Cum să devii o persoană mai interesantă

Ați simțit vreodată că sarcinile zilnice au nevoie de o pasiune mai mică? De exemplu, poate doriți să vă simțiți mai conectați cu oamenii din jurul vostru. Chiar dacă nu sunteți sufletul tuturor partidelor, puteți injecta o mică pasiune în relațiile dvs. cu alte persoane și cu activitățile dvs., ceea ce vă poate face o persoană mai interesantă. Descoperiți interesele personale și încorporați-le în viața de zi cu zi. Încearcă pașii de mai jos pentru a începe să devii o persoană mai interesantă.

pași

Partea 1
Aflați despre dvs. înșivă

Imagine intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 1
1
Faceți o listă a abilităților și intereselor dvs. Determinați ce este interesant pentru dvs., deoarece acest lucru nu va fi același pentru toți. Știind ce vă interesează este fundamental să fiți perceput ca o persoană mai interesantă în interacțiunile cu ceilalți. Perfectați lucrurile la care sunteți buni. Acest lucru este mult mai ușor decât să vă forțați să învățați ceva nou care nu vă interesează.
 • Gândiți-vă la calitățile și activitățile pe care le găsiți fascinante. Ce parere ai interesant despre tine sau despre ceilalti?
 • Este, de asemenea, mult mai ușor să se angajeze în conversații despre subiecte care vă interesează în loc de a preface interesul pentru viața altora.
 • Imagine intitulată Devino o persoană mai interesantă Pasul 2
  2
  Gândiți-vă la ceea ce este interesant pentru ceilalți. Determinați ce trebuie să fie "interesant" și cum puteți obține această calitate va depinde de propriile tale abilități și de oamenii cărora le place să-și petreacă timpul cu. De exemplu, dacă vă considerați un muzician bun și vă place să petreceți timp cu oameni interesați de muzică, este posibil ca ceea ce îi face să fie interesant este cunoașterea muzicii și modul de a juca un instrument. Dimpotrivă, aceste calități nu vor fi interesante dacă sunteți interesați de sport sau mașini.
 • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vorbiți doar despre interesele altora atunci când vorbiți cu ei. Dacă nu-ți pasă ce spui, nu vei fi interesant pentru ceilalți. Ar trebui să încerci să fii interesant, dar și autentic.
 • Imagine intitulată Devino o persoană mai interesantă Pasul 3
  3
  Acceptați unicitatea dvs. Trebuie să recunoașteți că, în sine, sunteți o persoană interesantă. Cu toate acestea, puteți fi cu atât mai mult dacă evidențiați calitățile unice.
 • Acest lucru poate părea paradoxal, însă pur și simplu înseamnă să fii singur în felul în care îți permite să fii mai confortabil. Acest lucru va face pe alții să se simtă confortabil cu dvs.
 • Partea 2
  Extindeți-vă orizonturile

  Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 4
  1
  Încercați activități noi care vă fac să vă părăsiți zona de confort. Experimentați cu noi activități care ar putea să vă intereseze. Când vă părăsiți zona de confort, ieșiți din rutină, vă dați viața o injecție de entuziasm și întâlniți oameni noi. Trebuie să fii receptiv la noi activități pentru a învăța să fii mai puțin teamă.
  • Puteți să vă oferiți voluntar la o organizație non-profit, să începeți să practicați un nou sport sau să adoptați un nou hobby. Alegeți ceva cu care nu aveți prea multă experiență și cufundați-vă în ea.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 5
  2
  Dezvoltați caracteristicile personalității dvs. prin testarea activităților specifice. Pentru a deveni o persoană mai interesantă, este posibil să aveți nevoie de mai multă curaj sau prietenie. Cu toate acestea, este dificil de realizat fără un plan concret. Încercați anumite activități sau abilități în loc să vă concentrați pe dezvoltarea unei singure trăsături.
 • De exemplu, în loc să vă forțați să fiți mai curajoși, puteți participa pur și simplu la o activitate care vă sperie într-o oarecare măsură. Dacă vă este frică de înălțimi, puteți încerca alpinism sau puteți vizita o grădină zoologică interactivă dacă vă este frică de animale. Dacă vă obligați să vă părăsiți zona de confort, pe termen lung vă veți simți mai confortabil cu ideea de a participa la activități care vă par interesante pentru dvs. sau pentru alții.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 6
  3
  Faceți cunoștință cu oameni noi Dacă vă extindeți rețeaua de cunoștințe, vă puteți expune la situații sau activități mai interesante. Întrebați-i pe ei înșiși să-i cunoască mai bine.
 • Când începeți să discutați cu cineva, puteți descoperi că are o cunoaștere excelentă despre o activitate care vă interesează mereu (de exemplu, apicultura).
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 7
  4
  Călătorește cât de mult posibil. Cunoașterea lumii vă permite să vă apropiați mai mult de diferențele subtile dintre persoanele care provin din medii diferite sau grupuri etnice. Dacă sunteți conștienți de modul în care aceste diferențe vă afectează pe dvs. și pe ceilalți, oamenii se pot simți mai bine cu dvs.
 • Acest lucru vă oferă, de asemenea, o idee despre ceea ce este interesant pentru oamenii din diferite părți ale lumii.
 • Călătorește într-un loc neobișnuit în următoarea vacanță. Vizitați un loc exotic și faceți lucruri pe care nu le-ați face în mod normal, cum ar fi rucsacul, navigarea, urcarea pe munte sau săniți un jaf.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 8
  5
  Citiți mai multe Citiți cărți despre subiecte de divertisment, cum ar fi modalități de a pregăti cocktailuri unice, locuri exotice pe care le puteți vizita sau modalități de a fi un iubit mai bun. Puteți utiliza aceste teme pentru a vă implica în conversații fascinante.
 • Partea 3
  Interacționați cu ceilalți

  Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 9


  1
  Învățați să participați la conversații despre interesele altora. Trebuie să învățați să participați la conversații cu ceilalți chiar dacă nu sunteți interesat de subiect. Conversațiile sunt ca negocierile: pot lua orice direcție. Pentru a fi o persoană mai interesantă, trebuie să fii receptiv la acest proces. Puneți întrebări care arată interesul dvs. pentru conversație, care, la rândul său, vă va oferi mai multe informații pentru a vă ajuta să stabiliți ce altceva puteți cere.
  • De exemplu, dacă descoperiți că cineva este expert în apicultură, îl puteți întreba: "Întotdeauna am fost interesat de apicultură. Cum poți începe?". În acest fel, îi permiteți să-și împărtășească experiența cu ceilalți, pe care oamenii sunt mereu fericiți să o facă.
  • Dacă vorbești cu cineva despre profesia lor, îi poți întreba: "Vrei mereu să fii jurnalist?" sau "Există un jurnalist pe care îl admirați?".
 • Imagine intitulată Devino o persoană mai interesantă Pasul 10
  2
  Petreceți timp cu oameni pe care îi considerați interesanți. Încercați să vă înconjurați cu oameni ale căror abilități și interese pe care le admirați și făcând timpul petrecut cu ei o prioritate. Amintiți-vă: persoanele pe care le petreceți mai mult timp au un impact asupra modului în care se dezvoltă personalitatea și interesele dvs. Sferele sociale de influență, de la comunitatea locală la țara dvs., vă pot afecta atât în ​​moduri subtile, cât și evidente. Observarea oamenilor interesați este o modalitate bună de a vă transforma într-o persoană mai interesantă.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 11
  3
  Zâmbiți și râdeți cât puteți de mult. Cercetarea a constatat că zâmbind, chiar dacă nu vă simțiți deosebit de fericit, poate elibera substanțe chimice în creier care te fac să te simți mai confortabil cu împrejurimile tale. Prin urmare, zâmbetul dvs. transmite acest sentiment altora. Sa demonstrat chiar că zâmbetele și râsul pot atenua simptomele ușoare ale depresiei și anxietății.
 • Prin urmare, dacă doriți să fiți mai interesant, dar nu știți de unde să începeți, doar zâmbind mai des și încurajând situațiile care vă fac să râdeți, este un început bun.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 12
  4
  Aflați cum să "te scutura" insultele sau lipsa de respect a altora. Toți avem propriile noastre interese și moduri de a acționa, deci este imposibil să vi se pară interesante pentru toată lumea. Trebuie să fiți mulțumiți de cine sunteți și să acceptați că nu veți găsi interesant și nu vă mulțumiți pe toată lumea. Acest lucru vă poate face mai interesant pentru oamenii care respectă modul dvs. unic de a fi.
 • Dați oamenilor beneficiul îndoielii. Repetați următoarele: "Este probabil ca această persoană să fi avut o zi proastă". Apoi, spune-i ceva de genul. Acest lucru i-ar putea surprinde destul de mult pentru a recunoaște că a fost nepoliticoasă pentru tine.
 • De asemenea, puteți exagera insultarea, ceea ce o face o batjocură. Dacă cineva vă spune "Știu mulți oameni care au învățat să schieze mai repede decât tine", puteți răspunde "Tocmai am învățat să merg în poziție verticală, așa că sunt bine".
 • Partea 4
  Fii un bun vorbitor

