Cum să lupți împotriva tristeții iernii

Pe măsură ce zilele devin mai scurte și temperatura scade, nu este neobișnuit să intrăm în tristețea iernii. Tot ce vrei să faci este să te blochezi, să te rostogolești în cearceafuri și să mănânci. Aceste sfaturi, chiar și așa, vă vor ajuta să clarificați lucrurile!

conținut

pași

Imagine cu denumirea Lupta de iarnă Blues Pasul 1
1
Porniți lumina cu o jumătate de oră înainte de a vă ridica. Unul dintre simptomele de tulburari afective sau de iarnă blues de sezon cresc și împiedică în dimineața, chiar dacă ai dormit bine. Când conectați o lampă luminoasă, fluorescentă pe un cronometru și transformându-l pe înainte de a se declanșează alarma va ajuta simula un zori artificial.
 • Imaginea intitulată Lupta iarnă albastru Pasul 2
  2
  Expuneți la lumina soarelui cât mai curând posibil! Deoarece doriți să maximizați numărul de ore pe care le experimentați la lumina zilei. Ridicați-vă devreme, deschideți perdelele sau ieșiți imediat ce ieșiți din pat.
 • 3
  Folosește lumină artificială. Mulți oameni investesc într-o cutie ușoară, care simulează razele naturale ale soarelui, care emit de la 2.500 la 10.000 de lux (o lampă normală emite 250-500 lux). Acestea funcționează prin reducerea eliberării melatoninei în creier. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați caseta de lumină zilnic, dimineața devreme și timp de 30 de minute până la două ore pe rând. Mulți oameni văd o îmbunătățire în aproximativ două săptămâni.

 • Puteți utiliza caseta de lumină pentru a prelungi eficient ziua: utilizați-o înainte de răsărit, după ce soarele se fixează sau o combinație a celor două. Creșterea duratei zilei ar trebui să fie eficientă.
  Imaginea intitulată Lupta de iarnă Blues Step 3Bullet1
 • Cutii de terapie cu lumină nu sunt reglementate, astfel încât, dacă alegeți una fără sfatul unui medic, în căutarea pentru cei care au fost testate si dovedite studiile clinice au ecrane moi de difuzie ca studiile de raze filtru UV.
  Imaginea intitulată Lupta de iarnă Blues Step 3Bullet2
 • Din păcate, cutiile de lumină nu sunt ieftine. În unele cazuri, acestea sunt acoperite de asigurarea de sănătate.
  Imagine cu denumirea Lupta de iarnă Blues Step 3Bullet3
 • Alternativ, puteți obține un bec cu spectru complet la magazinul de hardware. Asigurați-vă că emit un minim de 2.5000 lux.
 • În cazul în care vă grăbiți, folosiți o cameră de bronz timp de 5 minute, de asemenea, ajută. Vedeți cum să utilizați un pat de bronzare.
  Imagine cu denumirea Lupta de iarnă Blues Step 3Bullet5
 • Imaginea intitulată Lupta iarnă albastră Pasul 4
  4
  Antrenează-te. Stiati ca o ora de exercitii aerobice in afara (chiar și atunci când este tulbure) are același efect terapeutic ca și 2,5 ore de tratament cu lumina interioara? Acest lucru se datorează creșterii nivelurilor de serotonină, care tind să scadă atunci când aveți tristețea iernii.
 • Imaginea intitulată Lupta iernii de iarnă Pasul 5
  5
  Fii atent cu poftele! Atunci când nivelul serotoninei sunt mici, unul dintre lucrurile pe care corpul tau are tendința de a face este să tânjești alimente bogate in carbohidrati, in special alimente bogate in zahar, cum ar fi junk food și sifon, din cauza nivelurilor crescute de serotonina. Uitați-vă cum să opriți pofta dulce.
 • Imagine cu denumirea Lupta de iarnă Blues Pasul 6
  6


