Cum să se ocupe de frustrare

Uneori, viața poate fi foarte nedreaptă și poate fi plină de circumstanțe neașteptate care te rătăcesc. Dar puteți salva o mulțime de probleme prin pregătirea unor astfel de circumstanțe, înainte ca acestea să apară, pentru a vă menține sănătatea emoțională și mentală. Dacă aveți de gând printr-o traumă emoțională ca urmare a unor probleme de familie, colaps financiar, criza economică, pierderea unei persoane dragi, divorțul, șomaj sau alte dificultăți, veți găsi de relief în interiorul frustrarea urmând acești pași.

pași

Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 1
1
Nu vă așteptați prea mult când este încă foarte curând. Cineva care tocmai a început o afacere cu cinci mii de dolari și se așteaptă să obțină vânzări de un miliard de dolari la sfârșitul anului de lucru, se poate spune că așteaptă prea mult când este încă prea devreme. Afacerea (și obiectivele personale) au nevoie de timp pentru a crește și a înflori. Puteți să vă gândiți la mare, să planificați mari și să vedeți o imagine de ansamblu a ceea ce vă așteptați în visele și imaginația voastră. Dar evitați să cădeți în capcana dorinței de a se întâmpla rapid. Nu există o formulă rapidă de îmbogățire sau o transformare peste noapte de ani de obiceiuri inutile.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 2
  2
  Nu puneți pe obiective nerealiste. De exemplu, gândiți-vă "Vreau să fiu cel mai bogat om din lume la 30 de ani" Ar putea fi un scop foarte nerealist pentru tine. În schimb, urmăriți un obiectiv similar cu "Vreau să câștig primul milion de dolari când ajung la 30 de ani". Concentrându-se pe ceva concret și realizabil, evitați nerealismul unor obiective cum ar fi "Vreau să conduc lumea" sau "Vreau să vizitez toate orașele lumii" și vă străduiți să obțineți ceea ce puteți face cu adevărat. Frustrarea este obișnuită atunci când atrageți obiective nedorite. Fii mai inteligent decât asta.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 3
  3
  Așteptați ca oamenii să vă dezamăgească. Este în natura umană să facă greșeli, indiferent dacă sunt importante sau irelevante. De asemenea, dați seama că, indiferent ce faceți, nu veți dori mulți oameni. Este pur și simplu să fie parte a speciei umane. Opriți încercarea de a încerca să vă mulțumiți pe toată lumea și vă veți opri să vă simțiți frustrați când nu vă rog. De asemenea, veți înceta să vă lăsați să vă rănească sentimentele. De asemenea, dați seama că greșelile și omisiunile pe care le faceți în viață dezamăgesc pe alții. Nu este vorba despre modul în care sunteți afectați, deoarece puteți servi și ca sursă de frustrare. Prin urmare, așteptați ca alții să vă înșele, să vă greșească și să vă dezamăgească din când în când - nu puteți avea o regulă pentru dvs. și una pentru alții.
 • Fiți conștienți de faptul că uneori oamenii vă vor dezamăgi, nu pentru că vor, ci pentru că au propriile probleme nerezolvate, care ar putea împiedica să vă ajute. Cu alte cuvinte, nu o luați personal.
 • Fii inteligent Deși este important să știți când și cum să cereți ajutor, este important să nu vă așteptați prea mult de la ceilalți și să evitați să vă bazați pe ele.
 • Mențineți relații sănătoase, unde echilibrul de a da și primi (în totalitate) este reciproc și fără manipulare. Cu toate acestea, uneori trebuie să vă așteptați să oferiți necondiționat, știind și acceptând fără agresiune faptul că livrarea dvs. nu va fi întotdeauna potrivită în același mod.
 • Realizați că nu puteți face pe oameni să vă urmeze ordinele. Puteți să convingeți, să motivați și să plătiți oameni, dar nu le veți schimba sau nu veți cere să faceți lucruri pentru dvs. pur și simplu pentru că credeți că vă datorează ceva și ar trebui să o facă.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 4
  4
  Nu fă promisiuni goale. Nu rezervați o întâlnire cu partenerul dvs. sau cu un potențial client atunci când nu sunteți sigur că puteți participa. Nu dezvoltați obiceiul de a stabili o întâlnire cu partenerul dvs. dacă în cele din urmă nu vă veți prezenta în acea zi. Odată ce cei mai importanți oameni din viața ta nu te mai încred în tine, vor ieși din viața ta și vei ajunge să fii frustrat. Dar nu este vina ta și asta e ceva ce știi foarte bine în tine, chiar dacă nu vrei să recunoști asta.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 5
  5
  Nu imita pe nimeni, ci învățați de la toată lumea. Ați putea face ca adevăratul dvs. sine să dispară complet dacă vă străduiți să fiți ca și altcineva. Fii tu insuti Nu încerca să fii ca un super-erou din Hollywood sau un supermodel al lumii modei. Cu toate acestea, învățați de la faimosii și aparent nesemnificativi oameni pe care îi cunoașteți. Nu este vorba despre învățarea de a fi "ca" ei, dar este vorba despre învățarea din experiențele lor pentru a le aplica în viața ta. Lucrurile pe care le-ați putea întreba: Ce ați făcut pentru a avea succes? Ce dificultăți ați experimentat și ce ați făcut pentru a le depăși? Cum au trecut prin momentele provocatoare ale vieții lor? Ce au făcut ei în profesia sau domeniul lor care le-a făcut să iasă de la alții și ce puteți învăța din ea? Ce obiceiuri bune ai dezvoltat, poate că te poți adapta la viața ta? Întotdeauna concentrați-vă asupra modului de personalizare a lucrurilor bune pe care doriți să le imitați într-un mod care vă îmbunătățește persoana.
 • Citiți biografiile și autobiografiile. Citirea despre alții care s-au confruntat cu o provocare asemănătoare cu ceea ce treceți și care au depășit-o (și poate chiar au prosperat) pot oferi un anumit confort în necazurile voastre. Puteți afla cum au răspuns la provocările lor înainte de a părăsi victorii.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 6


