Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)

Poate fi dificil să ceri scuze, mai ales dacă ați făcut ceva cu adevărat regretat. Cu toate acestea, dacă aveți o relație cu un băiat, puteți face ceva pentru al ierta. Unul dintre cele mai importante lucruri, desigur, este să vă oferim o scuză sinceră.

pași

Partea 1
Fă ce ai făcut

Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 1
1
Recunoaște-o Când ați făcut ceva greșit, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l recunoașteți. Este dorința omului de a îmbunătăți situația din mintea voastră, creând scuze care explică ceea ce ați făcut. Cu toate acestea, dacă vreți să cereți pe cineva să vă ierte, mai întâi trebuie să recunoașteți că ceea ce ați făcut a fost greșit și nu încercați să explicați.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 2
  2
  Nu vă gândiți la ceea ce ați simțit. Adică ieșiți de la orice emoție care vă face să oferiți scuze. Dacă te-ai supărat atunci când ai făcut-o, probabil că vrei să-l spui ca o scuză. Cu toate acestea, nu veți fi cu adevărat scuze până când nu vă asumați responsabilitatea absolută pentru ceea ce ați făcut. Treaba voastră va fi să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile pe care le desfășurați în acel moment.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 3
  3
  Scrieți ceea ce doriți să spuneți în prealabil. Nu trebuie să-ți citești scuzele în fața lui. Cu toate acestea, scrierea a ceea ce vrei să spui poate face mai ușor pentru tine să nu te justifici sau să dai explicații pentru ceea ce ai făcut. Concentrați-vă pe asumarea responsabilității și repararea daunelor.
 • Partea 2
  Vorbește cu el

  Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 4
  1
  Nu o amânați. Prin natura lor, majoritatea oamenilor amâna lucruri pe care nu doresc să le facă. Cu toate acestea, trebuie să vă cereți scuze în curând în loc să întârzieți. Dacă așteptați timpul să treacă, el va fi mai supărat sau rănit.
 • Image cu titlul Obțineți un tip care să vă ierte (pentru fete) Pasul 5
  2
  Alegeți un moment bun. Nu încercați să vă cereți scuze când vizionează un meci de fotbal sau citește o carte. Alegeți un moment în care nu puteți fi distras de altceva și întrebați dacă pot vorbi. Dacă știți deja ce ați făcut, este foarte probabil să ghiciți despre ce va vorbi conversația. Dacă trebuie să mărturisiți, ar putea să nu fie atât de ușor pentru el să ghicească.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip care să vă ierte (pentru fete) Pasul 6
  3
  Arătați pocăință. Aceasta înseamnă că vă exprimați atât cu tonul vocii, cât și cu atitudinea dvs. că vă pareți foarte rău pentru ceea ce ați făcut. Nu încercați să râdeți sau să glumiți despre situație. Priviți-l în ochi și, cu un ton serios, spuneți că îl simțiți.
 • De exemplu, puteți spune "Într-adevăr, îmi pare foarte rău pentru ceea ce am făcut".
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 7
  4
  Ia responsabilitate De asemenea, trebuie să acceptați că ceea ce ați făcut a fost rău în prezența acelei persoane. Asta înseamnă că trebuie să spui ce ai făcut greșit să recunoști că știi ce ai făcut.
 • Poți să spui, de exemplu, "Știu că îți rănesc sentimentele când fac glume pe cheltuiala ta. Ar fi trebuit să mă gândesc la asta înainte de a vorbi. Știu că ești sensibil în privința asta.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 8
  5


