Cum să vă curățați pe plan intern cu o dietă de alimente crude

În societatea de astăzi, mulți oameni caută modalități de a mânca mai sănătoși. Deși pierderea în greutate este încă unul dintre principalele motive pentru care oamenii caută opțiuni mai sănătoase de a mânca, mulți vor să-și schimbe obiceiurile alimentare în general, pentru a fi mai sănătoși. Curățarea corpului cu un regim alimentar brut poate fi primul pas în dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. O dietă alimentară brută oferă o alegere naturală de dieting cu alimente neprelucrate și fără toxine. alimente crude de Curățire poate fi util pentru cei care doresc să-și intensifice pentru a schimba obiceiurile alimentare, dar nu se poate angaja sa manance doar alimente crude pentru o perioadă lungă de timp. Există câțiva pași pe care trebuie să îi urmați atunci când începeți o curățare internă cu alimente crude.

pași

Metoda 1
Alegeți un timp relativ liniștit în viața dvs. pentru a începe curățarea cu alimente crude

Cu cât distrageți mai puțin în jurul vostru, cu atât va fi mai ușor să respectați curățenia și să nu vă deviți de planul dumneavoastră de alimentație.

Imaginea intitulată Curățenie cu o dietă alimentară brută Pasul 1
1
Planificați puțin înainte și verificați calendarul că pentru o perioadă de 7 până la 10 zile nu aveți evenimente de lucru sau de familie.
 • Este mai ușor să rămâi la un plan atunci când nu ai prea multe mese de afaceri, petreceri de aniversare sau mese festive pe care trebuie să le urmezi.
 • Dacă nu aveți o perioadă gratuită de 7 până la 10 zile, alegeți o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi un weekend de trei zile. Chiar dacă trebuie să vă întoarceți la serviciu după numai 3 sau 4 zile de curățare, veți reduce totuși o jumătate din timpul necesar pentru a lucra în timpul curățării.
 • Nu începeți curățarea atunci când timpul liber se datorează unei vacanțe dacă doriți să petreceți acea vacanță sărbătorind împreună cu cei dragi. Procedând astfel, va fi mai greu să continuați curățarea, deoarece oamenii din jurul dvs. probabil vor sărbători cu alimente și băuturi.

Metoda 2
Începeți să vă schimbați obiceiurile alimentare cu câteva zile înainte de a începe curățarea

Schimbați puțin câte puțin unele dintre produsele pe care le consumați sau le bei în fiecare zi - acest lucru vă va ajuta să faceți mult mai ușor trecerea la consumul de alimente crude.

Imaginea intitulată Curăță cu o alimentație alimentară brută Pasul 2
1
Reduce consumul de cafeină Reduce consumul zilnic de cafea sau ceai de la trei cești pe zi, până la doi și așa mai departe. Acest lucru vă va ajuta să eliminați orice sindrom de abstinență de cofeină pe care îl puteți întâlni, dacă cofeina reprezintă o mare parte a zilei.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Etapa 3
  2
  Mâncați alimente foarte simple și moi cu o zi înainte de a începe curățarea.
 • Încercați să evitați consumul de alimente bogate în grăsimi, cum ar fi carnea. Stați departe de alimente prăjite, dulciuri și alte alimente bogate în grăsimi.
 • Stick la legume și fructe cât mai mult posibil. Dacă doriți să adăugați cereale la mese, alegeți boabe sănătoase, cum ar fi ovăz, grâu sau quinoa, și să vă abțineți de la orice lucru care este alb și prelucrat.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Etapa 4
  3
  Evitați începutul alcoolului cu câteva zile înainte de curățare pentru a facilita procesul de detoxifiere al organismului. Ficatul este o parte importantă a procesului de detoxifiere, deoarece ajută la eliminarea impurităților și a toxinelor din organism. Alcoolul strânge ficatul și poate încetini rata de detoxifiere.
 • Metoda 3
  Familiarizați-vă cu regulile de curățare și urmați-le pas cu pas

  Este important să planificați înainte și să știți exact care sunt etapele de curățare cu alimente crude. Dacă știți ce se așteaptă de la dvs. înainte de a începe, va fi mai ușor să urmați instrucțiunile și să faceți exact ceea ce trebuie să faceți.

  Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Etapa 5
  1
  Începeți curățarea cu alimente crude, timp de 24 de ore.
  • Dacă începeți să vă curățați luni și cina cu o noapte înainte (duminică la ora 20:00), nu veți putea mânca și nu beți altceva decât apă până la ora 20:00. m. Luni.
  • După finalizarea rapidă, puteți reîncorpora o varietate de alimente în dieta dvs.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Etapa 6
  2
  Treceți treptat anumite alimente în dieta dvs. după ce ați terminat postul de 24 de ore. Veți continua să mâncați aceste alimente pe parcursul curățării.
 • Începeți încorporarea fructelor proaspete înapoi în dieta dvs. Fructele sunt în general ușor de digerat și, dacă începeți cu ele după post, sunteți mai puțin probabil să aveți un stomac deranjat. Câteva exemple de fructe bune pentru curățare sunt mere, pere, pepene verde, mango, banane, struguri, piersici, prune, nucă de cocos și fructe de pădure.
 • După ce ați încorporat fructul, începeți să adăugați câteva legume proaspete proaspete în dieta dvs. Puteți să vă mențineți fructele, dar puteți alterna fructele și legumele sau le puteți combina. Exemple de plante care au proprietăți excelente de curățare sunt castraveți, țelină, sfeclă roșie, varză, ceapă, avocado (avocado) si frunze verzi.
 • Dacă este posibil, includeți frunzele, tulpinile și rădăcinile plantelor în dieta dvs.
 • Metoda 4
  Mențineți întotdeauna soiuri de fructe și legume

  Trebuie să aveți o varietate mare de fructe și legume în orice moment - aceasta vă va ajuta să nu vă plictisiți de ceea ce mănânci.

  Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Pasul 7
  1
  Păstrați cel puțin o jumătate de kilogram de legume pe mână pentru a adăuga la dieta dvs. în fiecare zi. Acest lucru vă va ajuta să minimalizați poftele, oferindu-vă o varietate mai mare de minerale pe care nu le-ați obține dacă ați mâncat doar fructe.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Pasul 8
  2
  Dacă aveți o mulțime de pofte pentru alimentele sărate, aveți puțin telina pe o parte. Țelina vă poate ajuta să opriți pofta de sare.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o alimentație alimentară brută Pasul 9


  3
  Dacă doriți un anumit fruct sau legume, doar cumpărați-l și încercați. Având diferite fructe și legume la îndemână vă poate ajuta să vă lărgi orizonturile și, de asemenea, să vă ajutați să nu mâncați aceleași lucruri în fiecare zi.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Etapa 10
  4
  Adăugați câteva felii de avocado (avocado) la fiecare masă dacă simțiți că consumul de fructe și legume vă lasă foame. Avocadele sunt pline de acizi grași mononesaturați sănătoși, care vă vor ajuta să vă simțiți mai plini de timp.
 • Metoda 5
  Fiți creativi cu alimentele pe care le consumați

  Faptul că produsele alimentare trebuie să fie crude nu înseamnă că trebuie să fie plictisitoare. Fiți creativi și căutați alte modalități de a vă pregăti mâncarea.

  Imaginea cu titlul Curățenie cu o alimentație alimentară brută Pasul 11
  1
  Combinați fructele cu gheață și apă pentru a crea un smoothie. Lichidul lichid suplimentar împreună cu fructul vă poate face să vă simțiți mai plini decât dacă ați mâncat doar fructul.
 • Imaginea intitulată Curățați cu o dietă alimentară brută Pas 12
  2
  Dacă este posibil, utilizați un extractor comercial o dată sau de două ori pe zi pentru a obține sucuri de fructe și legume proaspete. Sucul oferă varietate și veți obține toate substanțele nutritive benefice în stare lichidă.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Etapa 13
  3
  Pregătește o salată de legume crude, dar încorporează câteva fructe pe care nu le adăugați în mod normal la o salată.
 • Puteți să strângeți o salată de frunze de spanac prime cu căpșuni proaspete și pere în formă de felii.
 • Adăugați puțină aromă la salată, cu frunze verzi întunecate, prin stoarcerea unui pic de suc de lamaie proaspătă sau de lămâie în vârf.
 • Pregătiți un guacamol cu ​​avocado proaspete (avocado), roșii, ceapă violetă și suc de lămâie. Utilizați-l ca sos pentru alte legume.
 • Metoda 6
  Recunoașteți alimentele pe care trebuie să le evitați