  6
  Nu stresați. Fă lucrurile pentru că vrei să le faci. Nu trăiți pentru a deveni o "persoană de plăcere". Nu poți ajuta pe toată lumea. Doar încercați să ajutați pe cei care au nevoie cu adevărat de ajutorul vostru. Nu vă supraîncărcați programul de activități pentru fiecare zi. Încercați să găsiți ajutor atunci când aveți nevoie de el. Nu vă puteți permite să vă saturați. Împărtășiți-vă problemele cu oameni cu aceeași minte care pot oferi ajutor și ajutor.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 7
  7
  Aveți întotdeauna un plan B. Când planificați, gândiți întotdeauna în mod rezonabil. Țineți cont de rezultat. Gândiți-vă la alternative la planul dvs. A în cazul în care nu funcționează. Aveți chiar planuri C și D. Dacă vă dați alte opțiuni, nu veți petrece timp neproductiv când vă supărați atunci când planul A nu funcționează așa cum doriți. Viața de multe ori nu se întoarce așa cum vă așteptați și singura modalitate de a elibera frustrarea este să vă pregătiți pentru acea realitate.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 8
  8
  Nu vă epuizați imediat toate resursele. Dacă doriți să investiți, nu puneți tot timpul capitalul într-o afacere. Faceți-l puțin câte puțin și urmăriți-vă creșterea și veniturile înainte de a pune mai mulți bani în numerar. De asemenea, nu investiți niciodată într-o afacere pe care o cunoașteți foarte puțin sau nimic. Întrebați întotdeauna fundalul și știți ce intri. Distribuiți averea dvs. prin diferite modalități de economisire și investire. Deși o investiție o singură dată ar putea promite venituri uriașe care vă fac să vă imaginați o viață plină de lux, adesea astfel de scheme fac oamenii să nu reușească și să-i lase în ruină. Nu vă puneți într-o situație atât de precară - practicați răbdarea și prosperitatea economică încet, dar sigur, în loc să căutați soluții care vă permit să vă îmbogățiți repede.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 9
  9
  Luați-vă responsabilitatea pentru lucrurile pe care le faceți și gândiți-vă. Angry ofensat vina pe alții, sunt incontrolabile la ceva care deranjează oamenii în reacțiile societății de astăzi. Sunteți total responsabili pentru natura dumneavoastră și deciziile pe care le faceți. Ar trebui să gândească altfel pentru că dacă dai vina pe alții tot timpul, vei trăi o viață plină de frustrări, doar pentru că nimic nu va veni ca nimeni nu va dori și ceea ce vă așteptați. Voi renunți la puterea voastră de a vă îmbunătăți în condițiile proprii când încercați să scăpați de vinovăție tot timpul.
 • Imaginea intitulată Master Frustration Pasul 10
  10
  Trebuie să știi ce vrei în viață. Fii specific despre exact ceea ce vrei în viață. Determinați tipul de afacere pe care doriți să o întreprindeți. Cunoașteți tipul de persoană pe care doriți să vă căsătoriți. Determinați locul în care doriți să trăiți. Calculați numărul de ore pe care doriți să lucrați pe săptămână și venitul pe care vă așteptați să-l plătiți pentru a vă ajuta să faceți lucruri. Reechilibrează-ți viața și redefini prioritățile tale.
 • sfaturi

