Cum să vă curățați corpul de cocaină

Cocaina este un drog stimulant ilegal care vă face să vă simțiți emoționați și euforic pentru o perioadă scurtă de timp. Din păcate, poate provoca, de asemenea, efecte secundare neplăcute, potențiale probleme de sănătate letale și dependență. Deși efectele cocainei durează doar în jurul a 20 sau 30 de minute, aceasta poate rămâne în organism pentru mult mai mult timp. Este posibil să curățați cocaina din corpul dvs. și aceasta este o decizie bună (este mai bine acum decât oricând). Dacă aveți un test de droguri în apropiere sau doriți doar să vă curățați corpul de cocaină, începeți să vă abțineți complet de la medicament, așteptați, hidratează, păstrați obiceiurile sănătoase și luați în considerare posibilitatea de a pune în aplicare tehnici mai puțin științifice pe propriul risc.

pași

Metoda 1
Curățați-vă organismul în mod natural

Imagine intitulată Tratarea dependenței de cocaină Pasul 6
1
Opriți imediat consumul de cocaină. Dacă trebuie să vă curățați corpul de cocaină, nu mai utilizați-l imediat. Utilizatorii unici vor avea cocaină în urină timp de cel puțin 4 sau 8 ore, dar cocaina poate fi detectată până la 4 zile chiar și după o singură utilizare. Cu toate acestea, utilizatorii obișnuiți pot obține rezultate pozitive într-o analiză de droguri de până la o lună. Cu cât încetați mai mult să o utilizați, cu atât mai curând veți fi curați.
 • Imaginea intitulată Evitați evacuarea îngrijitorului Pasul 9
  2
  Anticipați "căderea". Oricine folosește cocaină va avea, probabil, o scădere sau un "șoc" atunci când efectele inițiale ale medicamentului trec. Acesta este răspunsul corpului care încearcă să-și recâștige echilibrul în ceea ce privește energia și starea de spirit. Asteptati-va la oboseala si depresia potentiala pe care o veti experimenta pentru o perioada scurta de timp, chiar si pana la 2 sau 3 zile.
 • Șocul de cocaină nu este același cu simptomele de sevraj, deși există unele simptome similare.
 • Imaginea intitulată Recunoașteți semnele unei tulburări de somn Pasul 3
  3
  Pregătiți-vă pentru simptome de sevraj. Dacă ați utilizat cocaină pentru o perioadă de timp obișnuită, probabil că veți simți simptomele de întrerupere atunci când vă scoateți din viața dumneavoastră. Amintiți-vă că vă veți atinge obiectivul și vă pregătiți mental pentru a experimenta oricare dintre următoarele simptome:
 • intense pofte
 • greață și vărsături
 • paranoia, depresia sau anxietatea
 • modificări ale dispoziției sau iritabilitate
 • Mâncărime sau senzația că ceva alunecă pe piele
 • insomnie, dormind prea mult sau vise vii și deranjante
 • oboseală și epuizare
 • Imaginea intitulată Tratează dependența de cocaină 8
  4
  Introduceți un program de dezintoxicare. Dacă ați utilizat cocaina pentru o perioadă lungă de timp sau o consumați frecvent, poate fi necesar să introduceți un program de detoxifiere supravegheat medical. Nu există medicamente care să elimine cocaina din corpul dvs., dar un medic specialist vă poate ajuta să treceți prin simptomele de sevraj, oferindu-vă medicamente pentru a le contracara. Dacă aveți nevoie de ajutor, căutați un centru de detoxifiere lângă dvs. online.
 • În funcție de simptomele pe care le experimenta și cât de mult consumías cocaina, un program de detoxifiere poate dura de la 3 zile la o săptămână. Un program de reabilitare a spitalelor poate dura aproximativ 30 de zile.
 • program de detoxifiere Ambulatoriu poate costa între 1.000 și 1.500 de dolari, în timp ce un program complet de reabilitare poate costa pana la 20.000 $.
 • Imaginea intitulată Găsește pacea 3
  5
  Așteptat. Nu există nici o modalitate ideală de a vă curăța corpul de cocaină și metaboliții săi (în ceea ce transformă corpul dumneavoastră), deci ar trebui să așteptați. Dacă da, ar trebui să știți că timpul necesar cocainei pentru a părăsi corpul depinde de câțiva factori. De exemplu:
 • Cât de mult ați consumat cocaina? Cu cât mai multă cantitate, cu atât mai mult va trebui să-ți părăsești organismul.
 • Cât de des îl consumi? Cu cât consumați mai frecvent, cu atât mai mult va rămâne în corpul vostru.
 • Cu ce ​​a fost amestecat cocaina, adică cât de curat a fost. Cocaina cea mai pură lasă mai multe medicamente în corpul vostru.
 • Dacă ați băut și alcool. Acesta din urmă întârzie eliminarea medicamentului la început, menținându-l în organism mai mult timp.
 • Cât de bine funcționează ficatul și rinichii. Dacă aveți probleme cu ficatul sau rinichii, corpul dumneavoastră nu va curăța cocaina la fel de eficient ca și cea a unei persoane sănătoase.
 • Greutatea ta Persoanele cu o greutate mai mare au dificultăți mai mari în eliminarea cocainei.
 • Metoda 2
  Contribuiți la detoxifiere și accelerați procesul

