Cum să-ți atingi visele

În timp ce visul dvs. ar putea fi să învățați să zburați avioane sau să scrieți următorul mare roman american, există modalități precise de a atinge aceste obiective. Trebuie să vă reduceți prioritățile, să vă combateți gândirea negativă și să vă mențineți motivația pe deplin operațională. Citiți pasul 1 pentru a începe să vă atingeți visele!

pași

Metoda 1
Stabilirea lucrărilor preliminare

Imagine intitulată Îndepliniți-vă visul Pasul 1
1
Încercați lucruri noi. Poate că nu știi care sunt visele tale sau poate sunt imprecise și nu contează. E bine! Încercați lucruri noi este o modalitate foarte bună de a afla ce vă place. Vă poate ajuta să întâlniți oameni și idei care vor fi importante pentru a-ți atinge visele.
 • Faceți lucruri pe care nu le-ați face în mod normal. Dacă ideea ta despre o după-amiază perfectă este să stai acasă citește o carte, încearcă să te plimbi sau să iei cursuri de gătit. Cu cât încerci mai mult, cu atât mai mult vei găsi ceva care te interesează cu adevărat.
 • Vă puteți da o idee bună despre anumite lucruri dacă vă oferiți voluntar într-o organizație în care sunteți interesat. Voluntariatul este o modalitate foarte bună de a experimenta fără a avea multe așteptări.
 • Imagine intitulată Fulfill your dream Step 2
  2
  Decideți ce este important. Este dificil să știți cum să realizați un vis dacă nu sunteți complet sigur de ceea ce doriți să obțineți. Gândiți-vă mult la ceea ce vă place să faceți, la ce vă pasionați, la ceea ce vă revitalizează. Acesta este momentul în care puteți fi vag și nespecific. Gândește-te la asta ca și cum ar fi fost un brainstorming.
 • Luați în considerare ceea ce v-a făcut să vă simțiți mulțumiți Cântă în public? Salvați balenele? Partajați cunoștințele sau citiți un număr mare de cărți? Investigați muzica populară?
 • Luați în considerare unde vă place să fiți cel mai mult, la serviciu sau la școală? Dacă nu ar exista obstacole sau posibilități de eșec, ce ai vrea să faci?
 • Creați spațiu pentru a lua în considerare aceste idei. Deși este foarte bună de a încerca lucruri noi, cu alte persoane și să le cereți ceea ce cred ei, nu doar lucrurile, astfel încât să puteți experimenta pe deplin lucrurile și să decidă pentru tine, dacă acestea îndeplinesc ideile tale pentru visele tale.
 • Imagine intitulată Îndepliniți-vă visul Pasul 3
  3
  Reduceți focalizarea Când aveți deja idei mari și puțin imprecise despre ceea ce vă place să faceți, este timpul să vă reduceți concentrarea, astfel încât să puteți realiza cu adevărat aceste vise. Cu cât sunteți mai specific, cu atât este mai ușor să stabiliți o limită și obiective pentru a vă atinge visele.
 • Amintiți-vă că îndeplinesc visele tale pot fi realizate în cele mai neașteptate moduri. De exemplu, în cazul în care visul tau este de a face muzică, în loc de a juca în unități mari, transformă muzica în capacitatea de a preda copiilor defavorizați sau să-l utilizați pentru a calma bolnav în fază terminală.
 • Nu este necesar să-ți transformi visele într-o slujbă. Vă puteți realiza visele în paralel cu munca dvs. (de exemplu, faceți o muncă voluntară pentru un grup de conservare a mediului).
 • Visul tău poate fi să urci pe cel mai înalt munte de pe fiecare continent sau să alergi într-un maraton de 12k. Și, ca de obicei, puteți avea mai mult de unu. La urma urmei, majoritatea oamenilor nu au un singur vis, ci lucrează pentru a satisface mai multe.
 • Imagine intitulată Împușcă-ți visul Pasul 4
  4
  Investigates. Când aveți o idee sau mai multe despre visul pe care doriți să-l realizați, este timpul să începeți să căutați cum să-l realizați. Dacă vă cufundați-vă în realizarea visului dvs., fără a fi cercetat cele mai bune moduri de a face acest lucru, atunci veți pierde, probabil, dinamic și să nu fie de succes.
 • Vorbește cu cineva care a obținut tipul de lucru pe care îl vrei. De exemplu, dacă urcați pe cel mai înalt munte de pe fiecare continent, ar trebui să citiți autobiografiile sau jurnalele persoanelor care au urcat pe acești munți. Puteți contacta chiar și unul dintre ei pentru a vedea dacă au sfaturi despre cum să-ți faci succesul mai probabil.
 • Găsiți ce trebuie să faceți pentru a vă atinge visul. Dacă visul dvs. este de a conduce un maraton de 12k, trebuie să știți ce fel de antrenament aveți nevoie și ce fel de timp ar trebui să realizați. Dacă visul vostru este de a deveni un arheolog, trebuie să știți ce fel de cerințe necesită zona dvs. specifică, cât timp și ce fel de educație necesită.
 • Nu vă descurajați dacă scopul dvs. pare să implice o mulțime de muncă sau bani. Asta nu înseamnă că nu este posibil și dacă te descurajezi la început, nu o poți realiza niciodată. Majoritatea oamenilor nu își îndeplinesc obiectivele, deoarece se sabotează cu îngrijorare cu privire la bani sau timp.
 • Imagine cu denumirea Fulfill your dream Step 5
  5
  Efectuați obiective. Când aveți deja o idee despre ceea ce vor avea nevoie de visele dvs., trebuie să stabiliți obiective și termene specifice care vă vor ajuta să continuați. Acest lucru nu înseamnă că lucrurile nu se vor schimba. Ar trebui să fiți în continuare flexibil, dar vă va oferi o idee mai bună despre tipul de muncă, bani și timp de care veți avea nevoie.
 • Faceți o listă de obiective, mari și mici: de exemplu, în cazul în care obiectivul dvs. a fost de a fi un arheolog, lista de obiective ar trebui să fie ceva de genul: „face teza, să învețe limba greacă și latină, într-o măsură în istorie și arheologie, pentru a primi într-un program de absolvent pentru a obține un doctorat, care se concentrează asupra vieții tinerilor orașelor romane, du-te la săpături arheologice, dobândi propria sapa, pentru a primi un loc de muncă într-un muzeu, etc.
 • Stabiliți un program. Acest program va include obiectivele mari și mici. Pentru a utiliza exemplul de mai sus, obiectivele mici vor fi lucruri precum furnizarea de locuri de muncă importante sau scrierea CV-ului. Obiectivele majore sunt lucruri cum ar fi obtinerea de licență sau de a merge la săpături arheologice pentru a vedea dacă acesta este ceea ce vrei să faci sau doresc cu adevărat să fie un istoric sau un profesor.
 • Merită repetat, lucrurile se vor schimba. Va trebui să fii flexibil. Poți să subestimezi timpul necesar pentru a-ți atinge unul dintre visele tale sau să îți dai seama, pe jumătate, că vrei cu adevărat să faci altceva. E bine! Scopul este că în cele din urmă te simți mulțumit.
 • Metoda 2
  Dezvoltarea unei perspective pozitive

