Cum să se ocupe de schimbările din viața ta

Pentru majoritatea oamenilor, singura modalitate de a schimba condițiile din viața lor este să-și schimbe complet viața. Mulți nu-i plac să facă schimbări mari, deoarece se tem de necunoscut. Rețineți că ceea ce este necunoscut pentru dvs. poate fi obișnuit pentru alte persoane.

pași

Manipulați-Schimbări-în-vă-Life-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Gestionați modificările în viața dvs. Pasul 1
1
Înțelegeți că schimbările se vor întâmpla întotdeauna. Schimbările apar în viețile tuturor și în mod regulat, dar de cele mai multe ori nu le dăm seama, deoarece nu ne afectează direct sau substanțial. Poate un magazin care a fost în zona de mai mulți ani, o zi închide ușile sau schimbarea lor, poate, proprietar o clădire veche este demolată pentru a face loc pentru un alt proiect sau a unui drum de pe site-ul este construit în cazul în care o familie De obicei merge pe jos. Aceste circumstanțe pot sau nu să vă influențeze viața în nici un fel, dar ele sunt schimbări importante pentru persoanele pe care le afectați într-un mod mai personal.
 • Imaginea intitulată
  2
  Au așteptările de a se bucura de unele schimbări. Unele schimbări în viață sunt binevenite: cineva vă poate da un iPod și schimba complet modul în care ascultați muzică. Puteți să cumpărați un telefon mobil mai modern și să schimbați modul în care comunicați cu oamenii. Acestea sunt schimbări care vă afectează direct, dar că vă puteți bucura, de asemenea. Vecina voastră poate decide să se mute în casă și noii oameni vor veni să locuiască lângă tine. Dacă ați avea o relație bună cu vechii dvs. vecini, puteți vedea pe cei noi cu o anumită suspiciune sau neîncredere. Dar, gândiți-vă pentru un moment despre cum ar trebui să se simtă despre dumneavoastră. Jim Reeves a cântat o melodie care a inclus următorul verset: "un străin este doar un prieten pe care nu-l cunoști încă". Toți oamenii sunt potențiali prieteni, așa că cunoașterea lor ar trebui să fie o călătorie pentru a descoperi ceva nou, nu un motiv de îngrijorare.
 • Imaginea intitulată Manipulați modificările în viața dvs. Pasul 3
  3
  Amintiți-vă că unele modificări vor fi neașteptate. Acest lucru este valabil pentru toți oamenii, fie că este vorba de un nou sef sau de persoana în care vă accidentați atunci când părăsiți supermarketul și vă sfătuiește să aruncați toate produsele pe care le-ați cumpărat. Puteți descoperi că aveți interese comune cu acea persoană sau că sunteți interesat de lucruri despre care nu știți nimic. Unul dintre cele mai bune complimente pe care le poți spune cuiva este "Învață-mă despre asta, te rog", chiar dacă sunteți expert pe această temă. Acest lucru vă oferă ocazia de a învăța ceva altora și, poate, chiar de a vă îmbunătăți experiența de viață. Cu toate acestea, dacă nu știți nimic despre acest subiect, acordați atenție, încercați să învățați ceva din ceea ce vă învață și să faceți credit pentru deschiderea ușilor unei noi cunoștințe sau abilități. Dacă veți ajunge să dezvoltați această cunoaștere mai repede decât cealaltă persoană, o veți ajuta să treceți la nivelul următor de experiență, pentru ca ambii să beneficieze de această relație.
 • Imaginea intitulată Manipulați schimbările în viața dvs. Pasul 4
  4
  Unele schimbări vor fi dificile. Vă puteți schimba locul de muncă sau s-ar putea să fiți forțat să vă îndepărtați de casă. Acestea sunt provocări la care puteți reuși sau nu. Atitudinea dvs. față de această nouă situație este de importanță vitală. Dacă vă confruntați cu frică, în curând veți fi un pachet de nervi. Dar dacă o considerați a fi o aventură, abordând fiecare obstacol cu ​​dorința de a descoperi, veți avea certitudinea că îl veți lăsa grațios, chiar dacă faceți greșeli de-a lungul drumului. În timp ce sunteți dispuși să învățați, nu veți face adesea aceleași greșeli.
 • Imaginea intitulată
  5
  Matură cu schimbările. Tehnologia avansează atât de rapid și în zone care au fost de neimaginat anterior, încât cei care s-au născut mai bine de o jumătate de secol în urmă, au trebuit să facă față apariției computerelor. Unii au ales să-i ignore, pentru că nici măcar nu știu cum să le pornească, în timp ce alții au decis să profite de noile oportunități oferite aceste noi dispozitive și-au dezvoltat abilități pentru a găsi informații pe Internet, care au avut anterior la biblioteci și liste interminabile de cataloage de căutare. • Imaginea intitulată Gestionați schimbările în viața dvs. Pasul 6
  6
  Acceptați schimbarea ca un nou capitol în viața voastră. Acceptați schimbarea ca o nouă oportunitate de a câștiga cunoștințe sau experiență într-un domeniu nou pentru dvs. sau ca o ocazie de a vă întâlni cu noi oameni, locuri și abilități.
 • Imaginea intitulată Gestionați schimbările în viața dvs. Pasul 7
  7
