Cum să conduci o viață fără stres

Toți am fost stresați la un moment dat. S-ar putea să fi fost pentru că nu ați găsit telecomanda sau pentru că ați fost supărați sau chiar nu furios cu oamenii din jurul nostru. Cu toate acestea, ceea ce nu știm este că acest stres poate provoca unele probleme grave, cum ar fi acneea și hipertensiunea arterială. Nu este atât de ușor să conduci o viață fără stres. Deci, cum poate cineva să facă asta?

pași

Imagine cu titlul Conduce o viață liberă de stres Pasul 1
1
În primul rând, lăsați ceea ce faceți, stați jos, gândiți-vă și faceți o listă cu tot ceea ce provoacă stres în viața voastră. Apoi, gândiți-vă la toate lucrurile bune care se vor întâmpla sau s-au întâmplat în viața voastră. Acum, uitați-vă la lista lucrurilor care vă subliniază și vă gândiți la o soluție bună și pozitivă pentru fiecare dintre ele. Încercați să faceți acest lucru atunci când vă aflați sub stres prea mult sau o dată pe săptămână. În acest fel, veți fi fără stres!
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 2
  2
  Știți că sunteți stresat, nu doar pentru că vă simțiți în acest fel. Cele mai frecvente semne sunt dinții încontinuu, greață, dificultăți de respirație, atacuri de panică, dureri de orice fel, eczeme, depresie, probleme de somn, probleme digestive și obezitate.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 3
  3
  Dacă simțiți că aveți nevoie de un timp liber să vă odihniți, răsfățați-vă cu ceva fierbinte și delicios (deși asigurați-vă că este ceva sănătos, deoarece mesele nu sunt numai stres de creștere), cum ar fi supa de pui. Apoi, aveți un ceai. De asemenea, luați o baie fierbinte cu margele de ulei, deși funcționează și o baie cu bule. După aceasta, puneți-vă pe o pijama și urmăriți un film - puteți chiar să mâncați o bucată de tort de ciocolată pentru a face totul mai bine.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 4
  4
  Încercați să respirați adânc din când în când. Respirați prin nas și numărați la trei, apoi eliberați aerul prin gură, numărați de la trei. Faceți acest lucru de trei ori și vă veți simți mult mai bine!
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 5
  5
  Când sunteți singuri, spuneți cu voce tare ce trebuie să faceți. Apoi, menționați când și cum veți termina aceste lucruri. Faptul că te auzi creezi un plan îți va da mai multă încredere pentru a putea termina totul. Din punct de vedere tehnic, nu trebuie să fii singur atunci când faci asta - cu toate acestea, vei părea puțin nebun dacă îți spui toate astea cu voce tare și în holurile școlii.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață liberă de stres Pasul 6
  6
  Încercați să păstrați lucrurile în pace cu oamenii acasă, la serviciu, la școală etc. Încercați să fiți fericiți și pozitivi și să înțelegeți oamenii din jurul vostru.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 7


  7
  Păstrați o dietă sănătoasă! Consumul de alimente nesănătoase determină corpul dumneavoastră să absoarbă uleiurile care provoacă acnee și vă fac să vă simțiți reticenți. Încercați să mâncați cinci fructe și legume pe zi. Asta este, este bine sa mananci cinci fructe, cum ar fi mancarea a 3 fructe si 2 legume. Mâncarea a cel puțin două porții de carne de vită și de pui pe zi este, de asemenea, sănătoasă. Evitați să consumați prea multe alimente care conțin alcool, cofeină, grâu, lapte și zahăr - de exemplu, sifon, cafea, băuturi alcoolice, paste, paine etc.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 8
  8
  Stați hidratat! Consumați cel puțin opt pahare complete de apă pe zi vă ajută, mult! În acest fel, curățați corpul de toxine nedorite care cresc stresul și acneea. Bea apă în momente diferite ale zilei, nu toate odată.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață liberă de stres Pasul 9
  9
  Vă rog, eliminați orice gânduri negative! A nu avea încredere face totul mai rău, așa că mereu ai niște gânduri pozitive, ca și când ai fi pregătit pentru război.
 • Imaginea intitulată Conduceți o viață fără stres Pasul 10
  10
  Exercitarea este un mare ajutor. Chiar și jogging un pic este! Deși merge la sala de sport este, de asemenea, bun, luând aer curat și soarele este mai bine. Încercați înotul, alergatul, ciclismul și alte sporturi în aer liber.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață liberă de stres Pasul 11
  11
  Încearcă să urmezi o rutină zilnică. Încercați să aveți un timp fix pentru a vă ridica și pentru a dormi. Nu mâncați micul dejun sau cântați prea târziu sau prea devreme.
 • Imagine cu titlul Conduce o viață fără stres Pasul 12
  12
  Au un stil de viață curat și sănătos. Păstrați camera curată și așezați patul în fiecare dimineață după ridicare. Spală foile la fiecare patru săptămâni și se scaldă în fiecare zi. Spălați-vă fața imediat ce ieșiți din pat. Nu vă lăsați hainele așezate pe podea și păstrați-le liberă. Țineți sertarele organizate. Practic chiar practica Feng Shui. Unii oameni văd că Feng Shui face o diferență semnificativă în ceea ce privește stresul din viața lor.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că nici o persoană nu este stresată, este imposibilă și inumană. Școala, munca și familia vin să vă sublinieze într-un anumit moment. Trucul este să-l controlezi.
  • Nu încercați să uitați toate lucrurile pe care trebuie să le faceți în viața voastră. Nu este sanatos si duce la o viata mai stresanta.
  • Dacă simțiți că stresul dăunează cu adevărat vieții dvs. și vă face să aveți gânduri și acțiuni de suicid, mergeți imediat la un medic sau terapeut.

  avertismente

  • Nu nega niciodată că ceva nu este în regulă. Dacă simțiți că ceva este greșit, este pentru că este.
  • Odată ce nivelul dvs. de stres a atins vârful, opriți totul. Ia o zi liberă și gândește-te la viitorul tău, altfel vei simți că ești la început. Având și fără stres se va transforma într-un ciclu nefericit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii ceea ce vrei să fii în viațăCum să devii ceea ce vrei să fii în viață
  Cum să nu vă îngrijorați de lucrurile rele care s-ar putea întâmpla cu dvs. sau cu familiaCum să nu vă îngrijorați de lucrurile rele care s-ar putea întâmpla cu dvs. sau cu familia
  Cum să nu vă îngrijorați de lucrurile miciCum să nu vă îngrijorați de lucrurile mici
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să detectați semne de avertizare timpurie a stresuluiCum să detectați semne de avertizare timpurie a stresului
  Cum să evitați stresul zileiCum să evitați stresul zilei
  Cum să identificați factorii care cauzează anxietateCum să identificați factorii care cauzează anxietate
  Cum să scapi de greață de anxietateCum să scapi de greață de anxietate
  Cum să facem față stresului emoțional la o vârstă fragedăCum să facem față stresului emoțional la o vârstă fragedă
  Cum să facem față presiuniiCum să facem față presiunii
  » » Cum să conduci o viață fără stres

  © 2011—2020 ertare.com