  Imagine intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 13
  1
  Aflați despre ce vor să vorbească oamenii. În timp ce a fi interesant poate însemna să vorbești despre tine, înseamnă, de asemenea, să manifeste interes pentru ceilalți. Întreabă pe cineva pentru copii sau despre ultima lor vacanță. Faceți-i pe oameni să se simtă confortabil cu dvs., făcând-o ușor să vorbească cu dvs.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 14
  2
  Puneți întrebări Nu lăsa să apară puncte moarte într-o conversație pentru că nu manifestați interes suficient. În schimb, adresați întrebări pentru a continua conversația. Acest lucru arată că ascultați cealaltă persoană și că sunteți interesat de ceea ce spune el.
 • Adresați întrebări deschise într-o conversație. Aceste tipuri de întrebări determină o persoană să vorbească în detaliu despre ceva în loc să răspundă singur "da" sau "nu".
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 15
  3
  Aflați cum să spune povesti bune. Adesea, ceea ce face o persoană interesantă este că oamenii sunt interesați să îi asculte, pentru că, indiferent de subiect, ei spun întotdeauna povestiri bune, spun detalii comice, angajează publicul și nu merg în jurul tufișului.
 • Povestirile bune, cum ar fi cărțile și filmele, trebuie să aibă anumite elemente: personaje interesante, detalii relevante, un conflict, un punct de rupere și un sfârșit neașteptat. Chiar dacă povestea dvs. este scurtă, gândiți-vă cum să o structurați astfel încât ascultătorii să fie interesați.
 • Imaginea intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 16
  4
  Fii un ascultător mai bun. În multe cazuri, puteți fi o persoană mai interesantă, permițându-i pe alții să vă spună lucruri fără a le întrerupe sau a face judecăți de valoare. Acest lucru poate părea simplu, dar în realitate este destul de dificil, mai ales dacă sunteți obișnuiți să spuneți ceea ce credeți fără să vă faceți griji cu privire la consecințe. În mod activ, ascultarea înseamnă a urma firul a ceea ce vă spune cineva fără a impune propriile dvs. idei și gânduri în conversație.
 • Ascultarea activă înseamnă, de asemenea, să fii atent la ceea ce îți transmite celălalt persoană în acel moment, fără să te gândești la ceea ce vei spune în continuare. Când cineva vrea să-ți povestească o poveste, încearcă să le lași să vorbească cât vor și să lase ceea ce spun ei că au un impact asupra ta.
 • Acordați atenție modificărilor expresiilor faciale sau tonului vocii. Fiind un bun ascultător implică acordarea atenției indiciilor nonverbale în plus față de ceea ce se spune.
 • În general, oamenii preferă să se înconjoare cu oameni care îi vor lăsa să vorbească.
 • Imagine intitulată Deveniți o persoană mai interesantă Pasul 17
  5
  Afișați încrederea prin limbajul corpului. Du-te cu încredere. Îndreptați-vă umerii și ridicați-vă capul. De asemenea, puteți încerca să arătați mai mult expresivitate cu mâinile în loc să le puneți în buzunare.
 • Când vorbiți cu cineva, arătați-le că aveți toată atenția, având încredere în limbajul corpului. Aceasta înseamnă că ar trebui să te uiți la persoana cu tot corpul tău și să faci contact vizual cu ei. Dacă vă aflați într-o cameră în care există multe distragere a atenției, faceți tot ce este mai bine să vă concentrați asupra persoanei.
 • sfaturi

  • Experimentați-vă stilul și simțul modei. Încearcă culorile cele mai vii și originale să te ridici și să arăți mai interesant.
  • Aflați despre ceva pe care îl considerați interesant sau unic, cum ar fi spațiul cosmic. Includerea faptelor curioase în conversațiile dvs. le poate face mai animate și vă va face să arătați mai interesant.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați un chat interesantCum să păstrați un chat interesant
  Cum să vă schimbați viața după ce faceți același lucru de mult timpCum să vă schimbați viața după ce faceți același lucru de mult timp
  Cum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bunăCum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bună
  Cum să dezvolți o personalitate bunăCum să dezvolți o personalitate bună
  Cum de a face viata mai interesantaCum de a face viata mai interesanta
  Cum să-ți faci viața interesantăCum să-ți faci viața interesantă
  Cum să te comporți ca și cum ți-ar păsaCum să te comporți ca și cum ți-ar păsa
  Cum să cunoști mai bine o persoanăCum să cunoști mai bine o persoană
  Cum să începi o conversație interesantăCum să începi o conversație interesantă
  Cum să-ți exprimi pasiunea într-o relațieCum să-ți exprimi pasiunea într-o relație
  » » Cum să devii o persoană mai interesantă

  © 2011—2020 ertare.com