Cum să cureți un nas gras

Având un nas gras poate fi inconfortabil și provoca probleme, cum ar fi acnee. Din fericire, există mai multe modalități de a trata un nas gras acasă. Există produse comerciale care pot contribui la reducerea grăsimii pe sau lângă nas. Metodele naturale, cum ar fi tratamentele cu aburi, pot, de asemenea, reduce această grăsime. Dacă vă faceți griji cu privire la reapariția problemei, vă recomandăm să faceți mici ajustări ale dietă și rutinei de machiaj.

pași

Metoda 1
Tratați pielea cu produse comerciale

Imaginea intitulată Determinarea tipului de piele Pasul 8
1
Îndepărtați unsoarea cu hârtii de ștergere. Puteți găsi aceste tipuri de hârtii în cele mai multe farmacii și magazine de cosmetice. Acestea sunt o metodă simplă pentru a îndepărta grăsimea din nas. Doar adăugați un pic de pudră translucidă la hârtie. Apoi, frecați-le ușor de nas pentru a elimina excesul de grăsime.
 • Imaginea intitulată Determinarea tipului de piele Pasul 2
  2
  Spălați cu un detergent ușor. Folosind un lichid de curățare facială solubil în apă este o modalitate excelentă de a îndepărta grăsimea de pe întreaga față, care include nasul. Dacă pielea grasă este o problemă, alegeți un detergent de bază într-o farmacie și spălați-vă fața cu ea dimineața și înainte de a merge la culcare.
 • Unii oameni au reacții negative la produsele de tip over-the-counter. Dacă observați orice roșeață sau iritație a pielii după încercarea unui produs curat, schimbați-l cu alt produs.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de pielea dvs. Pasul 4
  3
  Utilizați o protecție solară. Utilizați o cremă de protecție solară pe bază de minerale în loc de cremătoarele pe care le folosiți dimineața. Aplicați-o pe față, care include nasul. Un blocant solid vă va ajuta să preveniți acumularea de grăsimi pe fața dumneavoastră și vă va proteja pielea de soare.
 • Căutați o cremă de protecție solară care conține zinc, dioxid de titan sau alcool denaturat.
 • Imaginea intitulată A scăpa de acnee fără folosirea medicamentelor Pasul 14
  4
  Utilizați un cleanser de exfoliere. Majoritatea farmaciilor și magazinelor mari vinde produse de curățare exfoliante. Aceste produse de curățare au o textură aspru pe care trebuie să le frecați de piele pentru a elimina celulele pielii pierdute. Dacă exfoliați în mod regulat nasul și restul feței, veți preveni înfundarea porilor, ceea ce determină acumularea grăsimilor pe piele.
 • Exfoliați pielea numai o dată pe săptămână. Exfolierea prea mult poate provoca deteriorarea pielii.
 • Imaginea intitulată Aveți grijă de pielea dvs. Pasul 20
  5
  Aplicați o mască de față. Cumpărați o mască de lut sau acid salicilic online sau într-un salon de înfrumusețare. Aplicați-l conform instrucțiunilor. Aceste măști împiedică acumularea de grăsimi pe piele, ceea ce va duce la un nas mai puțin gras.
 • Urmați instrucțiunile de pe mască pentru al aplica. Există diferite tipuri de măști a căror aplicare este diferită.
 • Ca și în cazul oricărui produs, există întotdeauna un risc ca acesta să producă o reacție negativă. Dacă observați orice problemă, cum ar fi erupția cutanată sau iritarea, după ce ați utilizat o mască, alegeți un alt produs.
 • Metoda 2
  Utilizați metode naturale

