Cum să rezolvați incontinența urinară la copii

Incontinența urinară este un termen medical care se referă la pierderea controlului asupra vezicii urinare, ceea ce determină o pierdere accidentală de urină. Acest lucru se poate întâmpla în timpul zilei sau al nopții. Incontinența urinară este o problemă care afectează mulți copii când sunt mici și dispare în timp ce cresc și se dezvoltă. Pentru a oferi un sprijin mai bun copilului dumneavoastră dacă aveți incontinență, este important să înțelegeți cum funcționează această problemă și posibilele soluții.

pași

Metoda 1
Înțelegeți vezica

Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 1
1
Aflați cum funcționează vezica urinară. Vezica urinară este un organ care este, în esență, un sac de stocare muscular pentru urină. În mod normal, sacul muscular al vezicii urinare poate fi relaxat și extins pentru a stoca urina timp de mai multe ore. Mucul care formează sacul este numit mușchiul detrusor, care este de asemenea responsabil pentru golirea vezicii. Ceilalți mușchi principali ai vezicii urinare sunt sfincterii, care sunt două inele musculare care înconjoară supapa de evacuare a vezicii prin care se golește.
 • Unul dintre sfincteri este involuntar (adică nu sunteți conștient de el), iar celălalt poate fi de obicei controlat, ceea ce îl transformă într-un sfincter voluntar. Ultimul este mușchiul pe care îl folosiți pentru a menține urina până când puteți merge la baie.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 2
  2
  Aflați despre controlul vezicii urinare. Există nervi în corpul vostru care vă dau un sentiment de plenitudine în vezică. Acesta este sistemul de avertizare timpurie în care vezica urinară este gata de golire. Când urinați, nervii din mușchiul detrusorului vă spun să vă contractați sau să strângeți, în timp ce nervii din sfincterul involuntar o fac să se relaxeze.
 • Când eliberați sfincterul voluntar, vă permiteți să urinați.
 • La vârsta de doi ani, majoritatea copiilor devin conștienți de sentimentul pe care îl au "acolo jos" Este nevoia de a goli vezica. Acest lucru le permite să exprime nevoia de a merge la baie.
 • Aproximativ un an mai târziu, ei dezvoltă capacitatea de a "îndura" până când pot merge la baie.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 3
  3
  Fiți conștienți de cauzele incontinenței. Există anumite probleme care pot provoca probleme atunci când un copil învață "îndura". În timp ce majoritatea copiilor dezvoltă capacitatea de a menține urină și de a merge la baie atunci când au ocazia să facă acest lucru, pot apărea probleme care interferează cu capacitatea copilului de a-și controla vezica urinară. Problemele legate de incontinența copilariei pot include următoarele:
 • o vezică care nu poate stoca cantitatea obișnuită de urină
 • slăbiciune a mușchilor detrusor sau a sfincterilor
 • anomalii structurale în tractul urinar
 • producerea unor cantități mai mari de urină decât cele normale de către organism
 • Iritarea vezicii urinare din cauza infecțiilor, cum ar fi infecțiile tractului urinar sau alte iritante
 • primirea de către vezică a unor semnale neașteptate și premature la gol
 • prezența a ceva în zona vezicii urinare care împiedică completarea acesteia, ca și alte excremente cauzate de constipație
 • Amânarea excesivă a urinei sau țineți-o prea mult timp
 • constipație cronică
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 4
  4
  Ignorați miturile despre incontinență. Dacă copilul dvs. se luptă cu incontinența pentru o perioadă lungă de timp, este foarte probabil că are o problemă mai gravă decât să fie prea leneș pentru a merge la baie. Mulți părinți tind să creadă că incontinența diurnă este un semn de lenevie, dar este important să rețineți că altceva ar putea cauza copilului dvs. accidente. Ar trebui să renunțați la ideile comune ale părinților, dacă copilul dumneavoastră se ocupă de o perioadă de incontinență. În aceste situații, trebuie să știți următoarele:
 • Copiii care urinează Ei nu sunt doar prea leneși pentru a merge la baie.
 • Copiii care urinează Nu sunt prea ocupați să se joace sau să se uite la televizor.
 • Copiii care urinează vor să meargă la baie și Ei nu fac asta cu intenție.
 • Copiii care urinează Ei nu aleg să aștepte până în ultima clipă.
 • udat da, îi deranjează.
 • Metoda 2
  Tratați incontinența

  Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pas 5
  1
  Căutați semne de vezică extrem de activă. Există anumite semne că copilul dumneavoastră are o vezică extrem de activă. Acestea sunt câteva semne că copilul dumneavoastră poate avea o problemă de incontinență legată de faptul că vezica urinară nu este suficient de umplută:
  • Fiul tău se duce la baie, își trage picioarele și se bate sau cade la podea așezat pe tocuri.
  • Dacă întrebați, copilul dvs. va admite adesea că urina scapă pe calea spre baie.
  • Mulți copii vor admite, de asemenea, că uneori alerg la baie și evacuează doar o cantitate mică de urină, chiar dacă simt că trebuie să evacueze cu adevărat.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 6
  2
  Rămâneți atenți la o cauză a fazei "brusc nevoia de a urina". Pe măsură ce cresc, unii copii trec printr-o fază în care brusc și fără avertisment trebuie să meargă urgent la baie. Acest control subdezvoltat, care este prezentat ca o incontinență imperioasă, deseori se rezolvă în timp, pe măsură ce copilul se maturizează. Cu toate acestea, ar putea fi, de asemenea, un simptom al unei vezicii funcționale mai mici sau excesiv de active.
 • Există câteva medicamente care pot crește capacitatea vezicii urinare. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră despre opțiunile de a trata o vezică urinară mică sau excesiv de activă.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 7
  3
  Fiți conștienți de umplerea excesivă. Există o condiție de umplere, numită umplere excesivă, care poate cauza incontinență. Umplerea excesivă este o problemă mai puțin frecventă care apare atunci când vezica urinară nu se golește sau nu poate fi golită și are o capacitate excesiv de mare. Simptomele unei vezicii urinare cu o capacitate anormal de mare includ:
 • Evacuați frecvent mari cantități de urină în timpul zilei. Acest lucru se poate întâmpla dacă rinichii produc volume mari de urină. Ar trebui să vă duceți la medic dacă observați că evacuați o cantitate mare de urină de fiecare dată când vă duceți la baie, mai ales dacă nu este aceeași cantitate ca întotdeauna.
 • Evacuați rar (aproximativ mai puțin de două sau trei ori pe zi). Acest lucru poate fi un semn al unei probleme cu nervii spinali, cum ar fi spina bifida sau paralizie cerebrală. Dacă copilul dvs. nu a fost diagnosticat cu o problemă cu nervii spinali, este puțin probabil că acesta este cauza incontinenței sale.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 8
  4
  Verificați dacă copilul dvs. poate rămâne îndelungat. Uneori, dacă copilul dumneavoastră adoptă obiceiul de a menține prea mult timp urină, acest lucru poate provoca supraîncălzirea vezicii urinare. Vezica urinara poate deveni mai mare daca tineti constant urina, ceea ce inseamna ca evitati sa mergeti la baie, chiar daca trebuie sa mergeti.
 • Când acest lucru se întâmplă de foarte mult timp, mușchii au legătură cu procesul de urinare a trenului excesiv, ceea ce înseamnă că se relaxează slab, ceea ce cauzează disfuncții în vezică, cum ar fi incontinența.
 • Acest lucru se întâmplă frecvent atunci când un copil nu dorește să folosească baia la școală sau în alte locuri publice.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 9
  5
  Luați în considerare terapia modificării comportamentului Modificarea comportamentală vă poate ajuta copilul cu incontinența sa de urgență. Majoritatea experților de astăzi favorizează terapia de modificare a comportamentului asupra medicamentelor ca prima linie de tratament pentru incontinența din timpul zilei de aproape toate tipurile. Modificarea comportamentului este o metodă de antrenament pentru a reda o abilitate, cum ar fi controlul vezicii urinare. Terapia trebuie să fie efectuată într-un mod strict și constant pentru a obține rezultatele dorite, deoarece fiul tău își poate controla vezica urinară.
 • Modificarea terapiei cu modificări de comportament funcționează cel mai bine la copiii cu vârste mai mari de cinci sau șase ani. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, copiii mai mici nu au auto-disciplina să se țină de programul de terapie. Cu toate acestea, fiecare copil ar trebui să fie analizat în funcție de cazul lor.
 • Copiii psihologi pot oferi sfaturi bune despre cum să creezi un program.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 10
  6
  Creați un program Dacă copilul dumneavoastră suferă de o vezică prea activă, trebuie să creați un program care să-l ajute. După ce copilul dvs. merge la baie dimineața, începeți un program strict de evacuare. În mod normal, părinții aleg la fiecare două ore programul de evacuări programate. Copilul dumneavoastră ar trebui să meargă la baie la fiecare două ore, chiar dacă spune că nu trebuie să meargă la acel moment. De fapt, acesta este motivul: să-l facă să meargă la baie înainte de a avea un spasm în vezica sa.
 • Dacă așteptați apariția unui spasm vezical, întăriți lipsa controlului. Dacă copilul dvs. încearcă să evacueze, chiar și puțin, acest lucru îi întărește controlul asupra momentului și unde se duce la baie.
 • Dacă copilul dvs. are o vezică excesiv de plină, trebuie să creați același program cu un pas suplimentar. Copilul dumneavoastră ar trebui să aștepte 4-5 minute după ce merge la baie și apoi încercați să mergeți din nou. Aceasta se numește evacuare dublă pentru a încerca reducerea volumului persistent al vezicii urinare. Scopul este de a schimba obiceiurile de evacuare și de a permite vezicii urinare să stocheze un volum normal de urină.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 11


