Cum să obții un copil să mănânce mai mult

O preocupare comună între mame este că copiii lor nu primesc suficient pentru a se hrăni pe ei înșiși. Bebelușul dvs. vă va informa când îi este foame. Pot exista semne clare că bebelușul dumneavoastră este înfometat, cum ar fi iritabilitatea și dorința permanentă de a mânca. Ascultați semnele că copilul este înfometat și oferă hrană. Deoarece apetitul copiilor poate fi modificat pe baza perioadelor de creștere, a modificărilor în programele de somn și a tipului și cantității de alimente care au fost ingerate anterior, obiceiurile alimentare se vor schimba. Preocuparea reală a unui bebeluș care nu se hrănește este problema sănătății, lipsa unui câștig consistent în greutate sau prea puține scutece umede sau murdare. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă încuraja copilul să mănânce mai mult.

pași

Metoda 1
Ia-ți nou-născutului să mănânce mai mult

Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 1
1
Măriți de câte ori vă hrăniți bebelușul pe zi. Prin hrănirea mai frecventă a sugarilor alăptați, veți crește cantitatea de lapte și copilul va primi mai multă hrană. Pentru a menține o cantitate abundentă de lapte, nu uitați să beți multe lichide, să aveți o dietă hrănitoare și să vă odihniți foarte mult. În medie, copiii alăptați digera laptele în interval de 2-3 ore de la masă. Pentru bebelușii hrăniți formula, durează aproximativ 4 până la 6 ore. Deși aceste ore sunt recomandări pentru cât de des vă hrăniți copilul, îl puteți încuraja să mănânce mai mult oferindu-i mâncare mai des.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 2
  2
  Trezeste copilul. Dacă observați că bebelușul tău se culcă toată ziua, trezește-l și-l hrănește. Atât cât doriți să dormi o noapte plină, nou-născuții ar trebui să mănânce la fiecare 2-3 ore dacă sunt alăptați și la fiecare 4-6 ore dacă sunt hrăniți formula noaptea, precum și pe parcursul zilei.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 3
  3
  Introduceți treptat noi arome. Când bebelușul dvs. începe aventura de a mânca alimente, varietatea de arome vă poate surprinde. Hrăniți-l cu porții mici pentru câteva zile și măriți cantitatea, deoarece alimentele devin mai atractive pentru el.
 • Imagine intitulată Obțineți un sugar pentru a mânca mai mult Pasul 4
  4
  Se înmoaie aromele prin adăugarea unui pic de mere sau cereale. Noile alimente vor avea arome intense pentru gusturile copilului. Dacă bebelușul își ridică fața atunci când înghite o anumită hrană, amestecați o cantitate mică de mere sau cereale și lăsați-o să încerce din nou.
 • Metoda 2
  Creșteți interesul copilului la timpul mesei

  Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 5
  1
  Acesta oferă o varietate de alimente. Oferă copiilor opțiuni pentru un număr mare de diferite tipuri de alimente. Probabil că nu-ți place tot ce încerci. Dar cu cât mai multe opțiuni trebuie să alegeți, veți găsi o cantitate mai mare de alimente care vă place și, în sfârșit, în timpul vieții dvs. veți avea un palat mai variat.
 • Imaginea intitulată