  Imagine intitulată Ridicarea acneei fără folosirea medicamentelor Pasul 7
  1


  Ștergeți-vă fața cu aburi. Aburul ajută la eliberarea porilor înfundați și, prin urmare, reduce grăsimea nasului. Mai întâi, spălați-vă fața și apoi scoateți machiajul. Apă caldă pe sobă într-o oală acoperită și pe o căldură medie până când începe să producă aburi. Apoi, cu un prosop înfășurat în jurul capului, deschideți oala și aplecați peste el. Lăsați pielea să absoarbă o parte din abur. Petreceți 10 minute absorbind aburul.
  • Unii oameni preferă să adauge mici lucruri cum ar fi ceai de menta sau musetel, deoarece pot adăuga mai multă putere de curățare.
 • Imagine cu titlul Ridicarea gâtului de acnee Pasul 14
  2
  Aplicați lamaie. Unii oameni cred că lămâia îi ajută să elimine murdăria din nas. Pentru ao folosi, amestecați trei picături de suc de lămâie cu suficient zahăr pentru a face o pastă. Apoi, aplicați această soluție pe o cârpă de bumbac și apoi frecați-o peste nas. Fa-o de trei ori pe zi pentru a determina dacă observați o reducere a grăsimii de pe piele.
 • Imaginea intitulată A scăpa de acnee fără a utiliza medicamentul Pasul 20
  3
  Utilizați migdale de sol. Îndepărtați o singură migdale în bucăți mici folosind un bolț de rulare sau un procesor de bucătărie. Apoi, amestecați o cantitate mică de miere și apoi aplicați migdala pe nas. Lăsați-o să stea 15 minute înainte să o spălați.
 • Imaginea intitulată
  4
  Încearcă cu oțet. Se amestecă o soluție de cantități egale de apă și oțet. Apoi, frecati un tampon de bumbac in solutie. Ulterior, apăsați-l pe nas pentru cinci minute. Apoi, lăsați soluția să se așeze timp de 15 minute înainte de clătire.
 • Metoda 3
  Împiedicați acumularea de grăsimi

  Imagine cu titlul Asigurați-vă că este complet diferită și frumoasă Pasul 17
  1
  Utilizați mai puțin machiaj Machiajul poate bloca porii și poate face nasul mai predispus la uleiere. Dacă aveți adesea un nas gras, evitați să utilizați o mulțime de machiaj pe sau lângă el. Dacă utilizați o bază sau un concealer, utilizați doar un strat ușor de aceste produse în apropierea nasului.
 • Imagine intitulată Creșterea fertilității la bărbați Pasul 8
  2
  Ajustați dieta. Consumând o mulțime de alcool poate contribui la pielea grasă, încercați doar să aveți una sau două băuturi pe timp de noapte. De asemenea, unii oameni cred că mâncarea picantă face ca pielea să arate mai grasă, așa că încearcă și să își reducă consumul.
 • Imaginea intitulată A scăpa de acnee fără a utiliza medicamentul Pasul 26
  3
  Evitați să folosiți creme de față foarte grele în timpul nopții. Dacă utilizați o cremă de față sau o cremă de noapte pe timp de noapte, aceasta vă poate înfunda porii și vă poate face să arătați mai puțin gras. Încercați să schimbați produsul cu o loțiune în loc de o cremă. Natura ușoară a lotiunii provoacă mai puține probleme legate de acumularea de grăsimi pe piele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  Cum de a vindeca pielea grasăCum de a vindeca pielea grasă
  Cum sa scapi de acnee in gatCum sa scapi de acnee in gat
  Cum sa scapi rapid de pielea grasaCum sa scapi rapid de pielea grasa
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum să determinați tipul de pieleCum să determinați tipul de piele
  Cum de a reduce dimensiunea unei cereale în cursul nopțiiCum de a reduce dimensiunea unei cereale în cursul nopții
  Cum să eliminați grăsimea de pe fațăCum să eliminați grăsimea de pe față
  Cum să eliminați petele negre atunci când aveți piele sensibilăCum să eliminați petele negre atunci când aveți piele sensibilă
  » » Cum să cureți un nas gras

  © 2011—2020 ertare.com