  • Controlează gândurile și controlează viața ta. O mare parte din frustrare vine din propriile tale idei rele. Eradicați gândurile negative și înlocuiți-le cu cele pozitive.
  • Perfecționismul este o sursă de frustrare continuă. Nu sunteți niciodată la standardul presupus "lucrul cel mai potrivit" și nici cei din jurul tău. Înțelegeți că voi, ceilalți oameni și lumea sunteți imperfecți și că se întâmplă uneori ghinion. Nici un efort pentru a încerca să gestioneze sau să manipuleze situația poate schimba acea realitate. Ar putea să vă ajute să înțelegeți că eșecul apare mai des decât succesul (pentru toată lumea) și este chiar cel mai util instrument care a fost vreodată conceput să învețe din greșeli.
  • Dacă aveți probleme în timp, păstrați un jurnal sau un calendar electronic și completați-l religios. Luați-l cu dvs. peste tot și utilizați semnale de reamintire. Vei fi frustrat de tine (și de mulți alți oameni) dacă întârzieți sau absentați de la întâlniri.

  avertismente

  • Dacă exagerezi în mod constant efectele negative ale lucrurilor care ți se întâmplă sau te vezi ca pe o victimă a unei succesiuni de evenimente negative, te vei simți întotdeauna frustrat deoarece totul va părea înclinat să vă împiedice să trăiți viața la maxim. Există multe instrumente psihologice bune (cum ar fi terapia comportamentală cognitivă) pentru a vă ajuta să depășiți aceste modele de gândire negativă.
  • Lumea nu vă datorează nimic. Una dintre cele mai mari forme de frustrare este tendința de astăzi de a vedea lumea ca un loc în care "Trebuie să fie ușor" (repetând ceea ce a spus Albert Ellis). Lumea este indiferentă și nu vă va pleca voinței voastre - atitudinea voastră este ceea ce determină modul în care vă ocupați de indiferența lumii.
  • Nu ia în considerare pașii de mai sus ca o listă inepuizabilă a ceea ce se poate face să se ocupe de frustrare în viața ta. Ideea este de a recunoaste asemanarile evita frustrarea și să le adapteze la propria situație, pe măsură ce apar. Nu vedeți nicio rețetă despre cum să trăiți viața ca o soluție unică la problemele vieții. Cele mai multe lucruri care se întâmplă pentru tine este în mare parte rezultatul deciziilor și atitudinea ta, ceva ce numai tu de control.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cereți ajutorul celor dragi atunci când trăiți singuriCum să cereți ajutorul celor dragi atunci când trăiți singuri
  Cum să ajuți pe cineva care suferă de amnezie disociativăCum să ajuți pe cineva care suferă de amnezie disociativă
  Cum să ajuți pe cineva care are depresie și anxietateCum să ajuți pe cineva care are depresie și anxietate
  Cum să ajuți pe cei dragi cu tulburare de atașamentCum să ajuți pe cei dragi cu tulburare de atașament
  Cum să-i spuneți unui partener potențial că aveți o boală mintalăCum să-i spuneți unui partener potențial că aveți o boală mintală
  Cum să setați limite la persoanele cu tulburare de personalitate limităCum să setați limite la persoanele cu tulburare de personalitate limită
  Cum să obțineți sistemul dvs. de asistență pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoieCum să obțineți sistemul dvs. de asistență pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie
  Cum să îmbunătățiți viața de zi cu zi a persoanelor cu handicapCum să îmbunătățiți viața de zi cu zi a persoanelor cu handicap
  Cum să tratezi pierderea independenței financiare într-o relațieCum să tratezi pierderea independenței financiare într-o relație
  Cum să educați sugari, copii mici sau copii de vârstă preșcolară la domiciliuCum să educați sugari, copii mici sau copii de vârstă preșcolară la domiciliu
  » » Cum să se ocupe de frustrare

  © 2011—2020 ertare.com