Cum să păstrați un număr de calorii

Fie pentru că suntem la acel moment după celebrarea sfârșitului anului, sfârșitul unei sarcini sau pur și simplu rezultatul unei vieți sedentare, cumva aceste kilograme în plus sunt aici și ceva trebuie să se schimbe pentru a pierde în greutate. Determinați cât de multe calorii ar trebui să consumați zilnic și să urmăriți cât de multe calorii pe care le consumați este o modalitate eficientă de a încerca să pierdeți în greutate. Numărarea caloriilor nu este o dietă, dar vă ajută să consumați calorii corecte pentru înălțimea, greutatea și nivelul activităților fizice.

pași

Metoda 1
Determinați metabolismul bazal (BMR prin acronimele sale în limba engleză) și aportul dvs. caloric)

Imaginea intitulată Contează caloriile Pasul 1
1
Căutați aprobarea unui specialist în domeniul sănătății înainte de a începe un plan de exerciții fizice sau de pierdere în greutate. Nu merită să vă puneți sănătatea în pericol cu ​​o dietă. Pentru majoritatea oamenilor, o cantitate sănătoasă de scădere în greutate este de 1 sau 2 kilograme pe săptămână.
 • Imaginea intitulată Numărarea caloriilor Pasul 2
  2
  Utilizați calculatoarele BMR pentru a dezvălui misterul pierderii în greutate. Metabolismul bazal este cantitatea de calorii consumate în timp ce vă odihniți, atunci când nu faceți nimic.
 • 3
  Clinica Mayo și alte site-uri de sănătate de pe web au calculatoare calorice care determină câte calorii ar trebui să consumați pe zi pentru a vă menține greutatea actuală. Puteți introduce variabile de greutate, înălțime, vârstă, sex și frecvență de exercițiu, astfel încât calculatorul determină numărul de calorii pe care ar trebui să le consumați.
 • Imaginea intitulată Contează calorii Pasul 3
  4
  Dacă nu doriți să utilizați un convertor on-line BMR, faceți singur contul. Iată cum se calculează BMR. Este diferit pentru bărbați și femei.
 • Pentru femei:
 • 655 + (4,3 x Greutate în kilograme) + (4,7 x Înălțime în țoli) - (4,7 x Vârstă în ani)
 • Pentru bărbați:
 • 66 + (6.3 x Greutate în kilograme) + (12.9 x Înălțime în țoli) - (5.8 x Vârsta în ani)
 • La sfârșit veți avea un număr. Ce înseamnă acest număr? Aceasta este cantitatea de calorii pe care o ardeți dacă ați rămas toată ziua în pat făcând absolut nimic.
 • Imaginea intitulată Numărarea caloriilor Pasul 4
  5
  Adăugați nivelul exercițiului la BMR. Faceți acest lucru pentru a determina cât de multe calorii puteți consuma pe parcursul unei zile pentru a vă menține greutatea. Luați BMR, înmulțiți-l cu numărul indicat mai jos și adăugați-l la BMR pentru a determina cât de multe calorii consumați în timpul zilei "pentru a rămâne la aceeași greutate". Aceasta se numește aportul caloric zilnic sugerat.
 • Dacă nu efectuați nicio activitate, înmulțiți BMR cu 20% (acest lucru înseamnă că BMR X nu este 20).
 • Dacă faceți o mică activitate sau activitate ușoară, multiplicați BMR-ul cu 30%
 • Dacă faceți activitate moderată, înmulțiți BMR cu 40%
 • Dacă faceți o activitate viguroasă, multiplicați BMR cu 50%
 • Dacă faceți o activitate intensă, multiplicați BMR cu 60%
 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 5
  6
  Trebuie să înțelegeți cum funcționează pierderea și câștigarea greutății. Orice consum de calorii pe care îl consumați, care depășește doza zilnică de calorii sugerată, vă va face să câștigați în greutate, consumând mai puține calorii va duce la pierderea în greutate. " Un kilogram este măsurat cu 3.500 de calorii. Deci, dacă consumați 3.500 de calorii mai mult decât arzi în mod regulat în timpul zilei, veți mări o lire - dacă ardeți 3.500 de calorii mai mult decât ardeți în mod regulat, veți pierde o lire.
 • 7
  De exemplu, să presupunem că BMR este de 1.790. Să presupunem că desfășurați activități moderate, aceasta înseamnă că faceți exerciții de 3 ori pe săptămână. 1.790 x .40 = 716. Adăugați 716 la 1.790 pentru a obține 2.506. Trebuie să păstrați sub această sumă să pierdeți o lire. Orice calorie care depășește 2.506 înseamnă că veți câștiga greutate.
 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 6
  8
  Arde 500 de calorii pe zi pentru a pierde o jumătate de kilogram pe săptămână. Un kilogram este egal cu 3.500 de calorii, arderea a 500 de calorii pe zi va arde o lire pe saptamana. Având un scop zilnic cu privire la calorii va face mai ușor să decideți ce ar trebui să mâncați.
 • Dacă aportul caloric zilnic recomandat este de 2.500, ar trebui să consumați 2000. Acest lucru va ajuta în timp în scopul de a-ți pierde o lire pe săptămână.
 • Metoda 2
  Învățați cum să numărați calorii

