Cum să devii puternic

Oamenii puternici sunt puși în poziții de putere de către alți oameni - cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că ei rămân inactivi pe tot parcursul procesului. Pentru a fi puternic, trebuie să demonstrați caracteristicile și acțiunile comune celor care au autoritate și influență.

pași

Partea 1
Dezvoltați o personalitate puternică

Imaginea intitulată Deveniți un pas puternic 1
1
Găsiți rolul corect A fi puternică va veni într-un mod mai natural dacă vă puneți într-o poziție care se simte și ea naturală. Găsiți ceva ce vă simțiți confortabil, apoi puneți-vă în mijlocul câmpului și încercați să ajungeți la putere de acolo.
 • În special, ar trebui să încercați să vă puneți în roluri de conducere pe care vă simțiți confortabil să le mențineți, chiar dacă astfel de roluri nu sunt direct legate de domeniul în care doriți să fiți puternici. De exemplu, ați putea rula un grup mic în biserică, chiar dacă nu doriți să fiți puternici într-un birou.
 • Punindu-vă în poziții de autoritate, puteți dezvolta o personalitate mai puternică. Deci, această personalitate vă poate duce în alte zone din viața voastră.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 2
  2
  Meditează asupra surselor de putere din trecut. Probabil ați experimentat momente de putere în trecut, chiar dacă acestea par mici în comparație cu tipul de putere pe care îl căutați astăzi. Când vă simțiți determinarea să înceapă să tremure, amintiți-vă acele momente din trecut și petreceți un moment meditând asupra sentimentului de putere pe care l-ați trezit odată.
 • Momentele pe care le aduci aminte pot practica practic orice aspect al vietii. De exemplu, puteți alege o realizare academică remarcabilă, cum ar fi absolvirea cu onoruri sau chiar o realizare personală, cum ar fi renunțarea cu succes. Indiferent de ceea ce alegeți, punctul este să vă concentrați asupra sentimentului de a fi mai puternic decât de evenimentul propriu-zis.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 3
  3
  Adoptați o poziție puternică Deși nu este întotdeauna adevărat, oamenii puternici tind să folosească un limbaj expansiv al corpului care ocupă mai mult spațiu. Acest tip de limbaj corporal poate transmite încredere altor persoane, ceea ce vă poate face să arătați ca o persoană mai puternică.
 • Limbajul expansiv al corpului poate include traversarea brațelor, traversarea picioarelor astfel încât genunchiul să iasă, întinzând picioarele astfel încât să se extindă dincolo de marginea scaunului sau să țină mâinile pe șolduri.
 • În schimb, veți demonstra o poziție contractită atunci când faceți lucruri cum ar fi îndoirea picioarelor sub scaun, aruncarea umerilor sau ținând mâinile în lateral.
 • Imaginea intitulată Devino puternic pasul 4
  4
  Acționează într-un mod puternic înainte de a fi. Făcând acest lucru vă va cere să demonstrați curaj și o sumă considerabilă de încredere în sine. Dacă așteptați până când aveți puterea de a vă susține afirmațiile, este posibil să așteptați la nesfârșit.
 • Nu vă fie frică să faceți schimbări sau să vă asumați riscuri, deoarece chiar dacă vă este teamă că trebuie să vă acționați ca și când nu ați fi avut-o. Puterea funcționează într-un ciclu. Când ceilalți vă văd ca pe cineva puternic, ei vă vor trata în mod firesc, ca și cum ați fi o persoană puternică, până la punctul de a vă oferi o putere pe care nu ați avut-o înainte.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 5
  5
  Rămâi adevărat propriei viziuni. Amintiți-vă ce doriți și mergeți după ea, indiferent dacă ceilalți sunt de acord sau nu. Cu același obiectiv, nu urmați niciodată un curs de acțiune doar pentru că este cel mai popular lucru de făcut.
 • Când urmați calea voastră, nu o transmiteți în mod constant. Dacă faceți acest lucru, va apărea că sunteți în căutarea unei aprobări, ceea ce vă va pune într-o poziție mai puțin puternică decât cea pe care o căutați înaintea altora.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 6
  6
  Întrebați niște reguli. Nu vă fie teamă să gândiți cu originalitate și să încălcați niște reguli minore sau convenții sociale. Inovația necesită adesea un act de credință. În plus, violarea necondiționată a unei convenții minore poate, de asemenea, să sugereze altora că sunteți o persoană suficient de puternică pentru a obține ceea ce doriți.
 • Cheia este de a înțelege regulile care trebuie menținute și cele care pot fi întrerupte. Nu există o singură cale de a defini care este care, deoarece fiecare set de circumstanțe poate varia drastic - totuși, ca regulă generală, aceasta nu încalcă decât o regulă care trebuie încălcată. Căutați zone care ar putea fi îmbunătățite dacă regulile actuale sunt puțin relaxate și vedeți ce puteți face pentru a scăpa de restricțiile inutile.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 7
  7
  Ia responsabilitate Când lucrurile nu merg bine, nu indicați degetele și nu faceți timp să vă gândiți la greșelile care au fost făcute în trecut. În schimb, acceptați responsabilitatea de a corecta eroarea în prezent și de a profita la maximum de o situație proastă.
 • Eșecul face parte din povestea vieții tuturor și oamenii puternici nu se tem să o recunoască. Cheia este să o accepți și să lucrezi proactiv pentru ao corecta. În loc să discutăm cine are cea mai mare vină într-o situație, puteți demonstra mai multă putere răspunzând cu o simplă "Voi avea grijă de asta".
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 8
  8
  Acordați atenție propriei bunăstări. Aceasta include atât bunăstarea fizică, cât și cea bună. Dacă nu sunteți în cea mai bună formă, nu veți emite o prezență foarte puternică.
 • Să ai grijă de sănătatea ta fizică este o chestiune simplă. Mâncați bine, faceți suficient exerciții pentru a rămâne în formă și pentru a primi somnul pe care organismul trebuie să îl funcționeze.
 • Îngrijirea sănătății dvs. mentale și emoționale poate fi mai complicată - totuși, în general, ar trebui să vă acordați timp pentru a vă relaxa și a vă reconecta împreună cu oamenii și lucrurile importante pentru dvs. Nu vă lăsați prea încurcată să vă lăsați să vă ajute.
 • Partea 2
  Utilizați abilități sociale puternice

  Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 9
  1


  Stabiliți așteptările În loc să așteptați pe ceilalți să ia decizii, faceți aceste decizii de unul singur. Lăsați-vă îndoielile deoparte și fiți direct cu cererile și dorințele dvs., astfel încât să stabiliți ritmul fiecărei interacțiuni.
  • În loc să cereți permisiunea de a face ceva, declarați planurile fără a cere confirmarea. Chiar dacă lucrurile se termină în același mod, indiferent dacă ați efectuat prima mișcare, declararea mai întâi a așteptărilor dvs. vă va permite să revendicați cea mai puternică poziție din interacțiune.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 10
  2
  Trateaza oamenii cu o curtoazie profesionista. Pentru a cere respect, trebuie să fiți dispus să o dați. Timpul celuilalt partid este la fel de valoros ca al dvs. și va trebui să demonstrați că înțelegeți acest fapt cheie.
 • Urmați regula de aur: tratați-i pe ceilalți cum doriți să vă trateze. Nu v-ar plăcea ca cineva să întârzie pentru o întâlnire și să nu vă anunțe înainte de timp și nici nu doriți să faceți o favoare unei persoane și acea persoană nu vă mulțumește. Dacă cineva care demonstrează acest tip de comportament își pierde încrederea, probabil că va pierde încrederea unei alte persoane dacă se comportă așa.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 11
  3
  Țineți oamenii la curent. O comunicare bună este absolut esențială dacă vrei să fii puternic. Nu puneți oamenii în poziția de a fi nevoiți să ghicească sau să vă faceți griji cu privire la ce se va întâmpla. În schimb, oferiți-le toate detaliile pe care doriți să le știți dacă se schimbă pozițiile.
 • De exemplu, dacă investigați ceva pentru cineva și v-ați spus că trebuie să răspundeți marți după-amiază, trebuie să contactați persoana respectivă înainte de acea dată. Chiar dacă nu aveți răspunsul, va trebui să-l scrieți și să-l informați că nu ați uitat și că încă intenționați să vă conformați.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pas puternic 12
  4
  Fii clar Comunicarea bună nu lasă loc de erori sau confuzii. Când explicați ceva, faceți-o în cel mai puțin confuz posibil. Asigurați-vă că rezolvați toate detaliile importante înainte de a elimina problema.
 • Comunicarea detaliată este importantă dacă doriți să evitați împiedicările și colapsurile ulterioare. Toată lumea trebuie să fie de acord. Chiar dacă lucrurile merg prost, menținerea unei comunicări clare va reduce numărul de acuzații care rezultă din nenorocire, deoarece nimeni nu poate pur și simplu susține că "nu știam".
 • În special în afaceri, trebuie să comunicați în scris cât mai des posibil, astfel încât detaliile să poată fi consultate și ușor de examinat ulterior.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 13
  5
  Anticipați nevoile și ordinele. Încearcă să nu aștepți ca cineva să te întrebe înainte de a termina sarcini sau favoruri. Dacă puteți anticipa o necesitate viitoare înainte de a fi urgentă, veți demonstra un nivel ridicat de fitness.
 • Desigur, există momente când va trebui să așteptați instrucțiunile înainte de a acționa. De exemplu, dacă aveți un loc de muncă nou, va dura ceva timp înainte să știți totul suficient pentru a acționa pe cont propriu.
 • Principalul lucru pe care ar trebui să-l eviți este să forțezi oamenii să te întrebe ceva în mod repetat. Indiferent cât de bine îți îndepliniți o sarcină, persoana care primește rezultatele se va simți probabil frustrat dacă va trebui să vă reamintească de mai multe ori.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 14
  6
  Participați activ. Privind ocupat și distras nu te va face să arăți atât de puternic cum crezi, deci nu te distra când vorbești cu cineva. Asigurați-vă că fiecare persoană cu care vorbiți are toată atenția.
