Cum se poate trata cu PTSD (tulburare de stres post-traumatic)

Este foarte dificil de a trata cu PTSD. Puteți avea atacuri de anxietate care pot fi foarte grave. Pentru a afla cum să rezolvați acest lucru, citiți mai departe.

pași

Imaginea intitulată
1
Faceți-o Cunoaște-ți problema Intreaba-te: "De ce am asta?". Găsiți problema și luptați-o. Desigur, medicamentele pot ajuta, dar asta nu e tot. Trebuie să te ajuți Combateți tulburarea cu mintea. Indiferent ce ți-a cauzat această tulburare, spune-i: "Asta nu mă mai poate face rău. Nu mă va face rău". Dacă o repet și o crezi, poți să te vindeci mai repede.
 • Imaginea intitulată Controlul astmului Pasul 7
  2
  Ia un terapeut. Desigur, vorbirea cu părinții sau prietenii apropiați vă poate ajuta, dar un terapeut poate vedea problema și vă poate ajuta să o rezolvați și mai mult. Un terapeut poate împărți exerciții pentru anxietate sau furie. Spune-i terapeutului totul! Chiar evitând detaliile care par mici pot face problema mai dificil de rezolvat. Exprimați-vă sentimentele. Dacă trebuie să plângi, atunci plânge. Lăsați-o afară.
 • Imagine cu denumirea Cope with Periods Pasul 2
  3
  Adresați-vă terapeutului despre medicamente. Orice lucreaza pentru tine este bine. Puteți avea efecte secundare datorate oricăruia dintre aceste medicamente. Durerile de stomac sunt unul dintre simptomele comune. Amețeli și vărsături pot fi alte efecte secundare ale medicamentelor prescrise frecvent. Un efect secundar foarte neobișnuit, dar grav, este gândurile suicidare. Dacă aveți aceste gânduri, contactați alte persoane și spuneți-le terapeutului imediat.
 • Imaginea intitulată Recunoaște un prieten toxic Pasul 5
  4
  Spune familiei tale Atâta timp cât oamenii sunt mai aproape, ei vă vor ajuta mai bine. Sprijinul este ceva care vă poate ajuta să vă vindecați. Știind că oamenii apropiați de tine sunt chiar lângă tine, poate fi cel mai bun. Dacă cauza traumei este în interiorul familiei dvs. sau în orice alt mod este încă o parte a vieții dvs., spuneți terapeutului dvs. și faceți planuri de a avea un mediu sigur cât mai curând posibil.


 • Imagine cu titlul Deal cu un Moody Boss Pasul 7
  5
  Păstrați un jurnal personal. Scrieți tot ce v-a deranjat în acea zi și ce a cauzat-o. Căutați modele în coșmaruri și declanșatoare. Uneori, reacția la o traumă din trecut poate indica faptul că o situație actuală are ceva în comun cu trauma trecută. Dacă situația este atât de diferită încât necesită un răspuns complet diferit de a se descurca bine, scrierea unui jurnal vă poate ajuta să determinați care ar fi o reacție mai bună la riscurile și problemele curente.
 • Imaginea cu titlul Mâner Teasing Step 3
  6
  Analizați realitatea despre traumele din trecut în ceea ce privește situațiile curente. Dacă ați fost împușcat în trecut, o țeava de eșapament nu este cineva care arde la tine. Dacă există un adevărat schimb de foc în cartierul dvs., aruncarea înapoi este încă o idee proastă ca răspuns, ați ajunge pur și simplu în închisoare. Acest lucru ajută la a vedea magnitudinea problemelor. Dacă ați fost abuzat atunci când erați copil și apoi un adult se înfurie și strigă aceleași cuvinte, ați devenit un adult și nu trebuie să îl acceptați. Puteți să vă îndepărtați de situație.
 • Imaginea intitulată Act Bossy Pasul 1
  7
  Nu vă învinuiți pentru asta sau credeți că sunteți slabi. PTSD poate afecta pe oricine și oamenii puternici ajung adesea în situații care o provoacă, fie pentru că au apărat ceea ce au crezut, au încercat să-i ajute pe alții sau au supraviețuit obstacolelor personale. Dacă a fost cauzată de serviciul militar, ați fost curajoși să vă alăturați și acum sunteți încă curajoși. Copierea cu PTSD și căutarea unui tratament este curaj în sine.
 • sfaturi

  • Nu renunta niciodata
  • Găsiți un terapeut.
  • Fii puternic
  • Iubește-te pentru cine ești.
  • Faceți-o Aveți PTSD.

  avertismente

  • Puteți avea gânduri de frică. Totul face parte din tulburare.
  • Dacă vă opriți de luptă, viața voastră va fi distrusă.
  • Medicamentele pot avea efecte secundare. Lăsați terapeutul dvs. să știe dacă se întâmplă acest lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ajutați să vă vindecați paranoiaCum să vă ajutați să vă vindecați paranoia
  Cum să ajuți pe cel iubit cu tulburare de conversieCum să ajuți pe cel iubit cu tulburare de conversie
  Cum să-i spuneți prietenilor despre tulburarea de anxietate pe care o avețiCum să-i spuneți prietenilor despre tulburarea de anxietate pe care o aveți
  Cum să controlați tulburările de anxietate de separare la adulțiCum să controlați tulburările de anxietate de separare la adulți
  Cum să-i spuneți familiei despre tulburarea de anxietateCum să-i spuneți familiei despre tulburarea de anxietate
  Cum să-i spuneți partenerului că aveți o tulburare de alimentațieCum să-i spuneți partenerului că aveți o tulburare de alimentație
  Cum să vă opriți de îngrijorareCum să vă opriți de îngrijorare
  Cum să diagnosticați sindromul de reacție la stresCum să diagnosticați sindromul de reacție la stres
  Cum să diagnosticați tulburarea de stres post-traumaticCum să diagnosticați tulburarea de stres post-traumatic
  Cum să diagnosticați amnezia disociativăCum să diagnosticați amnezia disociativă
  » » Cum se poate trata cu PTSD (tulburare de stres post-traumatic)

  © 2011—2020 ertare.com