  Imaginea intitulată Fulfill your dream Step 6
  1
  Eliminați negativitatea Gândirea negativă este unul dintre cele mai mari obstacole în atingerea obiectivelor dvs. Dacă credeți în mod constant că nu aveți ceea ce este necesar și că visele dvs. sunt departe, atunci nu veți reuși.
  • Când gândurile negative vin la Mete ta, le recunosc și le elimina. De exemplu, dacă credeți că „Eu nu va atinge obiectivul de a publica cartea mea înainte de treizeci de ani“, spune gândul și schimba-l la „Muncesc din greu să publice cartea mea înainte de treizeci de ani, dar dacă nu se întâmplă, nu înseamnă că eu sunt un eșec“.
  • Nu te compara cu alte persoane și dacă îți atinge visele. Întotdeauna vor exista oameni care sunt mai aproape de a-și îndeplini visele decât tine. Respectați-le pentru munca pe care au făcut-o și concentrați-vă asupra muncii pentru a-ți îndeplini propriile vise.
  • Aruncați din viața voastră oamenii care încearcă să vă pună în mișcare visele. De la primii ani ai copilariei, copiii li se spune sa nu faca asta, asta sau cealalta. De exemplu: dacă doriți să mergeți în spațiu de la o vârstă fragedă, o puteți face. Este o treabă dificilă, dar cu siguranță este posibil dacă lucrați din greu.
 • Imaginea intitulată
  2
  Continuați învățarea. Cu cât vă păstrați mai mult mintea, cu atât mai ușor va fi pentru voi să depășiți obstacolele și să vă atingeți visele. Învățarea nu implică doar lucrul cu cărțile sau la școală. Poate fi gătit, fixând mașini sau învățând o nouă limbă.
 • Puteți găsi clase virtuale pentru tot felul de subiecte, inclusiv limbi. Programe precum Open University oferă cursuri gratuite virtuale pe subiecte variind de la studii medii la matematică și știință.
 • În general, bibliotecile, muzeele și universitățile au cursuri libere, sau la un cost redus, pe toate tipurile de subiecte. Chiar dacă nu știți prea multe despre subiect sau nu ați auzit de el, încercați să participați la această conferință. Poate că descoperi o nouă pasiune sau vis.
 • Cu cât vă păstrați creierul mai ascuțit și mai sănătos, cu atât veți avea mai multă energie și capacitate mentală pentru a-ți împlini visele. Pentru persoanele care continuă să învețe, este adesea mai ușor să găsești soluții creative pentru obstacolele care pot apărea pe parcurs.
 • Imaginea intitulată
  3
  Aflați de la greșelile dvs. În loc să simți că ai lovit fundul de fiecare dată când faci o greșeală, examinați ce sa întâmplat. De fiecare dată când apare un "eșec", este posibilă descifrarea a ceea ce puteți face data viitoare. Greșelile sunt profesori buni și nu veți putea să le evitați pe parcurs.
 • Luați puțină eroare înainte de a începe să o examinați îndeaproape. Răspunsul imediat la o greșeală este să te simți rușinat și să ai nevoia să-l ascunzi și să uiți ce sa întâmplat. Dacă vă acordați puțin timp, va fi mai ușor să depășiți eroarea și să vedeți mai clar ce sa întâmplat greșit.
 • De exemplu: să presupunem că ați lucrat foarte mult pentru a fi un autor publicat. Ați scris o carte, l-ați editat din nou și din nou, ați avut pe cineva să o revizuiască și să vă dea sugestii. Apoi, după toate aceste lucruri, editura a respins-o. Uită-te la munca ta Ce este bun pentru companie? Scrisoarea de intenție sau sinopsisul nu erau foarte strălucitoare? Este zona de îmbunătățire a manuscrisului dvs.? Răspunzând în mod clar la aceste întrebări vă va face mai bine manuscrisul și materialul dvs. suplimentar data viitoare.