 • În special, ar trebui să opriți obsesia cu mesaje text, apeluri și e-mailuri în detrimentul persoanelor pe care le aveți înainte. Tehnologia vă poate menține în contact constant cu ceilalți și este un lucru bun - cu toate acestea, nu puteți depinde de aceasta.
 • Trebuie să reacționați la toate nivelurile (mentale și emoționale) atunci când aveți de-a face cu ceilalți și care necesită atenție și autenticitate.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pas puternic 15
  7
  Lucrează bine cu ceilalți. Dacă oamenii se tem de ideea de a lucra cu dvs., este posibil să respingă ideea de a lucra pentru tine Învățați să acceptați ideile altor persoane și permiteți-vă să învățați de la ei. În cazul în care apare un conflict, se descurcă într-un mod corect, în loc de a ataca într-un mod mic.
 • În loc să observați eșecurile altora, ajutați-i să le depășească. De asemenea, atunci când cineva vă arată propriile defecte, el acceptă criticile cu bunăvoință și învață să se îmbunătățească.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pas puternic 16
  8
  Formează efectiv relațiile. Chiar dacă ar trebui să aveți o reputație pozitivă cu toți cei care vă traversează calea, ar trebui să acordați o atenție specială relațiilor pe care le aveți cu oamenii care dețin deja poziții de putere.
 • De fapt, ar trebui să căutați în mod activ oameni în poziții de putere. Efectuarea de conexiuni cu persoanele potrivite vă va face mai ușor să vă deplasați pe drumul cel bun.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 17
  9
  Afișează furia când este cazul. Conflictul este inevitabil, prin urmare, nu există nici un punct real în dorința de a fugi de el. Manipulați lucrurile cât mai rațional și mai calm posibil, dar nu vă fie frică să vă manifestați furia. În ceea ce privește puterea, furia este cel puțin mai bună decât pocăința sau tristețea.
 • Întotdeauna există un loc pentru iertare și înțelegere. Acestea fiind spuse, oamenii nu vor căuta, de obicei, iertare, dacă sunteți prea ocupați să le cereți scuze și să le regretați. Permițându-vă să vă exprimați furia nu înseamnă că trebuie să fiți nemiloși - totuși, înseamnă că va trebui să arătați că nu vă puteți împinge în jur.
 • Imaginea intitulată Deveniți un puternic pas 18
  10
  Nu vă fie teamă să vă faceți dușmani. Ar trebui să încercați să vă întâlniți cu majoritatea oamenilor - dar, în același timp, nu veți putea să vă mulțumim tuturor. Nu vă fie frică să mergeți împotriva cerealelor și să vă puneți pe partea rea ​​a cuiva. Dacă vă ajustați întotdeauna la așteptările altora, nu veți obține niciodată nici o putere sau prestigiu.
 • În general, a fi direct fără a arunca un pumn va afecta negativ unii oameni - totuși, nu puteți permite ca acea cunoaștere să te împiedice să acționezi așa cum ar trebui să acționezi. Fiți discreți, deschisi și, de asemenea, dispuși să vă angajați după cum este necesar. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de împingere, nu vă fie teamă să vă deplasați pe niște degete pentru a face lucrurile în mod corect.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să alegeți și să interpretați corect alinierea în Calabozos & Dragones 3.5Cum să alegeți și să interpretați corect alinierea în Calabozos & Dragones 3.5
  Cum să câștigi întotdeauna în jocul de tragere a coardeiCum să câștigi întotdeauna în jocul de tragere a coardei
  Cum de a consolida mușchii din șoldCum de a consolida mușchii din șold
  Cum sa faci roti de spanacCum sa faci roti de spanac
  Cum sa lovesti agresivCum sa lovesti agresiv
  Cum sa alegi o pozitie in fotbalCum sa alegi o pozitie in fotbal
  Cum de a alege o rachetă de tenisCum de a alege o rachetă de tenis
  Cum sa faci o intoarcere a berbecului Parkour in sigurantaCum sa faci o intoarcere a berbecului Parkour in siguranta
  Cum să canalizați furia cu exercițiiCum să canalizați furia cu exerciții
  Cum să obțineți ceea ce dorițiCum să obțineți ceea ce doriți
  » » Cum să devii puternic

  © 2011—2020 ertare.com