  Discutați despre cum să acționați mai bine. În cele din urmă, trebuie să știți cum să acționați mai bine în viitor. Această parte este despre cum să facem situația mai bună. Nu poți lua înapoi ce ai făcut, dar poți vorbi despre cum poți să-ți schimbi comportamentul în viitor.
 • Puteți spune ca o parte finală a scuzei "Data viitoare, voi încerca să-mi muște limba înainte de a vorbi. Meriți ceva mai bun de la mine. Te iubesc și te respect, și vreau să-ți arăt asta cu acțiunile mele.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 9
  6
  Lasă-l să răspundă. Dacă este primul lucru pe care îl auziți despre subiectul conversației dvs., este posibil să vă supărați. Lasă-l să-și exprime furia și să nu încerce să ofere o justificare. Are nevoie de ocazie să vorbească despre asta. Chiar dacă știți de ce vă cereți scuze - ar trebui să aveți ocazia să vorbiți despre cum vă simțiți și de ce. Dă-i timp să vorbești de ce i-ai făcut rău.
 • Îi poți da un loc să vorbești spunând: "Cum te simți despre ceea ce am spus?"
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 10
  7
  Ține minte sentimentele tale. În cele din urmă, arătați-i că înțelegeți cum simte el. Arătați că îl ascultați și că înțelegeți de ce este supărat.
 • O modalitate prin care puteți arăta că ascultați este repetând ceea ce spune. Poți să spui "Te-am auzit spunând că simți că te disprețuiesc și că nu te respect când fac astfel de glume. Înțeleg complet și sunteți în dreptul dvs. să simțiți așa. "
 • Partea 3
  Continuă

  Imagine cu titlul Obțineți un tip care să vă ierte (pentru fete) Pasul 11
  1
  Dă-i spațiu. Uneori, când cineva este într-adevăr rănit sau supărat, durează doar puțin timp pentru a procesa ceea ce sa întâmplat. Poate doriți să luați câteva zile sau chiar o săptămână pentru a vă gândi la ceea ce ați făcut, ceea ce este bine. Are nevoie de acel timp pentru a mentaliza corect.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 12
  2
  Nu te certa Dacă încercați să faceți pe cineva să vă ierte, nu ar trebui să argumentați că ați reușit. Cu alte cuvinte, odată ce ai spus că îți pare rău, lasă conversația singură. Nu îl vei convinge dacă susții că ai dreptate.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 13
  3
  Surprinde-l cu ceva ce-l iubește. Dacă simți că trebuie să faci ceva pentru a arăta că îți pare rău, surprinde-l. Puteți să coaceți cookie-urile sau să-i oferiți un cadou pe care îl știți că îl va avea semnificație. Făcând ceva considerat vă va arăta că vă pasă.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip care să vă ierte (pentru fete) Pasul 14
  4
  Țineți minte că toți facem greșeli. Este o realitate că vrei să-ți ierte că ai continuat relația. Cu toate acestea, trebuie să vă iertați și dumneavoastră. Am făcut toate lucrurile rele la un moment dat și, pe o scară largă, probabil că ceea ce ați făcut nu este atât de rău. Chiar dacă ar fi așa, nu trebuie să te învinovățești pentru totdeauna. Permite-te să nu te mai simți rău în legătură cu asta.
 • Asta nu înseamnă că ar trebui să o uiți complet. Trebuie să utilizați cu siguranță ceea ce ați învățat să acționați mai bine în viitor.
 • Imagine cu titlul Obțineți un tip care să vă ierte (pentru fete) Pasul 15
  5
  Înțelegeți că el nu este obligat să vă ierte. Nu contează cât doriți să fie, nimeni nu este obligat să ierte pe altcineva. Este posibil să învățați doar din această eroare și să continuați cu o altă persoană.
 • sfaturi

  • Nu vă faceți griji dacă plângeți când vă cereți scuze. Acest lucru arată doar că vă pare foarte rău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cereți iertareCum să cereți iertare
  Cum să accepți o scuzăCum să accepți o scuză
  Cum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nouCum să-ți convingi prietenul să te încreadă din nou
  Cum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculinCum să-mi cereți scuze unui prieten de sex masculin
  Cum să-mi cer scuze sincerCum să-mi cer scuze sincer
  Cum să-mi cereți scuze unui prietenCum să-mi cereți scuze unui prieten
  Cum să-mi cereți scuze după o disputăCum să-mi cereți scuze după o dispută
  Cum să faci un băiat care se supără cu tineCum să faci un băiat care se supără cu tine
  Cum de a face o fată care este foarte supărată să vă ierteCum de a face o fată care este foarte supărată să vă ierte
  Cum să-mi cereți scuze unui băiatCum să-mi cereți scuze unui băiat
  » » Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)

  © 2011—2020 ertare.com