 • Imaginea intitulată
  4
  Muncesc din greu Din păcate, visele nu se realizează de la sine. Va trebui să depuneți eforturi pentru a realiza lucrurile care sunt importante pentru dvs. Aceasta înseamnă practicarea, înseamnă a te expune, înseamnă a face greșeli și a învăța de la ei.
 • Amintiți-vă că oamenii care par să fi obținut o avere precoce, au muncit, de obicei, din greu. Ei au socializat cu oameni care le pot ajuta, au practicat comerțul lor din nou și din nou, au făcut greșeli și au încercat lucrurile. Nu vedeți prea multe, pentru că în final oamenii observă succesul.
 • Nu pierdeți orele pe care le petreceți pe obiectivul dvs. Cu toate acestea, dacă îți dai seama că nu mai îți place ceea ce faci (întotdeauna sunt aspecte dificile în orice vis), poate că este timpul să-l revii cu tine însuți. Va trebui să găsiți un nou vis.
 • Imaginea intitulată Fulfill your dream Step 10
  5
  Cereți ajutor Nici o persoană care a realizat nimic nu a făcut-o singură. Întotdeauna vor exista oameni care să-i ajute cu ideile lor sau să-i ducă la practica lor de fotbal sau să-i încurajeze în timpul eforturilor lor. Când încerci să atingi ceva important pentru tine, cere ajutor.
 • De exemplu: dacă au respins acest manuscris, este posibil să mergeți la cineva în opinia căruia aveți încredere și cine este sincer cu dvs. Nu vă temeți să le cereți să vă citească manuscrisul și să sublinieze punctele slabe. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți scrisul.
 • Cereți sfatul de la cineva pe care îl admirați (indiferent dacă îl cunoașteți sau nu) despre cum să ajungeți la locul în care se află. Majoritatea persoanelor care sunt mai aproape de a-și îndeplini visele au sfaturi bune pentru persoanele care sunt încă în proces.
 • Metoda 3
  Îți îndeplinesc visele

