Cum să conduci un stil de viață fără stres

Te-au deprimat gradele rele? O relație proastă sau viața de familie? Învață câteva modalități simple de a reduce stresul în viața ta și de a te distra!

pași

Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 1
1
Somn. Dacă nu dormiți suficient, veți deveni sensibili și fragili. A stabili o regulă bună pentru somn este să te culci când ești obosit și te trezești în același timp în fiecare zi (indiferent dacă e un weekend!). În acest fel, veți avea dreptul de somn! (nu toată lumea are nevoie de 8 ore)
 • Live-o-Stress-Free-Lifestyle-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 2
  2
  Aveți grijă de corpul vostru Dacă mâncați corect și exersați zilnic, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la imaginea dvs. sau câte calorii există într-un hamburger. Nu trebuie să recurgeți la curcanul rece ca hrană rapidă, nu ar trebui să fie sursa principală de hrană!
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 3
  3
  Acordați atenție în clasă. Nu te duci la școală să vorbești cu prietenii tăi! În loc de a pierde o oră în materialele de învățare de acasă să le învățați în clasa în care un profesor care te poate ajuta! Astfel, nu vei simți că ți-ai irosit ziua la școală.
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 4
  4
  Prieteni. Trebuie să aveți Cel puțin un prieten care participă la școala ta. Dacă este posibil, ar trebui să creați un grup de prieteni apropiați, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mai multe persoane diferite. În schimb, vă puteți concentra pe cercul în ansamblu. Având un grup mare de prieteni poate veni cu responsabilități, dar este, de asemenea, foarte benefic pentru tine. Veți vedea nu numai ceea ce gândesc oamenii despre dumneavoastră printr-o perspectivă constructivă, dar veți avea, de asemenea, un umăr de plâns în timpul dificil.
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 5
  5
  Mireasa / rovio. Dacă prietena dvs. / rovio vă tratează ca gunoi, aruncați-o. Nu merită timpul tău sau lacrimile tale. Doar pentru că arată bine nu înseamnă asta fii bun
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 6
  6
  Spune-o Dacă sora ta te deranjează, spune așa. Nu trebuie să spui "Betty, ești așa de rău și asta și asta! Taci! "Fii sincer, pentru ca Betty probabil va raspunde mai bine. Și dacă aceștia continuă să facă ceva care te deranjează și dacă "într-adevăr" vă supără nervii, mergeți la persoana responsabilă și întrebați-i dacă puteți să îi întrebați pe Betty să nu mai facă asta.
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-7.jpg" class ="imagine lightbox">


  Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 7
  7
  Relaxați-vă. Uneori trebuie doar să te odihnești. Dacă lucrurile nu merg așa cum a fost planificat, re-planificați-le. Du-te la filme, sau doar stai în pat și citește. Nu trebuie să vă mișcați mereu, deci trebuie să vă opriți!
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 8
  8
  Învață să iubești (sau să le ignori). Dacă cineva la școală te conduce nebun, încearcă să o eviți. Și dacă nu este posibil, spuneți-i cum vă simțiți cu o voce calmă și plăcută și cereți-i să vă încetați să vă vorbiți. Deși acest lucru ar putea crea o ostilitate la început, dacă îl ignorați, se va rezolva în cele din urmă.
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 9
  9
  Exercitarea. Pentru majoritatea oamenilor, exercițiile fizice sunt o modalitate excelentă de a scuti stresul. Exercitarea dă celor mai mulți oameni un sentiment sau o bucurie naturală ridicată. De asemenea, vă puteți preface întotdeauna că sacul de perforare este ceea ce vă urăști cel mai mult!
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 10
  10
  Acceptă-te. Dacă nu puteți accepta formularul dvs., schimbați-l. Pentru că dacă sunteți prea îngrijorat de faptul că grăsimea suplimentară sau dacă părul este prea lung, celelalte îngrijorări vor începe să crească din nou. Și dacă nu se poate schimba, trebuie să-l accepte pentru că ești. Și într-adevăr nu o poți schimba
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 11
  11
  Nu luați lucrurile personal. De cele mai multe ori, oamenii spun lucruri în jest, și trebuie să înveți să le recunoști. Și dacă o spun cu adevărat, amintiți-vă că probabil nu merită nici măcar timpul. (Și dacă este cineva apropiat care este doar supărat pe tine, este foarte probabil că nici nu înseamnă că e vorba)
 • Live-o-Stress-Free-Stil de viață-Pas-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 12
  12
  Nu așteptați până în ultima clipă. Vă veți simți mai relaxat dacă nu aveți probleme sau sarcini în mintea voastră.
 • sfaturi

  • Dacă lucrurile sunt foarte dificile, gândiți-vă la un terapeut, câteodată trebuie să-i spuneți cuiva exact cum te simti!
  • Când nu aveți acces la o sală de gimnastică, vă recomandăm să luați o minge anti-stres, sau doar pentru disconforturi minore care nu merită exerciții complete.
  • Nu investiți nici o procedură costisitoare care să vă modifice viața fără să meditați bine! (cum ar fi chirurgia plastică și îndepărtarea părului cu laser) Nu doriți să schimbați anatomia feței doar pentru a vă da seama că vă plăcea mai mult decât ați avut înainte!
  • Dacă sunteți buni în scris, poate că va trebui să vă gândiți să scrieți o scrisoare cuiva care vă deranjează să-i cereți să nu mai scrie și să explice cum vă face să vă simțiți. Pentru că dacă nu vă deranjează, nu va trebui să vă faceți griji pentru ei!

  avertismente

  • Nu există nici o modalitate de a avea un stil de viață complet lipsit de stres. Dar aceste schimbări simple pot face diferența!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se descarcă noua tabletă Xbox 360 fără Xbox LiveCum se descarcă noua tabletă Xbox 360 fără Xbox Live
  Cómo descargar e instalar Windows Live MessengerCómo descargar e instalar Windows Live Messenger
  Cum se dezinstalează Avast Free Antivirus 2014Cum se dezinstalează Avast Free Antivirus 2014
  Cum să eliminați manual Antivirus LiveCum să eliminați manual Antivirus Live
  Cómo eliminar manualmente el virus Personal SecurityCómo eliminar manualmente el virus Personal Security
  Cum să înregistrați istoricul conversațiilor în Windows Live MessengerCum să înregistrați istoricul conversațiilor în Windows Live Messenger
  Cum se instalează Backtrack Live pe un stick USBCum se instalează Backtrack Live pe un stick USB
  Cum se obține Windows 8 gratuitCum se obține Windows 8 gratuit
  Cum sa faci ouale Bhurji (oua amestecate in stilul indian)Cum sa faci ouale Bhurji (oua amestecate in stilul indian)
  Cum de a scuti rapid stresulCum de a scuti rapid stresul
  » » Cum să conduci un stil de viață fără stres

  © 2011—2020 ertare.com