  Imaginea intitulată Contează caloriile Pasul 7
  1
  Planificați mesele care conțin numărul corect de calorii. Viața este ocupată - este ușor să mâncați ceea ce este în casă sau să mergeți la cel mai apropiat restaurant și să comandați ceva care să sune bogat. În loc de a rezista nevoia de a mânca mâncare nesănătoasă, planificați ceea ce veți mânca în fiecare zi. Pentru a vă menține pe drumul cel bun, cumpărați consumabile necesare pentru a le consuma câteva zile sau toată săptămâna.
  • La început, acest lucru va fi dificil deoarece nu veți putea calcula ce alimente au o anumită cantitate de calorii. După câteva săptămâni de a fi stricte cu dvs., veți fi un profesionist în calcularea a câte calorii are masa.
 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 8
  2
  Selectați alimente sănătoase Alimentele sănătoase pot să nu aibă un gust atât de bogat, dar conțin mai puține calorii, ceea ce înseamnă că puteți mânca mai mult. Pe de altă parte, mâncarea nesănătoasă are de obicei mai multe calorii - o sifon la McDonald`s conține aproximativ 300 de calorii, la fel ca un burger de brânză. acestea sunt prea multe calorii pentru o singura bautura. Când căutați mâncare, alegeți:
 • Proteină albă și albă (piept de pui, pește, tofu) în loc de carnea grasă și întunecată
 • Legume și fructe proaspete și colorate în loc de fructe și legume uscate
 • Cereale integrale de grâu (orez brun, pâine integrală) în loc de boabe prelucrate (orez alb, paie albă)
 • Grasimi monosaturate si polinesaturate in loc de grasimi saturate si trans.
 • 3
  Acizii omega-3 cum ar fi semințele de in, ficatul de cod și somonul.
 • Nine, semințe și boabe în loc de zaharuri și dulciuri.


