Cum să plângi

Cât de mult a trecut de când ai strigat intens? Când plângeți, vă simțiți mai bine imediat, deoarece aceasta este metoda pe care corpul o folosește pentru a elibera stresul. Dar dacă ați petrecut luni sau ani fără să vă plângeți, este greu să vă amintiți cum se face. Găsiți un loc liniștit, liber-te de distragere și pierde-te adânc pentru ai stimula emoțiile starea de spirit dreapta. Verificați următorii pași pentru a afla tehnicile care vor face ca lacrimile să curgă liber.

pași

Partea 1
Simțiți-vă confortabil cu plânsul

Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 1
1
Uitați tot ce ați învățat despre plâns. Ai fost învățat că oamenii curajoși nu ar trebui să plângă? Mulți oameni care au fost educați să-și păstreze toate problemele în interiorul lor au dificultăți în a-și exprima emoțiile când ajung la maturitate. Dar plânsul este o parte necesară a vieții care promovează, de fapt, sănătatea mintală bună. Plânsul poate fi o expresie a tristeții, a durerii, a fricii, a bucuriei sau a emoției pure și este un mod natural și sănătos pentru ca aceste emoții să treacă prin corpurile noastre.
 • Bărbații au mai multă dificultate în aerisire decât femeile, mai ales că sunt învățați de la o vârstă fragedă pentru a-și păstra emoțiile la rândul lor. Dar plânsul este la fel de natural pentru bărbați ca și pentru femei, chiar dacă o fac mai rar. Fetele și băieții plâng aceeași sumă până când devin 12 ani. Când devin adulți, bărbații plâng de 7 ori pe an în medie, în timp ce femeile plâng de 47 de ori pe an.
 • În nici un caz nu trebuie să consideri că plânsul este un semn de slăbiciune. Este o expresie a emoției care nu are nimic de-a face cu deciziile pe care le luăm. Se pot face acțiuni curajoase, chiar dacă a plâns în avans. De fapt, plânsul te poate ajuta să procesezi emoțiile pe care le trăiești și să te gândești mai clar la ceea ce se întâmplă cu tine.
 • Plânsul nu este doar pentru copii, spre deosebire de ceea ce ați învățat. Copiii au mai multe șanse de a plânge deoarece nu au internalizat încă ideea că plânsul este rău. Dar nevoia de a plânge nu dispare odată ce ajungi la vârsta adultă.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 2
  2
  Aflați beneficiile plângerii. Plânsul este modul în care oamenii eliberează tensiunea emoțională. Este o funcție fizică naturală care are loc prin intensificarea emoțiilor care trebuie eliberate. Interesant, oamenii sunt singurele mamifere care produc lacrimi ca modalitate de a-și exprima emoțiile. Plânsul este de fapt un mecanism de supraviețuire care ne ajută în următoarele moduri:
 • Ameliorează stresul și reduce tensiunea arterială. De-a lungul timpului, stresul intens și tensiunea arterială ridicată pot duce la probleme medicale grave și plânsul ajută la atenuarea acestora.
 • Este o modalitate de elimina toxinele care se acumulează atunci când ești supărat Anumite substanțe chimice se acumulează în sistemul dvs. atunci cand esti stresat și plânge ajută expulza prin lacrimi (mai ales dacă încercați să lacrimile emoționale, spre deosebire de lacrimile care formează ca rezultat al iritare).
 • Starea ta se îmbunătățește imediat după Aceasta nu este o credință populară, este un fapt științific. Cand plangeti, nivelul manganului scade. Îngroșarea manganului provoacă stres și anxietate, astfel încât plânsul este modul natural de ameliorare a durerii emoționale.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 3
  3
  Aflați motivul pentru care vă este dificil să aerisiți. Acum, că știți toate beneficiile care apar atunci când plângeți, gândiți-vă la ceea ce ar putea împiedica curgerea lacrimilor. Dacă a trecut mult timp de când ați strigat, probabil că trebuie să faceți un efort conștient pentru a ajunge la punctul în care vă puteți elibera emoțiile prin lacrimi.
 • Ai gânduri negative despre plâns? Dacă da, încercați să vă schimbați punctul de vedere și să realizați că nu este nimic în neregulă cu aerisirea. Dimpotrivă, este foarte bună pentru sănătatea ta.
 • Aveți dificultăți în a-ți exprima sentimentele în general? Lasă-te să te scufunzi în plâns. Transformarea emoțiilor în acest mod vă va ajuta să fiți mai emoționali în general.
 • Când vă suprimați sentimentele și ați ascuns plânsul, acele sentimente nu vor dispărea. S-ar putea să vă simțiți supărat sau insensibil.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 4
  4
  Nu vă reprimați. Plânsul este o modalitate excelentă de a avea grijă de tine. În acest fel vă onorați sentimentele în loc să le nega și să le suprimați. Când strigi, căutați să fiți -te. Dacă vă dați libertatea emoțională, veți avea un efect pozitiv asupra sănătății dvs. mintale.
 • Dacă aveți probleme în a vă exprima emoțiile, încercați să vă amintiți copilăria. Gândește-te cât de ușor a fost să fii singur în acel moment. V-ați plâns pentru că distracția a trebuit să se încheie sau pentru că ați căzut de pe bicicletă și ți-ai zgâriat genunchii. Evenimentele care te fac să plângi când ești adult sunt diferite de cele care te-au făcut să plângi când erai copil, dar poți să-ți recuperezi sentimentul de libertate emoțională.
 • Gândește-te la modul în care îi tratezi pe ceilalți atunci când plâng. Spuneți-le să nu mai facă asta sau să o depășească? Când cel mai bun prieten se simte copleșit și începe să plângă, este foarte probabil că te vei naște să-l îmbrățișezi și să-l încurajezi să-l elibereze. Tratați-vă emoțiile cu aceeași bunătate (în loc de auto-cenzurare), astfel încât să vă simțiți suficient de confortabil și să reușiți să vă aerisiți.
 • Partea 2
  Lasati lacrimile sa curga