  Imagine intitulată Fulfill your dream step 11
  1
  Conectează-te cu alte persoane. Persoanele care își îndeplinesc visele au de obicei o bază solidă. Sunt oameni care vă pot ajuta dacă întrebați, oameni care vă încurajează, oameni care pot acționa ca mentori și așa mai departe. Dacă nu vă conectați cu persoane, este puțin probabil să aveți oportunități care vin împreună cu comunitatea.
  • Rețeaua este o modalitate excelentă de a face lucrurile să se întâmple. Vă poate face să obțineți un loc de muncă, să vă publicați cartea sau să descoperiți un nou vis. Profitați de oportunitățile de a cunoaște oamenii din zona pe care ați ales-o. De exemplu, dacă există o convenție pentru jurnaliști în oraș și visul dvs. este să fii jurnalist, asigurați-vă că mergeți și discutați cu oamenii.
  • Luați în considerare fiecare interacțiune ca o oportunitate. Nu aveți idee de unde va veni următoarea conexiune. Ar putea fi fata aceea pe care ai întâlnit-o în avion, ar putea fi șeful tău la serviciu. Vorbiți cu oamenii, spuneți-le ce vă interesează și asigurați-vă că veți reveni la acest interes, acordând atenție cine sunt și ce fac.
  • Construiți o comunitate Aceasta înseamnă că aveți un grup solid de sprijin, care facilitează atunci când aveți neajunsuri în timp ce îți îndepliniți visele. Aceasta înseamnă că, în timp ce vă concentrați asupra viselor, vă concentrați și pe beneficiul și conectarea cu oamenii la nivel personal.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți obstacolele. Nici o persoană care a încercat vreodată să-și atingă visele a făcut-o fără probleme. Există multe obstacole care pot apărea. A fi pregătită și flexibilă vă poate ajuta să vă ocupați foarte mult de ele.
 • Unul dintre obstacolele în calea realizării viselor dvs. este necesitatea de a face totul perfect. Este posibil ca perfectionismul să vă facă dificil să începeți cu visele voastre. Este de obicei o scuză pentru a pune lucrurile deoparte. "Voi aștepta până când voi fi promovat ...", "Aștept până când copiii vor crește", "Nu pot începe până nu știu exact ce fac", etc.
 • Un alt obstacol este teama. Ți-e frică de eșec, ți-e frică să realizezi în cele din urmă că nu este ceea ce ai vrut, ți-e teamă de alți oameni care gândesc că visele tale sunt prostie. Uitarea fricii este la fel ca și controlul uitării. Nu poți controla ceea ce gândesc oamenii despre tine, nu poți controla cum te vei simți într-un an, nu ai idee ce înseamnă viitorul pentru tine. Dacă observați aceste temeri, treceți la următoarea funcție, fără să vă gândiți la toate în general.
 • Pot apărea și alte obstacole pe care nu le puteți împiedica. Întrebați-vă ce aveți nevoie pentru a depăși acest obstacol. Despre ce este acest obstacol? Dacă nu există restricții pentru a rezolva acest obstacol, ce ați face? Aceste întrebări pot ajuta la accesarea soluțiilor creative la aceste obstacole.
 • Imagine intitulată Îndepliniți-vă visul 13
  3
  Fii realist Aceasta nu înseamnă că ar trebui să fii negativă. Fiind negative și fiind realiste sunt două lucruri diferite. Fiind negativă înseamnă că nu credeți că vă puteți împlini visele. Fiind realist înseamnă că știi că poate dura ceva timp și că știi că vor exista obstacole în cale.
 • De exemplu: în loc să renunți la slujbă și să mergi la Los Angeles pentru a deveni actor peste noapte, încercați să luați cursuri de actorie sau poate școala care acționează, pentru a vedea dacă într-adevăr asta este ceea ce doriți. Lucrați și economisiți bani, astfel încât să aveți o plasă de siguranță pentru orice problemă care ar putea apărea.
