Cum să obțineți un stomac plat în cinci zile

Majoritatea oamenilor visează la un stomac plat și la un abdomen marcat. Deși este dificil de a pierde o mulțime de greutate într-un timp scurt, este încă posibil pentru a îmbunătăți procesul de ardere a grăsimii și mușchii corpului de sunet ale trunchiului. Dacă face unele modificări în dieta dumneavoastră și să includă în rutina unor exerciții specifice, vei fi pe cale de a atinge un stomac plat în doar cinci zile. De asemenea, puteți alege inteligent hainele pentru a vă arăta mai subțire.

pași

Metoda 1
Alege-ți băuturile într-un mod inteligent

Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 8
1
Mai multă apă. Deși pare contraproductiv, apa mai mult să luați, cu atât mai ușor corpul tau elimina excesul de apă, inclusiv apa ajuta organismul sa arate mai umflat și mai rotunjite. Consumul de 500 ml de apă înainte de masă vă poate ajuta să mâncați mai puțin, ceea ce promovează scăderea în greutate.
 • Dacă nu vă place apa curată, adăugați lamaie. Apa cu lămâie (fără zahăr) dă aromă apei pure, pe lângă faptul că vă oferă o mare contribuție a vitaminei C.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 9
  2
  Luați ceai. În afară de a bea multă apă, încercați să includeți ceaiul verde și ceaiul negru în aportul zilnic de lichid. Ceaiul poate îmbunătăți starea de spirit, reduce riscul de accident vascular cerebral și boli de inimă și vă poate stimula energia. Cu puțină energie suplimentară, veți fi mai încurajați să vă exercitați.
 • Ceaiul verde este deosebit de bogat in antioxidanti cunoscuti sub numele de catechine, care au fost prezentate in diverse studii pentru a promova pierderea in greutate.
 • Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 11
  3
  Evitați consumul de alcool. Alcoolul este încărcat cu calorii și vă face mai multe șanse să mâncați alimente care nu au fost în planurile dumneavoastră. Acest lucru vă va distruge eforturile. Dacă nu doriți să opriți consumul de alcool, reduceți-l din când în când la una sau două băuturi alcoolice.
 • Rețineți că băutura "a" nu este aceeași pentru diferite tipuri de alcool. De exemplu, un pahar de vin este egal cu 150 ml (5 uncii), dar o bere standard este egală cu 360 ml (12 uncii). Ambele constituie băutură "a", în ciuda faptului că au diferite cantități.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 12
  4
  Evitați băuturile carbogazoase. Acestea determină umflarea datorită conținutului de gaze și creșterea rapidă a nivelului zahărului din sânge. Este mai bine să optați pentru apă, apă de lamaie, ceai sau cafea. Atunci când alegeți băuturi, evitați zaharurile prelucrate sau înlocuitorii de zahăr care se găsesc adesea în sucuri de dietă. Alegeți apă cu gaz natural aromatizat, dacă aveți nevoie să beți ceva bubble.
 • Metoda 2
  Modificați-vă dieta

  Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 1
  1
  Reduceți consumul total de calorii Luați în considerare reducerea cantității de calorii consumate zilnic. Mâncați în mod normal pentru o zi și urmăriți aportul de calorii. Încercați să reduceți acest aport în funcție de greutatea pe care doriți să o pierdeți. De exemplu, 500 g (1 lire) reprezintă 3500 de calorii. Dacă consumați în prezent 2.500 de calorii pe zi, puteți reduce aportul zilnic la 2.000 de calorii și pierdeți 500 g (1 lire) în 7 zile.
  • Nu reduceți aportul caloric într-un mod foarte radical, de la un moment la altul. Acest lucru nu ar putea fi numai dăunător sănătății dvs., ci ar putea să vă facă să cădeți în dieta "yo-yo" (sau efect de rebound). Acest lucru se întâmplă atunci când pierdeți foarte multă greutate, dar vă recuperați atunci când vă reluați aportul caloric normal. Acesta este motivul pentru care este mai bine să vă reduceți aportul caloric zilnic puțin câte puțin.
  • Dacă, de obicei, nu numărați calorii și nu sunteți sigur de nivelul dvs. de întreținere, există multe pagini web și aplicații care vă permit să obțineți o estimare. Introduceți pur și simplu sexul, vârsta, înălțimea, greutatea și nivelul de activitate, iar aceste instrumente vor indica cantitatea de calorii pe care trebuie să o consumați pentru a vă menține greutatea.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 2
  2
  Reduceți dimensiunile porțiunilor În plus față de reducerea aportului total de calorii, incearca sa mananci portii mai mici, având grijă să nu mănânce mult dintr-o dată, deoarece acest lucru provoacă umflarea și așa gases- pentru a distribui aportul de calorii în mod uniform pe tot parcursul zilei. Citiți informațiile nutriționale de pe etichetele produselor alimentare. Astfel veți cunoaște dimensiunea reală a porțiunii corespunzătoare alimentelor menționate.
 • Utilizați plăci mai mici. Dacă utilizați o placă mai mică, o puteți umple și crezătorul crede că ați mâncat mai mult.
 • Pentru a mări efectele porțiunilor mici, mâncați încet și luați-vă timp pentru a mesteca fiecare mușcătură. În acest fel veți mânca mai puțin și veți evita umflarea prin înghițirea aerului mai puțin.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 3
  3
  Concentrați-vă pe alimente întregi. Alimentele procesate vor diminua eforturile dvs., deoarece acestea sunt de obicei bogate în zahăr, grăsimi și sodiu. Folosiți mai bine cantitatea de calorii permise în alimente întregi, cum ar fi fructele, legumele, proteinele slabe și produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
 • Produsele lactate sunt alimente întregi, dar rețineți că, dacă sunteți intolerant la lactoză, veți provoca balonare, gaze și alte probleme digestive. Obțineți aprovizionarea cu proteine ​​și calciu din alte surse. Luați un multivitamin dacă sunteți îngrijorat de a nu obține suficient calciu și includeți un shake de proteine ​​cu conținut scăzut de carbohidrați în rutina zilnică.
 • În special, evitați dulciurile și sandvișurile făcute din făină albă rafinată, zahăr și grăsimi trans, deoarece acestea vă vor agrava doar problema.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 4
  4
  Alegeți grăsimi sănătoase. Grasimile mononesaturate si polinesaturate sunt mult mai benefice pentru tine decat grasimile saturate si grasimile trans. Uleiuri vegetale (cum ar fi uleiul de floarea soarelui sau ulei de măsline) și alimente precum nucile și avocado sunt surse excelente de grăsimi mononesaturate. Acestea ajuta la scăderea colesterolului și sunt sănătoase pentru inimă.
 • Înlocuiți untul sau alte uleiuri de gătit cu ulei de măsline sau combinați-l cu oțet pentru a face un dressing de salate de casă. Se spune că chiar simplul fapt de a lua 1 sau 2 linguri de ulei de măsline non-extra virgin zilnic favorizează pierderea în greutate.
 • Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 5
  5
  Creșteți consumul de fibre. Organismul are nevoie de fibre de cele mai multe ori legume sănătoase, fructe, leguminoase și cereale integrale. Încurajarea alimentelor bogate în fibre vă poate reduce pofta de mâncare și vă va ajuta să scăpați în greutate. Totuși, nu exagerați, deoarece excesul de fibre contribuie la gaz și balonare. Încercați să consumați 30 de grame de fibre pe zi.
 • O modalitate de a ingestia fibre fara a risca umflarea este de a consuma cereale bogate in fibre la micul dejun. Începeți ziua cu glucide complexe, bogate in fibre este o opțiune nutritive pentru a elimina excesul de greutate: acest tip de carbohidrati este digerat lent, nu produce o creștere bruscă a nivelului de zahăr din sânge și vă ține pe deplin.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 6