  Imagine intitulată Cry and Let It All Out Pasul 5
  1
  Găsiți un loc bun pentru a plânge. Majoritatea persoanelor care au probleme de a lăsa aburi preferă să-și simtă singuri emoțiile, departe de ceilalți. Poate că vă este mai ușor să vă relaxați sentimentele complet atunci când nu sunteți îngrijorați de ce ar putea crede ceilalți despre voi. Cu siguranță nu este greșit să plângi în fața altora, dar poate fi mai relaxantă dacă o faci singur.
  • Dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit și liniștit, dormitorul dvs. poate fi o opțiune bună.
  • Dacă locuiți cu mulți oameni, încercați să aerisiți în mașină în timp ce căutați un loc privat. Dar asigurați-vă că vă simțiți destul de bine în timpul călătoriei, deoarece poate fi periculos să plângă în timp ce conduceți.
  • De asemenea, puteți plânge în timp ce faceți duș, deoarece nimeni nu vă va auzi în baie.
  • Mergeți în aer liber pentru a vă elibera mintea și pentru a vă procesa emoțiile. Găsiți un loc privat în parc sau pe plajă.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 6
  2
  Eliminați distragerile din cap. Mulți oameni își ignoră sentimentele și încearcă să se distragă de la plâns. Această tehnică este atât de eficientă încât poate rezulta în luni sau ani fără plâns. La primul semn de tristețe, aveți tendința de a porni televizorul și de a petrece toată noaptea râzând cu programul dvs. preferat? Data viitoare când începeți să vă simțiți deprimată, rezistați acelui impuls și simțiți-vă emoțiile. Acesta este primul pas pentru aerisirea pe deplin.
 • Există multe alte tipuri de distragere a atenției. Puteți sta târziu la locul de muncă în fiecare noapte, preferă să plece, mai degrabă decât singur acasă, sau citind articolele de pe Internet pentru a adormi. Gândește-te ce ai tendința să faci atunci când nu ești în starea de spirit pentru a obține emoționale și de a face decizia de a părăsi și să se concentreze pe emoțiile mai bine.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 7
  3
  Gândește-te profund la ceea ce te face să te simți trist. În loc să vă ocupați de lucruri mai puțin importante, concentrați-vă pe principalele emoții care vă copleșesc. Analizați-le în detaliu, în loc să le refuzați.
 • Dacă sunteți trist, reflectați asupra evenimentului care a cauzat acel sentiment. Gândiți-vă cât de mult ați dorit să nu se fi întâmplat, cum a fost viața voastră înainte și care va fi viața voastră de acum înainte. Înțelege și simte pierderea a ceea ce s-ar fi putut întâmpla.
 • Nu contează cât de puternic emoția care te face să jelească, se concentreze pe ea și vă permit să conduci un loc proeminent în creierul tău. Contemplați cât de stresantă sunteți și imaginați-vă că vă veți simți dacă problema va dispărea pur și simplu.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Etapa 8
  4


