Cum să curăț o periuță de dinți electrică

Este important să păstrați o periuță de dinți curată, deoarece băile conțin multe bacterii. Spălați periodic capul periuței de dinți electrice cu înălbitor și apă. În timp ce curățați capul periuței de dinți, curățați și mânerul cu soluția de înălbitor și apă. Înlocuiți periodic capul periuței electrice de dinți, deoarece devine murdar și părul își pierde rigiditatea.

pași

Partea 1
Curățați capul periuței de dinți

Imaginea intitulată Curățați o periuță de dinți electrică Pasul 1
1
Creați un amestec de înălbitor și apă. O dată pe lună, curățați bine periuța de dinți cu înălbitor și apă. Se amestecă o parte din înălbitor cu 10 părți de apă într-un castron mic, ca o ceașcă. Asigurați-vă că recipientul este suficient de mare pentru a umple complet capul periuței de dinți.
 • Purtați mănuși atunci când manipulați înălbitorul.
 • 2
  Curățați capul periuței de dinți cu soluția de apă și înălbitor. Înainte de a scufunda capul periuței de dinți, curățați mânerul capului. Îndepărtați o cârpă curată în soluția de periuță de dinți. Curățați-l cu o cârpă și îndepărtați resturile de pastă de dinți, murdărie și alte resturi.
 • 3
  Îndepărtați periuța de dinți în bleach timp de o oră. Așezați capul periuței de dinți în soluție de clor și apă. Asigurați-vă că o submersați complet. Setați un cronometru timp de o oră. În acest timp, lăsați periuța de dinți să se înmoaie. Acest lucru trebuie dezinfectat și curățat.
 • 4
  Clătiți complet peria de dinți. După o oră, scoateți capul periei din soluția de înălbire și din apă. Clătiți periuța de dinți complet cu apă de la robinet. Asigurați-vă că eliminați orice urme de înălbitor, deoarece nu este sigur să folosiți o periuță de dinți cu reziduuri de înălbitor aderentă.
 • Clătiți periuța de dinți până când apa devine curată și nu există miros de înălbitor.
 • Partea 2
  Curățați mânerul periuței de dinți

  1
  Umpleți cârpa cu soluția de albire și apă. Pentru a curăța corpul periuței de dinți, trebuie să utilizați și o soluție de înălbitor și apă. Îndepărtați o pânză sau o bumbac în soluție. Apoi, curățați corpul periuței de dinți cu soluția pentru a îndepărta orice pastă de dinți sau murdărie din baie.
  • Asigurați-vă că periuța de dinți electrică nu este conectată în timp ce o curățați.
  • Purtați mănuși atunci când manipulați înălbitorul.


 • 2
  Curățați zona în care periuța de dinți se conectează cu mânerul. Dacă capul periuței de dinți este separat de mâner, ar trebui să existe un canal mic lângă vârful mânerului. Utilizați un tampon sau o cârpă de bumbac pentru a curăța și această zonă. Veți dori să eliminați orice bacterii care ar putea fi ascunse acolo.
 • Imaginea intitulată Curățați o periuță de dinți electrică Pasul 7
  3
  Nu împingeți corpul periuței de dinți în apă. Nu scufundați niciodată corpul periuței de dinți electrice în apă fierbinte. Acest lucru poate fi periculos, deoarece poate provoca un șoc electric. De asemenea, poate deteriora periuța electrică de dinți electrică, ceea ce vă va determina să cumpărați o nouă periuță de dinți. Trebuie doar să curățați corpul periuței de dinți electrice cu o cârpă, un prosop de hârtie sau o minge de bumbac.
 • Partea 3
  Țineți periuța de dinți curată

  Imaginea intitulată Curățați o periuță de dinți electrică Pasul 8
  1
  Clătiți capul periuței de dinți după fiecare utilizare. De fiecare dată când utilizați periuța de dinți electrică, clătiți-vă capul cu apă curgătoare. Îndepărtați orice urmă de pastă de dinți de pe perie după fiecare utilizare. Acest lucru va menține curat în fiecare zi.
 • Imaginea intitulată Curățați o periuță de dinți electrică Pasul 9
  2
  Nu înmuiați periuțele de dinți în soluții dezinfectante. Unii oameni recomandă depozitarea periuței de dinți într-o apă de gură sau altă soluție de dezinfectant. Acest lucru nu este necesar și poate genera poluare dacă mai multe persoane împărtășesc aceeași soluție. Depozitați periuța de dinți pe o platformă de periuță de dinți sau într-un pahar gol.
 • Imaginea intitulată Curățați o periuță de dinți electrică Pasul 10
  3
  Înlocuiți periodic capul periuței de dinți. Capetele periuțelor electrice de dinți sunt înlocuibile. La fiecare 3 sau 4 luni, înlocuiți capul periuței de dinți. Chiar și cu curățarea regulată, capul unei periuțe de dinți trebuie înlocuit periodic.
 • Când părul unei periuțe de dinți începe să se uite purtat și separat, este timpul să înlocuiți capul.
 • Imaginea intitulată Curățați o periuță de dinți electrică Pasul 11
  4
  Depozitați periuța de dinți în recipiente deschise. Evitați depozitarea periuței de dinți în recipiente închise. Acest lucru nu protejează într-adevăr peria de dinți de bacterii. De fapt, creșterea umidității poate crește expunerea periuței de dinți la bacterii. În schimb, depozitați periuța de dinți într-un recipient deschis în baie.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa albiti pantofii cu pasta de dintiCum sa albiti pantofii cu pasta de dinti
  Cum sa curatati perii de par si piepteniCum sa curatati perii de par si piepteni
  Cum de a curăța bijuterii de argint sterlinăCum de a curăța bijuterii de argint sterlină
  Cum sa curatati aurul albCum sa curatati aurul alb
  Cum să cureți un inel de diamant pe un bugetCum să cureți un inel de diamant pe un buget
  Cum să curățați o perie de păr pentru părCum să curățați o perie de păr pentru păr
  Cum să curețe o pălărie albăCum să curețe o pălărie albă
  Cum să cureți pantofii de pânză albăCum să cureți pantofii de pânză albă
  Cum să cureți cizmele de fotbalCum să cureți cizmele de fotbal
  Cum sa curatati ornamentele de la un acvariuCum sa curatati ornamentele de la un acvariu
  » » Cum să curăț o periuță de dinți electrică

  © 2011—2020 ertare.com