Cum să ții un jurnal al viselor tale

Visele sunt misterioase. Există o serie de teorii despre ce visezi, dar nimeni nu știe cu certitudine care idee este corectă sau dacă fiecare este corect într-o oarecare măsură. Un jurnal de vis vă poate reîmprospăta memoria și poate fi o sursă incredibilă de informații despre lumea voastră interioară. Păstrarea unui jurnal de vis necesită un pic de auto-disciplină, dar, odată ce ai obiceiul de ao purta, este probabil să fie o sursă de confort și interes pe termen lung.

O revistă de vis este ideală pentru dvs. dacă doriți să vedeți modele recurente în visurile dvs., amintiți-vă aspectele importante care necesită interpretare sau îmbunătățirea memoriei viselor în general. În cele din urmă, ar trebui să fie un exercițiu distractiv și unul care vă va ajuta să înțelegeți lumea subconștientă. Aici veți găsi cum să păstrați un jurnal al viselor voastre, jurnalul sufletului vostru interior.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă

Imagine intitulată Păstrați un jurnal de vis Pasul 1
1
Căutați un zilnic dreapta. Puteți găsi câteva jurnale de vise gata făcute, dar ele nu sunt necesare și, în multe feluri, este mult mai distractiv și creativ să vă faceți unul singur. Tipurile de lucruri care sunt utile să țineți minte atunci când alegeți un jurnal potrivit includ:
 • Durata: intenționați să vă înregistrați visurile pentru un an sau o perioadă mai scurtă sau mai lungă? Gândiți-vă cât de detaliat doriți ca biletele dvs. să fie în fiecare noapte - acest lucru, plus durata de timp în care intenționați să vă înregistrați visele, va indica lungimea jurnalului de care aveți nevoie.
 • Abilitatea de a muta paginile: dacă doriți să puteți organiza paginile după subiect (de exemplu, "vise recurente". "vise despre câini"), etc., poate fi util să folosiți un notebook notebook care vă permite să reorganizați cu ușurință paginile. Utilizați unul dosar de calitate pentru a păstra intact un jurnal de foi libere ca acesta.
 • Notele: Capacitatea de a adăuga note pe care le-ați scris în alt site poate fi, de asemenea, importantă. Asigurați-vă că jurnalul are spațiu pentru a adăuga bucăți de hârtie etc.
 • Nu uitați să obțineți un marcator potrivit. Dacă doriți să scrieți în culori diferite pentru anumite teme sau interpretări recurente, țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați markeri.
 • Luați în considerare căutarea unui coș de cumpărături, a unui coș sau a altui element de stocare pentru jurnalul dvs. de vizită și marcajele. Acest lucru vă permite să păstrați tot ceea ce aveți nevoie în mod ordonat și gata de utilizare în orice moment.
 • Luați în considerare utilizarea unei cămăși de călătorie sau a unei căști de protecție pentru jurnalul dvs. dacă călătoriți foarte mult și doriți să vă luați jurnalul de vis cu dvs. oriunde ați merge.
 • Imagine intitulată Păstrați un jurnal de vis Pasul 2
  2
  Faceți un spațiu fizic pentru jurnalul dvs. de vis. Este mai bine să scrieți într-un jurnal de vis atunci când vă treziți, astfel încât cel mai bun loc pentru ao stoca este lângă pat. Problema de a căuta ceva de scris este că este posibil să uitați de somn între timp, așa că asigurați-vă că puteți ajunge cu ușurință în jurnalul de vis.
 • Dacă îl aveți într-un recipient, cum ar fi un coș sau un coș, îl puteți mișca cu ușurință și îl puteți pune într-un sertar sau dulap atunci când îl curățați sau îl țineți departe de ochii curioși.
 • O altă idee bună este să păstrați o lampă de lectură pentru cărți de lângă patul dvs. Dacă te trezești în mijlocul nopții și te simți obligat să scrii un vis, o lumină ușor accesibilă îți va permite să faci asta înainte de a uita visul.
 • Dacă preferați să vorbiți cu un MP3 player care poate fi înregistrat, asigurați-vă că îl aveți la îndemână, păstrați în ordine dosarul jurnal de vis și faceți o copie de rezervă obișnuită. Nu rănește să păstrați niște baterii de rezervă în apropiere, în cazul în care uitați să opriți MP3 playerul în timpul nopții și trebuie să faceți o intrare rapidă în grabă.
 • Imagine intitulată Păstrați un jurnal de vis Pasul 3
  3
  După terminarea unei intrări, notați data următoarei intrări. În acest fel, nu va trebui să pierdeți timpul îngrijorându-vă de data la care tocmai vă treziți și puteți pur și simplu să scrieți visul. Unii scriitori de ziare visează să scrie data următoarei zile după terminarea intrării în jurnal în dimineața aceea, în timp ce alții preferă să o scrie în noaptea trecuta ca un fel de "ritual de pregătire".
 • Dacă scrieți data cu o seară înainte, poate doriți să notați și modul în care vă simțiți. Sentimentele pe care le experimentați pot avea o influență majoră asupra viselor pe care le aveți în timpul nopții, așa că luând în considerare rapid aceste sentimente pot duce la observații mai târziu. Acesta poate fi util în special ca o reamintire a încurajării dvs. pentru acele vise de tip "Aha!" sau că se simt ca și cum ar fi mutat covorul care uneori pare să vină de la nimic.
 • Image cu titlul Keep a Dream Journal Pasul 4
  4
  Organizați ziarul în mod corespunzător pentru a înregistra visul. Nu există un mod corect sau greșit de a pregăti jurnalul de vis sau de a înregistra visele din el, dar vă puteți ajuta singur făcând legăturile dintre vis și interpretare un pic mai ușor de observat:
 • Metoda coloanei: dacă desenați o coloană în mijlocul fiecărei pagini a jurnalului, aceasta vă permite să scrieți visul pe partea laterală a paginii și apoi să scrieți posibilele interpretări pe cealaltă parte a paginii, chiar în fața fiecărei parte a visului pe care îl interpretați.
 • Scrieți și apoi urmăriți: dacă nu vă place să strângeți lucrurile în coloane, pur și simplu urmați un proces de scriere a visului și apoi urmăriți-l din interpretarea de mai jos. La urma urmei, scrierea visului este partea cea mai imperioasă și ar trebui să i se dea suficient spațiu - interpretarea visului mai târziu este mai puțin urgentă.
 • Partea 2
  Documentați și interpretați-vă visele

