Cum să faci dieta să funcționeze

Vreți să pierdeți o greutate și să vă păstrați cât mai subțiri și sănătoși? Te-ai saturat sa incepi sa faci diete teribile si sa nu obtii rezultatele pe care le astepti? Ei bine, acestea sunt câteva sfaturi pentru a face dieta de lucru și pentru a vă menține sexy și sănătos.

pași

Imaginea intitulată Uită-te fără cusur natural. Pasul 2
1
Nu o mai numiți din nou. Trebuie să uitați acel cuvânt dacă vreți cu adevărat să vă bucurați de noul stil de mâncare și să îl faceți într-adevăr. De acum înainte, îl veți numi doar un plan de alimentație sănătoasă. În acest fel, vă veți aminti de fiecare dată când nu este vorba doar de a fi mai sexy, ci și de a fi mai sănătos.
 • Imaginea intitulă Faceți dieta de lucru Pasul 2
  2
  Transformați-o în realitate și nu vă omorâți de foame. Serios, nu o face. Dacă chiar vrei să funcționeze, ar trebui să știi că nimeni nu poate trăi singur cu apă sau fructe. Trebuie să mănânci, adică trebuie să mănânci mâncare adevărată, dar, bineînțeles, nu înseamnă că ieși afară și mănânci 1,5 kg de înghețată. Acestea sunt câteva alimente care ar trebui să fie în planul dvs. de alimentație sănătoasă:
 • Proteine. Mananca carne, carne de pui sau carne de porc. Dacă sunteți vegetarian, există întotdeauna un alt tip de hrană care vă poate oferi proteinele de care aveți nevoie, cum ar fi glutenul. Acest tip de alimente este perfect pentru masa de prânz, dar dacă doriți să adăugați câteva proteine ​​la micul dejun, puteți avea în vedere alte tipuri de alimente care sunt bogate in proteine, cum ar fi laptele.
 • Fructe. Întotdeauna aveți opțiunea de a mânca un fruct la micul dejun sau la mijlocul dimineții. Acesta vă va da energie suplimentară, are un gust foarte bun și este dulce.
 • Hidrati de carbon. Nu mai este frică de carbohidrați. Trebuie să le mâncați pentru ca corpul să funcționeze bine. Adăugați o pâine în micul dvs. dejun sau o mâncăruie mică în mese. Vă va menține activ și nu vă va afecta dacă nu consumați prea mulți carbohidrați.
 • Imagine intitulată Blacken Fish Intro
  3
  Mănâncă porții mici. Puteți menține în mâncare - trebuie doar să reduceți cantitatea de hrană pe care o consumați în mod regulat. Nu exagerați consumul. Amintiți-vă că mâncăm pentru a continua să trăiți și că mâncarea este ca și combustibilul corpului nostru, deci nu este necesar să mâncați ori de câte ori vă simțiți plictisit sau ori de câte ori vă faceți neliniștite.
 • Imaginea intitulată


  4
  Răsfățați-vă Ca recompensă pentru comportamentul dvs. bun cu noul plan alimentar, puteți mânca, o dată pe săptămână, ceva pe care îl iubiți cu adevărat, dar pe care îl cunoașteți nu este foarte sănătos. Apoi, separați o zi a săptămânii să mănânce tot ce vă doriți și să vă bucurați de ea, știind că aceasta nu vă va distruge figura sau sănătatea.
 • Image cu titlul Faceți dieta de lucru Pasul 5
  5
  Salvați o înregistrare foto În acest fel, veți vedea cum se plătește noul dvs. plan alimentar. Puteți, de asemenea, să aveți o carte cu măsurătorile dvs., pentru a vă asigura că faceți bine și că rămâneți motivați, deoarece vedeți rezultate.
 • Imaginea intitulă Faceți dieta de lucru Pasul 6
  6
  Faceți exerciții. Acesta este cel mai bun mod de a vă asigura că noul plan de produse alimentare vă arată rezultatele mai repede. Dacă vă exerciți, vă veți ajuta corpul să elimine acele toxine pe care nu aveți nevoie.
 • Nu este necesar să mergeți la sala de sport sau să petreceți toată dimineața în exerciții. Puteți petrece doar 30 de minute pe zi jogging.
 • Imaginea intitulată Păstrați oasele și articulațiile sănătoase Pasul 3
  7
  Bucurați-vă de noul stil de mâncare. Fiți optimist, amintiți-vă că nu veți renunța la toate alimentele preferate, dar veți fi puțin mai organizat cu felul în care mâncați. Amintiți-vă că, dacă rămâneți la noul dvs. stil de a mânca, va fi mai sănătos, fără a uita toate lucrurile minunate pe care doriți să le mâncați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mănânci ca modelCum să mănânci ca model
  Cum sa mananci sanatos la McDonald`sCum sa mananci sanatos la McDonald`s
  Cum sa slabesti repedeCum sa slabesti repede
  Cum sa mananci corectCum sa mananci corect
  Cum să mănânci ca o persoană subțire nuCum să mănânci ca o persoană subțire nu
  Cum sa mananci sanatos si sa faci exercitiiCum sa mananci sanatos si sa faci exercitii
  Cum să vă creați propriul plan de dietăCum să vă creați propriul plan de dietă
  Cum să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoaseCum să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase
  Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"
  Cum să fii în formă și sănătosCum să fii în formă și sănătos
  » » Cum să faci dieta să funcționeze

  © 2011—2020 ertare.com