Cum să curețe o veveriță

Ei bine, ai deja veverița, ce vei face acum? În continuare, învățați cum să curățați (pielea exterioară și curajul) o veveriță. .

pași

Metoda 1
Pielea veveriței

Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 1
1
Începeți prin umectarea veveriței. Pentru a preveni lipirea părului de carnea de veveriță, umeziți bine stratul. Puneți veverița într-o găleată cu apă sau udați veverita cu un furtun.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 2
  2
  Faceți o tăietură sub coadă. Așezați veverita cu stomacul pe o suprafață plană. Utilizați un cuțit ascuțit sau o lamă de ras pentru a face o deschidere de 4 cm (1,5 inci) sub fundul cozii veveriței. Această deschidere trebuie să se afle sub anus și să traverseze fundul orizontal. Această tăietură trebuie să fie superficială, suficient de adâncă pentru a pătrunde în piele, dar nu și în interiorul cărnii.
 • Lăsați coada intactă, veți folosi mai târziu pentru a ajuta la îndepărtarea pielii.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 3
  3
  Faceți tăieturi în partea posterioară. Țineți veverita și măriți tăietura inițială de-a lungul spatelui picioarelor posterioare (camera din spate). Această tăietură trebuie să fie superficială, suficient de adâncă pentru a pătrunde în piele, dar nu și în interiorul cărnii. Acum veți avea o tăietură care trece prin spatele ambelor picioare și va traversa spatele, sub coada și anus.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 4
  4
  Trageți pielea. Plasați veverita pe o suprafață plană care nu este murdară și nu are frunze. Luați picioarele din spate, urcați pe coadă și trageți pielea veveriței cu picioarele posterioare. Când eliminați pielea, gândiți-vă că trageți un pulover. Pielea trebuie să iasă din trunchi într-o singură bucată. Opriți când atingeți picioarele din față.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 5
  5
  Îndepărtați pielea de la picioarele posterioare. Țineți veverița lângă coadă, separați pielea de carne în zona picioarelor posterioare. Pentru ca acest lucru să funcționeze, puneți degetele sub piele și separați mușchii de piele. Acest lucru poate dura puțin timp, poate fi persistent. Nu încercați să accelerați procesul utilizând orice instrument. Este posibil ca un instrument să deterioreze pielea, pur și simplu să utilizați degetele.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 6
  6
  Îndepărtați pielea de la picioarele din față. Separați pielea de carnea din picioarele din față. Pentru ca acest lucru să funcționeze, puneți degetele sub piele și separați mușchii de piele. Acest lucru poate dura puțin timp, poate fi persistent. Nu încercați să accelerați procesul utilizând orice instrument. Este posibil ca un instrument să deterioreze pielea, pur și simplu să utilizați degetele.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 7
  7


  Continuați să îndepărtați pielea. Continuați să rupeți pielea până când ajungeți în jurul gâtului veveriței.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 8
  8
  Scoateți capul, mâinile și picioarele veveritei. Utilizați un cuțit ascuțit și ascuțit pentru a tăia mușchii și ligamentele mâinilor, picioarelor și capului. Apoi răsuciți și frastrați membrele. Este posibil ca cleștii să vă ajute să vă îndepărtați mâinile, picioarele sau capul. Nu încercați să tăiați osul. Acest lucru vă va tăia cuțitul și va cimți osul din carne.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 9
  9
  A îndepărtat cu succes pielea veveriței
 • Metoda 2
  Gut veverita

  Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 10
  1
  Răsturnați veverita astfel încât stomacul să se ridice. Strângeți stomacul și faceți o mică reducere inițială. Utilizați un cuțit ascuțit sau o lamă de ras pentru a face acest lucru, tăierea trebuie să fie superficială. Introduceți lama de debitat în tăietura inițială cu marginea în sus și rulați cu lama din bazin până la începutul cuștii. Trebuie să tăiați mușchii și membrana care este dedesubt, dar nu curajul, în special intestinele sau vezica, deoarece acestea pot strica carnea. Dacă o faci așa, va fi puțin sânge.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 11
  2
  Îndepărtați carcasele aflate în cavitatea abdominală inferioară. Extindeți picioarele din spate ca și cum ar fi un fluture pentru a deschide zona burta. Se apucă și trage intestinele, ficatul, stomacul, rinichii și grăsimile viscerale care se află în zona abdominală inferioară.
 • Dacă vedeți că ficatul arată palid, fără culoare sau cu pete, nu mâncați carnea. Dacă ficatul este roșu închis și arată sănătoasă, atunci îl puteți mânca.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 12
  3
  Îndepărtați carcasele din cavitatea abdominală superioară. Apoi reveniți la corpul veveriței. Utilizați un cuțit lung sau foarfece pentru a tăia coaste de-a lungul sternului. Extindeți coaste și ajungeți la piept și scoateți inima, plămânii și diafragma corpului.
 • Imaginea intitulată Curățați un veveriță Pasul 13
  4
  Clătiți-l. Acum aveți corpul unei veverițe intacte și jupuite, gata să gătească. Clătiți-l cu apă curată. Apoi gătiți-l imediat sau păstrați-l la frigider sau înghețați-l pentru o perioadă lungă de timp.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Cuțit ascuțit
  • apă
  • veveriță
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o păpușă de veveriță cu o mănușăCum să faci o păpușă de veveriță cu o mănușă
  Cum să filmezi un somonCum să filmezi un somon
  Cum de a vâna veverițeCum de a vâna veverițe
  Cum să pielea și eviscerați un iepureCum să pielea și eviscerați un iepure
  Cum să pui un animal mortCum să pui un animal mort
  Cum să prindă o veveriță cu materiale comuneCum să prindă o veveriță cu materiale comune
  Cum de a construi o casă pentru veverițeCum de a construi o casă pentru veverițe
  Cum să înveți un câine să-ți spună că vrea să pleceCum să înveți un câine să-ți spună că vrea să plece
  Cum să împiediceți veverițele să mănânce alimente pentru păsăriCum să împiediceți veverițele să mănânce alimente pentru păsări
  Cum de a preveni un câine de la uciderea veverițelorCum de a preveni un câine de la uciderea veverițelor
  » » Cum să curețe o veveriță

  © 2011—2020 ertare.com