  Image cu titlul Cure a Stomach Morning Ache Pasul 8
  1


  Ia multă apă Beți multe lichide cum ar fi apă, suc sau ceai (de preferință apă). Acest lucru vă poate ajuta să eliminați mai repede metaboliții de cocaină din corpul dumneavoastră. Efectul este temporar, deci ar trebui să păstrați bine hidratat în timpul cantitatea de timp în care va fi cocaina in corpul tau.
 • Imaginea intitulată Ridică-te în dimineața de dimineață 10
  2
  Faceți exerciții. Dacă sunteți în general sănătoși și activi, corpul dumneavoastră poate elimina mai repede cocaina decât o persoană supraponderală sau cu un stil de viață sedentar. Fiți activi și faceți exerciții zilnice în timp ce încercați să vă curățați corpul de cocaină. Faceți ceva exercițiu aerobic pentru a vă face pompa de sânge (cum ar fi înotul, alergatul, echitarea unei biciclete sau jucarea unui sport).
 • Imaginea intitulată Evitați mișcările declanșatoare ale schimbărilor de dispoziție bipolare Pasul 11
  3
  Mâncați o dietă sănătoasă Includeți fructe și legume proaspete la fiecare masă în timp ce vă aflați în detoxificare. Consumul de alimente sănătoase va ajuta metabolismul și, eventual, ajuta la eliminarea mai rapidă a cocainei și a metaboliților acesteia.
 • Imaginea intitulată Cauza unei persoane care să se culce Pasul 6
  4
  Nu beți alcool. Abțineți-vă de alcool în timp ce corpul elimină cocaina. Așa cum consumul de alcool face ca procesul de eliminare a cocainei să dureze mai mult, băutura mai târziu poate, de asemenea, să amâne acest proces.
 • Image cu titlul Creșterea fertilității la bărbați Pasul 6
  5
  Luați un supliment de zinc. Uneori, zincul este considerat un mineral care ajută organismul să fie curățate, în timp ce nu a fost dovedit stiintific daca ajuta la curatarea cocaina corpul tau. Consultați un medic despre dacă este sigur să luați un supliment de zinc. Dacă este așa, luați o pastilă pe zi la doza zilnică recomandată (8 mg pentru femeile adulte și 11 mg pentru bărbații adulți).
 • Nu exagerează încercarea de a vă curăța corpul de cocaină. Toxicitatea de a consuma prea mult zinc poate provoca greață, vărsături, diaree și cefalee.
 • Imaginea intitulată Manipulați persoanele inteligente Pasul 24
  6
  Cumpărați un produs pentru detoxifierea online. Internetul este plin de pastile, pulberi și băuturi care spun că curățați corpul de cocaină (fie permanent, fie doar câteva ore, astfel încât să puteți trece un test de droguri). Multe dintre aceste produse pretind a fi naturale - totuși, deoarece nu sunt supravegheate de Food and Drug Administration (FDA), acest lucru poate sau nu poate fi adevărat. De fapt, nu sa dovedit că aceste kituri și produse elimină cocaina din corpul tău. În plus, ele pot fi foarte scumpe. Dacă decideți să utilizați una, este pe propriul dvs. risc.
 • Rețineți că orice produs pe care îl utilizați poate interacționa cu medicamentele pe care le luați sau cu condițiile medicale pe care le aveți. Este mai bine să nu luați produse care nu au fost testate de pe Internet.
 • sfaturi

  • Feriți-vă de remedii pe bază de plante și de produse online care pretind că maschează cocaina în corpul dvs. într-o analiză de droguri. Eficacitatea majorității acestora nu a fost dovedită.

  avertismente

  • Cocaina este o substanță ilegală fără beneficii medicale. Consumul de cocaină poate provoca probleme serioase de sănătate sau chiar decesul cauzat de incidente cardiace, mai ales dacă este amestecat cu alcool.
  • NICIODATĂ nu consumați cocaină dacă sunteți gravidă sau alăptați. Poate afecta serios starea de sănătate a copilului.
  • Consumul de cocaină poate provoca sau agrava anxietatea și poate produce schimbări mari în glicemia pentru diabetici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă păstrați picioarele și picioarele sănătoaseCum să vă păstrați picioarele și picioarele sănătoase
  Cum sa scapi de simptomele gastriteiCum sa scapi de simptomele gastritei
  Cum să controlați dependența de alimenteCum să controlați dependența de alimente
  Cum să întrerupeți administrarea SuboxoneCum să întrerupeți administrarea Suboxone
  Cum să încetați să luați WellbutrinCum să încetați să luați Wellbutrin
  Cum să oprești consumul de marijuanaCum să oprești consumul de marijuana
  Cum să oprești drogurileCum să oprești drogurile
  Cum de a detecta infertilitatea masculinăCum de a detecta infertilitatea masculină
  Cum să eliminați sarea din corpul dumneavoastrăCum să eliminați sarea din corpul dumneavoastră
  Cum să înțelegem de ce consumă droguriCum să înțelegem de ce consumă droguri
  » » Cum să vă curățați corpul de cocaină

  © 2011—2020 ertare.com