Cum să arăți frumos în timpul sarcinii

Sarcina schimbă corpul femeii în moduri diferite. Din „strălucirea“ de sarcină (generate de un flux de sânge și de ulei de producție în piele mai în vârstă) la creșterea în greutate și modificări ale pielii și a părului, sarcina afecteaza fiecare femeie in mod diferit. Cu toate acestea, ceva care toată lumea vrea este să arate frumos în timpul sarcinii. Fiind însărcinată nu înseamnă că trebuie să uitați stilul personal sau să nu mai acordați atenție aspectului dumneavoastră. Există multe modalități de îmbunătățire și accentuare a corpului în procesul de schimbare și de a vă simți frumos în toate etapele sarcinii.

pași

Partea 1
Conduceți un stil de viață sănătos

Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul gravide 1
1
Acordați atenție dietei dvs. Pentru a arăta frumos în timpul sarcinii, trebuie să ridicați greutatea necesară pentru a-ți hrăni copilul în mod corespunzător. Femeile gravide ar trebui să mănânce între 2.000 și 2.500 de calorii pe zi, împărțite în 4 mese. Dacă vă acordați atenție aportului de calorii, acest lucru va fi util pentru a nu crește greutatea în mod inutil, ceea ce vă poate face să riscați să suferiți de anumite boli. Trebuie să câștigi greutatea după cum este necesar pentru a oferi o nutriție adecvată bebelușului și pentru a permite acestuia să crească la o dimensiune sănătoasă. Cu toate acestea, trebuie să fiți foarte atenți măriți greutatea corespunzătoare, care vă va face să vă simțiți frumos în cele trei trimestre ale sarcinii.
 • Dacă ați câștigat mai multă greutate decât ați planificat (sau mai mult decât ceea ce medicul consideră sănătoși), este posibil să fie necesar pierde in greutate Este esențial să fiți foarte precauți atunci când încercați să pierdeți în greutate în timpul sarcinii, asigurându-vă astfel că pierderea în greutate nu influențează negativ copilul.
 • Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul 2 gravide
  2
  Exercițiu în mod constant. Dacă exercițiile fizice constante vă fac să vă simțiți în siguranță și frumoase în timpul sarcinii, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să vă opriți din cauza faptului că sunteți însărcinată. Cu toate acestea, este foarte probabil că va trebui să vă modificați rutina de exerciții fizice. Dacă vă simțiți puternică și în stare fizică bună, acest lucru vă va face să vă simțiți mai încrezători în aspectul dumneavoastră și vă va fi de asemenea util să vă recuperați corpul pe care l-ați avut înainte de sarcină după ce ați dat naștere. dacă vă exercitați În timpul sarcinii, acest lucru va fi util pentru a menține greutatea scăzută, pentru a vă îmbunătăți starea de spirit și pentru a vă îmbunătăți nivelul de energie și pentru a crește puterea și puterea musculară. Toate aceste rezultate unite vă vor permite să vă simțiți mai frumoși.
 • Puteți încerca să vă exercitați moderat timp de 30 de minute pe majoritatea zilelor săptămânii. Plimbările, aerobicul și înotul sunt activități cu impact redus pe care le puteți face în timpul sarcinii. Aceste activități vor fi utile pentru a vă menține în formă și pentru a vă simți frumos.
 • Consultați întotdeauna cu medicul înainte de a începe o rutină de exerciții în timpul sarcinii. Există anumite situații (cum ar fi hipertensiunea asociată cu sarcina) în care medicul vă poate recomanda să nu vă exercitați.
 • Imagine intitulată Uită-te frumos în timp ce gravidă Pasul 3
  3
  Bea suficienta apa. Deshidratarea este un risc foarte real în timpul sarcinii - în plus, dacă beți suficientă apă, aceasta va fi utilă pentru a vă simți sănătoasă și frumoasă. O persoană trebuie să încerce să consume până la aproximativ 15 până la 30 ml (½ la 1 oz) de apă per 450 g (1 lb), greutate corporală, cu toate acestea, o femeie gravidă ar trebui să fie chiar mai atent cu consumul de apă . Apa ajută la formarea placentei și este utilizată în sacul amniotic în timpul sarcinii. De asemenea, dacă nu beți suficientă apă, acest lucru poate avea un efect negativ asupra aspectului dvs. Deshidratarea poate face pielea să arate plictisitoare, ceea ce va anula strălucirea frumoasă care va veni împreună cu sarcina. De asemenea, deshidratarea vă poate face să vă simțiți leneși și bolnavi și veți avea dificultăți în a vă arăta frumos dacă nu vă simțiți normal.
 • Se recomandă ca femeile gravide să bea aproximativ 10 cani (sau 2,5 litri) de lichid pe zi. Dacă acoperiți cea mai mare parte a acestei cerințe cu apă potabilă, acest lucru va fi util pentru a evita zaharurile găsite în băuturile de fructe și băuturile răcoritoare.
 • Partea 2
  Simt frumos din punct de vedere estetic

  Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul 4 gravide
  1
  Cumpărați niște haine de maternitate la modă. Multe branduri populare (cum ar fi magazinele Gap) și designeri (cum ar fi Isabella Oliver) vând haine de maternitate. Unele femei „vinovate“ se simt de a cheltui bani pe haine care folosesc numai pentru un timp limited- cu toate acestea, este esențial să cumpere haine care se potrivesc corpul tau schimbare, puteți utiliza confortabil și face să te simți bine.
  • Dacă nu aveți bugetul pentru a cumpăra haine de maternitate, puteți să întrebați un prieten care a avut un copil dacă are haine care să vă poată împrumuta pentru tot restul sarcinii. De asemenea, magazinele de îmbrăcăminte de transport pot fi un loc minunat pentru a căuta haine de maternitate la prețuri accesibile.
  • Puteți obține haine versatile pe care le puteți folosi de mai multe ori și în multe situații. Dacă cumpărați blugi, jambiere, blaturi și cardigane, puteți folosi aceste articole de îmbrăcăminte din nou și din nou.
  • Alegeți articole de îmbrăcăminte colorate, care au un aspect mai sofisticat și pot fi folosite în diferite situații! Adesea, culorile mai întunecate vă pot ajuta să vă arătați mai subțiri.
 • Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul gravid 5


  2
  Rezervați un tratament spa sau un masaj de sarcină. În timpul sarcinii, răsfățați-vă cu ceva care vă face să vă simțiți frumos. Acesta poate fi o manichiura, pedichiura sau tratament facial, în orice caz, pentru a alege un tratament spa (sau mai multe!), Care vă dau câteva ore de relaxare și vă va permite să plece senzație de frumos. De asemenea, vă puteți răsfăța cu o sarcină sau un masaj prenatal. Studiile au arătat că, dacă primiți o terapie de masaj în timpul sarcinii, aceasta poate fi utilă pentru a reduce anxietatea, a ameliora durerea musculară și a articulațiilor și pentru a îmbunătăți rezultatele muncii.
 • Când faceți un masaj prenatal, asigurați-vă că vizitați un terapeut de masaj certificat special în masaje prenatale.
 • De asemenea, este posibil să fiți nevoit să consultați în prealabil un furnizor de îngrijire prenatală despre opțiunea de a primi un masaj prenatal. Dacă aveți o sarcină cu risc crescut, va trebui cu siguranță să discutați cu un medic.
 • Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul gravid 6
  3
  Răsfățați-vă Corpul tău va trece prin multe schimbări drastice în acest moment și, în plus, viața ta va fi pe punctul de a se schimba pentru totdeauna când ai micul tău. Acest lucru face ca timpul petrecut in timpul sarcinii sa fie foarte bun pentru a va strica. Dacă scopul tău este să arăți frumos, alege ceva cu care să-ți dai un gust și să te facă să te simți la fel de frumos ca niciodată.
 • Rezervați o tunsoare la un nou coafor elegant din oraș. Bucurați-vă de o nouă coafură care vă favorizează schimbarea figurii (care ar putea include modificări ale formei și dimensiunii feței dvs.). Cu toate acestea, ar trebui să așteptați cel puțin până la cel de-al doilea trimestru pentru razele luminoase, deoarece există îngrijorarea că substanțele chimice din coloranții de păr pot afecta negativ copilul.
 • În cele din urmă, puteți cumpăra cerceii noi care ți-au atras interesul. Luați în considerare sarcina ca un motiv pentru a cumpăra ceva care te face să te simți frumos. Dezvoltați un sentiment pozitiv în legătură cu frumusețea dvs. interioară și exterioară, pe care o puteți face referire la acest obiect și utilizați acest obiect ori de câte ori aveți nevoie de puțină "încurajare" pentru a vă aminti că sunteți frumoasă.
 • Partea 3
  Mențineți încrederea în aspectul dvs.

  Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul gravid 7
  1
  Simte-te mândru de burta cu copilul tău. Unul dintre cei mai importanți pași pe care îi puteți lua este să vă amintiți ce face organismul în timpul sarcinii. Acesta va crește, va hrăni și va proteja o altă ființă umană. Toate schimbările care apar vor avea loc dintr-un motiv.
  • Încearcă să te conectezi cu alte femei care sunt pe cale să devină mame. Dacă vă înconjurați cu femei care se confruntă, de asemenea, cu schimbările fizice legate de sarcină, acest lucru vă poate îmbunătăți încrederea în persoana și corpul dvs., ceea ce vă va face să vă simțiți frumos. În plus, veți deveni prieteni cu oameni care ar putea să se distreze sau să vă dea sprijin după nașterea bebelușului.
 • Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul gravid 8
  2
  Arătați-vă corpul în procesul de schimbare. În plus față de "strălucirea" sarcinii, corpul se va schimba în multe alte moduri. De exemplu, sanii probabil vor crește cu 1 sau 2 dimensiuni, ai pierdut linia taliei ca burta se extinde, gleznele se umfla si ca unghiile cresc repede. O modalitate pozitivă de a face față acestor schimbări inevitabile este să le accepți și să le evidențiați. După ce le acceptați, veți fi aproape de a te simți frumos.
 • Evidențiați aspectele pozitive ale corpului dvs. de a vă simți frumos. Găsiți o caracteristică (sau mai multe) care vă face să vă simțiți în siguranță și să o evidențiați. De exemplu, purtați o bluză fără mâneci, dacă aveți brațe tonificate, un pulover cu gât V, pentru a arăta noul dvs. gât sau o rochie lungă pentru a vă arăta burta.
 • Dacă aveți dificultăți de a avea o atitudine pozitivă, amintiți-vă că sarcina va dura doar un timp limitat. Te-ai simtit frumos inainte de sarcina si vei simti din nou acest lucru cand se va termina.
 • Dacă evidențierea sarcinii nu este potrivită pentru dvs., reduceți atenția pe care o atrage burta. Pentru a face acest lucru, purtați haine vrac și culori pline și împărțiți hainele în straturi (de exemplu, purtați o jachetă de denim peste o bluză). Puteți, de asemenea, să redirecționați atenția în altă parte utilizând o bandă de capăt colorată vibrantă, o eșarfă drăguță sau chilotei luminoase.
 • Imaginea intitulată Uită-te frumos în timp ce pasul gravid 9
  3
  Scopul de a arata destul de bine. Nu vă faceți griji cu privire la forma perfectă sau pentru a îndeplini idealurile pe care le vedeți în revistele femeilor însărcinate. În schimb, concentrați-vă asupra sănătății și fericirii atât în ​​corp cât și în suflet. Nu veți ști cum corpul dumneavoastră va răspunde la sarcină până când rămâneți gravidă. Încearcă să uiți imaginea ideală pe care ai putea să o ai conceput în mintea ta și să apreciezi corpul tău pentru ceea ce este și ce face. Păstrați o atitudine pozitivă, deoarece acest lucru va fi util să vă simțiți frumos.
 • Concentrați-vă pe perspectiva generală. Corpul tau nu se va schimba pentru ca tu ai incetat sa ai grija de tine, o vei face pentru a-ti ajuta copilul sa ajunga in aceasta lume cat mai sanatos si mai pregatit posibil.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați o sarcină falsă la câiniCum să identificați o sarcină falsă la câini
  Cum să-i spuneți dacă câinele dvs. este gravidăCum să-i spuneți dacă câinele dvs. este gravidă
  Cum sa te culci in timpul sarciniiCum sa te culci in timpul sarcinii
  Cum să crească fluxul de oxigen în timpul sarciniiCum să crească fluxul de oxigen în timpul sarcinii
  Cum să măriți greutatea corespunzătoare în timpul sarciniiCum să măriți greutatea corespunzătoare în timpul sarcinii
  Cum sa slabesti in timpul sarciniiCum sa slabesti in timpul sarcinii
  Cum să verificați dacă sunteți gravidăCum să verificați dacă sunteți gravidă
  Cum să ai grijă de soția sau prietena ta în timpul sarciniiCum să ai grijă de soția sau prietena ta în timpul sarcinii
  Cum să aveți grijă de o sarcină gemeneascăCum să aveți grijă de o sarcină gemenească
  Cum să determinați câte săptămâni de sarcină avețiCum să determinați câte săptămâni de sarcină aveți
  » » Cum să arăți frumos în timpul sarcinii

  © 2011—2020 ertare.com