Cum să te alături oamenilor care nu îți plac

Adesea, nu ne putem permite să evităm oamenii pe care nu le place sau chiar să le arătăm iritarea. În aceste situații, este bine să ai capacitatea de a fi educat și respectuos față de oameni. Este posibil ca mai târziu să găsiți ceva bun în cealaltă persoană sau să învățați doar să mențineți o relație cordială și superficială. În orice caz, practicarea vă va permite să minimalizați stresul cauzat de aceste interacțiuni.

pași

Metoda 1
Vorbiți cu cineva care nu vă place

Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 1
1
Rămâneți subiecți triviali în conversație. Nu discutați despre politică sau religie și evitați subiectele care dau naștere la argumente. În schimb, vorbiți despre hobby-urile, vremea, mâncarea sau un prieten în comun.
 • De obicei, părinții iubesc să vorbească despre copiii lor.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 2
  2
  Lasă cealaltă persoană să vorbească. Dacă sunteți obligat să vorbiți cu cineva, faceți un efort pentru a continua conversația cu declarații scurte și politicoase. Faceți mici complimente despre hainele dvs. sau casa dvs. când începeți o conversație cu acea persoană. Adresați întrebări scurte, de bază despre cum a fost ziua dvs. sau dacă sa întâmplat ceva nou în familia voastră. Ascultați răspunsurile fără a întrerupe, chiar dacă vorbiți mult timp. Cu cat vorbesti mai putin, cu atat mai putin probabil sa-ti aratati nemultumirea fata de persoana respectiva.
 • Dacă nu aveți nimic de spus frumos, doar zâmbiți și dați din cap.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 3
  3
  Fiți conștienți de limbajul corpului. Tăierea gâtului, traversarea brațelor sau învârtirea corpului din față în spate poate semnala că sunteți plictisit sau nervos. Dacă nu vreți să ofenseze persoana cu care vorbiți, încercați să vă țineți picioarele în picioare și brațele la o parte.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 4
  4
  Evitați să faceți glume sarcastice sau ironice. Acest tip de umor poate fi ușor interpretat greșit și luat ca ofensator, mai ales dacă arătați în mod accidental ceea ce este adevărata ta opinie prin vocea ta. Doar faceți glume clare și directe sau, în orice caz, nici unul, și nu-l deranjează chiar dacă este într-un mod "prietenos".
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 5
  5
  Scapă de conversație. Este posibil ca o persoană socială și inteligentă să încheie conversația pentru a vedea că nu răspundeți decât succint. Cu toate acestea, dacă nu observați, scuzați-vă politicos spunând: "A fost frumos să vă vorbesc! Dar trebuie să mă întorc la îndatoririle mele (la munca mea sau să continui cu ziua mea) ".
 • Dacă sunteți cu un grup, o altă opțiune este să întrebați pe altcineva ceva, astfel încât conversația să se concentreze asupra acestora și nu asupra persoanei care nu vă place.
 • Dacă nu puteți pleca definitiv, dați-vă a "răgaz" spunându-i că vei merge la baie timp de câteva minute.
 • Metoda 2
  Găsirea celei mai bune a cuiva

  Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 6
  1
  Nu definiți o reacție ca personalitate a cuiva. Este obișnuit ca oamenii să creadă că ei văd că este personalitatea cuiva, nu că este o reacție temporară. Adesea, atunci când o persoană strigă, este pentru că a avut o zi proastă, nu pentru că are probleme de control al furiei.
  • Psihologii numesc această "eroare fundamentală de atribuire" sau "prejudecată de corespondență".
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 7
  2
  Întreabă-te dacă comportamentul cuiva e pentru tine. Unii oameni tind să creadă că ceea ce se întâmplă este din cauza lor, mai mult decât este într-adevăr. Dacă cineva este dur sau uscat, este de multe ori pentru că se gândesc la altceva, nu pentru că vor să te jignească. Dacă cineva nu spune nimic despre noua dvs. tunsoare, este de obicei pentru că nu ați observat, nu pentru că doriți să vă răniți sentimentele.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 8
  3
  Găsiți calități pozitive în cealaltă persoană. găsi Ceva bun ce poți spune despre ea și spune-i cu voce tare când începi să te plângi. Dacă nu știți ce acțiuni pozitive a făcut această persoană, complimente-l pe hainele sau mașina lui. Dacă vorbiți frecvent despre un subiect, chiar dacă acesta nu vă interesează, spuneți-i că sunteți impresionați de cunoașterea extensivă a acestuia.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 9
  4


  Puneți întrebări Faceți cunoștință cu persoana respectivă prin întrebări. Nu întrebați problemele personale dacă nu o cunoașteți foarte bine, dar continuați firul conversației, întrebând mai multe despre persoana, locul sau situația vorbitorului.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 10
  5
  Cunoaște-l în medii diferite. Unii oameni se comportă foarte diferit atunci când sunt în grupuri mari sau în medii full-energy atunci când au o conversație bidirecțională sau sunt în medii liniștite. Dacă doriți să oferiți o altă șansă, încercați să o cunoașteți în medii diferite de cele obișnuite. Invitați-o la o excursie cu un alt grup de prieteni sau pentru a lua masa cu un prieten de la serviciu.
 • Dacă în acest moment nu există nici o șansă de a deveni prieteni sau de a avea cel puțin o relație cordială, mergeți la următoarea metodă.
 • Metoda 3
  Reduceți contactul repetat

  Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 11
  1
  Concentrați-vă pe obiective mici. Deși există mai multe persoane pe care trebuie să le vedeți în fiecare săptămână sau cel puțin în timpul sărbătorilor, nu încercați să vă implicați. Rețineți că obiectivul dvs. nu este de a fi prieteni cu acești oameni sau de a le cunoaște mai bine. Obțineți obiective simple și simple cum ar fi:
  • Spuneți-i salut și la revedere, și nu deranjează sau ofensați pe nimeni în timp ce o faceți
  • Nu răspunde la ceva ofensator pe care colegul tău îl spune timp de o săptămână
  • Terminați proiectul de cooperare fără a vă manifesta furia
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 12
  2
  Planificați un traseu de evacuare. Dacă știți că cineva care nu vă place va fi la un anumit eveniment, planificați înainte cum să ieșiți din ea, astfel încât să nu petreceți prea mult timp cu acea persoană. Idealul este să aveți în vedere un motiv real pentru a nu fi prins spunând o minciună. De exemplu, angajați un babysitter doar pentru mijlocul nopții sau faceți planuri cu cineva din familia dvs., astfel veți fi "forțați" să plecați mai devreme din motive familiale.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 13
  3
  Creați un plan pentru eliminarea disconfortului. Dacă cineva creează, de obicei, zgomote ciudate sau discuții despre subiecte jignitoare, pregătiți un subiect de conversație în avans. Când această persoană se alătură conversației, comentează ceva care a ieșit în știri sau menționează un film cunoscut pe care l-ați văzut sau muzica pe care ați auzit-o recent.
 • Evitați să vorbiți despre politică și alte probleme controversate.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 14
  4
  Concentrați-vă pe timpul pe care îl aveți cu persoana respectivă. Reamintiți-vă că trebuie să fiți doar cu ea pentru o perioadă limitată de timp. Numără cât de multe minute rămân și concentrează-te dacă începi să te simți supărat sau supărat.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 15
  5
  Evitați să vă cereți să fiți în contact prin internet. Dacă solicitați e-mail sau informații de la o rețea socială, asigurați-vă că nu le verificați în mod constant (dacă este credibil). Dacă acea persoană vine să vă găsească într-o rețea socială, nu răspundeți sau răspundeți după câteva zile cu un mesaj scurt de scuze pentru că sunteți prea ocupat să răspundeți imediat.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 16
  6
  Cereți politicos ca cineva să nu mai aibă un comportament enervant. Dacă cineva vă invadează spațiul personal făcând un contact fizic cu dvs. fără permisiunea dvs. sau încercând să vă atingeți în mod constant, spuneți-i politicos. Un "Aș aprecia dacă nu veți face acest lucru" este suficient pentru a face limitele cunoscute într-un mod educat.
 • Întotdeauna să te referi la tine, de exemplu: "Nu-mi plac prea mult îmbrățișările" și să eviți folosirea cuvântului "tu", pentru că poate părea ceva acuzator.
 • Imagine intitulată Împreună cu persoanele pe care nu le faceți`t Like Step 17
  7
  Întrerupeți legăturile pe care le au dacă este necesar. Dacă o persoană vă provoacă prea multă stres și nu observa semnalele subtile pe care i le trimiteți, încercați să încheiați "prietenia". Cel mai bine este să o faceți cât mai politicos posibil și nu este recomandabil să o faceți dacă lucrați pentru acea persoană sau dacă sunteți în contact cu ei în fiecare zi. Dacă nu aveți alte opțiuni, spuneți "Prefer să nu petrecem prea mult timp împreună".
 • sfaturi

  • Uneori ajung să facă presupuneri prin vocea pe care o are o persoană, gesturile și alte caracteristici superficiale. Încercați să vă imaginați un prieten cu aceleași caracteristici pe care credeți că îl irită pentru a-i oferi o șansă justă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați un chat interesantCum să păstrați un chat interesant
  Cum să faci față când părinții tăi nu-ți plac logodnicul tăuCum să faci față când părinții tăi nu-ți plac logodnicul tău
  Modificarea unui subiect de conversațieModificarea unui subiect de conversație
  Cum se face conversația fluentăCum se face conversația fluentă
  Cum să evitați flirtulCum să evitați flirtul
  Cum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașeCum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașe
  Cum să vorbești cu cineva care nu poartă conversațiaCum să vorbești cu cineva care nu poartă conversația
  Cum să vorbim cu o persoană timidăCum să vorbim cu o persoană timidă
  Cum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bineCum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bine
  Cum să începi o conversație bunăCum să începi o conversație bună
  » » Cum să te alături oamenilor care nu îți plac

  © 2011—2020 ertare.com