  Lăsați emoțiile să se intensifice până când veți plânge. Începeți să vă simțiți o bucată în gât? Nu o înghițiți și nu vă forțați să nu vă mai gândiți la ceea ce vă face să vă simțiți trist. În schimb, permiteți-vă emoțiile să vă copleșească. Gândește-te mereu la ceea ce dorești nu s-ar fi întâmplat. Când lacrimile încep să curgă, nu rezistați.
 • Odată ce începeți să plângeți, este posibil să nu vă opriți. Continuați să plângeți până veți avea "scutire deplină" (Veți realiza o dată ce ați realizat-o).
 • Durata medie a unui atac de plâns este de 6 minute.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 9
  5
  Trage-te împreună. După ce ați terminat plângeți, gândiți-vă cum vă simțiți. Dacă sunteți o persoană normală, veți realiza că creierul dvs. se va simți liber de emoția care vă copleșea. Nu vă veți simți fericit imediat, dar este foarte probabil că vă veți simți mai calm, mai puțin anxios și gata să faceți față problemelor. Înclinați-vă asupra acelui sentiment și faceți-vă obiceiul de a plânge ori de câte ori doriți. Va fi mai ușor cu practica.
 • Potrivit unui studiu, 85% dintre femei și 73% dintre bărbați spun că se simt mai bine după plâns.
 • Dacă nu vă simțiți bine după plâns, analizați motivul. Poate fi greu să uiți toți anii când ți-au spus că plânsul e pentru cei slabi. Dacă vă este rușine să plângeți, încercați să vă amintiți că este ceva natural și sănătos.
 • Partea 3
  Utilizați stimuli care vă rup departe

  Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 10
  1
  Contemplați fotografii vechi. Dacă sunteți trist cu privire la o anumită persoană, familia sau cât de mult sa schimbat viața, cu siguranță veți face lacrimile curg. Căutați un album foto vechi sau examinați fotografii pe Internet. Contemplageți fiecare fotografie cât timp doriți. Amintiți-vă de vremurile bune pe care le-ați petrecut cu oamenii în fotografii sau cât de mult ați iubit un anumit loc.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 11
  2
  Găsiți un film trist Poate fi foarte cathartic să vezi un film cu un complot atât de trist care te face să plângi. Chiar dacă actorii se află într-o situație complet diferită de a ta, vizionarea lor prin momentele triste vă poate ajuta să vă stimulați emoțiile. Odată ce începeți să plângeți în timpul filmului, concentrați-vă asupra propriei situații, astfel încât să vă puteți procesa sentimentele legate de viața voastră. Dacă aveți nevoie de sugestii pentru filme triste, puteți încerca următoarele:
 • "Magnoliile din oțel" (Magnoliile din oțel)
 • "Stella Dallas"
 • "Breaking the Waves" (împotriva tuturor cotelor)
 • "Valentine albastru" (Valentine trista sau inimile sparte)
 • "Rudy"
 • "Mile Green" (miracole neașteptate sau mile verde)
 • "Lista lui Schindler" (lista lui Schindler)
 • "Titanic"
 • "Boy in the Pajamas Striped" (băiatul în pijamale Striped)
 • "Fata Mea" (fata mea sau primul meu sarut)
 • "Marley And Me" (un cuplu de trei sau Marley și cu mine)
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 12
  3
  Ascultați muzică emotivă. Muzica adecvată poate fi modalitatea perfectă de a stimula emoțiile din creier. Una dintre cele mai bune modalități de a utiliza muzica pentru a vă ajuta să plângă este să alegi un album sau un cântec pe care l-ai auzit la un moment diferit în viața ta sau care îți amintește de cineva care a murit. Dacă nu există niciun cântec sau artist care să se potrivească descrierii, încercați una din următoarele melodii:
 • "Nu iubirea pe care o visăm" de Gary Numan
 • "pierdut" de Gary Numan
 • "Sunt atât de singură încât aș putea să plâng" de Hank Williams
 • "Hurt" de Johnny Cash
 • "Lacrimile din cer" de Eric Clapton
 • "Pe cont propriu" din Les Misérables
 • "Jolene" de Dolly Parton
 • "Spune-o ca și cum ai face asta" din Matchbook Romance
 • "Te-am iubit prea mult" de Otis Redding
 • "Cum s-ar putea întâmpla asta?" din planul simplu
 • "Știu că ai grijă" de Ellie Goulding
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 13
  4
  Scrieți sentimentele. Luați creion și hârtie și încercați să surprindeți esența sentimentelor voastre. Puteți începe prin a face o descriere a sursei emotiilor. Descrieți detaliile pauzei de dragoste, detaliați ultimele luni ale bolii tatălui dvs., scrieți despre modul în care ați pierdut locul de muncă la începutul recesiunii. Apoi, mergeți mai adânc și scrieți despre modul în care evenimentul a schimbat viața dumneavoastră și ceea ce vă simțiți ca rezultat. Scrierea amintirilor este, de asemenea, o modalitate buna de a rupe lacrimi.
 • Imagine cu titlul Cry and Let It All Out Pasul 14
  5
  Discutați cu un prieten, dacă doriți. Poate fi foarte util să vorbești cu cineva despre lucruri care te fac să te simți trist, supărat sau copleșit. Vorbește despre sentimentele tale până nu mai ai motive să plângi.
 • sfaturi