  7
  Utilizați alarme În plus față de un program, programați o alarmă pentru a ajuta copilul să-și amintească să meargă la baie. Poate fi dificil să vă amintiți să mergeți la baie la fiecare două ore, deci este important să setați o alarmă. Atunci când copilul dvs. este acasă sau vizitează rude, cum ar fi șederea la casa bunicii, programați alarmele care sunt activate la fiecare două ore.
 • Puteți programa aceste alarme pe un smartphone sau un ceas deșteptător. De asemenea, puteți cumpăra copilul dvs. un ceas de mână care beep sau vibrează tăcut la fiecare două ore ca un memento pentru atunci când el este în școală.
 • De asemenea, puteți lua în considerare o alarmă atunci când udați patul dacă copilul are incontinență nocturnă.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 12
  8
  Extindeți timpul dintre evacuări. După ce ați urmat această programare timp de 4 până la 6 săptămâni, ar trebui să extindeți perioada dintre evacuări. În mod normal, ar trebui să vedeți îmbunătățiri în spațiul de la 4 la 6 săptămâni. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să opriți programul. Trebuie să extindeți timpul între evacuări astfel încât copilul dumneavoastră să încerce să urineze la fiecare 3 sau 4 ore în loc de la fiecare 2.
 • Metoda 3
  Tratarea infecțiilor tractului urinar

  Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 13
  1
  Luați în considerare infecțiile urinare. Trebuie să acordați atenție copilului dvs. pentru a căuta anumite cauze de incontinență. Infecțiile tractului urinar (UTI) sunt mai frecvente la fetele care tocmai au început școala sau au învățat să-și controleze intestinul. În plus față de incontinență, UTI pot provoca urinare frecventă, senzație de arsură la urinare, urină tulbure sau întunecată, un miros puternic de urină și durere în abdomenul inferior. UTI pot fi tratate cu antibiotice.
  • Unii copii care au UTI frecvente au de asemenea o problemă numită bacteriurie asimptomatică. Acești copii, adesea fete, au bacterii care colonizează vezica, ceea ce înseamnă că trăiesc acolo, similar cu faptul că au bacterii care trăiesc în tăcere pe piele. Această creștere a bacteriilor în urină poate fi uneori cauza infecțiilor urinare frecvente.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 14
  2
  Mențineți iritarea la minim. Mulți copii, în special fetele, dezvoltă iritații și inflamații în zona deschiderilor uretrale și vaginale atunci când au un UI. Puteți utiliza anumite creme pentru a ajuta la ameliorarea iritației copilului dumneavoastră. În particular, o cremă de protecție a pielii sau un unguent conținând oxid de zinc, cum ar fi Desitin, poate fi foarte utilă.
 • Puteți cumpăra aceste creme la farmacia locală. Urmați instrucțiunile de pe ambalajul cremei.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 15
  3
  Schimbați hainele copilului atunci când urinează. Bacteriile care creează UI se dezvoltă cel mai bine în zonele umede. Când dumneavoastră incontinență experiență copilului și scurgeri un pic de urină în haine, este important să se pună haine uscate pentru a preveni obținerea unui UI sau pentru a ameliora simptomele de UI dumneavoastră. Aceasta va împiedica, de asemenea, returnarea infecției.
 • Îl puteți explica astfel încât el să o poată face el însuși sau îl puteți cere să vă informeze când se întâmplă, astfel încât să îl puteți ajuta să se schimbe.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 16
  4
  Adresați-vă medicului dumneavoastră despre antibiotice. Dacă copilul dumneavoastră are UTI recurente, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră despre obținerea de antibiotice pentru a vindeca infecția și pentru a preveni noi infecții. El vă poate spune dacă antibioticele sunt tratamentul adecvat pentru prevenirea infecțiilor la copilul dumneavoastră. Dacă copilul dumneavoastră are UTI activă, veți avea nevoie de antibiotice.
 • Cele mai frecvente antibiotice utilizate pentru profilaxia sau prevenirea infecțiilor sunt nitrofurantoina și trimetoprimul cu sulfametoxazol. Acestea se administrează o dată pe zi, la culcare, la o doză de aproximativ un sfert din tratamentul complet obișnuit administrat la adulți.
 • Metoda 4
  Tratați constipația

  Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 17
  1
  Țineți cont de constipație. Constipația este o altă cauză comună a incontinenței. Atunci când o cantitate mare de scaun rămâne în organism în loc să fie excretată, acesta poate limita spațiul pe care trebuie să-l extindă vezica urinară și provoacă contracții imprevizibile, ceea ce poate provoca incontinență. Constipația provoacă, de obicei, mișcări rare ale intestinului timp de 3 zile la rând sau mai mult, scaune tari, stonoase, scaune foarte mari sau dureri în timpul deplasării intestinului.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 18
  2
  Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vă verifica copilul. Dacă nu sunteți sigur de severitatea constipatiei copilului dumneavoastră, adresați-vă unui medic pentru a determina dacă copilul dvs. are mult scaun acumulat în sistemul său. Acest lucru se poate face cu raze X sau printr-un examen fizic.
 • Cunoscând cu încredere că copilul dumneavoastră este constipat vă va ajuta să depășiți problemele de incontinență.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 19
  3
  Cereți copilului să bea mult lichide pe parcursul zilei. Mulți copii cu incontinență de urgență nu au tendința de a bea o mulțime de fluide, ceea ce face de fapt constipație mai rău. Încercați să beți bebelușul dvs. cel puțin 8 pahare de apă pe zi pentru a rămâne hidratat.
 • Dacă copilul nu dorește să bea apă curată, îi puteți da sucuri de fructe, lapte (nu mai mult de 2 - 3 pahare pe zi) și băuturi izotonice.
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pas 20
  4
  Creșteți aportul de fibre al copilului Pentru a ajuta la lupta împotriva constipatiei, creșteți consumul de fibre zilnic al copilului. Fiber este una dintre cele mai bune modalități de a face intestinelor copilului să funcționeze corect. Există multe alimente bogate în fibre. Încearcă să încorporezi cât mai multe în dieta copilului tău. Produsele bogate în fibre includ:
 • fructe și legume proaspete, cum ar fi zmeura, afine, mazăre, spanac, varză furajeră, squash de ghindă, kale și broccoli
 • Produsele cu cereale integrale conținând cel puțin trei până la patru grame de fibre pe porție
 • cereale bogate în fibre, cum ar fi cerealele integrale
 • fasole, fasole neagra inclusiv pallar, năut și pinto fasole, linte și în afară de floricele de porumb, care sunt bogate in fibre
 • Imaginea intitulată Gestionarea incontinenței urinare la copii Pasul 21
  5
  Dați copilului laxative. Adăugarea de alimente bogate în fibre la alimentația copilului dumneavoastră poate să nu fie suficientă. Dacă copilul dumneavoastră continuă să aibă probleme, încercați laxative adecvate pentru copii. Un laxativ sigur și utilizat frecvent este propilen glicol, cunoscut mai mult ca MiraLax.
 • MiraLax transportă apă în intestine, înmoaie scaunul și îmbunătățește mișcările intestinale.
 • Trebuie să vă consultați medicul pediatru pentru a vă îndruma înainte de a vi se administra copilului dumneavoastră MiraLax sau un alt laxativ. Majoritatea copiilor necesită între jumătate de priză și două prize pe zi, iar doza poate fi ajustată după cum este necesar.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai umezi patulCum să nu mai umezi patul
  Cum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecareCum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecare
  Cum să facem față dorinței de a merge la baieCum să facem față dorinței de a merge la baie
  Cum să îndurați nevoia de a urina ca femeieCum să îndurați nevoia de a urina ca femeie
  Cum de a ameliora durerea unei infecții ale tractului urinar (UTI)Cum de a ameliora durerea unei infecții ale tractului urinar (UTI)
  Cum să controlați spasmele vezicii urinareCum să controlați spasmele vezicii urinare
  Cum se detectează prezența sângelui în urinăCum se detectează prezența sângelui în urină
  Cum să diagnosticați și să tratați prolapsul vezicii urinareCum să diagnosticați și să tratați prolapsul vezicii urinare
  Cum să evitați scurgerea vezicii în timpul alergăriiCum să evitați scurgerea vezicii în timpul alergării
  Cum să evitați incontinența nocturnăCum să evitați incontinența nocturnă
  » » Cum să rezolvați incontinența urinară la copii

  © 2011—2020 ertare.com