  Image cu titlul Keep a Dream Journal Pasul 5
  1
  Vise. Utilizați metoda obișnuită adormi și visul S-ar putea să fiți de ajutor să vă reamintim că sperați să vă scrieți visurile dimineața, astfel încât să vă concentrați asupra subconștientului dvs. cu privire la importanța amintirii viselor voastre.
  • Citiți multe articole despre visele wikiHow pentru a găsi idei despre faptul că aveți, controlați și influențând visele voastre.
  • Este o idee bună să utilizați o alarmă cu semnale sonore sau robinete în locul unei alarme radio sau muzicale. Vocile sau melodiile vă pot distrage atenția de la conținutul visului dvs. Dacă te descurci bine Trezirea fără alarmă, Acest lucru este chiar mai bun și mult mai liniștit.
 • Image titled Păstrați un jurnal vis Step 6
  2
  Notați-vă visele. Când vă treziți, începeți să vă înregistrați visurile. Dacă puteți, amâna să mergeți la baie până când vă înregistrați visele, deoarece orice întrerupere între trezire și înregistrarea visului vă poate face să vă pierdeți sau cel puțin punctele sale principale și claritatea sa. Cu mai multă experiență și practică, puteți constata că aceasta nu este o problemă mare și că amintirea devine mai ușoară, dar, pentru un începător, cu cât mai puține distragerile sunt, cu atât mai bine.
 • Înregistrați tot ce vă puteți aminti. La început, poate fi dificil să determinați ce să scrieți și să distingeți gândurile care ar putea fi ascunse în mintea voastră trează din amintiri despre visele voastre. Cu toate acestea, cu practica, veți fi în curând capabili să vă amintiți lucrurile pe care visul ți le-a spus. Include caractere, simboluri, culori, texturi, sentimente, acțiuni (cum ar fi pentru a zbura sau înotați), interacțiunile cu alte ființe, forme și orice altceva pe care visul la reprezentat.
 • Gândiți-vă la unii adjective pentru a descrie cele mai vii și convingătoare imagini și sentimente pe care visul le provoacă în tine. De exemplu, dacă ați visat o casă arzătoare, ați putea scrie "casa pe foc terifiant, incitant și roșu fierbinte", fiind sentimentele tale "speriat, panicat, curios".
 • Unii autori de ziare visează să deseneze imagini sau să folosească culori diferite pentru a exprima emoții sau teme diferite într-un vis (culorile în sine pot fi o parte importantă a interpretării visurilor).
 • Image cu titlul Keep a Dream Journal Pasul 7
  3
  Scrieți cu libertate. Nu încercați să creați o poveste scriind conținutul visului tău. Concentrați-vă doar pe înregistrarea tuturor informațiilor pe care le puteți aminti cât mai repede posibil înainte ca detaliile visului dvs. să dispară din memoria dvs. Puteți să vă ocupați mai târziu de formarea unei povestiri și de interpretarea visului.