 • A fi realist nu înseamnă că ar trebui să folosiți obstacole sau perfecțiune ca o scuză pentru a pune lucrurile deoparte. De aceea stabilirea obiectivelor este foarte importantă. În exemplul precedent, persoana ipotetică nu spune "bine, când am mai mulți bani ...", dar stabilește o ordine: "Voi face o anumită sumă de bani și când o voi avea, voi merge în Los Angeles pentru a căuta oportunități de a acționa. Până atunci, voi lua cursuri de actorie și voi lucra în teatre locale ".
 • Imaginea intitulată
  4
  Rămâi motivați. O altă problemă pe care o au oamenii atunci când încearcă să-și atingă visele este să rămână motivați. Este ușor să devii coplesit sau distras. Câteodată, motivația înseamnă a impune timp când lucrurile se complică.
 • Concentrați-vă pe pași mici. Evitați să vă uitați la imaginea de ansamblu, altfel veți fi copleșiți. Pentru persoana ipotetică, încercarea de a deveni un arheolog va necesita multă muncă și timp. În loc să vă concentrați asupra scopului final (în zece ani sau mai mult), concentrați-vă pe următoarele (acel loc de muncă pe care nu l-ați terminat sau absolviți la colegiu).
 • Trebuie să aveți un plan de a rămâne motivați. O atitudine defeatistă nu este necesară pentru a avea planuri când motivația ta se diminuează. De-a lungul drumului veți avea nevoie de un impuls, datorită încetinirii sau oboselii simple. Trebuie să aveți un plan pentru acele momente (faceți o scurtă pauză pentru a vă reaminti de ceea ce încercați să realizați, privind lucrurile pe care alții le-au atins).
 • Decideți ce doriți cu adevărat. Uneori, când pierzi motivația pentru orice, este pentru că nu mai ai aceleași vise pe care le aveai odată. Nu este nimic în neregulă cu asta! Este doar timpul să ne uităm la alte modalități de ao realiza.
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați riscuri Nu veți împlini visurile dvs. dacă alegeți întotdeauna cea mai sigură opțiune. Visele implică riscuri. Acestea implică expunerea voastră la lume și așteptarea celor mai buni. Munca grea, planificarea și flexibilitatea vă pot pune pe o cale bună, dar în caz contrar, trebuie să știți că nu veți reuși întotdeauna, dar este întotdeauna bine să încercați.
 • Nu așteptați să vă împliniți visurile, chiar dacă acestea sunt vise mici. Nu există "moment oportun". Dacă doriți să rulați un maraton, începeți antrenamentul imediat.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă întotdeauna visele, deoarece lucrați pentru a le atinge. Lucrurile se schimbă, oamenii se schimbă și trebuie să vă asigurați că veți continua să lucrați pentru a obține ceea ce doriți.
  • Amintiți-vă că visele voastre sunt visurile voastre. Nu ascultați ce spun ceilalți despre ei, mai ales dacă îi disprețuiți. Știi ce te va face fericit.

  avertismente

  • Calmează-te! Uneori, când vă îndreptați către un vis, ceea ce trebuie să faceți cu adevărat este să vă liniștiți înainte de a vă arde. Luați fiecare pas în timp ce vine și evitați să vă grăbiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți atingi viseleCum să-ți atingi visele
  Cum să-ți controlezi viseleCum să-ți controlezi visele
  Cum să vă dezvoltați potențialul maximCum să vă dezvoltați potențialul maxim
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivăCum să dezvolți o atitudine pozitivă
  Cum să te trezești dintr-un visCum să te trezești dintr-un vis
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  Cum să-ți influențezi viseleCum să-ți influențezi visele
  Cum să interpretezi un vis cu balene sau delfiniCum să interpretezi un vis cu balene sau delfini
  Cum să interpretezi un vis care implică pomi fructiferiCum să interpretezi un vis care implică pomi fructiferi
  » » Cum să-ți atingi visele

  © 2011—2020 ertare.com