 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 9
  4
  Ia multă apă Apa este esențială pentru sănătatea corpului și a organelor. Cel mai bine, apa nu conține calorii. Este ca și cum ai fura calorii de fiecare dată când consumi apă. (Trupul tău arde calorii consumând alimente și apă). Dacă doriți cu adevărat să pierdeți în greutate, beți apă și stați departe de orice băutură de zahăr cum ar fi băuturi energizante, băuturi răcoritoare sau sucuri de fructe. Puteți bea ceai rece fără zahăr.
 • Imaginea intitulată Contează caloriile Pasul 10
  5
  Verificați conținutul caloric al fiecărui element alimentar înainte de al cumpăra. Indiferent dacă este vorba de pâine, gustări sau alimente congelate, verificați numărul de calorii pe servire de alimente în pachet și selectați unul cu cea mai mică cantitate.
 • 6
  Dacă sunteți tineri, însoțiți-vă părinții atunci când merg la cumpărături în supermarket. Va fi o experiență care vă va uni și vă veți putea alege alimente hrănitoare și sănătoase, cu informații pe care le puteți înțelege.
 • Fiți atenți la cantitățile de porții. Dacă eticheta nutrițională indică faptul că întregul pachet are 4 porții, împărțiți conținutul pachetului în 4 grupe. Un grup este egal cu o porție de hrană.
 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 11
  7
  Găsiți numărul de calorii pe site-urile nutriționale. Nu toate mesele au un pachet care indică numărul de calorii, dar există multe locuri care vă pot spune numărul de calorii în aproape toate mesele. Doar asigurați-vă că, după verificarea numărului de calorii care conține 4 uncii de pește, de exemplu, consumați această cantitate.
 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 12
  8
  Utilizați lingurile și cupele pentru a servi suma exactă. În acest fel, veți ști exact câte linguri de cremă pe care le introduceți în cafeaua dvs. sau cât de multă brânză vă puneți în ouăle dvs. amestecate.
 • Imaginea intitulată Numărătoarea caloriilor Pasul 13
  9
  Scrieți tot ce mâncați și beți și urmăriți cât de multe calorii au fiecare articol. Puteți utiliza un program pentru a simplifica controlul. Urmăriți ce mănânci (chiar și pe o foaie de hârtie) și plasați informațiile în foaia de calcul la sfârșitul zilei. Apoi adăugați caloriile. Acest lucru nu numai că vă ajută să rămâneți motivați și pe drumul cel bun, dar, de asemenea, vă ajută să vă amintiți câte calorii mâncați în mod regulat.
 • Un punct suplimentar de a avea un jurnal de alimente este că vă va ajuta să vă amintiți mâncărurile sănătoase pe care le-a plăcut cu adevărat. Scrie-o în jurnalul tău și este puțin probabil să uiți sparanghelul la gratar cu quinoa pe care l-ai iubit,
 • Imaginea intitulată Contează caloriile Pasul 14
  10
  Va deveni mai ușor de fiecare dată. La inceput, cand nu cunoasteti numarul de calorii din orice aliment, numararea caloriilor va dura ceva timp, ceea ce poate fi frustrant. Dar când știi automat că un măr are 70 de calorii sau că barul tău granola preferat are 90 de calorii, va fi mult mai ușor.
 • Imaginea intitulată Contează caloriile Pasul 15
  11
  Cumpărați un contor electronic. Le puteți găsi pentru mai puțin de $ 1 pe majoritatea site-urilor de licitații. Creșteți contul de fiecare dată când mâncați ceva (este mai practic să faceți clic pe fiecare 10 calorii pe care le consumați).
 • 12
  În mod alternativ, multe smartphone-uri au aplicații disponibile care caută valori calorice pentru dvs., precum și să calculeze câte calorii ar trebui să consumați pe zi dacă doriți să pierdeți în greutate.
 • Imaginea intitulată Contează caloriile Pasul 16
  13
  Fii răbdător Nu vă așteptați să pierdeți din greutate de la o zi la alta. De multe ori, unii oameni cu intenții bune se descurajează chiar înainte de a vedea rezultate reale. Dacă ar fi așteptat puțin mai mult, s-ar fi bucurat de răsplată. Deci, stai la programul tău, crezi în el și fii răbdător. Îți datorezi pentru tine.
 • sfaturi

  • Căutați rețete cu conținut scăzut de calorii online și căutați informații nutriționale în restaurantele dvs. preferate, astfel încât să știți ce să faceți atunci când vizitați.
  • Dacă gătiți o rețetă care nu arată cât de multe calorii va avea felul de mâncare, ar trebui să estimați caloriile uitandu-te la pachetele fiecărui ingredient.

  avertismente

  • Când comparați caloriile a două mărci, asigurați-vă că porțiunile sunt identice.
  • Nu treceți cu vederea caloriile din băuturi. Bea apă curată sau băuturi cu conținut scăzut de calorii, astfel încât să nu pierdeți calorii prețioase pe ceva care nu vă va umple.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să măsurați calorii arse în timpul exercițiilorCum să măsurați calorii arse în timpul exercițiilor
  Cum să pierdem în greutate într-o lunăCum să pierdem în greutate într-o lună
  Cum sa slabesti in timpul sarciniiCum sa slabesti in timpul sarcinii
  Cum se calculează numărul de calorii arse pe ziCum se calculează numărul de calorii arse pe zi
  Cum se calculează cantitatea de calorii pe care ar trebui să o consumCum se calculează cantitatea de calorii pe care ar trebui să o consum
  Cum se calculează calorii pe ziCum se calculează calorii pe zi
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  Cum să obțineți o greutate sănătoasăCum să obțineți o greutate sănătoasă
  Cum să câștigi greutate dacă ai diabetCum să câștigi greutate dacă ai diabet
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  » » Cum să păstrați un număr de calorii

  © 2011—2020 ertare.com