 • Image titled Păstrați un jurnal vis Step 8
  4
  Aflați când să vă opriți. Jurnalul de vis nu este un maraton și foarte puțini oameni au toată dimineața să se așeze scris într-un jurnal. Cea mai bună abordare este să optezi pentru una sau două vise care par într-adevăr mai puternice sau mai durabile. Oricum, după unu sau două vise, este probabil că aveți o amintire mai vagă și este mai bine să notați cele mai vii amintiri, mai ales pentru că este foarte probabil să aibă cel mai mare impact și sens pentru tine
 • Image cu titlul Keep a Dream Journal Pasul 9
  5
  Denumiți fiecare vis. Este un obicei bun să vă numiți visele. Prin reducerea fiecărui vis la un titlu, încercați să capturați sentimentul sau tema principală din spatele acestuia. Este o modalitate ușoară de a găsi visul din nou ca o referință în viitor și este, de asemenea, o modalitate bună de a rezuma reacția generală față de el.
 • Image cu titlul Keep a Dream Journal Pasul 10
  6
  Verificați progresul Inițial, poate fi greu să vă amintiți suficient de mult visul de a scrie mai mult de câteva linii. Dar perseverează pentru că, prin practică, devine mai ușor să vă amintiți tot mai multe elemente ale visului până când devine un obicei. Prin urmare, este important să persistă scrierea în jurnalul dvs. de vis în fiecare dimineață, chiar dacă credeți că aveți un vis bland sau fără incidente. Uneori, acele vise sunt dezvăluite de la sine și, uneori, scriindu-le jos, îți dai seama că nu au fost atât de lipsite de sens.
 • Imagine intitulată Păstrați un jurnal de vis Pasul 11
  7
  Începeți la interpreta. Dacă nu doriți să începeți să interpretați la început, este bine. Obținerea obișnuită a înregistrării viselor tale este o nouă curbă de învățare și scrierea viselor tale este partea importantă de la început. Puteți întotdeauna să vă întoarceți mai târziu și să înregistrați interpretarea, atâta timp cât ați adăugat câteva cuvinte-cheie despre sentimentele visului. De-a lungul timpului, este o idee bună să începeți să interpretați vise folosind cunoștințele de interpretare a viselor pe care le-ați învățat în cărți, pe site-uri web și pe propriile dvs. intuiție. Unele lucruri vor fi mai evidente decât altele, dar fac o încercare bună.
 • Uneori, sensul unui vis nu poate deveni clar până când nu ați observat că este recurentă și că ceva se întâmplă în viața ta ceea ce va trebui să acorde mai multă atenție. De fapt, cele mai importante mesaje tind să se repete ca o modalitate de a le face să înțeleagă.
 • Citiți articolul "Cum să interpretezi visele" pentru mai multe informații despre cum să interpretați visurile.
 • Image cu titlul Keep a Dream Journal Step 12
  8
  Personalizați-vă jurnalul de vis. În cele din urmă, modul în care utilizați și gestionați jurnalul de vis este ceva personal și depinde de dvs. să îl luați așa cum doriți. Dacă credeți că oricare dintre sugestiile oferite aici nu funcționează pentru dvs., ci alte forme, bineînțeles că trebuie să le includeți. Utilizați ceea ce face cel mai mult sens și funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Image cu titlul Keep a Dream Journal Pasul 13
  9
  Călătorește cu jurnalul tău de vis. Păstrați jurnalul de vis împreună cu dvs. atunci când călătoriți sau plecați în vacanță. Dacă nu doriți să efectueze dvs. de zi cu zi, de teama de a pierde, creează o versiune de lumina călătorie, care poate fi introdus în altă zi, când ajungi acasă sau să păstrați note electronice atunci cand esti ceea ce funcționează cel mai bine extra-. Cel mai important lucru este să continuăm procesul, mai ales că călătoriile pot declanșa diferite tipuri de vise și trezesc noi Insights despre tine, ceva ce cu siguranta nu vrei sa ratezi.
 • Locațiile care călătoresc sau se schimbă pot, de asemenea, să declanșeze amintiri ale viselor pe care le-ați avut deja, completând golurile, ca să spun așa. Utilizați această ocazie pentru a le scrie și a le adăuga la visele dvs. anterioare.
 • sfaturi