  Asigurați-vă că acordați atenție la ceea ce cumpărați atunci când vă pregătiți pentru dietă, astfel încât să nu aveți alimente care nu sunt permise în timpul curățării.

  Imaginea intitulată Curăță cu o alimentație alimentară brută Etapa 14
  1
  Evitați nucile, semințele și uleiurile.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Pasul 15
  2
  Nu folosiți ierburi uscate sau condimente. Dacă simțiți că într-adevăr aveți nevoie de un condiment, folosiți ierburi proaspete pentru a vă pregăti mâncarea.
 • Imaginea intitulată Curăță cu o dietă alimentară brută Pasul 16
  3
  Nu se hidrata cu altceva decât apă în timpul curățării. Luați apă rece, caldă sau fierbinte. Odată pe zi, alegeți o apă spumante pentru a adăuga soiuri, dacă doriți. De asemenea, puteți avea o ceașcă de ceai de musetel fără zahăr pe zi, dacă doriți.
 • sfaturi

  • Există multe sfaturi despre cum să structurați curățarea cu alimente crude și ce alimente specifice sunt cele mai bune pentru dvs. în timpul curățării. Este important să urmați sfaturile experților și să urmați planul prezentat pentru curățarea dvs. specifică. Cu toate acestea, este important să faceți ceea ce vă face să vă simțiți confortabil. Dacă faci o dieta suc este ceea ce simti funcționează cel mai bine pentru tine, hazlo- dacă doriți să combinați sucuri proaspete cu legume și fructe, pot, de asemenea, bine funcionarte În mod similar, consumul de numai legume și fructe poate fi modul ideal pentru tine Alegerea unui plan recomandat de experți, care se potrivește și cu preferințele personale, este mult mai probabil să finalizați cu succes curățarea.
  • Este important să rețineți că curățenia pe care o faceți vă va ajuta corpul și mintea pe termen lung. Curățând corpul și eliminându-l de toxine, te miști să te simți mai tânăr, mai sănătos și mult mai energizat.
  • Asigurați-vă că spălați cu atenție toate alimentele proaspete înainte de a le consuma.

  avertismente

  • S-ar putea să existe probleme când schimbați complet dieta și curățați numai cu alimente crude. Unii oameni au raportat oboseală excesivă, iritabilitate și anxietate extremă legată de alimente. Alții au spus că dieta le-a provocat multă greață sau vărsături.
  • Dacă sunteți un bautor de cafea sau ceai, această curățare poate face aveți dureri de cap în timpul primelor etape, deoarece organismul elimină cofeina, care este folosit pentru a ingera.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Fructe și legume proaspete
  • O mulțime de apă
  • Extractor de legume (opțional)
  • Blender comercial (opțional)
  • Procesor de bucătărie (opțional)
  • Citrus juicer (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să invitați un prieten care să dietă să mănânceCum să invitați un prieten care să dietă să mănânce
  Cum să faci alimente pentru câiniCum să faci alimente pentru câini
  Cum să mănânci oaseleCum să mănânci oasele
  Cum să mănânci curatCum să mănânci curat
  Cum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brutăCum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brută
  Cum să controlați dependența de alimenteCum să controlați dependența de alimente
  Cum să lași mâncarea nesănătoasăCum să lași mâncarea nesănătoasă
  Cum să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoaseCum să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase
  Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"Cum să dezvolți obiceiurile zilnice ale programului "pierde pentru a câștiga"
  Cum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătateCum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătate
  » » Cum să vă curățați pe plan intern cu o dietă de alimente crude

  © 2011—2020 ertare.com