca copiii cu autism au nevoie de a atinge, miros, linge sau să se joace cu mâncarea înainte de a mânca-l. Nu tăceți aceste tendințe din cauza unei îngrijorări greșite cu privire la manierele de la masă. Aceste particularități pot determina copilul să mănânce o varietate mai mare de alimente.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 43
  6
  Implicați-vă copilul în prepararea alimentelor. Pregătirea alimentelor poate fi distractivă, în plus, copilul poate avea mai multe șanse de a consuma alimente care ajută la preparare.
 • De exemplu, luați în considerare pregătirea pizza de casă cu copilul dumneavoastră. Poti sa te distrezi și aruncarea frământarea aluatului, face mutre cu legume si testare pe tot parcursul procesului. Eliminați anumite arome sau texturi în timp ce mergeți. Dacă copilul tău urăște textura bucăților de roșii, fă un piure.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 44
  7
  Opțiuni de ofertă. Lăsați copilul să știe că este bine să nu-i placă anumite alimente. În loc să puneți broccoli direct pe plăcuța dvs., acesta oferă o opțiune: broccoli, spanac sau sparanghel. Acordarea unui control mic copilului poate face ca masa de prânz să nu devină câmp de luptă.
 • Metoda 9
  Includerea terapiei nutriționale

  Unii copii cu autism beneficiază foarte mult de diete speciale. Întrebați-vă întotdeauna medicul înainte de a impune o nouă dietă copilului dumneavoastră.

  Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 45
  1
  Înțelegeți că dieta poate juca un rol important în comportamentul copilului dumneavoastră. Cauzele autismului nu sunt pe deplin clare, însă studiile sugerează că deficiențele nutriționale pot juca un rol important în tulburare și cum se manifestă ea însăși. Efectuarea de modificări în dieta copilului dumneavoastră poate ajuta la combaterea comportamentelor mai complexe asociate cu autismul.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 46
  2
  Sporiți aportul de acizi grași al copilului. Acizii grași omega 3 și omega 6 sunt foarte importanți pentru dezvoltarea creierului și funcția neurologică. De fapt, 20% din creierul copilului este compus din acești acizi grași esențiali. Nivelurile insuficiente de acizi grași esențiali pot produce multe probleme psihologice și pot agrava autismul.
 • Încercați să includeți pește, carne, ulei de pește și ulei de ficat de cod în dieta copilului dumneavoastră. De asemenea, puteți adăuga carne de vită la dietă, deoarece oferă carnitină, care ajută la digestia acizilor grași esențiali.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 47
  3
  Minimizează zahărul Nivelurile ridicate de zahăr sunt legate de hiperactivitate, iar excesul de zahăr din sânge poate crește comportamentul agresiv sau necontrolat al copilului. Dulciuri limitate, înghețată, produse de panificație și alte produse cu un conținut ridicat de zahăr.
 • Este important să evitați zahărul pe timp de noapte, deoarece poate întrerupe somnul copilului. Același lucru este valabil și pentru cafeină: nu dați copilului nimic care să-l țină treaz.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 48
  4
  Folosiți produse ecologice, dacă familia dvs. dispune de resurse financiare. Unele studii sugerează că fructele și legumele organice sunt mai bune pentru copiii cu autism deoarece conțin mai puțini pesticide.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 49
  5
  Dă-i sucuri de fructe proaspete. Aceste sucuri conțin vitamine și minerale esențiale și sunt o alternativă mai bună la sucuri sau alte sucuri. Pentru cele mai bune rezultate, dați sucuri care conțin pulpă de fructe sau consumă fructe întregi.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 50
  6
  Acesta vă completează dieta cu vitamina B6 și magneziu. Vitamina B6 este necesară pentru producerea de neurotransmițători, iar magneziul poate preveni hiperactivitatea. Dați copilului o vitamină care include 100% din cantitatea zilnică recomandată a acestor două componente.
 • Imagine cu titlul Manipulați un copil austriac`s Behavior Step 51
  7
  Utilizați sare iodată Nivelurile scăzute de iod pot face copilul plictisit și aparent, astfel încorporează sarea iodată în dieta zilnică.
 • sfaturi

  • Respectă și sprijină persoanele cu autism, astfel încât să se simtă în siguranță.
  • Constanța este foarte importantă, indiferent de ce comportament aveți de-a face. Păstrați rutinele, regulile și consecințele.
  • Nu te opri dacă vezi îmbunătățiri. Dacă o anumită tactică pare să ducă la o schimbare de comportament reușită, nu te opri. Pentru efecte de durată pe termen lung, este necesar să continuați cu strategiile dvs.
  • Luați în considerare analiza comportamentală aplicată (ABA, pentru acronimul său în limba engleză). Terapeuții instruiți de ABA, care se concentrează pe acordarea de recompense pozitive pentru modificările comportamentale, pot fi utile în tratarea tuturor comportamentelor dificile asociate cu autismul.
  • Înțelegeți că copilul dvs. este unic. Unele tactici care lucrează pentru alți copii nu pot funcționa pentru a veni, așa că acordați atenție și lucrați cu punctele tale forte, slăbiciuni și trăsături de personalitate.

  avertismente

  • Dacă o acțiune a voastră face ca copilul să plângă sau vă cere să vă opriți, opriți-vă.
  • Fiți atent cu organizațiile pe care le susțineți și cu mesajele trimise despre autism. Multe organizații legate de autism tratează copiii cu această tulburare ca povară și răspândesc un mesaj de abuz. Evitați organizațiile care nu sunt gestionate de autisti sau care tratează autismul ca un inamic pentru eradicare.
  • Fii atent cu terapiile de modificare a comportamentului. Acestea ar putea folosi tactici abuzive, cum ar fi legarea mâinilor copilului, ignorarea neplăcerilor sau temerilor lor, ignorarea dreptului lor de a refuza, de a le refuza mâncarea sau chiar de a folosi șocuri electrice. Aceste tactici ar putea declanșa o tulburare de stres post-traumatic. Asigurați-vă întotdeauna că vă respectați copilul în timpul terapiei și că vă bucurați de el.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să susții pe cineva cu autism cu funcționare înaltăCum să susții pe cineva cu autism cu funcționare înaltă
  Cum să ajuți copiii cu autism să socializezeCum să ajuți copiii cu autism să socializeze
  Cum să ajuți un copil diagnosticat cu tulburări de spectru autismCum să ajuți un copil diagnosticat cu tulburări de spectru autism
  Cum sa calmezi o persoana cu autismCum sa calmezi o persoana cu autism
  Cum să înțeleagă și să ajute sociopatiiCum să înțeleagă și să ajute sociopatii
  Cum se determină efectele secundare ale unui vaccin MMRCum se determină efectele secundare ale unui vaccin MMR
  Cum să diagnosticați tulburarea histrionică de personalitateCum să diagnosticați tulburarea histrionică de personalitate
  Cum să diagnosticați tulburarea narcisistică de personalitateCum să diagnosticați tulburarea narcisistică de personalitate
  Cum să diagnosticați mai devreme autismulCum să diagnosticați mai devreme autismul
  Cum să diagnosticați și să tratați tulburarea de personalitate limităCum să diagnosticați și să tratați tulburarea de personalitate limită
  » » Cum să rezolvați cele mai provocatoare comportamente autismice

  © 2011—2020 ertare.com