  • Porți o sticlă de apă și multe țesuturi cu tine, deoarece probabil că ai nevoie de ambele.
  • Dacă simțiți că plângeți la școală, căutați un loc cât mai privat posibil, de exemplu, sub standuri, în vestiar (cu excepția cazului în care există o clasă de sală de gimnastică) sau în sală (cu excepția există clase).
  • Dacă simțiți că plângeți în clasă, puteți să vă rătăciți capul sau să vă acoperiți fața cu o carte. Nu faceți zgomote sau suspine. Țineți o batistă în mână și curățați rapid fiecare lacrimă de îndată ce iese. Dacă aveți păr lung sau breton, utilizați-l pentru a ascunde ochiul care rupe cel mai mult.
  • Dacă vă simțiți deprimat, căutați pe cineva în care aveți încredere (un prieten sau un membru al familiei dvs.) și spuneți-i ce se întâmplă cu dvs. Doar dezlănțuiți-vă și amintiți-vă că plânsul nu este un semn de slăbiciune. Nu cereți oamenilor să plece atunci când plângeți, permiteți-i prietenului tău să vorbească cu tine. Amintiți-vă că viața continuă și oamenii uită că ați plâns.
  • Dacă aveți timp, căutați recreerea să vă simțiți fericită din nou.
  • Nu este nimic în neregulă cu plânsul. Asta nu înseamnă că ești slab. Lacrimile sunt un semn al puterii. Amintiți-vă că nu sunteți singuri. Când plângeți, nu manifestați slăbiciune. Nu există nici un motiv pentru care să vă simțiți rușinați, toată lumea o face. Discutați cu oamenii despre emotiile voastre, în loc să le reprimați. Ceilalți vor fi bucuroși să vă ajute.
  • Descărcați câteva cântece triste pe iPod sau telefonul mobil și jucați-le în timp ce plângeți. Încercați să o faceți singur, pentru a vă simți mai confortabil. Nu vă fie teamă să plângă De fapt, nu este nimic în neregulă cu asta.
  • Rețineți că auto-vătămarea nu este bună pentru ameliorarea durerii.
  • Asigurați-vă că obțineți un țesut moale, un prosop sau ceva care absoarbe lacrimi, deoarece acestea ar putea cădea pe birou sau pe masă.
  • Plânsul nu este un semn de slăbiciune.

  avertismente

  • Nu plângeți în fața celor cu care te lupți. Plângi în fața cuiva în care ai încredere sau când ești singur.
  • Asigurați-vă că utilizați o rimel rezistent la apă dacă credeți că ați putea plânge la o întâlnire.
  • Dacă găsiți un loc privat pentru a plânge, care este în afara limitelor școlare sau de lucru, ați putea avea probleme.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Batiste de hârtie
  • Un prieten sau cineva în care aveți încredere
  • Apă pentru a vă curăța fața sau machiajul
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conțină lacrimiCum să conțină lacrimi
  Cum să fals să plângi în mai puțin de 10 secundeCum să fals să plângi în mai puțin de 10 secunde
  Cum să plângeți pierderea unui hamsterCum să plângeți pierderea unui hamster
  Cum să mângâi pe cineva care plângeCum să mângâi pe cineva care plânge
  Cum să mângâi o femeie plângândăCum să mângâi o femeie plângândă
  Cum de a controla plânsulCum de a controla plânsul
  Cum să oprești plânsulCum să oprești plânsul
  Cum sa nu mai plangeti cand sunteti suparatiCum sa nu mai plangeti cand sunteti suparati
  Cum să nu mai plângeți când cineva țipă la tineCum să nu mai plângeți când cineva țipă la tine
  Cum să demonstrați emoțiileCum să demonstrați emoțiile
  » » Cum să plângi

  © 2011—2020 ertare.com