  Luați zilnic un complex de vitamine care conține vitamina D-3. Vitamina D este creată de razele soarelui pe piele și, prin urmare, scade în timpul iernii. Deși studiile privind efectele suplimentelor de vitamina D asupra depresiei sezoniere au venit cu o varietate bună de rezultate, multivitaminele ajută de asemenea la nivelurile de energie.
 • Imaginea intitulată Lupta iarnă albastră Pasul 7
  7
  Luați o activitate de iarnă. Ia-o activitate care poate fi practicat numai în timpul iernii este un bun mod de a privi „înainte“ pentru a face față iernii, în loc să-l urăști. schi fond, snowboard, snowshoeing, drumeții de iarnă și cu bicicleta, patinaj, săniuș călătorie, tubulatură, iarna de fotografie, joc sau a asculta muzică, vizionarea natura Iarna, sau astronomia, toate sunt modalități bune de a vă bucura de iarnă. Bine ai venit iarna și nu poți fi dușmanul tău!
 • Imagine cu denumirea Lupta de iarnă Blues Pasul 8
  8
  Stabiliți un obiectiv Scopul dvs. poate fi orice doriți să fie. Cumpărați un calendar cu fotografii gratuite distractive ale zăpezii. Marchează prima zi de primăvară pe calendar, și apoi în fiecare zi ai după aceea, a scrie o distracție, activitate în aer liber pe care doar le puteți face în vreme caldă. De exemplu, el promite să facă o excursie la un weekend, altul să facă excursii sau să facă o petrecere în curtea cuiva. Stabiliți un obiectiv până la data respectivă, cum ar fi să mergeți la sala de sport de cinci ori pe săptămână, să vă îmbunătățiți notele sau să abordați o serie importantă de romane.
 • Imaginea intitulată Lupta albastru de iarnă Pasul 9
  9
  Ieșiți din rutină. În timpul iernii, când în fiecare zi pare tulbure și rece, este ușor să cadă într-o rutină imposibilă. Agitați ușor lucrurile, folosind o culoare machiaj luminos și îndrăzneață, pieptandu-vă părul într-un mod complet nou sau contactând un prieten pierdut
 • Imagine cu denumirea Lupta Iarna Blues Pasul 10
  10
  Îmbrăcați-vă pentru frig. Mulți oameni spun că urăsc iarnă pur și simplu pentru că sunt rece tot timpul. Dacă acest lucru este valabil pentru dvs., reexaminați dulapul și asigurați-vă că sunteți îmbrăcați corespunzător. Asigurați-vă că mâinile, picioarele și capul rămân calde. Lenjeria lungă poate funcționa minunat și în timp ce se încălzește.
 • Imagine cu denumirea Lupta de iarnă Blues Pasul 11
  11
  Faceți-vă acasă un loc confortabil. Vopsește pereții cu culori calde și vibrante. Schimbați neutrul, eliminați o bucătărie albă cu una galbenă caldă sau transformați o cameră palidă într-un adăpost de verdeață confortabilă. Așezați niște obiecte de artă colorate și puneți perne extravagante în jurul lor. Câteva atingeri mici te pot ajuta să treci prin iarnă plictisitoare.
 • 12
  Acceptați sezonul. Deși iarna nu arată grozav, aduce multe lucruri. Bucuria sezonului de vacanta este realizata pe tot parcursul iernii. Multe programe de televiziune difuză doar între solstițiul de iarnă și echinocțiul de primăvară. Sport, cum ar fi baschetul, se joacă abia între noiembrie și martie. Sănii, luptele bulgăre de zăpadă, oameni de zăpadă, ciocolată caldă, blugi, și incendiile pur și simplu nu ar fi la fel cu vremea caldă în luna august. Păstrați o atitudine pozitivă, iar lunile înghețate vor zbura.
 • sfaturi

  • Simptomele legate de tulburarea afectivă sezonieră (depresia sau bluesul de iarnă) tind să crească între ianuarie și februarie. Începutul de a lua măsuri preventive devreme vă poate ajuta să evitați simptomele cu totul.
  • Dacă aveți depresie severă, indiferent dacă este vorba despre sezon sau nu, consultați un expert în domeniul sănătății mintale. Unii oameni care suferă de DAS vor beneficia de medicamente pe bază de prescripție medicală.
  Manicura.-făcut! .jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea cu titlul Manichiura. făcut!
  Picteaza-ti unghiile cu maini cu culori luminoase, daca esti fata. Un trandafir exploziv, un violet intens, un galben bogat vă vor umple de bucurie de fiecare dată când le veți vedea. Adăugați câteva straturi de finisaj la unghiile dvs., oferindu-le un aspect strălucitor și o săptămână suplimentară fără coaja de unghii!
 • Utilizarea cromoterapiei prin pictarea camerelor în culori cum ar fi galben și albastru deschis poate fi utilă pentru a simula anotimpurile însorite și pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor DAS. Acest lucru nu a fost dovedit, dar merită încercat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se pornește lumina tastaturii pe un HP PavilionCum se pornește lumina tastaturii pe un HP Pavilion
  Cum sa faci un senzor de lumina soarelui in MinecraftCum sa faci un senzor de lumina soarelui in Minecraft
  Cum să opriți o iluminare publică publicăCum să opriți o iluminare publică publică
  Cum sa te ridici mai usor dimineataCum sa te ridici mai usor dimineata
  Cum să vă hrăniți broasca testoasă dacă refuză să mănânceCum să vă hrăniți broasca testoasă dacă refuză să mănânce
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să înveți să te ridici de îndată ce sună ceasul deșteptătorCum să înveți să te ridici de îndată ce sună ceasul deșteptător
  Cum să combateți somnul excesivCum să combateți somnul excesiv
  Cum să nu mai adormiCum să nu mai adormi
  Cum sa te trezesti devremeCum sa te trezesti devreme
  » » Cum să lupți împotriva tristeții iernii

  © 2011—2020 ertare.com