  Cheia acceptării schimbării este de a păstra o minte deschisă și de a accepta lucrurile pe măsură ce se prezintă. Există anumite lucruri (subculturale ale societății, religii și filosofii, sport, căutări pe internet, pariuri, declarații politice etc.) despre care puteți avea opinii definite anterior. Acesta nu este un lucru rău, în funcție de modul în care vă confruntați cu ele. Unii oameni știu să accepte critici constructive, în timp ce alții resping orice tip de critică. Dacă sunteți unul dintre cei din urmă, vă va fi dificil să vă adaptați la schimbare, în timp ce oamenii care acceptă critici constructive au oportunități mai bune de a avansa. Asigurați-vă că criticile voastre sunt constructive și le prezint într-o manieră nepotrivită, astfel încât acestea să fie mai bine primite de alții. Dacă nu înțelegeți ceva, întrebați și acordați atenție răspunsului pe care îl primiți: puteți învăța ceva nou.
 • Imaginea intitulată Manipulați schimbările în viața dvs. Pasul 8
  8
  Dacă sunteți parte dintr-o subcultură, o sectă, un cult etc., că alți oameni găsesc greu să accepte, încercați să faceți argumentele dvs. în mod coerent. Poate fi o idee bună să stai jos, să te referi și să-ți scrii sentimentele, explicațiile etc. pentru a le prezenta într-un mod care să sune natural, nu învățat. Este posibil ca auzul despre ideile și credințele tale, explicat într-un mod rațional, să schimbe modul de gândire al ascultătorilor tăi. Amintiți-vă că ideile voastre reprezintă o schimbare în modul dvs. de gândire și trebuie să le explicați astfel încât alții să le înțeleagă.
 • Imaginea intitulată Gestionarea modificărilor în viața dvs. Pasul 9
  9
  Fii tolerant cu ceilalți. Mulți oameni se alăture instituții cu idei și idealuri pe care nu le înțeleg sau în comun, sau care se opun credințelor și tradițiilor voastre, dar asta nu înseamnă că cei care nu sunt de dorit. S-ar putea să credeți că membrii anumitor culte au fost "convins", dar trebuie să vă amintiți că ați fost, de asemenea, convinși de anumite lucruri de către părinții, prietenii, politicienii și alte persoane care au influențat formarea. Multe dintre ceea ce numim "educație" este o formă de convingere, deoarece îndrumă elevii într-o anumită direcție și îi învață anumite abilități oarecum dubioase dintr-o singură perspectivă. În școli, unii "acte", în timp ce altele sunt la fel de relevante, dar care contrazic dogmele profesorilor sau autorităților, sunt ignorate sau compuse. Aceasta este o formă de convingere. Convins credeți că există o criză de energie, în timp ce mii de invenții care utilizează mai puțină energie, sau sunt în măsură să-l creeze, sunt ascunse de către indivizi sau grupuri cu propriile lor interese. Fundațiile pentru cercetare în domeniul cancerului vă încurajează să donați bani, dar tratamentul cancerului nu a progresat semnificativ în ultimele trei decenii. 96% dintre persoanele care suferă de cancer vor muri, deoarece tratamentul convențional este atât de agresiv încât ajunge la uciderea acestora. Poate că asta este ceva pe care deja îl cunoști și îl accepți, dar cu siguranță te-ai gândi "criminal" cineva care, potrivit presei, a avut "ucis" două persoane care au suferit forme alternative de tratament, chiar și atunci când această persoană a vindecat mii de alți pacienți evacuați prin medicina convențională.
 • Imaginea intitulată
  10
  Schimbarea presupune acceptarea anumitor lucruri pe care probabil nu le cunoașteți în acest moment, dar cu care veți deveni confortabile odată ce le cunoașteți bine, aflați despre ele sau participați la ele.
 • Imaginea intitulată Manipulați modificările în viața dvs. Pasul 11
  11
  Un mott bun pentru a ține minte este o poveste veche hippie care spune: "nu aruncați-l până când nu-l încercați."
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum vă ușurați viața cu calculatorul (Windows)Cum vă ușurați viața cu calculatorul (Windows)
  Cum să vă ocupați de creșterea copilului dumneavoastrăCum să vă ocupați de creșterea copilului dumneavoastră
  Cum să vă ocupați de un membru de familie co-dependentCum să vă ocupați de un membru de familie co-dependent
  Cum sa maturizezi si sa profiti din viataCum sa maturizezi si sa profiti din viata
  Cum să ajuți pe cineva să se ocupe de boala ParkinsonCum să ajuți pe cineva să se ocupe de boala Parkinson
  Cum să stai în viațăCum să stai în viață
  Cum să detectați semnele de colesterol ridicatCum să detectați semnele de colesterol ridicat
  Cum să începi o viață nouăCum să începi o viață nouă
  Cum să identificați o criză masculină de vârstă mijlocie (pentru femei)Cum să identificați o criză masculină de vârstă mijlocie (pentru femei)
  Cum să interpretezi un vis care include ușileCum să interpretezi un vis care include ușile
  » » Cum să se ocupe de schimbările din viața ta

  © 2011—2020 ertare.com