Cum să lupți împotriva poftelor de carbohidrați atkins

Pofta sau pofta de a consuma carbohidrati pot fi importante, in special in timpul fazei de inductie a dietei "Atkins". Din fericire, câteva trucuri simple vă vor ajuta să eliminați această poftă, pentru a putea continua cu dieta "Atkins".

pași

Metoda 1
Recunoașteți diferența dintre foamete și pofte

Trebuie să mănânci, când ești foame psihic. Identificarea diferenței dintre foamea reală și dorința de a mânca vă va ajuta să luați decizii pozitive despre dieta dumneavoastră.

Imagine intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 1
1
Întrebați-vă dacă aveți capacitatea de a controla dimensiunea porțiunilor alimentare. Când îți este foame, vei mânca până vei fi mulțumit. Când doriți să satisfaceți dorința de a mânca, puteți ignora semnele de sațietate.
 • Imagine intitulată Combaterea poftelor de carbohidrați pe Atkins Pasul 2
  2
  Identificați sentimentele înainte de a mânca. Foamea nu are nimic de-a face cu emoția. Dacă aveți de gând să mănânce pentru a putea să vă gestionați sentimentele, atunci veti experimenta o pofta sau pofta.
 • Lupta-Carbohidrati-Poftele-la-Atkins-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 3
  3
  Recunoașteți semnele fizice ale foamei reale. Un mârâit pe stomacul gol este un semn că într-adevăr foame, cum ar fi sentimente de nivelurile de energie sărace și oboseala. În cazul în care nu fiziologic foame, atunci va evita consumul de până când într-adevăr aveți unul.
 • Imagine intitulată Combaterea poftelor de carbohidrați pe Atkins Pasul 4
  4
  Întreabă-te dacă poți satisface nevoia de a face altceva. Dacă veți mânca pentru că vă simțiți singuri, chemați sau vizitați un prieten. Dacă vei mânca din plictiseală, mergi la plimbare sau practică un hobby. Când sunteți foarte foame, nevoia de a mânca se va intensifica. Când nu ți-e foame, emoția, dar nu pofta, se va intensifica.
 • Imagine intitulată Combaterea poftelor de carbohidrați pe Atkins Pasul 5
  5
  Intreaba-te daca mananci, doar pentru ca mancarea este in fata ta. Politețe, respinge a doua porțiune. Evitați bufetele ori de câte ori este posibil.
 • Metoda 2
  Luptați-vă de poftele voastre

  Dacă vă dați seama că într-adevăr nu sunteți foame și că vă simțiți o poftă, încercați niște strategii pentru a vă depăși dorința de mâncare.

  Imaginea intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 6
  1
  Alege gustări inteligente. Dacă ați aștepta cu nerăbdare înghețată timp de noapte, înlocuiți cu o periuță low-carb sau un bar low carb.
 • Imaginea intitulată


  2
  Programați un deșeu. Când știți că puteți avea o pierdere de carbohidrați o dată pe săptămână, este mai puțin probabil să vă bucurați de ea în fiecare zi.
 • Imagine intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 8
  3
  Învață să aștepți. Multe pofte sunt cheltuite după 20 de minute sau cam asa ceva. Dacă poți aștepta acest timp, pofta ta pentru mâncare va dispărea.
 • Imagine intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 9
  4
  Feriți-vă de pofta la sfârșitul după-amiezii. În după-amiaza, zahărul din sânge este de obicei scăzut, ceea ce poate provoca pofte intense. În loc de cartofi prajiti sau alte alimente nesanatoase, alegeti sa mancati nuci de fructe de padure (daca nu sunteti inductie) sau legume crude.
 • Imagine intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 10
  5
  Distrage-te. Dacă dorești prăjiturile în magazinul tău preferat de cafea, scoate-ți telefonul mobil și trimite un mesaj cuiva sau unui prieten. Uită-te la imaginea unui artist din revista ta preferată.
 • Imagine intitulată Lupta cu alcoolul carbohidrat pe Atkins Pasul 11
  6
  Faceți un număr de indulgențe. Dacă decideți să mâncați niște ciocolată, alegeți ciocolată premium în loc de un bar de ciocolată mai mic. Să aveți mentalitatea de a nu mânca produse de calitate inferioară.
 • Lupta-Carbohidrati-Poftele-la-Atkins-Step-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Combaterea cozii de carbohidrați pe Atkins Pasul 12
  7
  Recunoașteți că o poftă nu este aceeași cu cea a mâncării. Acceptați-vă punctele slabe în anumite alimente și gândiți-vă la ele ca la ceva similar cu ticurile corporale, de exemplu sughițurile, și alegeți să mâncați altceva.
 • Imagine cu denumirea Lupta cu carbohidrati Cravings pe Atkins Pasul 13
  8
  Rămâi hidratat. Uneori, simțind că poftă de mâncare este de fapt un semn de sete. Încearcă să bei puțină apă pentru a vedea dacă pofta ta dispare.
 • sfaturi

  • Mănâncă o mentă când simți că mănânci. Cercetările arată că persoanele care consumă în mod regulat menta consumă până la 3.000 de calorii pe parcursul săptămânii.

  avertismente

  • Nu ignora niciodată semnele foamei fiziologice pentru a pierde în greutate. Dacă vă confruntați cu o tulburare de alimentație, discutați imediat cu un membru al familiei, cu un prieten sau cu un medic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mâncați mai puținCum să mâncați mai puțin
  Cum să numărăți carbohidrații în dieta AtkinsCum să numărăți carbohidrații în dieta Atkins
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  Cum să nu mai mâncați dulciuri tot timpulCum să nu mai mâncați dulciuri tot timpul
  Cum să nu mai fii foame repedeCum să nu mai fii foame repede
  Cum să oprești dieta AtkinsCum să oprești dieta Atkins
  Cum să reduci pofta de mâncareCum să reduci pofta de mâncare
  Cum sa alegi produsele pentru dieta AtkinsCum sa alegi produsele pentru dieta Atkins
  Cum să începeți noul program Atkins Advantage de 12 săptămâniCum să începeți noul program Atkins Advantage de 12 săptămâni
  Cum să începeți o dietă cu conținut scăzut de carburiCum să începeți o dietă cu conținut scăzut de carburi
  » » Cum să lupți împotriva poftelor de carbohidrați atkins

  © 2011—2020 ertare.com