Cum să cureți un paznic

Gura de protectie a gurii poate fi folosita pentru a proteja dintii prin practicarea unor sporturi de contact cum ar fi fotbal, hochei sau lacros. În plus, agenți de protecție vă protejează dinții dacă scuturați sau stoarceți în timpul somnului. Datorită frecvenței de utilizare, agenții de protecție a gurii sau agenți de reținere pot deveni nemulțumiți și se pot umple cu calciu și plăci.

pași

Metoda 1
Utilizați un săpun blând

Imaginea intitulată Curățați un gură de protecție a gurii Pasul 1
1
Desemnează o periuță de dinți special pentru acest scop. Puteți cumpăra o perie specială de curățat, dar o periuță de dinți va funcționa la fel de bine. Nu utilizați periuța de dinți pe care o utilizați pentru a vă peria dinții.
 • Imaginea intitulată Curățați o gură de gură Pasul 2
  2
  Aplicați un pic de săpun la gura de protecție. Săpunul de săpun este o alegere bună, dar puteți folosi și săpun de mână. Sapunul antibacterian functioneaza de asemenea.
 • Imaginea intitulată Curățați o gură de gură Pasul 3
  3
  Utilizați apă caldă pe periuța de dinți pentru a crea spumă. Îndepărtați ușor protecția gurii sau dispozitivul de reținere. Acordați o atenție specială spațiilor în care există murdărie și plăci.
 • Imaginea intitulată Curățați o gură de gură Pasul 4
  4
  Clătiți cu apă caldă. Asigurați-vă că eliminați toate săpunurile. Simțiți gura pentru a vă asigura că nu aveți reziduuri de săpun.
 • Imaginea intitulată Curățați o gură de gură Pasul 5
  5
  Pune-l în gură sau într-un caz. Dacă protecția gurii sau dispozitivul de reținere nu este în uz, ar trebui să rămână într-un caz. Acest lucru îl protejează de daune și de animalele de companie (care, de obicei, îi place să-l muște).
 • Metoda 2
  Utilizați clor

  Imaginea intitulată Curățați o garnitură de gură Pasul 6
  1
  Faceți o soluție de clor. Utilizați o parte din clor pentru 10 părți apă. Așezați soluția într-un vas mic sau recipient pentru a curăța protezele.
 • Imaginea intitulată Curățați un gură de protecție a gurii Pasul 7
  2
  Îndepărtați protecția gurii timp de 5 până la 10 minute. Clorul ucide bacteriile acumulate și placa. Aruncați soluția după o singură utilizare.
 • Imaginea intitulată Curățați o garnitură de gură Pasul 8
  3
  Clătiți protectorul după ce îl scoateți din soluția de clor. Asigurați-vă că eliminați toată soluția. Nici o cantitate de clor nu ar trebui să rămână deoarece poate deteriora gura.


 • Metoda 3
  Utilizați un dispozitiv de curățare a protezelor

  Imaginea intitulată Curățați un gură de protecție a gurii Pasul 9
  1
  Cumpărați tablete de curățare pentru proteze sau agenți de reținere. Umpleți recipientul de curățare a bolului sau a protezei cu apă rece din robinet. Aruncați tableta.
 • Imaginea intitulată Curățați o garnitură de gură Pasul 10
  2
  Plasați protecția gurii în soluție. Scoateți-o după 5 sau 10 minute. Nu lăsați protectorul gurii în apă toată ziua sau toată noaptea, deoarece soluțiile puternice de curățare ar putea deteriora.
 • Imaginea intitulată Curățați un pas gura 11
  3
  Clătiți bine. Păstrați-l în cazul său. De asemenea, puteți să le spălați după ce ați scos-o din carcasă.
 • Metoda 4
  Aveți grijă de protecția gurii

  Imaginea intitulată Curățați un pas de gura secundară 12
  1
  Curățați-o o dată pe zi. Acest lucru împiedică acumularea murdăriei și plăcii în aparatul de protecție a gurii. În acest fel, asigurați-vă că are o durabilitate mai mare. Puteți spăla rapid cu apă de gură în fiecare zi și cu o curățare mai profundă în fiecare săptămână.
 • Imaginea intitulată Curățați o garnitură de gură Pasul 13
  2
  Păstrează-l într-un caz. Suporturile și gura de protecție pot fi deteriorate de căldură și de animale de companie. Este, de asemenea, posibil să vă pasc pe ele și să le distrugeți. Cea mai bună modalitate de a le menține în stare curată și în stare bună este utilizarea unui caz în mod constant.
 • Imaginea intitulată Curățați un gură de protecție a gurii 14
  3
  Aveți grijă când utilizați pastă de dinți de pe gura. Unii medici stomatologi cred că este bine, dar alții pretind că pasta de dinți este abrazivă și poate deteriora. Chiar dacă nu le puteți vedea, abraziunile se pot acumula în timp și pun în pericol gura.
 • Imaginea intitulată Curățați un gură de protecție a gurii Pasul 15
  4
  Curățați cu regularitate carcasa. În același mod în care gura se murdărește, cazul se murdărește. Utilizați o soluție ușoară de săpun. De asemenea, puteți curăța cu o soluție de clor, cu 1 parte clor pe 10 părți apă. Lăsați-o în soluție de clor numai pentru 5 sau 10 minute.
 • Imaginea intitulată Curățați un gura de protecție a gurii Pasul 16
  5
  Nu folosiți niciodată apă fiartă într-o garnitură de protecție a gurii sau un dispozitiv de reținere. Ar putea deteriora materialul plastic și să-l provoace să înceapă topirea. Utilizați apă caldă sau rece (dar nu fierbinte).
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cureți gura unui copilCum să cureți gura unui copil
  Cum sa albiti pantofii cu pasta de dintiCum sa albiti pantofii cu pasta de dinti
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  Cum sa curatati o perie de parCum sa curatati o perie de par
  Cum de a ajusta o gura de fotbal american de guraCum de a ajusta o gura de fotbal american de gura
  Cum să reglați un dispozitiv de protecție a guriiCum să reglați un dispozitiv de protecție a gurii
  Cum să cureți cizmele de fotbalCum să cureți cizmele de fotbal
  Cum să înmoaie o periuță de dințiCum să înmoaie o periuță de dinți
  Cum să slăbiți un dinteCum să slăbiți un dinte
  Cum sa albiti dintii cu coptCum sa albiti dintii cu copt
  » » Cum să cureți un paznic

  © 2011—2020 ertare.com