  • Păstrați jurnalul și un dispozitiv pentru a scrie la îndemâna patului dvs. și în același loc în fiecare zi.
  • Încercați să vă abțineți de la împărtășirea visei personale. În timp ce unii oameni într-adevăr "ei înțeleg" interpretarea și scopul viselor, alții nu-i plac deloc ideea sau li se pare că visele tale personale sunt prea multe pentru a le asimila. Păzește-i și hrănește acea parte interioară a ta ca parte a călătoriei tale prin viață.
  • Dacă aveți mai mult timp în acea zi și aveți jurnalul de vis cu dvs., păstrați un spațiu mic sub intrarea visului, astfel încât să puteți desena visul. Acest lucru este util dacă scrii mult sau atrageți timpul liber și dacă nu mai aveți idei.
  • Cumpărați un pachet de cărți de vis. Acesta este un pachet de cărți care are simboluri și imagini și vă ajută să descoperiți visele pe care le aveți. Puteți avea, de asemenea, idei despre cum să vă liniștiți în situații dificile.
  • Dacă vă mișcați mult dimineața pentru a face lucruri, cum ar fi spălarea dinților sau pregătirea micului dejun, înainte de a vă documenta visul, ar putea să dispară.

  avertismente

  • Dacă visezi, de exemplu, cu moartea, nu cred că asta înseamnă că vei muri. Ar putea însemna că sunteți stresați și simțiți că muriți. Decesul poate însemna, de asemenea, renunțarea la o parte din dvs. sau la o parte din viața voastră care te-a ținut înapoi și ar putea indica faptul că ești gata să treci la o nouă etapă a vieții tale.
  • Dacă descoperi că treci printr-o fază în care par să visezi "taci din gură", persevere. Uneori, acest lucru este cauzat de factori externi, cum ar fi stresul, produsele farmaceutice, alcoolul, lipsa de somn sau alte modificări ale ciclului somnului MOR. Alteori, este posibil să trebuiască să faceți o scurtă pauză pentru a oferi un spațiu pentru întinerire. Aveți grijă mai puțin de ea și visele se vor întoarce, atâta timp cât eliminați orice factor de stres extern.
  • Oamenii de știință încă nu înțeleg sau sunt de acord asupra a ceea ce funcția de vise, astfel, în timp ce poate fi distractiv de a juca visele tale, fii atent și de a folosi bunul simț mai presus de toate, dacă aveți de gând să folosească interpretarile pentru a lua decizii importantă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un jurnal de vis
  • Pixuri sau markere
  • Citirea luminii
  • Ceva care să vă sprijine (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți controlezi viseleCum să-ți controlezi visele
  Cum să-ți influențezi viseleCum să-ți influențezi visele
  Cum să interpretezi un vis cu balene sau delfiniCum să interpretezi un vis cu balene sau delfini
  Cum să interpretezi viseleCum să interpretezi visele
  Cum să interpretezi un vis care implică pisiciCum să interpretezi un vis care implică pisici
  Cum să interpretați un vis care implică apăCum să interpretați un vis care implică apă
  Cum să scrieți într-un ziar în fiecare zi, timp de un an și să-l faceți interesantCum să scrieți într-un ziar în fiecare zi, timp de un an și să-l faceți interesant
  Cum să scrieți într-un jurnalCum să scrieți într-un jurnal
  Cum să scrieți un jurnal de viațăCum să scrieți un jurnal de viață
  Cum să scrieți un jurnal personalCum să scrieți un jurnal personal
  » » Cum să ții un jurnal al viselor tale

  © 2011—2020 ertare.com