Cum să devii un educator pentru diabet

Un educator de diabet este specializat în tratamentul și educarea pacienților diabetici în departamentul de endocrinologie al clinicilor sau spitalelor. Prin urmare, ca un educator diabet zaharat va fi responsabil pentru a ajuta pacientii de control al nivelului de zahar din sange, pentru a le preda pentru a gestiona medicamentele lor de insulină și să le consilieze cu privire la modul de a mânca mai sănătos. În plus, veți face sarcini de rutină, cum ar fi efectuarea de examene fizice, controlul semnelor vitale și explicarea opțiunilor pentru tratament. educatori diabet sunt, de obicei, asistente medicale, dieteticienilor sau farmaciști, cu toate că există o serie de alți profesioniști din domeniul sănătății care pot apărea pentru a lua examenul de certificare pentru a primi diabet zaharat educator.

pași

Imaginea intitulă Deveniți un educator pentru diabet Pasul 1
1
Urmați cariera de asistență medicală. În SUA Aveți 3 opțiuni
 • Puteți obține o diplomă de doi ani în asistență medicală (gradul asociat în asistență medicală (ADN), în limba engleză). Curriculum-ul acestui grad este finalizat în aproximativ 2 ani și este oferit în instituții non-universitare terțiare sau universitare din comunitate. Clasele includ, de obicei, cursuri de îngrijire medicală cu unele cursuri elective.
 • Aproximativ 3 ani de studii sunt necesare pentru a obține o diplomă în asistență medicală. Diplomele sunt oferite în spitale.
 • A treia opțiune este o diplomă de 4 ani în asistență medicală (licențiat în științe în asistență medicală (BSN), în limba engleză). Curriculum-ul acestui grad este finalizat în aproximativ 4 ani și este oferit în instituții de învățământ terțiar sau universitar non-universitar și universități. În general, mai multe cursuri necesare de îngrijire sunt finalizate, unele elective și altele de învățământ general.
 • Imaginea intitulată Deveniți un consilier în domeniul sănătății mentale licențiate Pasul 4
  2
  Promovat examenul pentru licența asistenților înregistrați ai Consiliului Național (NCLEX - RN, pentru acronimul său în limba engleză).
 • Cu toate că cerințele specifice pentru acordarea licențelor variază în funcție de stat, NCLEX - RN vă cere să aveți o diplomă de la un program de îngrijire medicală autorizat.
 • Imagine cu titlul Deveniți medic Examiner Pasul 4
  3
  Beneficiați de asistență medicală.
 • Lucrează într-un spital sau clinică. Primul loc de muncă care alăptează nu trebuie să includă îngrijirea pacienților cu diabet zaharat.
 • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de drept Pasul 7
  4
  Treceți la o poziție de asistență medicală în tratamentul diabetului zaharat. Această activitate vă va ajuta să ajutați pacienții în tratamentul stării lor.
 • Căutați un loc de muncă ca educator de asistență medicală în diabet.


 • Imagine cu titlul Deveniți un educator pentru diabet Pasul 5
  5
  Primești certificarea Un educator pentru diabet nu trebuie să fie certificat pentru a putea lucra. Cu toate acestea, cu certificare puteți avea mai multe oportunități de angajare.
 • Respectă cerințele certificării. Consiliul Național de Certificări pentru Educatorii de Diabet (NCBDE oferă certificare.
 • Trebuie să aveți aproximativ 2 ani de experiență în îngrijirea pacienților diabetici.
 • Finalizați cel puțin 1000 de ore de muncă ca educator de diabet într-un mediu de lucru medical. În plus, trebuie să lucrați mai mult de 32 de ore pe săptămână pentru a educa pacienții despre diabet.
 • Imagine cu titlul Deveniți un profesor de drept Pasul 9
  6
  Aprobă examinarea Consiliului Național de Certificări pentru Educatorii de Diabet (NCBDE).
 • Imagine intitulată Deveniți un consultant de îngrijire a frumuseții Mary Kay Pasul 3
  7
  Înscrieți-vă pentru examen. Trebuie să plătiți o taxă pentru înregistrare.
 • Imaginea intitulă Deveniți un educator pentru diabet Pasul 8
  8
  Ia examenul. Aveți aproximativ 4 ore pentru a lua examenul, care conține 200 de întrebări.
 • avertismente

  • NCBDE permite altor profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi medici, dieteticieni, farmaciști și podiatri, să devină educatori de diabet. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un alt domeniu decât acestea, pentru a deveni un educator pentru diabet, trebuie să îndepliniți aceleași cerințe ca și asistentele medicale înregistrate. Prin urmare, trebuie să aveți o licență activă în domeniul dumneavoastră, o pregătire completă în domeniul educației pentru diabet și să aveți cel puțin 1000 de ore de muncă în îngrijirea și tratarea pacienților diabetici.
  • BCNBDE vă cere să studieți timp de 15 ore sau mai mult în cursul celor 2 ani anteriori anului în care intenționați să obțineți certificarea.
  • Dacă decideți să obțineți certificarea NCBDE, va trebui să vă continuați educația în domeniul diabetului zaharat și să vă recâștigi certificarea la fiecare 5 ani.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mănânci în restaurante dacă aveți diabetCum să mănânci în restaurante dacă aveți diabet
  Cum să detectați simptomele diabetului zaharatCum să detectați simptomele diabetului zaharat
  Cum să diagnosticați diabetul zaharatCum să diagnosticați diabetul zaharat
  Cum să diagnosticați diabetul zaharatCum să diagnosticați diabetul zaharat
  Cum sa faci fata diabetului zaharat gestationalCum sa faci fata diabetului zaharat gestational
  Cum să evitați diabetul gestationalCum să evitați diabetul gestational
  Cum puteți evita scăderea nivelului zahărului din sânge în timpul nopțiiCum puteți evita scăderea nivelului zahărului din sânge în timpul nopții
  Cum să câștigi în greutate în condiții de siguranță cu diabet gestationalCum să câștigi în greutate în condiții de siguranță cu diabet gestational
  Cum să vă exercitați dacă sunteți diabeticCum să vă exercitați dacă sunteți diabetic
  Cum de a face tinerii cu diabet zaharat consuma medicamentele lorCum de a face tinerii cu diabet zaharat consuma medicamentele lor
  » » Cum să devii un educator pentru diabet

  © 2011—2020 ertare.com