Cum să rezolvați o nervozitate nervoasă

Tic nervos este o problemă înspăimântătoare și dificil de înțeles pentru persoanele care suferă de aceasta. În general, acest tip de comportament este o sursă de umor în majoritatea mass-media, dar poate fi devastatoare pentru oamenii care doresc ca aceștia să aibă o viață normală. Este foarte frecventă în tulburările neurologice, cum ar fi autismul și / sau epilepsia.

pași

Image cu titlul Deal cu Twitching Neurotic Pasul 1
1
Menținerea bunei sănătăți mentale. Este posibil să aveți nevoie de mai multe ore de somn în fiecare noapte. Vitaminele și consumul unei alimentații sănătoase contribuie, în general, la îmbunătățirea majorității problemelor într-o oarecare măsură.
 • Image cu titlul Deal cu Twitching Neurotic Pasul 2
  2
  Exercițiu în mod regulat. Înotul, ciclismul și alergarea sunt unele dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru, datorită intensității și atenției care trebuie acordate detaliilor respirației și ritmului cardiac.
 • Image cu titlul Deal cu Twitching Neurotic Pasul 3
  3
  Încearcă să fii calm. Ticurile se agravează atunci când sunteți stresat sau când vă gândiți prea mult la ele. Luați timp să respirați și să vă relaxați când aveți nevoie.
 • Image cu titlul Deal cu Twitching Neurotic Pasul 4


  4
  Fiți siguri când întâlniți oameni noi și în timpul interacțiunii sociale. Păstrați contactul vizual atunci când vorbiți și ascultați. Dacă simțiți că un episod va avea loc, întoarceți puțin, lăsați ticul să iasă și să pară normal.
 • Image cu titlul Deal cu Twitching Neurotic Pasul 5
  5
  Dacă cineva vă arată ticul tău, nu vorbi prea mult despre el, ci spune-i ce este, fără să le dai o lecție minunată (dacă nu te întreabă despre asta). De exemplu: "Ce ai făcut cu fața ta?", "Este doar un obicei nervos pe care l-am avut de când eram copil". "Ești nervos?", "Nu, e un tic cauzat de substanțele chimice din creier. Dar cum spuneai ... " Dacă ei doar se prefac că se distrează de tine pentru ceva ce nu te poți controla, atunci vor deveni moronii.
 • Image cu titlul Deal cu Twitching Neurotic Pasul 6
  6
  Cu noroc, ticul nervos va dispărea cu trecerea anilor. Nu lăsați niciodată să vă definiți sindromul Tourette sau epilepsia, ci doar o persoană care trebuie să se ocupe de o boală.
 • sfaturi

  • Luați riscuri sociale și evitați timiditatea. Adesea oamenii cu aceste boli devin timizi din cauza durerii și a tendinței de a fi timizi pe toată durata vieții lor.
  • Autorul inițial al acestui articol are sindromul Tourette și a depășit stresul social al ticurilor sale faciale. Îi place să vorbească cu tine!

  avertismente

  • Nu folosiți niciodată dizabilitățile dvs. ca o scuză pentru a nu reuși să reușiți într-o anumită parte a vieții voastre. Făcând acest lucru, veți fi "auto-incapacitante" și va fi o scuză pentru eșecurile voastre, în loc să vă confruntați cu ele să vă depășească.
  • Nu încercați niciodată vreun medicament fără prescripție medicală. Veți fi referit probabil la un specialist în neurologie înainte de a începe un nou medicament, deoarece majoritatea medicilor de familie nu sunt experți în domeniul neurologiei.
  • Dacă ticurile dvs. încearcă împotriva sănătății dumneavoastră, căutați un medic imediat. În cazuri extreme, unii indivizi au ticuri care implică auto-mutilare - în special în zona feței - care s-au încheiat cu pierderea ochilor și alte daune permanente.
  • Numai tu poți recunoaște dacă un medicament este potrivit pentru tine după ce i sa prescris. Există speculații în comunitatea științifică că nivelurile de dopamină din creier afectează comportamentul tic și utilizarea multor medicamente antidepresive crește dopamina. Ca rezultat, mulți medici au încetat să prescrie aceste antidepresive la pacienții cu ticuri. Rețineți, ca întotdeauna, multe dintre aceste companii antidepresive investesc foarte mulți bani în promovarea lor. Ca urmare a acestui fapt, nu vă simțiți niciodată vinovați de faptul că îi spuneți medicului să ia medicamentul pe care credeți că nu îl face (mai ales dacă este copil).
  • Și dacă aveți îndoieli cu privire la a merge la medic ..., faceți-o!, El / ea vă poate prescrie un medicament super eficient, care vă va liniști și vă va face să vă gândiți mai puțin la asta. Amintiți-vă să mergeți la doctor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să amelioreze simptomele epilepsiei în mod naturalCum să amelioreze simptomele epilepsiei în mod natural
  Cum se calculează frecvența cardiacă dintr-un ECGCum se calculează frecvența cardiacă dintr-un ECG
  Cum să obțineți ajutor dacă credeți că sunteți un pedofilCum să obțineți ajutor dacă credeți că sunteți un pedofil
  Cum de a vindeca nervozitateaCum de a vindeca nervozitatea
  Cum sa defecati mai multCum sa defecati mai mult
  Cum să diagnosticați POTS (sindromul de tahicardie posturală ortostatică)Cum să diagnosticați POTS (sindromul de tahicardie posturală ortostatică)
  Cum să scadă ritmul cardiacCum să scadă ritmul cardiac
  Cum de a reduce ritmul cardiac în mod naturalCum de a reduce ritmul cardiac în mod natural
  Cum să începeți să dormiți fără a lua medicamente de somnCum să începeți să dormiți fără a lua medicamente de somn
  Cum să înțelegeți și să acceptați o persoană cu sindrom TouretteCum să înțelegeți și să acceptați o persoană cu sindrom Tourette
  » » Cum să rezolvați o nervozitate nervoasă

  © 2011—2020 ertare.com