Cum să rezolvați știrile medicale rău

Tocmai ați primit niște știri medicale rele și nu știți cum să faceți acest lucru. Poate ai spus că ai o boală cu impact mare asupra stilului tau de viata sau poate ai niște vești triste și nu știu cum te pot afecta. Poate că te simți deprimat, fără să știi ce să faci. În orice caz, iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă ocupați de știrile medicale rele.

pași

Image cu titlul Deal cu Bad Medical News Pasul 1
1
Pregătește-te pentru știri puternice. Dacă nu ați primit încă o veste proastă, dar suspiciunile pe care le primiți (de exemplu, medicul dumneavoastră vă cere să elaboreze o programare pentru a vedea rezultatele unui test care credeți că va fi tratat noticas rău), încercați să vă pregătiți emoțional pentru ea. Anticipați știrile cele mai grave posibile, așa că nu intră în șoc când primiți știrile. Exercită o rudă sau aproape de prietenul eveniment: acest lucru va ajuta nu numai sa te simti sprijin atunci când aveți nevoie de ea cel mai mult, dar va ajuta de asemenea sa fie clar despre știri și scrie, după cum s-ar putea găsi în stare de șoc atunci când obțineți știri și nu puteți întreba corect dacă aveți îndoieli sau înțelegeți o explicație.
 • Image titled Deal cu Bad Medical News Pasul 2
  2
  Înțelegeți exact ce este vestea proastă și cum vă va afecta. Acest lucru poate necesita timp și poate dura mai mult de o întâlnire, deoarece prima reacție la știrile medicale rele este șocul și negarea. Majoritatea oamenilor, odată ce primesc știrile, se rătăcesc de emoțiile lor și le este greu să înțeleagă orice altă explicație. Dacă acesta este cazul, puteți cere medicului pentru a vă oferi în scris și starea de tratament, astfel încât să puteți merge acasă și citește mai bine după o stare mai bună de spirit.
 • Image cu titlul Deal cu Bad Medical News Pasul 3
  3
  Obțineți cât mai multe informații despre statutul dvs. de surse de încredere. Căutați online, în cărți de bibliotecă, citiți reviste și articole care discută despre starea dumneavoastră. Oamenii tind să se teamă de necunoscut. Cu cât știți mai multe despre starea dvs., cu atât veți simți mai bine și veți fi pregătiți să vă ocupați de consecințele acesteia. Rețineți că informațiile afișate pe internet vă pot determina mai multă teamă, încercați să evitați internetul și să discutați cu un grup de asistență din apropiere. Ei pot recomanda care locuri au informații bune și care dintre ele să fie evitate.
 • Image titled Deal cu Bad Medical News Pasul 4
  4
  Încercați să rămâneți liniștiți. Îngrijorarea excesivă nu va ajuta. Nu exagerează cu vestea proastă. Înțelegeți că nu se poate schimba ceea ce sa întâmplat deja, ci cum se răspunde la ea. Încercați să vă mențineți liniștea să vă concentrați asupra soluțiilor.
 • Image cu titlul Deal cu Bad Medical News Pasul 5


  5
  Obțineți cât mai multă asistență cât puteți imediat. Nu spuneți: "Voi încerca să rezolv acest lucru singur și dacă am nevoie de ajutor, o voi cere mai târziu". Mai târziu, poate este prea târziu. Discutați-o imediat cu toată lumea pe care o iubiți și cu prietenii care vă vor asculta. Acestea pot avea cunoștințe utile pentru a vă ajuta să faceți față stării dumneavoastră. Și procesul de manifestare a altora se vindecă emoțional.
 • Image cu titlul Deal cu Bad Medical News Pasul 6
  6
  Țineți minte etapele duelului lui Kübler-Ross atunci când primiți vesti proaste: Neagă, furie, negociere, depresie, acceptare. Mulți oameni trec prin aceste etape, nu neapărat în această ordine și, în general, pot experimenta mai mult de un stat în același timp. Căutați asistență profesională (psihiatru sau terapeut), dacă este necesar.
 • Image cu titlul Deal cu Bad Medical News Pasul 7
  7
  Nu fiti motivati ​​de vestea proasta. Exercițiu, petreceți timp cu alți oameni, faceți lucruri distractive și gândiți-vă la lucruri care te fac fericit. El zâmbește. Meditează. Reza (dacă sunteți religioasă). Încercați să dezvoltați și să mențineți întotdeauna o atitudine pozitivă și să nu lăsați vestea proastă să vă privească să trăiți o viață normală și să vă faceți zilnic temele.
 • Image cu titlul Deal cu Bad Medical News Pasul 8
  8
  Pregătiți-vă pentru cele mai grave situații. Dacă ați dat o speranță de viață bazată pe diagnosticarea bolii, face un plan pentru a realiza ceea ce trebuie să faceți înainte de a veni timpul să părăsească această lume. (Privind îngrijirea paliativos- nu se poate face numai tranziția lină, dar, de asemenea, poate îmbunătăți calitatea vieții) Poate este o carte pe care doriți să terminați de scris, probabil, o veche cunoștință care doresc să ierte sau proiect pe care doriți să termin. În orice caz, asigurați-vă că aceste lucruri se fac în timp ce puteți. Obțineți o voință vie sau o împuternicire dacă este necesar.
 • sfaturi

  • Vedeți lucrurile într-un mod pozitiv
  • Pregătiți-vă pentru a face față celor mai grave cazuri de știri medicale.
  • Obțineți cât mai mult sprijin posibil.
  • Obțineți toate informațiile posibile.
  • Anticipați veștile rele.
  • Rămâi calm.
  • Nu reacționa prea mult.
  • Deschide-te altora.

  avertismente

  • Nu încercați să vă rezolvați problemele consumând alcool sau beți. Acest lucru va face ca lucrurile să se înrăutățească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezactivați aplicația News pe un iPhoneCum să dezactivați aplicația News pe un iPhone
  Cum să dezactivați notificările de știri pe un iPhoneCum să dezactivați notificările de știri pe un iPhone
  Cum să-i spui părinților tăi că fumeziCum să-i spui părinților tăi că fumezi
  Cum să-i spuneți copilului că vă separațiCum să-i spuneți copilului că vă separați
  Cum să anunțați o sarcinăCum să anunțați o sarcină
  Cum să-i spuneți soțului dvs. că sunteți însărcinatăCum să-i spuneți soțului dvs. că sunteți însărcinată
  Cum să ne ocupăm de vestea unui accident de avionCum să ne ocupăm de vestea unui accident de avion
  Cum să ne ocupăm de vesti proasteCum să ne ocupăm de vesti proaste
  Cum să dați vești proasteCum să dați vești proaste
  Cum să-i spui iubitului tău că îl iubeștiCum să-i spui iubitului tău că îl iubești
  » » Cum să rezolvați știrile medicale rău

  © 2011—2020 ertare.com