Cum să tratăți palpitațiile

Palpitațiile apar atunci când brusc vă simțiți bătăile inimii proprii. În general, persoanele cu palpitații simt că inima lor bate foarte repede, neregulat sau cu mare forță. Unii oameni se simt un sentiment de pounding sau o schimbare bruscă în piept sau de gât, în timp ce alții, ocazional, simt că inima îi oprește brusc și apoi bate din nou. Palpitațiile apar datorită unei varietăți de probleme.

Tratamentul pentru a gestiona palpitațiile depinde de cauza specifică care le produce. Prin urmare, este important să știți ce provoacă palpitațiile, astfel încât să puteți lua măsurile adecvate pentru a le opri. Dacă nu știți de ce apar palpitațiile dvs., verificați acest articol până la sfârșit pentru a "determina cauza specifică a palpitațiilor dumneavoastră".

pași

Metoda 1
Găsiți o ușurare ușoară

Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 1
1
Înțelegeți că trebuie să căutați ajutorul unui medic dacă palpitațiile dvs. nu sunt normale. Un aspect important trebuie evidențiat înainte de a discuta unul câte unul despre tratarea cauzelor particulare ale palpitațiilor. Toate palpitațiile care nu sunt Normal trebuie evaluat de un medic și tratamentul pe care îl luați depinde de ceea ce vă spune medicul dumneavoastră.
 • Dacă nu știți dacă palpitațiile dvs. sunt normale sau nu, verificați metoda 3 din acest articol.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 2
  2
  Controlează palpitațiile cauzate de stres. Pentru a trata palpitațiile cauzate de stres, anxietate, depresie și atacuri de panică, medicul dumneavoastră ar trebui să prescrie unele medicamente. În plus față de aceste medicamente, următoarele strategii au fost testate cu un succes relativ. Aceste strategii vă pot ajuta să evitați palpitațiile.
 • Următorii pași vă vor ajuta să controlați palpitațiile cauzate de exercițiile intense.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 3
  3
  Ține-ți respirația. Țineți respirația pentru câteva secunde sau respirați adânc și încet pentru a vă liniști, vă va ajuta să vă controlați palpitațiile. Respirația profundă vă va ajuta să vă simțiți relaxați. Această metodă poate fi deosebit de eficientă pentru persoanele care au respirație rapidă și superficială în afară de palpitații.
 • Încercați să respirați prin nas timp de patru secunde, țineți aerul timp de două secunde și apoi expulzați-l încet prin gură timp de patru secunde.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 4
  4
  Fă-ți tuse. Tusea vă poate ajuta să "resetați" ritmul cardiac și să opriți atacurile de tahicardie. Acest lucru este deosebit de eficient pentru persoanele care au palpitații declanșate de atacurile de panică.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 5
  5
  Utilizați apă rece pentru a controla palpitațiile. Luați o baie de apă rece, intrați într-o piscină cu apă rece sau chiar spălați-vă fața cu apă rece vă poate ajuta să controlați palpitațiile.
 • În special, acest lucru vă poate ajuta dacă vă simțiți că inima dumneavoastră se zbate în mod necontrolat. Apa rece ar putea avea un efect relaxant si va incetini ritmul inimii.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 6
  6
  Încercați să strângeți mușchii stomacului sau să efectuați manevra Valsalva. Strângerea muschilor stomacului sau a mușchilor întregului corp vă poate ajuta să vă concentrați corpul și să opriți palpitațiile. Manevra Valsalva vă poate ajuta, de asemenea, să realizați următoarele:
 • Manevra Valsalva implică expunerea puternică împotriva unei căi aeriene închise. Modul de a face acest lucru este închiderea gurii, strângerea nasului și apoi exercitarea de presiune ca și cum ați încerca să izbucni un balon. Acest lucru poate fi util și pentru alte forme de ritm cardiac anormal.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 7
  7
  Ameliorează palpitațiile cauzate de exerciții intense. Dacă simțiți palpitații în timpul antrenamentelor intense, cea mai eficientă modalitate de a le controla este să faceți o pauză. Luați ceva băutură, faceți o plimbare lentă și respirați bine. Când începeți din nou sau încercați să faceți exercițiul a doua zi, ar trebui să faceți o încălzire pentru a evita palpitațiile. Pentru a face acest lucru:
 • Începeți sesiunea de antrenament făcând mai întâi un exercițiu ușor și apoi continuați cu exercițiile intense. Acest lucru vă va ajuta organismul să se pregătească pentru cele mai intense exerciții, astfel veți fi mai puțin probabil să aveți palpitații.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 8
  8
  Elimină consumul de substanțe care pot declanșa palpitații. Palpitațiile cauzate de consumul excesiv de cafea, ceai, tutun, alcool și ciocolată sunt, de obicei, de scurtă durată și se termină automat. Pentru a găsi o ușurare ușoară, opriți imediat utilizarea oricărei substanțe care poate provoca palpitații. Ar trebui să evitați consumul excesiv al acestor substanțe în viitor.
 • Cu toate acestea, dacă aveți palpitații, chiar dacă mâncați mici cantități de aceste substanțe, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră.
 • Metoda 2
  Administrați palpitații cauzate de boli sau afecțiuni medicale

  Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 9
  1
  Tratarea bolilor noncardiace care provoacă palpitații. Unele boli care nu sunt legate de inimă (nu cardiace) pot provoca palpitații. Dacă credeți că aveți o boală sau o problemă medicală care vă provoacă palpitațiile, este important să discutați cu medicul despre ceea ce puteți face pentru a trata această boală sau stare. Afecțiunile non-cardiace sau problemele medicale care pot provoca palpitații includ:
  • anemie
  • anxietate
  • Lipsa blocării beta
  • sarcină
  • hipoglicemie
  • mastocitoza
  • Unele medicamente


 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 10
  2
  Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți palpitații cauzate de boli de inimă. Bolile de inima sunt acele boli care sunt implicate in inima. Medicul vă va spune un plan de urmat pentru a trata sau a gestiona aceste boli.
 • Următorul pas va descrie câteva dintre recomandările sau cerințele pe care medicul le poate prescrie pentru a vă menține palpitațiile la un nivel minim.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 11
  3
  Urmați ordinele medicului dumneavoastră. După cum sa menționat mai sus, dacă aveți o boală de inimă care poate provoca palpitații, trebuie să creați un plan de urmat pentru a gestiona această boală împreună cu medicul dumneavoastră. Acest plan de gestionare a bolii ar putea include lucruri precum:
 • Evitați consumul de substanțe și medicamente care provoacă palpitații cum ar fi cafeina, alcoolul sau cocaina.
 • Dacă aveți tahicardie, medicul vă poate recomanda medicamente cu dozare controlată, cum ar fi beta-blocante și blocante ale canalelor de calciu.
 • Medicul poate recomanda administrarea de medicamente antiaritmice pentru controlul aritmiilor (bătăi neregulate ale inimii) și prevenirea apariției acestora în viitor.
 • În funcție de diagnosticul dvs., medicul vă va recomanda să utilizați "strategia pastilă în buzunar". Acest lucru înseamnă că el va prescrie unele medicamente pe care trebuie să le purtați mereu în buzunar și să le luați ori de câte ori simțiți palpitații.
 • Unele aritmii se datorează unor probleme structurale în căile electrice ale inimii (numite căi accesorii). În aceste cazuri, medicul dumneavoastră va recomanda corectarea acestor probleme structurale prin tehnici medicale avansate, cum ar fi ablația cateterului.
 • Metoda 3
  Determinați cauza specifică a palpitațiilor

  Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 12
  1
  Luați în considerare cauzele psihiatrice ale palpitațiilor. Atât diagnosticul psihiatric, cât și cel non-cardiac, ar putea provoca palpitații. Citiți pașii următori și luați în considerare dacă acestea se referă sau nu la viața și situația dvs. Următoarele sub-etape se referă la afecțiuni psihiatrice care pot provoca palpitații:
  • Concentrați-vă pe situația care declanșează palpitațiile. Dacă palpitații sunt declanșate atunci când se confruntă cu situații de stres (stres reactii) apar dupa un eveniment traumatic (PTSD) sau prezentat de expunerea la un obiect sau o situație în care aveți o teamă excesivă și anormale (fobie) este foarte probabil ca palpitațiile dvs. să se datoreze unei cauze psihice sau psihiatrice.
  • Dacă aveți atacuri repetitive de anxietate severă care apar în orice moment și nu sunt specifice unei anumite situații, diagnosticul probabil este că palpitațiile se datorează atacurilor de panică.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 13
  2
  Gândiți-vă dacă palpitațiile dvs. ar putea fi cauzate de boli sau de probleme medicale non-cardiace. Așa cum am menționat mai sus, palpitațiile pot fi declanșate de probleme medicale care nu sunt legate de inimă. Luați în considerare următoarele:
 • Dacă ați avut o febră care aveți palpitații cauzate, ritmul cardiac va fi ușurată odată ce ați eliminat cauza febrei. Cu toate acestea, în cazul în care cauza febra nu este evident, un medic ar trebui să verificați, astfel încât să puteți exclude posibilitatea de a avea endocardită infecțioasă (o infecție a inimii), ca o cauză a febrei.
 • Dacă ați avut alte simptome de boli, cum ar fi tireotoxicoză (creșterea poftei de mâncare, dar pierderea in greutate, transpirație, tremurături și glanda tiroida marita) și feocromocitomul (înroșirea feței, episoade hipertensive, dureri abdominale și constipație), medicul trebuie să evaluați pentru a detecta prezența acestor boli (ambele boli fiind non-cardiace).
 • Dacă ați avut oboseală, dificultăți de respirație prin eforturi minime și un ten palid, ați putea suferi de anemie. Va trebui să măsurați nivelul de hemoglobină pentru a confirma dacă aceasta este cauza palpitațiilor dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 14
  3
  Înțelegeți că palpitațiile în timpul eforturilor intense sunt, de obicei, normale. Dacă nu sunteți obișnuiți cu exercitarea, palpitațiile pe termen scurt (care durează mai puțin de cinci minute) cauzate de exerciții intense sunt complet normale.
 • Cu toate acestea, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți aceste palpitații și aveți, de asemenea, un istoric medical anterior.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 15
  4
  Rețineți că palpitațiile cauzate de consumul anumitor substanțe sunt, în general, normale. În mod similar, palpitații de scurtă durată cauzate de consumul excesiv de cafea sau ceai, fumat prea mult sau de a folosi alte forme de prizat, alcool sau droguri ilicite, cum ar fi cocaina sau amfetaminele nu indică o cauză medicală gravă de palpitații.
 • Din nou, trebuie să vizitați medicul dacă ați consumat oricare dintre aceste substanțe și ați avut, de asemenea, un istoric medical semnificativ.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 16
  5
  Înțelegeți că majoritatea palpitațiilor în timpul sarcinii sunt normale. Multe femei gravide suferă de palpitații în timpul sarcinii, ceea ce înseamnă că de obicei nu este ceva ce trebuie să vă faceți griji prea mult.
 • Cu toate acestea, încă mai trebuie să raporteze palpitații dumneavoastră ginecologi Participi, deoarece el poate crea un plan să se ocupe de orice probleme medicale, cum ar fi anemia, care ar putea fi cauza acestor palpitații.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 17
  6
  Înțelegeți că palpitațiile cauzate de boli nu sunt considerate normale. Dacă nu ați avut cauzele palpitațiilor deja menționate, atunci palpitațiile dumneavoastră nu sunt normale. Este foarte probabil ca palpitațiile dvs. să fie cauzate de unele probleme medicale pe care medicul dumneavoastră le va trebui să le evalueze.
 • De asemenea, rețineți că dacă palpitațiile sunt cauzate de exerciții ușoare sau consum redus de cafea, ceai, tutun sau alcool, trebuie să vă adresați și medicului dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Gestionați palpitațiile Pasul 18
  7
  Înțelegeți că unele palpitații pot fi periculoase. Palpitațiile cauzate de patologiile cardiace pot fi potențial periculoase sau chiar vă pot pune viața în pericol. Prin urmare, este important să consultați un medic pentru a afla dacă aveți boli de inimă. Este posibil să aveți o afecțiune cardiacă dacă:
 • Palpitațiile dumneavoastră provoacă amețeli sau pierderea conștienței. De asemenea, puteți suferi dificultăți de respirație, durere toracică sau senzație de strângere. Dacă ați simțit aceste simptome, mergeți imediat la spital.
 • sfaturi

  • Este foarte important să se concentreze asupra dumneavoastră palpitații și cu acuratețe descrie simptomele, deoarece aceasta va ajuta să vă și medicul dumneavoastră determina cauza palpitații.
  • Meditația, yoga și alte tehnici de relaxare vă vor ajuta să gestionați stresul, anxietatea și depresia. Ar trebui să consultați unele tehnici de relaxare cu psihiatrul dvs. pentru a vă ajuta să vă controlați simptomele psihiatrice și palpitațiile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o vacă căzută să se întoarcă după ce a născut prin nașterea naturală unui vițel…Cum de a face o vacă căzută să se întoarcă după ce a născut prin nașterea naturală unui vițel…
  Cum să ajuți persoanele cu anxietateCum să ajuți persoanele cu anxietate
  Cum de a calma durerea toracică bruscăCum de a calma durerea toracică bruscă
  Cum să vă verificați ritmul cardiac manualCum să vă verificați ritmul cardiac manual
  Cum să aveți grijă de sistemul circulatorCum să aveți grijă de sistemul circulator
  Cum se detectează simptomele bolii coronarieneCum se detectează simptomele bolii coronariene
  Cum să oprești atacurile de panicăCum să oprești atacurile de panică
  Cum să determinați rezultatul cardiacCum să determinați rezultatul cardiac
  Cum să diagnosticați POTS (sindromul de tahicardie posturală ortostatică)Cum să diagnosticați POTS (sindromul de tahicardie posturală ortostatică)
  Cum să diagnosticați stenoza mitralăCum să diagnosticați stenoza mitrală
  » » Cum să tratăți palpitațiile

  © 2011—2020 ertare.com