  2
  Nu forțați bebelușul să mănânce lucruri pe care nu le place. Copilul va raporta lucrurile negative la acea mâncare particulară și poate purta acel sentiment de-a lungul vieții, având o aversiune față de acel mâncare. Stimularea este cel mai bun motivator.
 • Imagine intitulată Obțineți un sugar pentru a mânca mai mult Pasul 7
  3
  Serviți alimentele pe care copilul le place în timp ce serviți o masă nouă. Mulți copii mici resping broccoli, conopidă și germeni de Bruxelles. Induceți-i copilului să le mănânce, acoperind aceste alimente cu o brânză puțin topită sau o pată de salată. În general, copiii cum ar fi sosul de roșii, care pot fi combinați cu ouă, cartofi sau carne. Iaurtul este bine servit cu fructe și cereale.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 8
  4
  Hrăniți copilul mai des. În această etapă a vieții în timpul perioadei de tranziție de la lapte la alimente solide, copilul poate dezvolta mai bine dacă li se permite să ronțăit mici cantități de alimente pe tot parcursul zilei în loc de a manca unele mese structurate și mai mult raportul.
 • Imagine intitulată Obțineți un sugar pentru a mânca mai mult Pasul 9
  5
  Se amestecă alimentele Acesta combină ceva cu care bebelușul dvs. nu este foarte interesat de alimentele care vă plac. Aceasta este o modalitate excelentă de a introduce alimente bogate în nutriție într-o dietă. o Bran brioșă nu are nici un gust plictisitor și bland dacă îl combinați cu banane, afine sau dovlecei. Tocmai ai adăugat fibră în ziua copilului tău. Smoothies sunt o modalitate buna de a extinde cu noi arome. Se amestecă fructele și chiar unele legume cu lapte integral sau iaurt de lapte integral. Aceasta oferă o gamă de grăsimi sănătoase și calciu adăugat pentru copilul dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 10
  6
  Asigurați-distracție timp de prânz. Probabil că nu veți avea probleme să-i dați bebelușului să mănânce dulciuri sau alimente cu un gust evident evident - provocarea va veni cu alimente mai puțin gustoase. Pentru a compensa lipsa de entuziasm în multe alimente nutritive, încurajați-vă copilul să mănânce alimente sănătoase făcând mese interesante. Un copil va fi mai dispus să mănânce alimente interesante.
 • Jucați cu mâncare. Jocul a planului, în cazul în care puneți mâncarea pe lingura, pretinde că este un avion și zboară în gura copilului este un joc comun jucat de părinți pentru copiii lor deschidă gura pentru a primi hrană. O altă idee este de a spune: "1, 2, 3!" și pune mușcătura în gura copilului în cuvânt "3". Puteți chiar să creați propriul mic bar la masa de masă - orice ar fi pentru a vă ajuta copilul să-și deschidă gura suficient pentru a intra în lingura.
 • Felicită-ți bebelușul că mănâncă bine. Chiar și copiii le place să știe că fac o treabă bună și că în același timp te fac fericiți. Răsfoiți-i cu zâmbete, aplauze și laudă verbală atunci când încercați alimente noi și mâncați alimente sănătoase.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a mânca mai mult Pasul 11
  7
  Fii un bun exemplu. Copilul dvs. va ajunge, probabil, cu un stil de hrănire similar cu al tău. Bebelușul te uită la modul în care te mănânci și te imită. Mănâncă o varietate de alimente sănătoase și demonstrează în exterior că te bucuri de experiența și încurajezi copilul să mănânce mai mult. Cu toate acestea, ar trebui să mănânci cu înțelepciune, copilul dvs. va fi, de asemenea, interesat de alimente și băuturi junk pe care le consumați.
 • sfaturi

  • Sunați medicul pediatru dacă sunteți îngrijorat de faptul că lipsa poftei de mâncare afectează sănătatea copilului dumneavoastră.
  • Periați-vă degetul pe obrazul bebelușului pentru a-l trezi dacă există o problemă de durat în timpul alimentației.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să bea hrana pentru un nou-născutCum să bea hrana pentru un nou-născut
  Cum să ridici un copil fericitCum să ridici un copil fericit
  Cum să ai grijă de un nou-născutCum să ai grijă de un nou-născut
  Cum să aibă grijă de un nou-născutCum să aibă grijă de un nou-născut
  Cum să ai grijă de copiiCum să ai grijă de copii
  Cum să alăptezi în publicCum să alăptezi în public
  Cum să oprești alăptareaCum să oprești alăptarea
  Cum să trezi un copil să-l hrăneascăCum să trezi un copil să-l hrănească
  Cum să înțepați un copilCum să înțepați un copil
  Cum puteți determina dacă bebelușul are o greutate adecvatăCum puteți determina dacă bebelușul are o greutate adecvată
  » » Cum să obții un copil să mănânce mai mult

  © 2011—2020 ertare.com