  6
  Mănâncă grapefruit. Desi cercetarea este controversata, multi oameni cred ca grapefruitul ajuta la arderea grasimilor. Cel puțin, aceasta poate reglementa nivelurile de metabolism și de zahăr din sânge, și conține fitochimicale care pot reduce nivelul de insulină, care încurajează organismul sa arda grasimi. Încercați să consumați un grapefruit proaspăt înainte de fiecare masă pentru a vă controla apetitul și a vă simți plin.
 • Pentru a obține rezultate mai bune, trebuie să mâncați și partea albă a grapefruitului dimineața, pentru a vă activa metabolismul.
 • Metoda 3
  Exercițiu pentru a obține o burtă plată

  Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 16
  1
  Faceți exerciții abdominale. Dacă doriți un abdomen plat (și arată un tonus muscular frumos după ce arde excesul de grăsime), trebuie să se angajeze mușchii abdominali, inclusiv obliques externe (situate pe partea laterală a trunchiului) și rectus (care abdominis forme abdomenul "spălător"). Există diferite exerciții pentru trunchiul care acționează asupra mușchilor abdominali. Încercați să includeți câteva seturi din fiecare în rutina dvs. de exerciții obișnuite. Faceți următoarele exerciții:
  • abdominali De bază: Întindeți-vă, îndoiți genunchii și ridicați lamele din podea. Țineți poziția pentru câteva secunde și apoi mergeți înapoi.
  • Flexibilitate scăzută: stați pe spate și ridicați picioarele. Păstrați-le în aer și apoi le coborâți încet.
  • Dublă flex (o variantă a absului): Lie pe spate și ridicați picioarele și umerii de pe podea în același timp. Corpul tău ar trebui să formeze o lumină "V". Țineți poziția pentru câteva secunde, apoi coborâți cu atenție picioarele și umerii.
  • Flexibilitate laterală (o altă variantă a abdominalelor): Lie pe partea dvs., sprijinindu-vă pe braț cu cotul îndoit. Ridicați corpul, sprijinindu-vă cu brațul.
  • plăci: coborâți corpul la sol, privindu-l spre el. Susțineți greutatea corpului pe coate și metatarsalii, menținând corpul complet drept.
  • Torsiune superioară: țineți în continuare partea inferioară a corpului în timp ce răsuciți partea superioară dintr-o parte în alta. Puteți să o faceți pe o mașină de gimnastică sau folosind un bar de gimnastică plasat peste umăr.
  • Torsiune mai mică: țineți partea superioară a corpului în timp ce răsuciți partea inferioară dintr-o parte în alta. De obicei, acest exercițiu se efectuează pe o mașină de gimnastică.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 15
  2
  Dedicați o oră exercițiilor cardiovasculare. Exercițiile cardiovasculare, cum ar fi alergarea, înotul, dansul și ciclismul, accelerează ritmul cardiac și ajută la arderea grăsimilor. Deoarece sunteți în căutarea de a face diferența în doar cinci zile, dedicați o oră pe zi exercițiilor cardiovasculare. Creșteți la două ore dacă aveți timpul și capacitatea de a le atinge.
 • Arderea caloriilor variază foarte mult de la o persoană la alta. De exemplu, un 70 kg (155 lbs) arde aproximativ 300 de calorii care rulează la 8 km (cinci mile) pe oră, timp de 30 minute.
 • Imagine intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 14
  3
  Încercați o antrenament cu interval de intensitate mare. Nu există nici o modalitate de a reduce grăsimile într-o anumită zonă, așa că dacă doriți o burtă mai plată cât mai curând posibil, începeți cu exerciții care ard multe calorii. Intervalul de antrenament cu intensitate ridicată (HIIT) arde calorii prin trecerea de la perioade scurte de exerciții de intensitate foarte mare la perioade scurte de recuperare.
 • Există diferite programe HIIT și puteți încorpora antrenamentul intervalului pentru majoritatea tipurilor de exerciții cardiovasculare. De exemplu, dacă merge și a alerga, o rutină de HIIT ar face o cursă rapidă de 100 m (328 ft) și apoi să se întoarcă la punctul de plecare walking- trebuie apoi să repete de 10 ori.
 • Amintiți-vă că oamenii nu ard aceeași cantitate de calorii. De exemplu, un 80 kg (170 lbs) arde aproximativ 400 de calorii de funcționare de 5 km (3 mile) în 30 de minute.
 • Metoda 4
  Creați iluzia unei burtă plată

  Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 17
  1
  Alege țesăturile cu înțelepciune. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele dvs. la sfârșitul celor cinci zile, există încă modalități de a obține aspectul unei burtă plată. În primul rând, trebuie să alegeți materialele care se potrivesc cel mai bine. Nu puneți hainele de lycra sau alte materiale strânse. În schimb, alegeți materiale mai ușoare care perie corpul.
 • Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 19
  2
  Mascați-vă burta folosind forme alese cu grijă. Alegeți o bluză sau o rochie de peplum pentru a ascunde acea burtă netedă. Puteți încerca, de asemenea, o bluză în gât sau o gât inferioară pentru a distrage atenția de la abdomen.
 • Adăugați o centură pentru a vă evidenția talia și pentru a îmbunătăți aspectul figurii dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 20
  3
  Alege culorile care te favorizează. Culorile închise la culoare, cum ar fi negrul, burgundul, albastrul maro și verde smarald vă vor oferi un aspect mai subțire. De asemenea, este important să alegeți un costum de o singură culoare. De exemplu, puteți pune o bluză neagră sub un blitz roșu cu pantaloni roșii, deoarece culoarea pantalonilor și blitzului vă va ajuta să creați o linie care să conecteze partea superioară cu fundul, ceea ce vă va permite să aveți un aspect mai subțire și mai sus
 • Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 21
  4
  Încercați articolele de îmbrăcăminte. Dacă tot nu-ți place aspectul burții tale, gândește-te să cumperi haine de modelare pentru a purta hainele tale. În general, aceste articole de îmbrăcăminte sunt fabricate dintr-un material elastic și moale, care strânge burta și netezește șoldurile.
 • Asigurați-vă că achiziționați articole de îmbrăcăminte care au dimensiunea potrivită. Ei trebuie să-și facă treaba fără să ajusteze atât de mult încât să nu poată respira.
 • Imagine cu titlul Obțineți un stomac plat în cinci zile Pasul 22
  5
  Păstrați o poziție bună Ridică-te drept. Umeri și șolduri ar trebui aliniate. Ridicați capul în siguranță și adăugați burta. O pozitie buna va va permite sa aratati mult mai subtire.
 • Dacă vă place să purtați tocuri înalte, alegeți tocurile subțiri care se termină într-un punct. Acest tip de tocuri poate face ca picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.
 • sfaturi

  • Dacă nu vă simțiți confortabil cu rezultatele obținute în 5 zile, luați în considerare păstrarea noii obiceiuri de dietă și exerciții pentru o perioadă mai lungă de timp. Consumul unei alimentații nutritive și efectuarea exercițiilor cardiovasculare și abdominale este benefică pentru sănătate. Veți vedea mai multe rezultate dacă veți persevera în acest regim.
  • Mențineți așteptări rezonabile. Nu poți scăpa de burta de bere în cinci zile, indiferent de ce mănânci sau de cât exercițiu faci.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați grăsimea din gâtCum să eliminați grăsimea din gât
  Cum să absorbiți mai bine suplimentele de vitamină ACum să absorbiți mai bine suplimentele de vitamină A
  Cum sa slabestiCum sa slabesti
  Cum să piardă în greutate în timpul nopțiiCum să piardă în greutate în timpul nopții
  Cum să obțineți un stomac plat într-o lunăCum să obțineți un stomac plat într-o lună
  Cum să vindeci pirozisulCum să vindeci pirozisul
  Cum să scapi de llantitasCum să scapi de llantitas
  Cum să eliminați acidul gastric în timpul sarciniiCum să eliminați acidul gastric în timpul sarcinii
  Cum să evitați problemele de stomacCum să evitați problemele de stomac
  Cum să vă exercitați pentru a avea un abdomen platCum să vă exercitați pentru a avea un abdomen plat
  » » Cum să obțineți un stomac plat în cinci zile

  © 2011—2020 ertare.com